NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • justdream
    its... okey...

• 2010 02 20
    • 26

kokiu 9 metu budamas kaip daugelis megau laipiot po medizius tai va kaime buvo toks pasvires medis tai tik pamates i ji isiropsciau o atgal nematau kur kojas det apsisukau biski palipau zemyn palydo koja ir ant siknos nuo medzio nucioziau ziaurei skaudejo pagalvojau kad tik sortus susipelesiau bet poto kai pamaciau kas po sortais... vis vasara normaliai sedet negalejau...

Comment

• Yumenator
      Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
      • 552

Na, matau pas mus čia pokalbiai apie traumas. Papasakosiu ir apie saviškę~
      Maždaug prieš metus ar du kartštos vasaros antroje pusėje išsivedė mane kiemo vaikai į lauką. (Kartais jaučiausi kaip koks vadas ten. Pati seniausia ir aukščiausia. ). Nutarėm dėl kompanijos ir kaimyną pasiimt , o kartu su juom ir kamuolį ir nubėgome į laukus šalia namų. Tuose laukuose yra toks kaip ir griovys didelis, ir toksai kokių dvidešimties metrų kalniukas , kuriuo leidžiamasi į tą griovelį. Tai sugalvojom žaidimą. Mėtėm kamuolį į tolį, ir kas pralaimės "Žirklės, akmuo , popierius" ,tas ir eina paskui kamuolį. Na, taip pasitaikė ,kad man nepasisekė ir aš ėjau paskui kamuoliuką. Galvojau , kad nusileidimas bus labai lengvas ir greitas , bet klydau. Ėjau greitiu žingsniu ,ir kažkaip netaip pastačiau koją, užkliūvau už medžio išsikišusios šaknies ir dribau. O kadangi ėjau greitai , tai ir neblogai šoktelėjau. Vienu žodžiu mano kūnas padarė kažką panašaus į saltą, aš griūvau ir dar kelis metrus nešiausi per žolę. Susilaužyt, nieko nesusilaužiau, užtat galva skaudėjo labai, kartu su stuburu. Bet kažkodėl tuo pačiu momentu juokas ėmė.
      http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
      be sure to visit our page~

Comment

• Lota :D
        Love and Peace~!

• 2010 02 17
        • 239

Na, apie traumas tai apie traumas Štai maniškė. Dabar atsisukdama į praeitį matau, kad buvau gana... keistas vaikas. Todėl drauges teturėjau dvi. Viena išsikraustė, tad kurį laiką autobusu važinėdavau as ją. Man tada buvo 10 metų. Tai vat, per vieną tokią kelionę nusprendėm pas ją filmą žiūrėti. Na o koks filmas be užkandžių? Nuėjom į parduotuvę, prisipirkom traškučių visokiausių, šokoladukų ir pan. Nu ir žygiuojam atgal, o aš tokia patenkinta, laimės pilnos kelnės, tai šokinėju kaip kalnų ožka. Nežinau, draugei spėju gėda buvo su manim eiti. Žodžiu, šokinėju, šokinėju... BUM! Ir mano galva ant šaligatvio. Na, pagal durnumo dėsnį, kitaip atsitikti ir negalėjo. Man tiesiog reikėjo nudribti. Aš raitausi ant žemės iš skausmo, o draugė taip juokias, kad net maišas iš rankų iškrito. Padėjo atsistoti, tai po to nuėjau pas ją į dušą, viena koja nuo liemens visa kruvina, ranka kruvina, galėjau vaidinti siaubo filme. Nusivaliau viską, bet jau kad ranką skauda! Sakau draugei, 'čia kažkas ne taip, kažkoks vidinis skausmas, kažkas blogai'. O ji man, kaip aš už ją jaunesnė, 'durne tu, ką čia nusišneki, nereikėjo šokinėti, nieko čia nėra, trauklapį pridėsiu ir neskaudės' Susinervinau, bet tiek to, pažiūrėjom filmą ir išvažiavau. Sekančią dieną paaiškėjo, kad lūžo ranka. Man, kaip vaikui, tai buvo pasaulio pabaiga, nes buvo liepos pabaiga, o šilčiausią mėnesį - rugpjūtį - teko sedėti ramiai ir stebėti, kaip kiti maudosi prie upių ežerų. Fail. Istorijos pamokymas: vaikai, nešokinėkit kaip kalnų ožkos, arba baigsis, kaip man...

