NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aivaras
    ką tu?

    • 2008 09 10
    • 358

    Amm, anglų pamoka, anglų mokytoja užsisėdus ant manęs kaip ir visad, visi tyli, klauso, aš aišku kai visad nenurimstu vietoj ir tada taip iškeliu ranką ir draugeliui parodau gražų tiesų vidurinį piršta, tik keista, kad atrodė jog rodau mokytojai.
    Mokytoja:
    -Čia man?
    Aš:
    -Ne.
    Toliau aiškina kaip niekur nieko DD bet gėda buvo ;/, tada po savaitės sulaukė mama skambučio iš auklėtojos, kad aš per pamokas labai blogas vaikis būnu
    ai ir iš praeito baliaus, patarimas, kai geriat baltą, vidury to nevalgykit dribsnių su pienu DD atsikelsit su plyštančia galva ir greičiausiai apvemta maike ;/
    Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-12-03, 17:24.

    Comment

    • Red_Elf
      pandų karai :D


      • 2009 05 07
      • 1112

      nu man blemba sekasi... šiandien egzas, kaip tik trūksta vienos vietos, tai dėstytojas mane (kodėl, kodėl mane) pasisodina prie savo stalo ir pats sėdasi priešais, visas kursas ima krizent, negili, bet vizgi iškirptė pas mane. Na nieko, rašom visi susikaupę, darbas taip sakant vyksta, o man kaip priklauso tokioje situacijoje per vėpliškumą visi tušinukai ant grindų su trenksmais kad pradeda krist... sisinervinu, lenkiuosi pasiimt, kur dingsi, bet jaučiu, kad kažkas negerai, per tyliu staiga pasidarė, bet visiem metu ignorą. Galiausiai viskas baigta, išeinu, o draugės su katiniškom šypsenom prišliaužia ir sako išsiaiškinusios kokiais būdais aš į mokslo aukštumas lankstydamasi prieš dėstytojus su iškirpte kopiu... dabar visus likusius porą kursų namiokus mėtys

      Comment

      • dubi
        Klyšakojis piratas ;O

        • 2008 10 14
        • 50

        Paskaičiau ir va prisiminiau didžią nesėkmę...
        Kažkada seniai, pažystama, buvo pakvietus į gimtadienį.Susitikom su draugu, apsipirkom dovanom, nupirkom buteliuką kaip priklauso. Važiavom į tūso vietą.Be važiuojant pasiklydom. Pagal viską kelionė turėjo trukt 15 minučių mes klaidžiojom 2 valandas. Man kilo juoko priepolis. Visą kelią žvengiau kaip beprotis tas labai nervino draugą.
        Galų gale atkeliavus į prakeiktą Pilaitės mikro rajoną, tūso vietą.Apsidairę pamatėm, kad viskas gan smagu, neįprastai daug žmonių, visi šiek tiek įkale, merginos tik šokinėja aplink naujus svečius(mus)...

        Na ir maždaug 1nakties viskas ir baigės. Kai moterys pradėjo siautėt...
        Viena mergina užsivertė visą butelį baltos, kita mano pirktos ir nespėtos net paragaut pusė raudonos.Na ir po kurio laiko pradėjo purkšt vėmalais... Visi lepšiai,stylish boys and other gigantic crap stovėjo ir žiūrėjo apšalę kol mes tuo tarpu bandėm pagalbėt merginom ir namų šeimininkei valant viską ir prižiūrint tas.Šiek tiek atgaivinus, jas paprašė užnešt į 3 namo aukšą. Nešant dviese, MAN 2 kartus išsprūdo iš rankų viena mergina ir apturėjo laiptukų galią. Nusprendę, kad tai bloga įdėja gražinom merginas į foje ar kažkur... Nes kambaryje kuriame buvo laisvos vietos paguldyt jas buvo per tvanku ir nesinorėjo, kad merginos vėl vimteltų.

