NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI
Collapse
X
-
Čia buvo mano, nes vis dėl to, aš mačiau kaip atskrenda, bet nesitraukiau, nes galvojau, kad nedames...Nors tiesiai į galvą skrido...Comment
-
nu seniau gyvenau soduose ir budo man tada 8-9 metai, vazinejom mes su dviraciais , vaziavau paskutinis is visu ir girdejau kap masina atvaziuoja taciau buvo posukis ir apauges krumais todel visada reikejo but atsargiam ten , taciau kazkaip sugebejau sumetyt vaira ir isiknyst i antra golfa aplamdydamas jam sona ir lygtais nuraudamas veidrodely, vairuotojas buvo pagyvenes ir siektiek piktas , kazka aiskint pradejo ir sako pasikviesk tevus , as visas persikes ir apsiverkes griebiau uz dviracio ir sakau einu namo , bet ateme is manes dvirati sako pakviesk , eidamas atgal su tevu kuris buvo piktas aiskinau kad ne as kaltas... nu po kokiu 20 minuciu viska issiaiskinom ir pagyvenes zmogus nebuvo piktas atleido man ir nereikejo mum moket uz remonta, taip prasisukau tik aisku nejaukiau pasijauciau pries visus draugus... po to karto tevos neleido vazinet kitur tik vienoj gatvelej kuri buvo sudina , bet po kiek laiko vel laksciau po visus sodus...
P.S. nesu tikras kad buvo 8-9 atmintis nenesa...Paskutinis pakeitimas nuo Toxiz; 2010-02-06, 19:58.Comment
-
Galbūt jie bandė bet jiems nieko neišėjo
Galbūt jie kalbėjo bet jų niekas negirdėjo
Galbūt jie prašė bet jiems niekas nepadėjo
Tad pakelk už juos rankas nes galbūt buvai tas kurio jiems reikėjo...Comment
-
išvažiavom su drauge vieną vasaros popietę pasivažinėti su dviračiais. kelionė pirmyn vyko sklandžiai. ( foto daryta maždaug 30 min. prieš didįjį fail. viskas idiliška ir gražu.) tai vat. grįžtant reikėjo nusileisti nuo tokio neblogo Aukštelkės kalno. mes su drauge kaip "patyrusios ekstremalės" nuo kalniuko spaudėm kiek galėjom. prieš mus važiavo kažkokia moteris (aišku sraigino) ir netrukus aš girdžiu kaip drauge žviegia "suk į šoną!!!" aš aišku persigandau ir sukau bet ta moteris () kažkaip stebuklingai sugebėjo užvažiuoti priekin manęs ir aš labai sėkmingai dėjausi į kažkokius krūmus. (greitis buvo didelis ) tai vat. kai atsibudau dviratis gulėjo ant manes (kai važiavom nuo kalno jis buvo taip --> o kai atsibudau jis buvo taip <-- ir dar su persisukusiu vairu į antrą pusę) blausiai girdėjau kad kažkur draugė rėkia ir pirmos mintys buvo "koks gražus mėlynas dangus tai šakės..."
poto kai atsikėliau turėjau ramint draugę, nes ji pamačius mano kraujo balas (neesmė kad aš bijau kraujo) vos neapsibliovė. paskambinau mamai ir kai papasakojau kas nutiko ji maždaug taip: "jezau!!!! kaip tu mane sunervinai!!! ir bla bla bla..." ir tada aš vos nepravirkau nes mama aplojo ir dar dviratis kažkaip negerai atrodė. tai vat. poto maždaug pusantros valandos šlubavau namo nes buvo like maždaug 3 ar 2 km kelio. ir dar kažkaip skaudėjo plautį ir buvo sunku kvėpuot. po šito įvykio savaite jūdėjau kampuotai. ir dar tebeturiu randą ant kelio.Comment
-
Barako gyvenimas: atsikeliu kaip kiekvieną rytą (link pietų jau gal) ir žinoma neskubu rengtis, o pas mane kambaryje taip karšta... striksiu nuo kampo prie kampo, nuo stalo linki lovos ir staiga į kambarį įsirauna ūkvedys.Stoviu išsižiojus su daugiau drabužėlių nei norėtų dauguma vyrų, bet su mažiau nei to pageidautų dauguma moterų... po kelių tylos sekundžių jis:
- ar tai čia reikia pataisyt kėdę?