Comment

• Bardakas
          Žmogus Ne

• 2005 09 22
          • 1462

Kaulų lūžiai ganėtinai dažnas dalykas ir manau, kad kiekvienam gyvenime reiktų tai pajausti, kad suprastų kokių kvailų dalykų nedaryti. Paauglystėj turėjau gal 4-5 kaulų lūžius kurie dažniausiai aišku atsitikdavo dėl neatsakingų pasilinksminimų ekstremaliai "žaidžiant". Vienas deja atsitiko dėl išprotėjusio vieno sporto trenerio. Prieš varžybas reikėjo stipriai mažint svorį, tiesą sakant taip drastiškai, kad po default'u laimėčiau varžybas, nes svorio kategorijoj nebūtų priešininkų. Man tai nebuvo labai smagus dalykas, bet ką galiu pasakyt - jaunas ir kvailas viskuo tikėjau, o ir piniginis prizas laukė kažkoks. Tai kišdavo tas treneris net į pirtį mane, kad paskutinius skysčius išgarinčiau iš savo kūno, paskutinius gramus kuriuos galiu nuleist. Aišku varžybas laimėjau, jei tai galima pavadint laimėjimu. Po keletos dienų su draugais ėjau žaist futbolą, vis dar jaučiausi išsausėjęs po tų kvailų treniruočių ir silpnas, bet koks gi skirtumas, kamuolį paspardyt norėjosi. Tai vat taip stipriai užsimojau koją ir lūžo koja kažkur ties čiurna. Gal savaite laikiau skausmuose ją ir netikėjau, kad kažkoks lūžis gali būti nuo tokio nekalto dalyko, bet gydytojai žinoma net aprėkė, kad ankščiau nepasirodžiau. O ką gali žinot kada tas lūžis tikras, nes skausmas panašus į sutrenkimą kuris tikrai gali tęstis savaitę, žinoma patinimas išdavė. Patarimas būtų nedvejot tikrintis pas gydytojus jei panašūs dalykai išpuola, o tai po to neteisingai kaulai sugis (kaip, kad atsitiko mano kitam lūžiui).
          Maybe on Earth, Maybe in the Future
          sigpic
          Kurokawa idėjinis lyderis
          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• justdream
            its... okey...

• 2010 02 20
            • 26

jo luziu tai buvo man durniauses luzis buvo tada kai sokau per lova ir susilauziau kojos pirsta ziaurei durnai jauciausi

Comment

• Zx-Shade
              digital existence

• 2009 03 14
              • 725

Na kaulų lūžiai man dažnai pasireiškia. Kartą iškritau is medžio ir abidvi rankas susilaužiau, kairę ranką per 2 vietas lužo, bet counter-strike'o tai netrugdė lošt. Paskui buvau su bmx nuskėlęs kelėną. Kai sugyjo dar 2 savaites turėjau nešioti langete, bet nusiemiau ir ta pačią dieną su bmx'u susilaužiau rankos pirštą. Paskui buvau prisigėręs bėgau nuo kalno kažkokio ir į medi su galva trenkiaus... Menkas smegenų sutrenkimas. Tai dabar biski labiau sveikatą saugau.

