NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aivaras
    ką tu?

• 2008 09 10
    • 358

Išvis, jums kasnors patinka?;o (bišai?, ye?)
    Gerai, nevarau į offtopic.Bye

Comment

• donatass
      Narys
      • 2009 08 28
      • 78

Na siaip as nesu drovus bet pasiulyt merginai draugauti kazin ar isdrysciau.Bijociau gaut neigiama atsakyma

Comment

• Airiz
        מיד

• 2004 01 09
        • 1656

Autorius Aivaras
        Išvis, jums kasnors patinka?;o (bišai?, ye?)
        Gerai, nevarau į offtopic.Bye
        Išvis pamiršai kad paaugliai elgiasi kitaip nei vyresni žmonės
        O šiaip tipo "netyčia" pagraibyti ...jeez..apgailėtina

Comment

• Sagara
          Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
          • 78

Autorius donatass
          Na siaip as nesu drovus bet pasiulyt merginai draugauti kazin ar isdrysciau.Bijociau gaut neigiama atsakyma
          Aš dar prieš metus irgi toks buvau...
          Paskui spjoviau į viską ir pasakiau vienai merginai ką jaučiu..
          Likau asilo vietoj, bet bent jau nesikrimsiu daugiau ;D

Comment

• Tabeko
            Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
            • 290

Taip ir reikia, Sagara!:3
            *pradeda verkšlent, kad pas mus tokių vaikinų nėr*
            Ech, nenukrypstant nuo temos...
            Pasiskųsiu, kad šian kai prijunginėjau antrą CD-ROOM'ą į rozetę, buvau gerokai pakratyta ir net jaučiau metalo skonį burnoj. Buvo šlykštu ir bjauru, bet bent gyva likau ir sąmonės nepraradau.xD Na, plaukai irgi nepasistojo.

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1656

em... paaiškink kaip CD-ROM'a galima įjungti į rozete

Comment

• Evil_of_Darknesz
                Suicide is painless...

• 2006 04 09
                • 998

Autorius Airiz
                Yra tokie nešiojemieji cd-rom'ai, kurie jungiasi per usb į pc, kaikuriems reikia papildomo elektros šaltinio (rozetės)

Comment

• Tabeko
                  Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                  • 290

Autorius Airiz
                  Didelis offtopic'as, bet: Turiu atskirai CD-ROOM'ą, kuris jungiasi į rozetę ir į kompiuterio USB.

EDIT: Ups, nepastebėjau ano posto. :S

Comment

• Airiz
                    מיד

• 2004 01 09
                    • 1656

tai parašytu įšorini o šiaip buvau visai pamiršęs kad tokie egzistuoja..skleroze

Comment

• Sagara
                      Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
                      • 78

Autorius Tabeko
                      Taip ir reikia, Sagara!:3
                      *pradeda verkšlent, kad pas mus tokių vaikinų nėr*
                      Ech, nenukrypstant nuo temos...
                      Pasiskųsiu, kad šian kai prijunginėjau antrą CD-ROOM'ą į rozetę, buvau gerokai pakratyta ir net jaučiau metalo skonį burnoj. Buvo šlykštu ir bjauru, bet bent gyva likau ir sąmonės nepraradau.xD Na, plaukai irgi nepasistojo.
                      Oooo, ką priminiai ;DD Btw, thanks ;D

Per vienas kalėdas, pasipuošiau eglute.
                      Apvyniojau girlianda ir viskas kaip ir turi būt. Bet, kištukas girliandų buvo nupjautas, nes kažkada man jo staigiai prireikė. Tai apvyniojau laidus aplink trišakio kištuką. Pažiūrėjau kartą - veikia, kitą - veikia.
                      Kitą dieną vėl kišau aš ją ton rozetėn, bet nepastebėjau, kad laidai susilietė netyčia.
                      *BOOM*
                      Gal 50cm spinduliu juoda siena liko... XD

Comment

• WataRyuu
                        Narys
                        • 2009 09 12
                        • 32

Autorius winry3
                        O manyčiau,kad tau pačiai nefaina kai taip peršasi...Pamenu kartą klasiokas kažkokiam "tūse" sėdėdamas nuobodžiavo,tai su manim susirašynėjo.Ant galo pakvietė pas save,atseit ten tarp tų kominių pasimatymą darys...Visiškai neromantiška be to ką aš eisiu pusę pirmos į kažkokį jo draugo namą kur tik jį ir pažįstu?Na jis ten mykė kad palydės,kad prie namų ateis.Nepamenu ką parašiau,bet po savaitgalio visi žinojo,kad jį žiaurokai pasiunčiau.plius dar mane už tai smerkė atsiet aš kalta,kad jis man nepatinka...
                        O jo, tu labai teisi. As tiesiog nezinojau kaip jam graziai ne pasakyt, tai visaip mykiau. ir dar kai jis man jau antrus metrus persasi, o as vis ne jam atsakau...

Comment

• Sloth
                          [SrX]

• 2007 09 14
                          • 277

Wow, kokios jūs kietos. Sakyčiau kaiptik esat silpnos, jei nesugebat tiesiai šviesiai pasakyt, o vis išsisukinėjat :P Anyway, childish games.