- aha (sumurmu vis dar be žado)
- na, tai užsuksiu vėliau (uždaro duris)...
Nežinau ką žmogelis galėjo pagalvot, gėdos dabar turiu pusei gyvenimo
p.s. jei kartais kambary sugalvosit padaryt vos ne nuogalių pasirodymą - užsirakinkit duris👍 7Comment
-
Na, vienas iš tokių pačių baisiausių fail'u buvo kai šokau gal penktoje klasėje per ožy ir prie visų užkliuvau už jo. Išsitiesiau veidu į čiužinį ant manęs užvirto ožys, o ant jo mokytoja, kuri gaudė mane.
Antras toks nemalonesnių įvykių buvo kai per giminės susitikimą kaime, būdama gal kokių šešių metukų prisigėriau slapčia naminio obuolių vyno, manydama, kad ten sultys. Po to prie visų lindau girta bučiuotis ir pan. Baisiausia, kad viskas nufilmuota ir pilna nuotraukų, o kadangi visi po to sužinojo ,kodėl buvau tokia pakylėta šventės metu, dabar vartydami nuotraukas man primena vis.........
Ir šiaip kažkada teko gerti garažuose(kažkur 13 metų). Pirmiausia kažkas pasiuntė mane. Įsižeidžiau. O garažas vis dėlto didelis. Sugalvojau paklaidžiosiu. Einu kur akys veda. Na ir užsiroviau ant kažkokio valkatos. Lėkiau taip, kad net išsitiesiau. Skylių rubuose ir nubrozdintų kelių nepavyko išvengti. Ateinu ir sakau, kad ten kažkoks valkata guli ir priekabiauja. Vienas iš ten buvusių paprašė parodyti jį. Na, sakau gerai, žinoma. Nueinam, valkatos nebėra. Kaip ir grįžtam atgal. Ir staiga iš už kampo prieš pat nosį išlenda tas pats valkata. Kaip sukausi, kaip lekiau. Net iki šiol tas, kuris ėjo kartu primena kaip keturiomis sprukau. Prie viso to dar prisideda mano draugės tėvų skambučiai ir policija nuo kurios teko sprukt. Žodžiu, niekada nebelindau į garažus..... Vis dėlto labai vaikiškas poelgis ir dabar linksma prisiminus..
Ir šiaip mano gyvenimas linksmas įsiveliu į kokius nesusipratimus nesuprasdama kaip. Lyg gyvenčiau kokioje situacijų komedijoje.👍 2Comment
-
Man gėdingiausias dalykas kuris įvyko gyvenime:
Maždaug 2008metai rugsėjis, šilta. Kūno kultūros pamoka. Man prieš tai buvo langas tad sugalvojau eit namo persirengt mokytoja buvo minėjus, kad šia pamoka lošim fūle.
Tad aš išsitraukiau būcus (futbolininko batus) drąsiai užsidėjau ir išbėgau į kūncės pamoka. Man mokyklos stadijonas už 10metrų. Mokytoja nusprendė pakeisti planus ir davė 6 minutes bėgti. Na ka visi bėga. Aš kažką inirtingai pasakojau draugėms, bet staiga pasimaišė kažkos vielos ratas... Aš užkliuvau už jos su savo suknistais būcais persiverčiau 1 karta ore ir dukart ant žemės. Atsistojau nuėjau pas mokytoja ir pasakiau, kad einu namo. Žaizdų buvo tiek ir tiek nes bėgau ant grublėto asvalto...
Šeip klasiokų veidai buvo labai keisti vieni buvo išsigande kiti vos tvardėsi neprasijuokdami.Dėkoju Fasian už sig'a.