Comment

• Nakanamori
                Narys

• 2008 07 05
                • 70

Kai buvau maza miela mergaite,labai megau mustis taigi,tevai nusiveze i kazkoki ferma ir ten nuobodziaudama liepiau pateviui su manim zaist mustynes na musames tipo...;DD baigesi tuo ,kad jis ismete mane i ora,as irgi dziudo smaukst padariau,jis nukrito,o man kojos pirstas luzoDo kadangi ten buvo kaimas ,tai kelias dienas teko slubuot ir dejuot :/visgi maza mergaite.tu paciu metu ziema uzsisvajojus dariau tvora ir rankos pirsta perdzyrinau su ja:/teko siut

Comment

• Adwims
                  Naujokas

• 2010 04 08
                  • 23

Dubens kaulu skilimas(autoavarija),galvos praskelimo(akmenu karas ),isnarinto pirsto ir dar keleto smulkmenu... Kai buvau 12kl,kaip sakoma kaliau gelezi,sunkiai man kazkodel eidavos ir niekaip nesupratau kodel,viena savaite viskas ok,bet jau zymiai mazesnius kruvius tepakeldavau bei dar menciu plotyje prasidedavo,na maniau kad del dideliu apkrovu. Bet kuo toliau tuo prasciau,skausmai prasideda ir po sporto ir daresi vis stipresni,po poros menesiu tokiu "priepuoliu" metu vos paeidavau del skausmo,gerai kad trukdavo apie 5min,nors jos prailgadavo iki 1h. zodziu,sumasciau kreiptis pas daktarus,sako tarpsonkauliniu nervu uzdegimas,kazkokio vaisto israse ir laisvas. Bet kazkur po savaites simptomai dar pablogejo ir pradedavau dusti,krutine ir menciu sriti atrode kad kas su tukstanciu peiliu badytu. Sikart daktare vos paklaususi kvepavimo iskart siuntima pas rentgenus,paaiskeja kad truko plautis,tiksliau plaucius apsauganti pleve,kaupesi skystis ir spaude paluti ko pasekoje maniskis sumazejo 3kart Chirurgas buvo nustebes nes nedaugelis su trukusiu plauciu apie 2-3men pravaiksto + dar sportuojant. Padare vietine mini operacija-pro sonkaulius sugrudo slanga ir prijunge 2l buteli,bei paliko gulet 4dienas. Nemaloni procedura bet baikis,bet vat sokas kilo kai po metu tie patys simptomai pasikartojo Teko daryt normalia operacija,per puse perpjove Depresija Vos spejau atsigaut,po metu truko kita plauciu puse Ir vel teko apie menesi gulet ligoninej
                  Is visos sitos rasliavos,Patarimas:jei jauciat menciu srityje skausmus,bei einant keistas jausmas krutineje,tai pas daktarus prasykit kad darytu rentgeno nuotrauka,nes jei tik trukes plautis is kvepavimo sunku atpazint,o jei uztesit,tai galit po paros ar keliu uzverst kojas.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• aKi
                    Ruduo.

