NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Integra
    wooooosh.

• 2008 12 31
    • 265

ee gal turit kokiu fail filmuku savo uzfiksave butu faina paziuret.;D
    Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Miyuki-san
      I am who I am

• 2009 03 01
      • 96

Atmenu savo pirmuosius fanarus paakiais xDDD
      Pamenu, kai broli erzinau ir norejau uzkutenti, nes jis to lb bijo xDD tai kai kutenau, jis netycia su koja man uzvoze
      arba atmenu laikus, kai sanatorijoj gulejau, ziema, iseje visi i kiema ir zaidem sniego kara xDD nu, aisku, berniukai pirmi pradejo xD as bijojau suslapt, todel begau nuo ju i vidu, bet kazkas atidare duris ir as i jas voziausi ... kvaila situacija
      ..................
      .......
      Oh, well, bent linksma buvo xDDD

Comment

• Jin
        Crazy Weirdo

• 2009 02 06
        • 242

šiandien ir man atsitiko vienas įvikis. Sėdėjau pamokoj sau ramiai nusirašinėjau kai staiga gavau durį į nugara iš užmanęs sėdinčios klasiokės. Ji paklausė ką kur ir kaip daryti netyče ir aš berodydamas.. I touched her breasts (gan šiurkščiai)... Tada pasigirdo maždaug,, KĄ DARAI IDIOTE..." (svelniau pasakiau). Tada bang iš knygos per galvą. Pasjitau ne kiek skausmą bet kiek tokį kaip sakant gėdos jausmą Plius man ji labai patika(o) tai dabar nežinau ką jei bepasakyt.. Gal būtų buvę geriau jei tai nebūtų nuskambėją per visą klasę...

Comment

• Sagara
          Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
          • 78

Autorius Jin
          šiandien ir man atsitiko vienas įvikis. Sėdėjau pamokoj sau ramiai nusirašinėjau kai staiga gavau durį į nugara iš užmanęs sėdinčios klasiokės. Ji paklausė ką kur ir kaip daryti netyče ir aš berodydamas.. I touched her breasts (gan šiurkščiai)... Tada pasigirdo maždaug,, KĄ DARAI IDIOTE..." (svelniau pasakiau). Tada bang iš knygos per galvą. Pasjitau ne kiek skausmą bet kiek tokį kaip sakant gėdos jausmą Plius man ji labai patika(o) tai dabar nežinau ką jei bepasakyt.. Gal būtų buvę geriau jei tai nebūtų nuskambėją per visą klasę...
          man buvo beveik visiškai tokia pati situacija, tik aš švelniai užkliūdžiau ir pirma nepastebėjau, nes aiškinau nusisukęs xD

Comment

• Lucion666
            Forumo maniakas

• 2007 04 08
            • 430

Autorius Sagara
            man buvo beveik visiškai tokia pati situacija, tik aš švelniai užkliūdžiau ir pirma nepastebėjau, nes aiškinau nusisukęs xD
            hmz.. kiek atsimenu aš kažkurioj klasėj kai buvau paslydau ir kad nenukrisčiau griebiau už kažko.. paskui pamačiau už ko ;D tai buvo klasiokės krūtinė ;DD klasiokė išraudo ir nubėgo, aš irgi išraudau..;