        Tuo tarpu, atsikėlė tėvai kurie viso "tūso" metu miegojo antrame namo aukšte(Py**ec). Ilgai apsvarstę su draugu šalinomės iš "tūso" (nebeatlaikė nervai, dėl besiklostančių įvykių).. Kelionei pasigriebėm šio to atsigert ir išėjom 2 nakties. Pakeliui namo, žiūrint į pravažiuojančią greitają ir paskui ją kitą labai matytą mašiną(šeimininkės tėvų)keliu ant kalvos išgirdom, o vėliau ir pamatėm išnyrančius šešėlius.1,2,3...Pasidarė nejauku nes jie buvo labai "garsūs".Rėkavo kažką rusiškai...Supratau tik keiksmažodžius. Anyway, staiga iš už nugaros švystelėjo naktinio maršruto autobusas. Šokinėjom ir mojavom, kad stotų.Keista, kad sustojo nes aplink miškas tik te buvo ir kažkaip nesitikėjo, kad stos tokioj vietoj. Na pravažiavom ir tuos 6 dėdes kurios girdėjom iš tolo. Tie strikinėjo vienas prie kito kai kokie boxininkai ir šūkavo su alaus bambaliais ir kažkokia didele šaka vieno iš rankoje.
        Mano reakcija pamačius juos:Am, okay.... , Draugas:

        Pusė 6 buvom jau mano gyvenamam rajone "krasnūhoj". Gryžus apturėjom miego iki popietės ...

        Tai vat, jai pažystat bent vieną viešojo transporto vairuotoją... Juokauju... Sveikinkit, krėskit vieni kitus gerom nuotaikom ir nusitiekit šventiškai. Kalėdai kalėdai. Gal ir jus išsuks koks nors geradarys iš lievos situacijos.
        Same as you but different.

        Comment

        • Eisas Kuperis
          Simintis Sun


          • 2006 01 25
          • 355

          Vairuotojai yra geri.
          Dirbu viršvalandžius kad nereikėtu rytoj į ofisą vilktis. Ir pamatau kad iki paskutinio autobuso jau liko 45 min. Bet dar viena smulkmena ir bus baigtas darbas. 35min. Nu dar viena klaidele pataisyti. Jau tuoj... Nepavyko. Och. Dar viena idėja išbandyti. Ir dar viena... 32 min iki autobuso. Pavyko. Valio. Lekiam. išjungti kompus, šviesas, kasa, elektra, durys, signalizacija, šalikas... Aijai kodėl visko tiek daug. Iki stotelės ~150 metrų. Kažkoks jau stovi ten. Jergau negi nespėjau? Vis tiek lekiu, gal nutiks stebuklas ir dar kas nors atvažiuos. Prieš perėja išdyksta tinkamas troleibusas (net labai tinkamas, toli veža). Ir dar praleidžia manę. Tiesa, išbandyti dubio sumanymą nerizikuoju. Vargu ar šis vairuotojas taip jau ims į atidarys duris stovėdamas prie perėjos antroje juostoje (Nebent labai spardyčiau duris), todėl kiek įkabindamas skuodžiu iki stotelės. Mažiau nei 70 metrų. Kol įsibėgėja, kol sustoja troleibusas... Spėjau. Lengviau atsidustu įsitaisęs ant sėdynės virš šildytuvo. Liko 25 minutės. Per tą laiką reikia pasiekti miesto centrą. Turėčiau spėti. Tiesa, ši mintis greitai išsisklaido kai pastebiu jog apsirikau su grafiku ir liko ne 25 minutės o 15. Vo dabar tai jau viskas. Yra tik teorinė galimybė jog troleibuso vairuotojas nepaiso grafiko, kad visą laiką degs žali šviesoforai ir kad stos troleibusas ne visose stotelėse. Nervingai žvilgčioju į laikrodį. Kodėl tos minutės taip greitai bėga.
          Miesto centras. Troleibusas nespėja per geltona ir sustoja. Į kelia įsuka... mano paskutinis autobusas. O tu šūde. Pritrūko tik poros sekundžių. Kas dabar? Bendras maršrutas teisis dar 7 stoteles, likus 7km iki namų. Per tai laiką kažkaip turiu peršokti iš troleibuso į autobusą kuris vis pirmauja 200 metrų. Greitai suplanuoju dialogą su troleibuso vairuotoju, bet ar jūs manot jog vysis autobusą nes jis man paskutinis ir turėsiu topinti 7km per namo pėstute? Nesuveikė, taip sakant, mano problemos čia. Belieka tik stebėti kaip priartėja ir atitolsta tas autobusas priekyje manęs. Ir staiga pastarasis nespėja pro vienintelį šviesoforą kelyje. Atstumas išsilygina ir atsiranda šansas jog sekančioj stotelėj spėsiu peršokti iš vieno į kitą. Užimu pozicija prie durų ir pasiruošiu sprintui. Nespėjus dar duris iki galo atsidaryti, neriu laukan. Vos nepargriaunu kažkokios žmogystos, bet nėra laiko aiškintis, autobusas jau uždaro duris.
          Spėjau. Pastuksenus buvau pastebėtas ir įleistas. Nors širdis vis dar plaka nuo patirtos įtampos, tačiau jau galiu būti ramus, nebereikės kulniuoti 7km kankinant šalčiausiam šiaurės rytų vėjui. Reikės tik 500 metrų nuo galinės stotelės. Vo taip kulniuodamas paskutinius metrus mastau jog jau gana man taupyti, toliau vėl važinėsiu mašina.
          Tiesa, egzistuoja toks dalykas kaip taxi, tačiau ta vakarą kišenėje buvo likę tik kažkiek geležies ir kortelė, kurioje galbūt dar buvo kažkiek litu.