• 2007 10 24
                    • 289

Autorius Adwims
                    Dubens kaulu skilimas(autoavarija),galvos praskelimo(akmenu karas ),isnarinto pirsto ir dar keleto smulkmenu... Kai buvau 12kl,kaip sakoma kaliau gelezi,sunkiai man kazkodel eidavos ir niekaip nesupratau kodel,viena savaite viskas ok,bet jau zymiai mazesnius kruvius tepakeldavau bei dar menciu plotyje prasidedavo,na maniau kad del dideliu apkrovu. Bet kuo toliau tuo prasciau,skausmai prasideda ir po sporto ir daresi vis stipresni,po poros menesiu tokiu "priepuoliu" metu vos paeidavau del skausmo,gerai kad trukdavo apie 5min,nors jos prailgadavo iki 1h. zodziu,sumasciau kreiptis pas daktarus,sako tarpsonkauliniu nervu uzdegimas,kazkokio vaisto israse ir laisvas. Bet kazkur po savaites simptomai dar pablogejo ir pradedavau dusti,krutine ir menciu sriti atrode kad kas su tukstanciu peiliu badytu. Sikart daktare vos paklaususi kvepavimo iskart siuntima pas rentgenus,paaiskeja kad truko plautis,tiksliau plaucius apsauganti pleve,kaupesi skystis ir spaude paluti ko pasekoje maniskis sumazejo 3kart Chirurgas buvo nustebes nes nedaugelis su trukusiu plauciu apie 2-3men pravaiksto + dar sportuojant. Padare vietine mini operacija-pro sonkaulius sugrudo slanga ir prijunge 2l buteli,bei paliko gulet 4dienas. Nemaloni procedura bet baikis,bet vat sokas kilo kai po metu tie patys simptomai pasikartojo Teko daryt normalia operacija,per puse perpjove Depresija Vos spejau atsigaut,po metu truko kita plauciu puse Ir vel teko apie menesi gulet ligoninej
                    Is visos sitos rasliavos,Patarimas:jei jauciat menciu srityje skausmus,bei einant keistas jausmas krutineje,tai pas daktarus prasykit kad darytu rentgeno nuotrauka,nes jei tik trukes plautis is kvepavimo sunku atpazint,o jei uztesit,tai galit po paros ar keliu uzverst kojas.
                    Hehe, pažįstamas jausmas, man pačiam 4 kartus plautis buvo plyšęs kol nesugalvojau į daktarus kreiptis. Pravaikščiojau ligoninėj su vamzdžiu tarp šonkaulių savaitę - tam kartui sugijo, o po metų vėl plyšo. Tada jau susipažinau su operacinės stalu. Gerai tik kad darė operaciją lazeriu, todėl ligoninėj mažiau nei porą savaičių užsibuvau. Mačiau ligoninėj dar ne vieną su tais pačiais simptomais - kaip gydytojai sakė - standartinė aukštų ir liesų studentų liga. ;]

Comment

• Adwims
                      Naujokas

• 2010 04 08
                      • 23

Autorius aKi
                      Hehe, pažįstamas jausmas, man pačiam 4 kartus plautis buvo plyšęs kol nesugalvojau į daktarus kreiptis. Pravaikščiojau ligoninėj su vamzdžiu tarp šonkaulių savaitę - tam kartui sugijo, o po metų vėl plyšo. Tada jau susipažinau su operacinės stalu. Gerai tik kad darė operaciją lazeriu, todėl ligoninėj mažiau nei porą savaičių užsibuvau. Mačiau ligoninėj dar ne vieną su tais pačiais simptomais - kaip gydytojai sakė - standartinė aukštų ir liesų studentų liga. ;]
                      Pasiseke tau kad su lazeriu dare,man tokios alternatyvos net nepaminejo,tai tenka didziuotis randu Jo,aukstu ir liesu su igimtais plauciu defektais Nors pasitaiko ir tokiu kurie zaizdami kase ar po susitikimo su peiliu gauna i rankas "suniuka"

Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? Maniakas?

Comment

• lialia
                        GD <3

• 2010 07 18
                        • 383

Nu žinau kad kartais visiem taip būna, bet šiandien eidama iš lietuvių kalbos kabineto su kuprines ''dirželiu'' užsikabinau už kabineto durų rankenos ir kritau ant ''sėdynės'' ;DDDD
                        Tai klasiokai lūžo iš manęs. ;DDDD
                        Paskutinis pakeitimas nuo lialia; 2011-02-26, 08:34.
                        http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                        Max parašo aukštis 130

Comment

• Džiro sesė
                          X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                          • 604

Prieš kelias dienas prie Gedimino paminklo buvau, vadinamojo "Arklio".
                          Pribėgo prie manęs vienas iš vaikų, kur šalia su riedlentėm važinėjo, ir klausia:
                          "Gal turit popieriukų?"
                          Tai bah, kurgi ašen neturėsiu popieriaus, kai ištraukiau kelis lapus languoto popieriaus,
                          tai kaip in durną pažėjo. Pasirodo aniems reikėjo ten kažkokio tabakinio popieriaus cigaretėms vynioti.........
                          man net in galvą nešovė, ka djiems kažko tokio reikia, vaikai mat >_>

Tai paskui juokdamiesi jie vienas kitam pasakojo apie daužtą tetą, kuri languoto popieriaus cigaretėms sukti siūlė..............

