NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • sakuraxx1
    Anime fan

    • 2010 07 17
    • 48

    Neseniai aš kartu su savo draugėm Jurga ir Rita vaikščiojau Vilniaus gatvėmis. Mes buvom geros nuotaikos, juokėmės, klabėjom, vienu žodžiu viskas buvo puiku. Staiga, lyg iš oro atsiranda kažkokia keista moteriškė (blondinė) su tamsiais akiniais, kuri įspyrė man į užpakalį, išvadino žyde ir pasakė, kad turėčiau nešdintis iš Lietuvos O.O Ir neesmė, kad Lietuvoj gyvenu visą savo gyvenimą ir su žydais nieko bendra neturiu... Ir beje, kuom jai žydai neįtinka? Ot rasistė -.-


    NO ANIME NO LIFE

    Comment

    • Zx-Shade
      digital existence



      • 2009 03 14
      • 725

      2 fails in 1 day.

      Labai mėgstu merginas, ir negaliu išbūti nei mėnesio nesusirades antros puses.

      Žodžiu einu su draugais per kiema (užsigrūzines del kažko buvau) ir girdžiu kažas prie manes sako " Sveikutis, gal gali numeri duoti?" aš net neatsisukes(nežinau kodėl xD) sakau "eik n****ui !". Atsisuku, o ten blemba neregėto grožio mergina stovi ;D tuomet iškart pirma mintis šoviusi į gallvą... "fuuuuck!!!!!! "

      Vėliau apie 22 vl su bmxu važiavau namo, ir žiūriu vėl kažkokios ledinės panos sėdi ant soliuko. Aišku šį kartą nenorėjau praleisti gerios progos ir meginau peršokti per tą soliuką ant kurio jos sedejo... Toliau ka atsimenu tai, kad galinis ratas trenkesi i suoliuka ir aš atsibudau ligoninei su smegenu sutrenkimu ir nubrozdintu kunu(isteptas kai zombis su kazkoke zilionke).

      Comment

      • PaperAngel
        (V)(;,,,;)(V)

        • 2008 12 01
        • 249

        Šiandien nusipirkau naujas ausines su visais pribambasais ir paklojau gan nemažai, kaip už džiaugsmą ausims... Vienžo nelaimės prasidėjo namie. Į pakuotęs žiauriai įsipjoviau pirštą. Tai va kas toliau buvo prisijungiau ausines, mėgaujuos garsu ir sugalvojau, kad man reikia pavalgyt, kadangi gulejau lovoj iš visų laidų kol išsinarpliojau užtrukau ir visa susierzinus dėjau staigų žingsnį ir užkliuvau už paskutinio likusio-ausiniu, taigi pati atsisėdau ir ausinių kištukui kažką padariau begriūdama. Visaip bandžiau sutaisyt, nes grojo tik kazkaip išlenkus(klijavau ir t.t.) so yeah galiausiai taip nutaisiau, kad jokiu gyvybės ženklų neberodo... -_- Yay dar prie viso, durnė išmečiau čekį-garantiją.
        Spoileris:

        Comment

        • Zx-Shade
          digital existence



          • 2009 03 14
          • 725

          Fail mania.
          Vėl 4dienį vėlai vakare einam su draugais ir šaudomes parukyt, aišku tikrai mes blaivi buvom... Žodžiu einam per senamiestį tyliai, tamsu buvo nieko nesimate. Žiūrim stovi 2 žmonės kažkokie prie suoliuko ir kažkas guli, bet nesimate kas, galvojom, kad krepšiai kažkokie. Prieinam mes prie tų žmonių ir aš jau noriu prašyti cigaretes, bet staigu pasižiūrių į begulenčius krepšius ir viskas ką pasakiau buvo tik"eik tu **" xD Pasirodo, tie žmonės buvo pareigūnai, o "krepšiai", nusmeiktas benamis kažkoks. Atsiprašiau, ir nuėjau namo taip ir neparūkes.