          Comment

          • winry3
            hahahahaha! niam :DD

            • 2009 02 18
            • 112

            Prieš kažkiek tai metų pamenu buvau ant muzikos mokytojos "užsirovus",tad protesto vardan nelankiau jos pamokų.Tai va,teko mokslo metų gale eit tvarkyt kabinetų už bausmę. Atėjom tada su klasioku į muzikos kabinetą,matom viskas jau sutvarkyta,iščiustinta...Muzikė visa pikta tokia sėdėjo,sako pavėlavot,kitokio darbo duosiu. Liepė tada ji mums suolus ir lentą nuvalyt, o pati išėjo. Apsižiūrim - valymo priemonių yra, o skuduro jokio. Valytojos ieškot tingėjom,žiūrim ant radiatoriaus kažkoks tai medžiagos gabalas. Nusprendėm,kad ten mūsų ieškotasis skuduras, paėmėm jį ir taip nuoširdžiai ir stropiai visus suolus nušveitėm,lentą išvalėm. Stovim,grožimės savo darbu, grįžta mokytoja. Vos nenualpsta,o tada iš visų jėgų surinka: "Ką jūs su mano bliuske padarėt!!!" Pasirodo tas skuduras buvo palaidinė...Draugas mirksėdamas žiūri į ją,tada į tą nelemta "bliuskę" ir ištiesia tai kas iš jos liko muzikei...Tuo momentu aš neištvėriau,taip juoktis pradėjau...Iš klasės išbėgau su visa gerkle kvatodama, o iš paskos muzikė bėgo rėkdama " Aš jus direktoriui paskusiu!" Deja,taip ir nepaskundė...Po tos vasaros į mūsų mokyklą daugiau ji nebegrįžo...
            Not bad...

            Comment

            • silveris
              Burma-Shave

              • 2008 04 20
              • 20

              Vakar, švenčiant naujuosius labai prisijuokiau iš draugo.
              Baliaus įkaršty jis manęs paprašė padaryt arbatos, kadangi jau sau buvau užsikaitęs vandenį, tai padariau jam tos arbatos. Užpyliau. Visks normaliai. Padedu aš jam prieš nosį tą arbatą, sakau:
              - Va, tavo arbata. (paduodu cukrinę), še cukrine, įsidėk cukraus
              Jis į tą cukrinę tokiu girto debilo žvilgsniu pasižiūri ir sako:
              - čia man puodels, tai reik jį išplaut?
              ir išpylė visą cukrų į kriauklę.
              Išsijuokiau už visus naujus metus . tikrai. čia jau virš debilizmo buvo.
              P.S jis ne ant bajerio tai darė, sakė rimtai galvojo kad ten jam puodelis.
              and when they pulled her from the wreck you know she
              still had on her shades
              they say that dreams are growing wild just this side of
              burma shave

              Comment

              • Aivaras
                ką tu?