Comment

• Eisas Kuperis
              Simintis Sun

• 2006 01 25
              • 355

Šiaip jau man netenka papulti į įprastines žmonėms nesėkmes, tokias kaip įlipimas, pargriuvimas, asirėmimas ar apsivėmimas ir t.t. Tačiau tai neapsaugo nuo retesnių situacijų, paprastai daug mažiau juokingu.
              Maždaug 1996ieji metai kažkur nedideliame Lietuvos miestelyje. Jo pakraštyje stūkso nemenkas apleistas kareivinių kompleksas. Jis kažkaip vienu momentu buvo pamėgęs užsiliepsnoti. Gana didelis ir žymus objektas tokiais momentais nestokojo visokių smalsuolių. Gi apie vietinius vaikus jau net nekalbu. Viena iš tokių kartų nedidelė grupelė jaunimėlio, per mokyklos langus pamatę didžiulius juodų dūmų tumulus, nusprendė jog ta diena jiems pamokos bus truputi sutrumpintos ir nieko nelauke nučiuožė pasižiūrėti veiksmo. Sumetę kuprines šalia vieno iš statinių, jie prisigretino prie kitų žiūrovų.
              Taip jau buvo nutikę kad į ta jaunimėlio kompanija buvau ir pats įsipainiojęs, juolab kad viskas vyko man pakeliui į namus. Tai buvo vis šioks toks reginys nuobodžiame miestelio gyvenime, ir puikus ilgų vėlesnių aptarinėjimų objektas. Pradėjus skirstys žiūrovams, sukrutau ir pats, tik tuomet nutiko bėda, neberadau savo kuprinės kur buvau ja pasidėjęs. Šiokia tokia panika ir visa lavina minčių kas jai galėjo nutikti. O jaunimėlio su kuriuo buvau atėjęs, jau nė pėdsako nebuvo like. Tik nuojauta kuždėjo jog visgi kuprinė turėtu būti kažkur netoli. Patyliukais apėjus keletą statinių vis niekaip nesisekė nieko rasti. O jau skirstėsi paskutiniai smalsuoliai ir gaisrininkai buvo pradėję vyniotis vandens žarnas, kai tuo tarpu mano galvoje virė teorijos kas bus toliau.
              Ir staiga išgirdau kaip netoliese kažkas netaisyklingai taria mano pavardę ir aptaria aukštus pažymius. Akimirksniu tapo aišku viskas. Na, išskyrus tai, ką daryti toliau. Greit apsvarstęs gynyba nusprendžiau visgi pasirodyti. Kas vyko toliau mažiausiai smagu prisiminti. Kad tai mano kuprinė įtikinėti daug nereikėjo. Kur kas sunkiau buvo įteigti jog aš eilinis paauglys su kitais užsukęs tik paspoksoti. Greitai atsirado ir gaisrininkų vadas ir dar keletas pareigūnų. Nuosprendis jog viskas man baigsis gana liūdnai po derybų pavirto į svarstymą ką su manimi daryti ir galiausiai pavyko išsisukti su pažadu jog jie manęs daugiau nematys savo darbo vietoje. Aišku dar buvo prigąsdinta jog jie manę dabar jau žino ir jei ką, žino kur rasti ir t.t.
              Šis nutikimas viešumos taip ir nepasiekė, būrelis jaunimo sumanę paslėpti mano kuprine tikrai ne pačioje geriausioje vietoje, žinojo jog ja susiradau pats. Šio įvykio apart gelbėtojų ir pareigūnu niekas daugiau nematė, o jie patys daugiausiai buvo iš kitų rajono vietų. Kurį laiką kareivinių buvau likęs vengti. Vėliau viskas grįžo į senas vėžias. Tačiau šia istorija buvau priverstas prisiminti dar kartą po nepilnų metų, kuomet vėl virš kareivinių pakilo tiršti juodi dūmai. Tik šį kartą pamokų jau netrumpinau ir į namų puse neskubėjau...
              Pareigūnai ir gaisrininkai ko gero jau nuo pirmų kartų įtarė kad dėl visko kalti arba koks nors paaugliai, jie tokias apleistas vietas mėgsta, arba koks nes vargeta lupęs lentas malkoms. O aš nuo tokio jaunimėlio ko gero tesiskyriau tik pažymiais.
              Na o sugrįžęs po maždaug 5-7 metų jau sunkiai galėjo atpažinti ta vieta. Ko gero ji dar ne kartą kūrenosi ir kasdien po truputi buvo ardoma "sanitarų".
              Tad tokia mano istorija, bet toli gražu ne vienintelis nelinksmas atsitikimas susijęs su ugnimi.
              Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2009-09-11, 01:47.

Comment

• silveris
                Burma-Shave

• 2008 04 20
                • 20

Autorius Jin
                animščikam - animiškos situacijos
                and when they pulled her from the wreck you know she
                still had on her shades
                they say that dreams are growing wild just this side of
                burma shave

Comment

• varnass
                  Narys

• 2009 04 15
                  • 59

sendien ejau i sklepa isivarit dviracio tik girdziu kazkas sviesa isjunge ir durys rakina as visas permizes stoviu nes nebuvau pasiemes rakto tai gerai kad bent telefa pasiemau tai tevams paskambinau ir isleido

“This is your life and it's ending one minute at a time”
                  ― Chuck Palahniuk

Comment

• Aivaras
                    ką tu?

• 2008 09 10
                    • 358

Čia apie tuos papus tai ir mane yra nutikę, vienai klasiokei gal jau 3 kart paimiau ir tik tada kai ten kažka rodydavau ar pan. eina ir užgriebi, ką padaryt, kad tokie dideli xD

Comment

• donatass
                      Narys
                      • 2009 08 28
                      • 78

Na man nebuvo taip ziauru bet mano nemaloniausias ivikis buvo rudeni spalio pabaigoj.Visus 10 ir 11 klases sukviete y aktu salia na ten didele sale ir todel tilpo visi 10 ir 11.Ir pradejo skaityt paskaita.Na gal tiksliau aiskint kaip laikytis higienos ir panasiai .Ir taip aiskino dvi pamokas is eiles be perstojo.
                      Kadangi buvau nuejas is vakaro miegot tik 3 ryto.Neigai pamiegojau.Todel antra pamoka uzmigau.Ir staiga atsibundu pasoku ir sakau MAMA.Apsizvalgau visi ziuri y mane ir juokiasi.