          Kitą dieną penktadienį nuvariau į kažkokį neformalų plotą ir užsimaniau auskarą įsivert į lūpą... Žinoma, aš nebūčiau aš jai žinočiau kaip juos veria, kad gali kraujo užkrėtimas būti, pataikyti į nervą kokį nors ir pan. Atvarėm mes ten, viskas ok, žmonės penktadieniškos nuotaikos, tūsinas. Po poros valandų atėjo eilė mano egzekucijai. Truputi bijojau bet nesmarkiai. Buvau pasiryžęs vertis. Atsisėdau ant vonios krašto ir po kiek laiko pamačiau, kad visa chata sulindo į tą vonios kambarį ir pradėjo mane stalkinti. Paskui dar karta manes paklausė ar tikrai noriu ir pradėjo operacija . Draugas paėme už pečių, kažkas paleido indėnu apeigų muziką, dar kažkokia pana pradėjo už ranko laikyt ir kita pana pradėjo vėrimą. Po 45min vėrimo, 3 bandymų sekmingai buvo įvertas LABAI reikalingas auskaras. Aišku pataikė į kažkokią vietą, kad vos neatsijungiau ir visa burna pilna kraujo buvo, kreivai įvėrė ir tai tik iš 3 karto. Paskui šeip ne taip gryžau namo ir buvau aprėktas motinos, nes mat jos manymų kažkokią viny į lūpą man įkalė.

          Comment

          • Delete .
            Naujokas
            • 2011 10 11
            • 22

            šiandien sužinojau, kad gidė iš vakarykštės eskursijos buvo paguldyta į ligoninę ir jai nustatyta meningokokinė infekcija. na, tikėkimės, kad liga mūsų klasę apeis ratu.

            Comment

            • OpHiEll
              Rimtas forumo narys

              • 2009 11 29
              • 123

              Na sako kai nesiseka tai nesiseka ,na tikiuosi kad šitos nesekmės greit baigsis.Ne perseniausiai mano puseserė landžiodama po apleistą pastatą su draugais nukrito ir susilaužė petį, tai gerai kad dar kažkas buvo šalia paskambino man ir pasakė kad kviesčiau greitają, nes guli be samonės. Jau buvau išsigandes kad kažkas rimčiau bet kai atbėgau pažiūrėti tai jau sedėjo ant laiptelio betoninio adgavusi samonę, tik sakė kad skauda labai peti ir tikriausiai ji susilaužė taip ir yra. Dabar vaikšto subintuota bet užtat gyva ir sveika, na tik išskirus petį žinoma nu nieko sugis...Pats irgi laukiu dabar operacijos gan sudetingos, paveldėjau iš savo giminės taip vadinama striuma, tai dabar reikia ją operuoti, žodžiu kažkoks gyvenimo nusivilimas.Nors ir iš prigimties esu ramus ir geras žmogus bet kažkodėl kaip per ta seriala kuris ejo per telika lygtais Erlas vadinasi ,kaip jis sakė karma mane baudžia tik čia kažkoks nesutapimas jį baudė už blogus darbus mane kažkodėl už geruma bl*** Gal laikas tapti blogam tada veiks atvirksčiai
              Spoileris:
              ...Tai va štai tokie ablomai ir nesekmės, na bet kaip žmonės sako nėra to blogo kas neišeitų į gerą...


              Big things have small beginnings


              There is no such thing as a perfect, but that doesn't mean we can not try to achieve perfection ...

              Comment

              • Sentum
                Narys

                • 2011 02 18
                • 74

                Neseniai buvo išleistuvių vakarėlis. Viskas būtų gerai, bet deja taip nėra. Išgėręs neretai imu laisvai šokti, dainuoti. Na, mes visi dainavom, šokom, bet kaip aš šokau... Vos man atsisėdus ateidavo mane kas nors šokdinti, o kuo toliau, tuo labiau "įsijaučiau" į aktyvų šokimą. Kažkas sumanė nufilmuoti. Nesunku suprasti prie ko tai privedė . Kiek žinau į interneto erdves nepakliuvo. Grįžęs namo kitą dieną sulaukiau skambučio, iš jo pasipylė pagyros apie mano "pasitaškymą". Į šį įvykį žvelgiu su šypsena, bet būtų daug maloniau, jei niekas nebūtų filmavęs.