👍 1Comment
-
Siandien per geografija mokytoja iseina atspausdint informacija musu renginiui, o mes "renkam" informacija redtubej, kompiuterio ekranas buvo padidintas ant lentos (na zinot kai buna tie prozektoriai) ir per ta visa lenta nelabai padorus dalykai.. Po keliu minuciu izenge mokytoja pirma mintis ****, o toliau jau nepasakosiu..👍 1Comment
-
Siandien per geografija mokytoja iseina atspausdint informacija musu renginiui, o mes "renkam" informacija redtubej, kompiuterio ekranas buvo padidintas ant lentos (na zinot kai buna tie prozektoriai) ir per ta visa lenta nelabai padorus dalykai.. Po keliu minuciu izenge mokytoja pirma mintis ****, o toliau jau nepasakosiu..Comment
-
Atsikėliau šiandien lengva širdele - visa diena tik man, niekur nereikia lėkti, tik nuropoti iki vonios, su kambarioke bajariukus skaldom Po pietų sulaukiu skambučio ir nurodymų, kad reikia nueit i vaistinę ir ligoniui pristatyt tam tikrų vaistų, bet aišku tokiu laiku 7dieni nedirba jokios vaistinės, tačiau viena išknisu ir danginuosi į kitą Kauno galą. Mano džiaugsmui, nete pateikata bloga informacija ir vaistų bankas, kuriame turėjau apsilankyti, jau po spyna, bet be panikos, pasiklausiu kur dar galiu laimę pabandyt, tai iš trečio karto pasisekė, žinoma, kai kyla nukeblinau pirmą kartą matytom vietom... jau nustrykčiojus pusę kelio atgal sužinau, kad turiu dar kartą sugrįžti, o dar ir juodosios arbatos nupirt (aišku paėmiau žalios per klaida), o kažkokia bobutė apgavo ir patarė eiti pėščiomis iki ligoninės, nes nuo vaistinės tik 10 min, bet kažkaip visas 20 turėjau trenktis. Pasisvečiavus ir nuėjus į stotelę, laukiu savo 10 autiko, pagaliau įsėdau ir jam pajudėjus suprantu, kad aš 11 sedžiu kažkaip galvojau išlipsiu sekančioje stotelėje, bet, kad nuvežė į kitą pusę miškais kažkokiais Sedžiu prilipus prie lango ir žiūriu kiekvienoje stotelėje ar kokia pažįstama transporto priemonė čia nevaro, ir kiek laimės buvo, kai pamačiau 41 autiko numerėlį ant lentos, juk į namus veža laukiu savo išgelbėtojo, jau tuoj bus, pro šalį važiuoja trulai, kurių man nereikia, juk 41 važiuos, bet kažko užtruko bjaurybė... aišku, juk savaitgalį nevaro jis gerai, laukiu jau ankščiau paniekinto trūlo, o jis aišku neskuba, vėliau pavažiavus išlipo ir laukiu dar vieno. Taigi, laukiu... vis dar laukiu... horizontas tuščias... jau ima nervai... jau nebejuokinga... su šutve žmonių imam bambėt... gal elektrą kas atjungė..? prisimenu seną bajeriuką, apie tai, kaip trūlikui baigiasi bendzinas, bet kažkaip jis man nebejuokingas darosi, nes niekas vis dar nevaro... Galiaussiai kai visai susinervinau ir iš mano turėto sviesto gabaliuko liko tik neaiškios formos gniutulas tašėje parsivilkau namo... nuotaika buvo įjungta žudimo rėžimu, guodžiantis kambariokei nubraukiau kelias pykčio ašarėles, bet net neįsivaizduojat, kaip džiaugiuosi sėdėdama senam geram nusibodusiam barake👍 4Comment
-
Šilti orai prasidėjo - savaitgaliais nebesinori namie pūti, todėl sumanėm su draugu išeit 'pasižmonėt'. Su kitais pažįstamais nesusitikom, visi išėję į tokį ale 'renginį'. Na ką, kažkaip nėr kas veikt, aliuko pasiėmėm, atsisėdom parke. Tsakant pasaka, vakara šilta, o dar uodų nėra. Long story short, prisigurkšnojom to alaus, prisigėrėm, ir ėjom naktį 'dasimušt' (už senus gerus laikus ;D ).Kaip žinot, girti žmonės yra labai durni ir nelogiški. Mes su Gedžiu einam pro kito labai gero draugo namą. Atgaminsiu ką jis sakė:
- eee... Pas Larį žiauriai geri prisiminimai, davai varom pas jį į kiemą pagiart.(Laris gyvena nuosavam name, tada jo namie nebuvo)
-DAVAI!