Na buvo tikrai geda ir tos klaidos klasiokai neleido man uzmirst visa menesi.

Comment

• Tabeko
                        Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                        • 290

Ai, norėjau dar kai ką pasakyt apie jūsų tuos "netyčinius papų čiupinėjimus".XD
                        Žinokit, po to taip ir būna. "Nu, kaip ten buvo... Jis netyčia palietė mano krūtinę, aš jį ir įsimylėjau...."xDD
                        Atsargiau, vaikinai.x]

Comment

• Aivaras
                          ką tu?

• 2008 09 10
                          • 358

Autorius Tabeko
                          Ai, norėjau dar kai ką pasakyt apie jūsų tuos "netyčinius papų čiupinėjimus".XD
                          Žinokit, po to taip ir būna. "Nu, kaip ten buvo... Jis netyčia palietė mano krūtinę, aš jį ir įsimylėjau...."xDD
                          Atsargiau, vaikinai.x]
                          It's real life, not anime.Čia liksi išvadintas kiaule ir dar gausi per zūbus, o anime pati merga pradės lipt ant taves

Comment

• Tabeko
                            Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
                            • 290

Autorius Aivaras
                            It's real life, not anime.Čia liksi išvadintas kiaule ir dar gausi per zūbus, o anime pati merga pradės lipt ant taves
                            Even in real life such things can happen. Žinau tai iš savo patirties bendraujant su draugėm.;}

Comment

• WataRyuu
                              Narys
                              • 2009 09 12
                              • 32

Aš irgi papasakosiu tokį oblomą, kuris ištiko mano klasioką.
                              Tai va, vasarą man mano klasiokas iš niekur nieko pradėjo rašinėt, na, žinoma, aš kaip gera mergaitė jam visada ir atrašinėjau, paskui taip staigiai nuo jo žinutę gavau "Nori būti mano mergina?". Aš iš pradžių labai užignoravau tą jo klausimą ir kažkokią nesąmonę atrašiau, gal net apie orą, nepamenu.
                              Paskui po kiek laiko vėl tas pats klausimas. Aš jau kažką išsisukt bandau, o jis vėl tą patį žeria.
                              Tai aš pasirodžiau tokia bjaurybė jo atžvilgiu, nes vėl užignoravau. Na, o ką daryti kai man jis nepatinka?
                              Tai vienai dienai mane ramybėj paliko, bet paskui vėl visą vasarą klausinėjo.
                              O aš tai ignoruoju tai NE atsakau.
                              Koks nenuovoka, pasakiau ne ir vis vien lenda.
                              Tai va, tooks lėėėkštas oblomas.

Comment

• winry3
                                hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
                                • 112

Autorius WataRyuu
                                Aš irgi papasakosiu tokį oblomą, kuris ištiko mano klasioką.
                                Tai va, vasarą man mano klasiokas iš niekur nieko pradėjo rašinėt, na, žinoma, aš kaip gera mergaitė jam visada ir atrašinėjau, paskui taip staigiai nuo jo žinutę gavau "Nori būti mano mergina?". Aš iš pradžių labai užignoravau tą jo klausimą ir kažkokią nesąmonę atrašiau, gal net apie orą, nepamenu.
                                Paskui po kiek laiko vėl tas pats klausimas. Aš jau kažką išsisukt bandau, o jis vėl tą patį žeria.
                                Tai aš pasirodžiau tokia bjaurybė jo atžvilgiu, nes vėl užignoravau. Na, o ką daryti kai man jis nepatinka?
                                Tai vienai dienai mane ramybėj paliko, bet paskui vėl visą vasarą klausinėjo.
                                O aš tai ignoruoju tai NE atsakau.
                                Koks nenuovoka, pasakiau ne ir vis vien lenda.
                                Tai va, tooks lėėėkštas oblomas.
                                O manyčiau,kad tau pačiai nefaina kai taip peršasi...Pamenu kartą klasiokas kažkokiam "tūse" sėdėdamas nuobodžiavo,tai su manim susirašynėjo.Ant galo pakvietė pas save,atseit ten tarp tų kominių pasimatymą darys...Visiškai neromantiška be to ką aš eisiu pusę pirmos į kažkokį jo draugo namą kur tik jį ir pažįstu?Na jis ten mykė kad palydės,kad prie namų ateis.Nepamenu ką parašiau,bet po savaitgalio visi žinojo,kad jį žiaurokai pasiunčiau.plius dar mane už tai smerkė atsiet aš kalta,kad jis man nepatinka...
                                Not bad...

Comment

Working...