NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI
Collapse
X
-
Autorius SlothNepasakydama tiesiai šviesiai ir sau blogiau ir jam padarysi, jis kaiptik netikras viltis puoselės ir tiek... Reik turėt drąsos pasakyt tiesiai šviesiai, jei nedurnas tai ir pats supras... Sorry for offtopic
Yo, Adminai, moderai, aš tikrai labai sorry už Off Topic, daugiau taip nedarįsiu.Comment
-
O man tj visada nutinka kažkokių nesamonių....Šnd sėdėjau autiko gale, kai stotelėj įlipo gal penki forsiukai...ir žinoma,kad visi galan susigrūdo. Tada vienas forsas klausia pas kitą: čia mergaitė ? (kaip visada esu sumaišoma su berniuku)Kitas atsakė kad panelė....tj net nustebau, kad nepradėjo kabinėtis daugiau. Ir šiaip dažnai mane palaiko berniuku dėl trumpų mano plaukų.
Dar kažkada buvo toks prikolas: aš su drauge lipu laiptais, o kažkoks diedas(mėlynosis) klausia: Kodėl panelės nenešiojat sijonukų ? Mes atsakom: Kad nenorim. Jis: O gaila..... Tj supratau, kad jis norėjo pamatyt mūsų kojas.....:dizzy: Šiais laikais pilna gatvėse visokių iškrypėlių šlaistosi....Comment
-
Keista..neturiu net ką papasakoti (:
Nors
Kažkada bedraugaudamas ~4 metus atitarnavęs galvojau padaryti kokią svaresnę dovaną savo draugei. Kaip ir pirkau, padovanojau.
Po keliu savaičių gavau sms'a ( lengviausias skyrybų būdas - p*stas techninis progresas) kad ji išteka už kito po mėnesio ( čia po 4 metų draugystės )
Nuo to laiko nusprendžiau nedraugaut su vedybomis apsėstomis fimailaisComment
-
Esmė kad 4 m. padraugavus kartais užtenka mėnesio kad persimest prie ko nors kito.
Ne diedas ten buvo, ir vargu ar turtingesnis už mane Iš balso 110procentinis forsas bandantis suvaidinti protingą. Dabar pamąsčius džiaugiuosi kad taip atsitiko, pakankamai gerai ir taip gyvenu. O kai žmonės nori apsunkinti sau gyvenimą gėriau jiems netrukdyti.Comment
-
staj, keli mano xD :
kai buvau maza, dar darzelinoke, radau slieka, jo pilvas buvo kazkaip issiputes, pamaniau jog tai sliekas-mergina ir ji yra nescia. tada radau stiklo suke, na ir pradejau operuoti(ale cezario pjuvis)
po kiek laiko pamaciau jog sliekas nebegyvas, tai teko graziai palaidoti, operacija nepavyko ;D...
praeita ziema, budamos lauke su drauge sugalvojom pasimetyt gniuztemis, na viskas ok tik jauciu jog mano kepure smuksta ant akiu, nekreipiu i tai demesio, tik jau nieko nematant, jauciu tvirta medzio kamiena... ir matau drauge besiraitancia is juoko ant zemes smugis tikrai buvo ne silpnas;D
neseniai griztu is miesto velokai vakare, na einu namo jauciu uz saves ejima, tada pasigirsta zmogaus balsas kalbantis i telefona" ji, ilgaplauke, rudu plauku, melyni dzinsai, kazkur metro 64(1,64cm)" supratau jog apibudina mane ir imu sprukti, o uz manes pasigirsta kvailas isteriskas juokas... sejp netaip issisukau... brrr... tada tikrai buvo baugu...:sick:
dar prisiminiau kai su tecio masina ivaziavau i kaimynu tvora, nemazai teko pinigu pakloti xD tecio tuo metu nebuvo tai dar sugebejau apkaltinti tame savo pusbroli ;D...
ai, kai dar buvau isviso pyple, eidama parke su savo draugu ir jo mama pamaciau vora ir garsiai uzrekiau "vo bli*t, pauk" tai jo mama pradejo is manes juoktis, retai is 2 metu vaiko tuo metu isgirsdavai keiksmu (keiksmai rusiski "va, ble* voras")Paskutinis pakeitimas nuo Yukira^^; 2009-09-14, 21:28.Comment
-
Nu dar prie pipecu.
Buvau mažas ( tikrai buvau) darželyje čiuožinėjau nuo didelio metalinio kalnelio, kas matė žino, su laiptukais tokiais. Čiuožinėjau, čiuožinėjau ir nepastebėjau kad šalia stovi vonelė smėliui ant ilgų metalinių kojų ( dibiliškas Tarybinis išmislas) Ir nučiuožus n-taji karta atsistodamas per anksti kai dar veikia inercija teškiaus kakta į tos "vonios" smailųjį kampą. Neskaudėjo, bet linksma nebuvo. Mėnesi mama keitė bintą ant kakto. Kas matė ant mano kaktos randą - jis nuo to kampo.Comment
-
Airiz kaip Haris Poteris?
Nu prisisiminsiu aš tokį nedidelį , fail'ą ne fail'ą
Žodžiu prieš kokius 2 metus atvažiuoja į mokyklą fotografas kaip visad.
Na visa klasė susirenka , klasės nuotraukai , tai šiaip kas nori , na ir man suplyšta suknelė, grynai beveik visa per nugara , aš žinoma nieko nepastebėjau.
Draugai mano chuliganai , galvojo bairį man iškrės ir nieko nesakė , nu padarom klasės nuotrauką viskas ok. Aplinkiniai kažko kikena , per daug dėmesio neatkreipiau.
Sakau draugėm pasidarom atskira nuotrauką , nu kažkaip ten papozuojam , na ir gaunas kad mano nugarą nufotografuoja .
Kažkaip pajaučiau skersvėjį galvoju , jopšikmat suknelė truputį praplyšo , visi nelaiko juoko žvengia. Aš dumiu į tuoletą , pažiųriu veidrodin , o suknelė ant poros siūlų tik laikos. Griebiau klasioko paltą ir bėgau namo o tai buvo žiema ir klasiokas su trumpom rankovėm gavo namo keliautiPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-09-14, 21:39. Priežastis: Bha..nemaišom realStuffo ir HariPoterio sąmokslo teorijosComment
-
O man irgi geras vasarą buvo.
Nuėjom mes į parką(čia per dainų šventę, tai šokėjai ta prasme, tie mes). Ten pamatėm tokias kawaii supynes, tipo kur sukasi ratu, iš pradžių ten atsistojau aš ir Lukas(ne tame esmė kas jis) ir kitas vaikinas sukt pradėjo, buvo smagu, paskui atėjo kitas vaikinas ir atsistojo šalia manęs, tas pats vaikinas kuris suko ir toliau suko. Ir taip stipriai išsuko, kad aš ten vos pastovėjau. Geriausia dar buvo tai, kad aš buvau su tautiniais drabužiais ir kol ten mus suko man galva taip apsisuko, kad aš paėmiau ir nudribau. O parke dar žmonių begalės buvo.
Va čia tai tikras apsilolinimas.Comment
Comment