Naujausias FAIL'as - per draugelio gimtadieni smigau braškėse, žinoma tai nebūtų FAILAS, deja, mane ten rado ne kas kitas, o jo mama, sakė net tortas iš rankų išgriuvo kai pamatė... Dar dabar vadina braškinuku arba braškiniu.

Iš šios vasaros failų : Šokau iš 3 metrų aukščio galvute, bet nusileidau batonu. Skaudėjo. Važiavom su drauge ~10km dviračiais, likus 5 km iki namų ratas iš ašių išgriuvo, teko likusius km stumtis ;D

Senas bet geras fail'as : prieš kelis metus, kai dar buvom visai pacukai, tai pastoviai nesamones darydavom. Vieną šaltą lapkričio vakara, policijos automobiliui važinejant ratais aplink gyvenvietę sugalvojom suvaidint muštynes vidurį kelio. Žodžiu vienas apsimetė gulinčiu, 6 tipo spardėm. Mentai sustojo ir pradėjo bėgt link mūsų, mes visi į kojas, kas kur. Tai baigėsi taip, kad įbėgom pas kažką į kiemą, tryse užsidarėm lauko tualete ir tupėjom apie valandą bijodami išlyst Kitiems pasisekė, kaikurie spėjo tiesiai namo nubėgt ir pan.

Dar vienas : Prieš gal 5 metus, tūsinomės visi prie ežero, buvo berods 14metų man. nu ždž visi gerai prigėrė ( aš palyginus daug negėriau, ten visa chebra už mane vyresnė buvo, tai nenorėjau apsikvailint perdaug ) , pradėjo temt, galvojam laikas namo. Buvo du motoroleriai ir du žmonės juos vairuojantys, o mūsų buvo 7ni. Tai ždž draugelis ir kitas pažystamas pasiėmė po vieną žmogų pas save ir vežė juos iki gyvenvietės, aš likau su dviem girtutėlėm panom, jie turėjo mūsų iškart poto atvažiuot paimt... BET kadangi, jie buvo gan girti jie užmiršo mus pasiimti ( ar bent jau taip pasiteisino vėliau ) nu ką, praėjo pusvalandis, laukiam laukiam nesulaukiam, iki gyvenvietės nuo ežero ~7km. Pradėjom eit. Vasara, ~23h. Žodžiu vedu dvi girtas panas namo ~7km miškais ir laukais naktį.... Kas esat kada vedę girta žmogų, tas suprasit, kiek ilgai tai gali užtrukti, juolabiau, kad girtas žmogus ne vienas, jų buvo dvi, ir jos nuolat norėdavo pažiūrėt į žvaigždes ar kažką pan...( Dar vieną dalyką užmiršau paminėt, tūso įkarštyje man parašė mama ir klausė kada gryšiu namo aš aišku paklausiau draugelio ir išjungiau tlf ( tipo išsikrovė )... Prikolas gavosi toks, kad einu aš toks smagus ~1h gyvenvietės pakraščiu ( 7km - 2h ėjimo, nice huh ) ir prie pat jo mane pasitinka močiutė aš stoviu išsižiojęs, mane iškart už rankų ir vest namo Žodžiu tik parėjus namo, mama patikrino ar tlf tikrai išsikrovęs, gavau gerą antausį ir savaitę namų arešto...

P.S Čia iš istorijų tai turbūt galima pagalvot, kad esu forsas alkoholikas, tai iš anksto pasakysiu, kad toks nesu
                          Paskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2009-09-14, 20:14.

Comment

• WataRyuu
                            Narys
                            • 2009 09 12
                            • 32

Autorius Sloth
                            Wow, kokios jūs kietos. Sakyčiau kaiptik esat silpnos, jei nesugebat tiesiai šviesiai pasakyt, o vis išsisukinėjat :P Anyway, childish games.
                            Bet kaip pasakyt, kad neizeist zmogaus? As su tuo vaikinu normaliai sutariu, na nenoriu as jam negraziai isrezt.

Comment

• mariux9998
                              Labas.

• 2008 06 20
                              • 434

Autorius WataRyuu
                              Bet kaip pasakyt, kad neizeist zmogaus? As su tuo vaikinu normaliai sutariu, na nenoriu as jam negraziai isrezt.
                              Sakyk, žinai ką, tu man labai patinki and all, bet tikrai nepatinki taip, kaip aš tau patinku

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Keista..neturiu net ką papasakoti (:
                                Nors
                                Kažkada bedraugaudamas ~4 metus atitarnavęs galvojau padaryti kokią svaresnę dovaną savo draugei. Kaip ir pirkau, padovanojau.
                                Po keliu savaičių gavau sms'a ( lengviausias skyrybų būdas - p*stas techninis progresas) kad ji išteka už kito po mėnesio ( čia po 4 metų draugystės )
                                Nuo to laiko nusprendžiau nedraugaut su vedybomis apsėstomis fimailais

Comment

Working...