Pasibaigė tuo, kad mum teko bėgt nuo Lario senelio, kuris vijosi mumis šaukdamas "bl*t gaidžiai!". Bėgom 3 kvartalus.and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave👍 3Comment
-
Zodziu, turiu as bmx'a, ir beveik niekad nuo jo nesiskiriu. Viena kart varau is sulios(kaip visada kiek imanoma greiciau) o ant bmx dviraciu dazniausei nera stabdziu kaip pas mane. Zodziu varau tiesiu keliu ir ziuriu eina simpatiska mergina, uzsiziurejau i ja xD ir girdziu pypint kazkas pradejo, as WTF?! atsisuku i prieki, ziuriu taxi is posukio islindo... Nu ir nafik, trenkiaus i sonini rata isskridau pro prieki, nusivariau koja visa.. Islindo taxisistas "MANO MASINA?!" as raitaus is skausmo, o tas man "asile tu, tu vos masinos nesulamdei!" ... Gerai kad su masina viskas gerai buvo.. Na tik su manim ne kas xDPaskutinis pakeitimas nuo Zx-Shade; 2011-02-26, 23:25.👍 8Comment
-
Vieno mygtuko paspaudimu netyčia ir nesugrąžinamai sunaikinti trijų įmonių ilgametę buhalterija. Manęs tai jau niekas nepranoksit.
Paskaičius kai kuriuos postus, daug prisiminimų kyla. Antai leistis visu greičiu su ereliuku nuo stataus kalno, kuomet pačioje papėdėje kelio susikirtimas su pagrindiniu keliu. Matomumas neblogas, tačiau besileidžiant tai jau nieko nereiškia. Dabar galvoju, kiek jaunystėj turėjau būti kvailas ir nejausti pavojaus kad taip pramogauti. Aišku, incidento nebuvo, kitaip turbūt jau nerašyčiau čia.
Bet yra buvę ir linksmesnių atvejų. Kai buvau mažas, mėgau išbandyti ar dega ir kaip dega visokia neaiški chemija, milteliai ir t.t. Po sovietmečio apleisti sandėliai ir šiaip visokie pavojingų medžiagų atsikratymai slapta. Neretai būtent mano miške. Aišku aš nebuvau kvailas, daiktų panašių į sprogmenis, netestuodavau, nors fronto linijoje tokių dalykų ir dabar netrūksta. Nu ir neaiškias medžiagas testuodavau mažais kiekiais. Bet ne visada. Štai taip viena karta, bekuopiant mišką su tėvu, į laužą papuolė keli kilogramai (iš išvaizdos panašu į aliuminio pudra) į degantį laužą. Laužas pradėjo taip spirgėti ir akinančiai baltai švytėti kad trilinkas puoliau slėptis į griovį. Dievagojausi kad ten į tą laužą mečiau tik šiukšles, nieko tyčia, bet vis tiek gavau pylos.
Sekantį kartą į rankas pakliuvo pilki milteliai. Atrodo naudojami suvirinimui. Degdami jie baisiai smirdėjo, o blogiausia, niekaip negalėjau užgesinti. Nepamenu kaip ten buvo, tačiau šalia turėtas kibiras vandens nedavė jokio rezultato. Ar tai išgaruodavo kaip mat, ar nubėgdavo kaip per riebaluotą paviršių... Bet strioko turėjau iki valiai.
Aš ugnį mėgau, bet ne ji mane. Po to kai teko gelbėti savo namus nuo senovinės krosnies gaisro, ir vėliau po II laipsnio galvos nudegimo, ugnis beveik tapo fobija.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2010-05-14, 23:59.👍 9Comment
Comment