                Comment

                • Red_Elf
                  pandų karai :D


                  • 2009 05 07
                  • 1112

                  Maža mano nesėkmė, bet užtat įspūdingai praėjo

                  Vyksta ilgai ilgai lauktos pusseserės vestuvės, visi išsipustę, gražūs (tame tarpe ir aš) laukia jaunųjų parvažiuojant. Liko kokio 5-10 min., o pasidarė šalta močiutei, tai kaip pavyzdinė anūkė einu jos švarko ir leidžiantis nuo paskutinio laiptelio pajuntu nesvarumo būseną ir tik puff!!! – velniai žino į kieno nugarą atsitrenkiau... kas per velias tik spėjo galvoj sušmiežuot ir žiūriu, kad du trečdaliai susirinkusiųjų mano pusėm žiopso, o likęs bėga manęs link išpūstom akim!

                  Kai pagaliau pavyko beveik normaliai atsistot (nesiplojau ant žemės, o už visa tai dėkoju tai neatpažintai plačiai nugarai (tebūnie ji palaiminta)), supratau, jog nusilaužiau mėgstamiausių batelių kulną, ir kaip tyčia antrų neįsidėjau (taip, dvi paras atšokt ir su špylkom galima jei geras išsirenki). Na bet kaip sakoma draugus (o šiuo atveju ir pirmą kartą regimus žmones) nelaimėje pažinsi.

                  Kai visi suprato, jog efektingai niekur nesivoliosiu su vakarine suknia, o ir po gero pusmetrio kritimo ant neatpažinto žmogiško objekto man nieko nenutiko, prasidėjo batų problemos sprendimų ieškojimai... taigi iškarto trys malonūs džentelmenai pasiūlė savo balus, kiek pamenu 41, 43 ir lyg 46 dydžio, bet kukliai atsisakiau (prie suknelės nelabai derėjo...). Vėliau žiūriu atbėga moteris su klijais rankose, bet ką čia jau, tas pats kaip nutrauktą koją pleitriuku lopyt, beviltiškas atvejis... Tuoj po minutės dar du linksmų plaučių ir darbščių rankų vyriokai pašnibžda, kad turi bagažinėje po grąžtą ir moka jais naudotis, tai pažadėjau, kad bandysim taisyt, tik prieš tai ko stipresnio paimsim - kad rankos nesudrebėtų Na ir paskutinis, bet ne blogiausias variantas – dar dvi poros siūlomų batelių, tik šį kartą moteriškų (ir net mano dydžio!!!). Tačiau kaip visada – išgelbsti mama, aviu jos kurpaites ir kaip tik po kelių minučių horizonte sušmiežuoja jaunųjų ekipažas...

                  Vėliau prisimenant šį „malonų“ ir linksmą įvykį man skiriama daina apie kojytes batais raudonais, mat kaip tik į spalvą pataiko

                  p.s. vėliau sužinau, kad aš toli gražu ne pirmoji tų prakeiktų laiptų auka, kažkokia bloga karma apie juos :/
                  Paskutinis pakeitimas nuo Red_Elf; 2012-06-10, 23:28.