                • 2008 09 10
                • 358

                Laikiau vemiančiai merginai plaukus...Ačiū Dievui pats kažkokiu būdu susitvardžiau, bet vaizdas žiaurus...
                Ai, ir dar kartą įsitikinau, kad už pri**susią į klyną mergą nėra nieko žiauriau : D
                (čia viskas irgi per naujus)

                Comment

                • Vilius
                  teisinga nuomonė ----->

                  • 2009 07 19
                  • 173

                  na čia man žiaurai neseniai nutiko, gad tikrai būtų žiauriai gėda jei kas matytu(bet vistiek papasakosiu, juk cia tokiems dalykams ir vieta ):
                  Tai va, grįžinėjau iš mokyklos ir pakeliui namo pasitaikė toks labai geras ledukas, kuriuo kai čiuoži, tai virš penkių metrų nuslysti. Na aš pasidėjau kuprinę ir ėmiau čiuožinėt. Po kokių trijų kartų sumaniau čiuožti sukdamasis(praitais metais išeidavo), na pradėjau sukdamasis čiuožti, pritupiau kad geresnė liksvara būtų, ir nesupratau kaip tai ivyko(jei būčiau supratęs taip neivyktų) kad su veidu į ledą dejau . dabar papasokosiu vaizdžiai koks yra jausmas (trenkliausi nestiprai, nes buvau žemai pritūpęs, taigi gali pasitaikyti ir žymiai žiauriau): pirma galvoje viskas dreba, nemalonu, pyksti ant savęs, kad taip gėdingai ivyko, tada atsistoji žinodamas, kad iš nosies tuoj pasipils fontanai kraujo, užverti galvą, ir po truputį žygiuoji namo. Skaudėt nelabai saudėjo, bet kraujo tai tikrai netrūko, dar susitreniau lūpą ir vieną dantį, tik nesuprantu kodėl lūpa ištino vienoje veido pusėje, o dantį skaudėjo kitoje .

                  Comment

                  • xipzo
                    I hate IDIOTS

                    • 2009 04 16
                    • 224

                    Autorius winry3
                    Na man tai šiandien nepasisekė.Pamiršau kuncės batus,tai su tais pačiais dariau (gerai,kad inkariukus sumąsčiau avėti).Žodžiu krosiukas po miškelį,mankšta...Pamoka baigės,einu persirengt,žiūriu į tokį didelį gabalą (visi suprato manau) esu įlipus.Kažkaip jį ten nukrapščiau ir rami nuėjau persirengt.Kita pamoka.Sėdžiu su savo simpatija,su draugais juokiamės,bajerius skaldom.Staiga viena sako:kažkas čia smirda,pažiūrėkit,gal kas įlipot.Na galvoju tikriausiai ne viskas nusikrapštė,maža gi kas.Didvyriškai iškeliu kitą koją...o ten gal dar didesnis...Draugai nuo vaizdo lūžta,nuo kvapo dūsta,o aš degu iš gėdos.Šiaip ne taip sulaukiau skambučio,pati pirma išlėkiau iš klasės...Išlekiu į kiema,žiūriu - nebėr! Poto ateina draugė iš kitos klasės,visa net iki ašarų juokdamąsi.Klausiu kas yra,ji sako:ten valytoja visa net raudona putoja,nes kažkas koridoriuje su š*** pripėdavo,o ant galo ir visą paliko.Na nepuoliau girtis kieno jis,bet vien pagalvot baisu...ryt bus sunki diena...
                    Tai vat , as sita taip periskaiciau pazvengiau , nuejau i virtuve mama klausia ko zvengiau... papasakoju jai o ji piena gerai , tai is juoko nebegali nuryt stovi ir prunkscia su pieno pilna gerkle , o as taip pats zvengiu , kad net asaros tryksta.... Tuo metu sese 4metuku valgo sausus pusrycius tiksliau ruoses valgyt ir saukaiu MAN KASNORS SAUKSCIUKA DUOKIT! va tada matka nebeislaike is to juoko ispjove piena ant manes, as toks pienu apspjautas stoviu ir zvengiu , ta seses fraze duokit sauksciuka pribaige xDD
                    My Anime List <---
                    Waiting for Peacefull summer...