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Yumenator
                            Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                            • 552

Šiandien per chemijos pamoką kartojom skyrių, tai mokytoja mum paliko savarankiškai spręsti uždavinius , o pati per dvi klases keliavo tai pas musų klasė , tai pas kitą. (Mat būdama ir bilogijos mokytoja, pavadavo penktokėlių mokytoją.) So turėjome laisvą laiką, taip sakant. Na, kadangi mėgstu chemiją, ne kaip kiti, sedėjau ir sprendžiau, kai kada papaišaliodama į sąsiuvinį chibi'ukus. Draugė nusirašinėjo nuo manęs, ir iš neturėjimo ką veikt vėliau pradėjo mane baksnoti. Po kelių minučių man tai nusibodo ir aš surėkiau "Nu B**t!" Į mane atsisuka pusė klasės ir pradeda žvengti, o draugė sako "Mokytoja klasėje.." I was all like O n O. Ačiū dievui mokyoja nelabai atkreipė dėmesio , nes buvo užimta kažkuo. Bet vistiek kažkaip gėda pasidarė.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2010-11-08, 23:46.
                            http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                            http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                            be sure to visit our page~

Comment

• witkus
                              Take it easy

• 2009 11 21
                              • 261

Pats, PATS naujausias fail, tiesą sakant FAIL OF THE YEAR.
                              Tai va, buvo fakultete vienas mano keramikos darbas kuri labai norėjau nusipirkt ir parsivežt namo (jau turbūt žinot kur visa tai krypsta).
                              Nusipirkau ją šiandien (pas mus savo darbus reikia pirktis), susipakavau, įsidėjau į krepšį ir su kursiokais patraukiau į akropolį atšvęst peržiūrų pabaigą. Visi susėdom prie stalo, aš pasidėjau krepšį šalia savęs. Kalbėdamas su kitais išgirdau bumtelėjimą. Aišku, kad prakeiktas krepšys nusirito nuo suolo ir tvojos žemėn. Aišku vaza subyrėjao mažiausiai į 15 dalių. Aišku kol nusivilkau namo dūženų skaičius padaugėjo (nežinau kiek jų dabar).
                              Žodžiu, taip ji atrodė prieš:
                              Spoileris:

Ir taip ji atrodo dabar:
                              Spoileris:

Comment

• Edvinukas
                                Kolekcionierius
                                • 2009 11 02
                                • 105

Na mano vakarykstis FAIL baigesi tuom kad atsiduriau ligonineje Ryte ateinu iki masinos o savo nuoziurai negaliu atsistebeti visa masina apkasta sniegu ir salia toks senukas kasa sniegeli sakau pone gal matet kas tai padare. Tas atsisukes pradejo koliotis dar uzstatysi mano LADAI isvaziavima pati apkasiu ir morka ikisiu ne ten kur nosis randasi nu ka reikejo atkasti sniega kol kasiau sniega nuo masinos pasitempiau nugara kad nepajudejau.Seip ne taip nusigaves iki ligonines padare tyrimus ir pasirodo kad dar ir raiscius pasitempiau kojos (tuo metu galvojau kai vaIravau kod nerealiai skauda kai pedala minu) Nieko seip ne taip atsigaves i darba apdeliotas itvarais atidirbau dienele gryztu namo ziuriu tas senukas kasa sniega vel islipau seip ne taip is masinos einu slubciodamas o tas man visu garsu tai kaskas kitkas greiciau uz mane apkase ka? Dbr draugai ir bendradarbiai is to padare anekdota

Comment

Working...