                  Comment

                  • Light
                    Rimtas forumo narys

                    • 2007 03 31
                    • 161

                    Domino Efektas arba Oblomai nėra atsitiktinumas

                    Viskas prasidėjo nuo klaidos, kad baigiau vokiečių Realschule ir nežinojau ką daryti toliau. Man žiauriai nesiseka matieka beveik negaliu išlaikyti jos testų jokių. Tokius keturis daugmaž dar sugraibiau.Būčiau žinojęs ką noriu daryti gyvenime tada nebūčiau net vargęs. Tada aišku ne velnio nežinojau. Išėjau mokytis į privčią Merkur akademiją. Atseit ispanų anglų vokiečių sekretariatas užsienio kalbų sekretorius atseit Taip pat sekmingai galėjau eiti mokytis klijuoti vonios plytelių ar į Kauno ekstrasensų akademiją. Po metų mečiau šitą bletstvą... Metus nieko neveikiau gavau garstyčių nuo Mother Superior . Verbavausi į visokius šudinus darbus niekas niekur nepriimė. Tada Darbo Birža išsiuntė mane į tokius kursus kur kažkas vyksta, bet visai tai, matricos dalis. Ten mokomosi rašyti gyvenimo aprašymus Bewerbung taip vadinamus. Na suprantat kaip parašyti tekstą, kad galėtum gauti darbą naktinės pamainos pardavėju degalinėje. Aišku tie iliuziniai kursai rajone, kur aš net buvęs nebuvau kitame miesto gale. Man tekdavo važiuoti tramvajumi ir autobusu ten patekti. Aišku peršalau ir susirgau. Kadangi Darbo Birža užmėtys tave laiškais, nors tos kekšės man nieko nemokėjo nė cento... Reikėjo bėgti pas gydytoją jeigu gerai pamenu netgi Rentgeno nuotrauką dariausi. Išsispjaudęs krauju ir skrepliais grįžau į šaunųjį kursą. Ten dar reikėjo praktiką atlikti praktiką firmoje. Matyt, kad nebūtų taip nuobodu prie kompų sedėt visiems.Kurso Obermagas suveikė man praktiką vonių firmoje. Aišku kitame miesto gale in relation nuo mano chata ir Kursas. Aš stengiausi toj firmoje. Patekau į moterų aukštą atrodė visai gerai pradzioj. Gavau ten baladot skaičiukus ant klaviatūros kompas aišku toks kur Neo Matricos pirmom minutėm turi. Žali skaičiukai labai retro. Vėliau gavau skenuoti ir delioti dokumentus į papkes. Nesuprantu kaip žmonės dirba tokius darbus trisdešim metų ir ilgiau. Po to buvau perkeltas į Sandelį. Gavau lakstyti po tą super Sandelį su vežimeliu ir rinkti varžtus ir detales maniau padvėsiu. Aš sunkiai orientuojuosi normaliose gatvėse, o ten gi labirintas Praktikos pabaigoje gavau blogus įvertinimus, bet dešimt už punktualumą. Grįžau namo negyvas. Gerai, kad kurso Obermagas parašė kad man Depresija taip ir buvo... Darbo Birža atsipiso, nors vėliau teko daryti testą kad galiu mokytis. Pasirodo galiu ir neesu koks chainsaw maniakas

                    Metus gėriau ir rūkiau kai išknisdavau kokią monetą. Jeigu ne Vytautas G.nežinau ar išvis butų buvę ką gerti ar rūkyti. Ai tiesa jis irgi pabėgo nuo manęs... Pagaliau radau fotokursą Berlyne netgi gavau certifikatą iš ten. Dabar mokausi Fotografijos mokykloje Berlyne oblomo pabaiga kol kas bent. Aišku turiu pinigų tik vynui ir picai, bet manau visi studentai taip gyvena. Tai va moralas galvok kur eini mokytis nes gali gautis domino efektas.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Light; 2016-09-23, 18:45.

                    Comment

                    • Light
                      Rimtas forumo narys

                      • 2007 03 31
                      • 161

                      Dar vienas menkas bet bjaurus atsitikimas. Kaip jau esu minėjęs mokausi fotografiją. Kol kas fotografija man tik kainavo pinigus. Nusprendžiau laikas nors kameros kainą atidirbt. Va kaip tik pasitaikė konkursasfotografinis energetinio gėrimo firmos su piniginiu prizu. Nuotraukų nedaug atsiųsta top 10 laureato nuotrauka irgi atrodė įveikiama... Faktas kad nugalėtojas renkamas pagal balsus, o tam puslapyje išvis nieks nesilanko. Paprašiau feisbuko kontaktų pagalbos prabalsuoti draugams pasakyti apie šitą reikalą ir nieko. Atrodo kažkokia bloga karma mano.
                      http://gewinnspiel.bigpump.de Va čia mano nuotrauka su meškinu nes gėrimas tas energetinis su guminių meškučiu skoniu.

                      Comment

                      Working...