                    Comment

                    • Insanity
                      Alter Ego

                      • 2010 01 31
                      • 122

                      Autorius WiliuX
                      na čia man žiaurai neseniai nutiko, gad tikrai būtų žiauriai gėda jei kas matytu(bet vistiek papasakosiu, juk cia tokiems dalykams ir vieta ):
                      Tai va, grįžinėjau iš mokyklos ir pakeliui namo pasitaikė toks labai geras ledukas, kuriuo kai čiuoži, tai virš penkių metrų nuslysti. Na aš pasidėjau kuprinę ir ėmiau čiuožinėt. Po kokių trijų kartų sumaniau čiuožti sukdamasis(praitais metais išeidavo), na pradėjau sukdamasis čiuožti, pritupiau kad geresnė liksvara būtų, ir nesupratau kaip tai ivyko(jei būčiau supratęs taip neivyktų) kad su veidu į ledą dejau . dabar papasokosiu vaizdžiai koks yra jausmas (trenkliausi nestiprai, nes buvau žemai pritūpęs, taigi gali pasitaikyti ir žymiai žiauriau): pirma galvoje viskas dreba, nemalonu, pyksti ant savęs, kad taip gėdingai ivyko, tada atsistoji žinodamas, kad iš nosies tuoj pasipils fontanai kraujo, užverti galvą, ir po truputį žygiuoji namo. Skaudėt nelabai saudėjo, bet kraujo tai tikrai netrūko, dar susitreniau lūpą ir vieną dantį, tik nesuprantu kodėl lūpa ištino vienoje veido pusėje, o dantį skaudėjo kitoje .
                      Man taip buvo praeitais metais besisukant atsistojus, dėjau su dantim y ledą, bet šalta buvo tai nieko nejaučiau...

                      bet neesmė, prieš savaitę, kaip mokyklos senjoras ir mokyklos bei mokinių tarybos narys turėjau visiems papasakoti apie projektą, "žvaigždžių mokykla" ar kažkas tokio, ten viskas vyko ekspromtu, padavė plakatą man pavaduotoja, trim žodžiais paaiškino kas tai yra, nu aš supratau ką norėjo pasakyt, užlipau ant scenos ir pradėjau pasakot apie tą projektą visiem, kad ten tipo atvažiuoja visokios žvaig-dės į šulę, kažkokį tai pasirodymą padarys ir jo metu kvies talentingus ir gabius vaikus pasirodyti irgi, ar tai vokalu ar kokiais kitais sugebėjimais kaip šokis ir apdovanos kažkaip ant galo geriausius dalyvius. Belipant nuo scenos ant laiptų pribėga pavaduotoja ir sako, dieve mano, sumaišiau, visai ne taip čia bus... (tuo tarpu gal minutę laiko ~300 mokinių sėdi salėj ir klauso ką man aiškina pavaduotoja). Aš susinervinau, lipu atgal į sceną ir galvoju, ką čia pasakyt, mano pirmi žodžiai buvo, "Blemba, biškį ne taip čia bus..." (superiniai žodžiai prieš auditoriją...) aišku vienas kitas nusiprunkštė iš to ką pasakiau, kiti pradėjo žvengt iš situacijos, bet esmė tokia, kad 70% visos šūlės mokinių pažystu, tai paprastai būtų buve nusispjaut, bet vistiek susigėdau ir teko 5 mins išnaujo aiškinti kas ištikrųjų vyks.

                      Comment

                      • Yuffie
                        Cute as Hell.

                        • 2009 01 04
                        • 123

                        Na papasakosiu ir aš du šiokius tokius Fail'us :
                        1. Kažkada, pirmoje ar antroje klasėje mokytoja liepė garsiai skaityt kažkokia pasaką visai klasei. Viskas buvo normaliai iki tol kol galvoi neaptemo, mintys pasisuko kita linkme ir pasakoje atsirado žodžiai "Paukštelis pasakė, kad Jonas buvo d*bilas..." . Pačiai buvo juokinga, bet kartu ir žiauriai gėda.
                        2. 2009-ųjų ar 2008-ųjų metų vasarą važiavau su draugėm autobusu (turėjom garbingas stovimas vietas). Buvo sausakimša bet vėliau atsilaisvino kelios sėdimos vietos. Viena draugė sako - " Jofka( mano vardo trumpinimas) gal nori atsisėst?
                        Aš aišku stovėjau užsisvajojus ir įnirtingai rašiau sms'a ir gaarsiai pasakiau " Ne, aš geriau pasėdėsiu."
                        Draugės pradėjo žvengt ir tada supratau kad išsprūdo kažkas ne to. Keli žmonės aplinkui irgi žvengė, buvau tokia raudona kad nusisukau ir apsimečiau kad man sms atėjo ir reik skubiai atrašyt
                        Ech, be to atleiskit, man visada sunku atsiminti datas.

                        Comment

                        • witkus
                          Take it easy


                          • 2009 11 21
                          • 261

                          Didziausi mano fail buvo, kai pirma karta prisigeriau per klasioko gimtadieni ir pradejau po pievas lakstyt, nusisneket belekaip, dar pamenu sumasciau issimaudyt jo tvenkini, nors dar tik balandzio pradzia buvo. po to, pamenu, mane pasigavo klasiokai ir, kad nebesiauteciau suriso su lipnia juosta. po pusantros paros prabudau savo namuose, savo lovoj, visas susiveles ir su kokiu tuzinu zaizdu ir melyniu, nes krites buvau ne karta. bet ziauriausia buvo tai, kad mano girto nuotraukas klasioke ikele i one, as juo nesinaudoju, todel nustebau, kai pakeliui i mokykla ir pacioj mokykloj su manim pradejo sveikintis zmones, kuriuos gal tik pora kartu gyvenyme buvau mates. kai paaiskejo kad visi mate mano foto one, tai tas klasiokas, kurio gimtadieni sventem baisiai uzsirustino ant tos klasiokes ir priverte ja tas foto isimt.

                          Ir dar vienas fail, kuris man asmeniskai buvo dar ziauresnis tai, kai fizikos mokytojas priverte mane dalyvaut astronomijos konkurse ir tik 1 min likus iki kalbos pries auditorija jis man pasake kad as ten turesiu kalbet, as bandziau nusiplaut ir pabegt, bet nepavyko tai toks apsales uzlipau ant scenos ir taip ziauriai nusisnekejau, kaip dar niekad gyvenime nebuvau nusisnekejes, na mane nuo scenos palydejo gausiais aplodismentais, bet manau, kad visi plojo nes tiesiog visus prajuokinau savo cirko pasirodymu...
                          Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-02-03, 21:04.

                          Comment

                          • mindzze
                            Forumo vilkas

                            • 2007 05 18
                            • 375

                            Na, mano gyvenimas yra nesibaigianti katastrofa, kupina skausmo ir nusivilimu. Gerai pagalvojus aš kaip ir neturiu rimtos (fail in life) nesekmės, bet turiu šimtai nepavidėtinų nuotikių.
                            Vienas mano didžiausiu nuotikiu, tai kai susprogau su džipu. Gal prieš 4metus, žiema, šventėm darugo gymtadieni kažkur kaime. Kita ryta susipakavom į mašinas ir išsiskirstėm .O aš su džipu kuriame buvo sugedusi dūju systema, tai retkačiais pokšteldavo kažkas varyklije. Susigrude, pilna mašina važuojam ,tik išvažuojam ant plento aš periungiu nuo benzino ant dūju, ir gal ant keliu sekundziu toks garsūs driokstelimas ,į salona pasipilė juodi dųmai, visi peršike, panikoi . Aš iškart sustoju kelkrašti ,o iš kapoto varo juodi dumai. Aš atidarau kapota ,o ten liepsnos iš oro filto skyriaus .DEGAM!!! Ėmiau ieškot gesentuvo, o gesentuvo nėra, paėmes kažkoky skudura į ranka ir išėmiai lėpsnojati filtra, numečiua į kelkrašti prie miškelio emiau trepseti,nors tai buvo neviksminga (bent jau žinau kad tokie dalykai gerai dega) Atrodo jau užgesinom, lyg pavojus jau praėjas. Ačiū dievui niekas nenukentėjo, išskirus suskaldyta oro filtro dežė.Na kapadarysi teko testi savo kelione, bet likusi kelia visi važiavo basiausiai peršike , išskuyrus mane
                            Ašku turiu ir kitokiu nelaimiu, kur kraujas pilėsi upeliais , kur nuo kalno kulverčiais su dvirači varčiausi, bet susilaikysiu , visi mes buvom vaikais. (Nors ir netokie kaip aš)

                            Comment

                            • druzokas
                              Narys
                              • 2009 08 17
                              • 41

                              Oi man daznai fail'u pasitaiko, mat as toks zioplas gan esu. Kazkada skaiciau knygos reziume, savo parasyta, ir vietoj '.... buvo 12-metis genijus' pasakiau '... buvo 12-metis gejus'. Pries visa klase. Gedos pakako man.

                              Tada cia neseniai chemijos uzdavinius sprendem, ir vienas is klausimu buvo pasirinkti ABC arba D. Klausimas buvo apie viena tokia taisykle, klause ka ji reiskia. Vienas is atsakymu juokais buvo parasyta 'that you can't wait at the bus stop when it's raining' (taip, viskas pas mane angliskai mokykloje, kadangi as esu tarptautiniam bakalaure Vilniuje). Aisku atsakymas buvo pagristas humoru, ir nereikejo ji rimtai imti i galva. Na, bet as, kvailys, juokais pazymejau ta atsakyma. Kai reikejo ataskineti, as pamirsau kad juokais pazimejau bloga atsakyma ir vel pries visa klase pasisiukslinau pasakydamas ta atsakyma, visi raitesi ant zemes gal 10 minuciu. Man tai buvo 10 minuciu gedos, ziaurios gedos.

                              Comment

                              • Augis24
                                AZ rėmėjas




                                • 2009 03 29
                                • 767

                                Nu ką... Atsiskleisiu ir aš tada... Prašau smarkiai nesijuokt

                                1. Man buvo lyg tais 11 metų. Žvejojau ir kartu buvo sesė, ji negalėjo vietoj nusedėt ir pasakiau, kad išeitu į namus, bet ji nėjo, tai susiginčijom ir šiek tiek apšaukiau... va to ir nereikėjo man daryt. Ji nuėjo ant kelio, jis buvo netoli to prūdo, kuriame žvejojau, pasiėmė akmenį ir norėjo mesti į vandenį, kad išbaidytu žuvis, tačiau išgirdau, kad ji šuktelėjo ir atsisukau, o tada pamačiau akmenį, kuris skrido tiesiai man į galva, prakirto šiek tiek kaktą ir buvo nemažas guzas.

                                2. Gyvenau kaime ir su draugais, būdami vos 12 metų sugalvojom palaipiot medžiais, buvo lenktynės, kuris pirmesnis apeis aplink visą tą vietą, tai buvo lyg mažas miškelis O formos, turėjome apeiti tik medžiais, negalėjom ant žemės padėti kojos, tai lyg aukšta žemė, bet negaudėm vienas kito, o tik rungtyniavom. Na aš jau buvau beveik prie finišo, bet negalėjau peršokt i kitą medį, nes buvo mažai šakų, palipau aukščiau ir įsikabinau į šaką, galvojau atlaikys, deja... Tik ji lūžo, iš kart pamačiau kaip prasivėrė lapai ir pamačiau žemę, pataikiau tiesiai ant akmens ir šiek tiek pasisekė, nes tik išniro kulkšnis.

                                3. Atsitikimų su dviračiais irgi yra buvę. Bent jau vieną prisiminsiu- teko matyti savo dvirati iš šono, po to kai nukritau jis buvo ant manęs.

                                Na ir didysis fail'as buvo, kai pradėjau gąsdinti seses, kad su supynėm joms trenksiu, šalia buvo medis, aš išsupau supynes ir tada mečiau, jos užsikabino į medį, bandžiau nukabint traukdamas už vienos virvės, tačiau... Vos tik atsikabino, atskrido tiesiai į mane, gerai, kad pasistiebiau, nes būtų nosis lūžus, bet gavau į dantis... Toliau nebepasakosiu

                                Skaudūs prisiminimai

                                Susumavus viską, moralas toks- negąsdint ir nebandyt pasirodyt kietu, nes gali užsibaigti labai priešingai nei tikimasi...

                                Comment

                                Working...