NESEKMĖS, OBLOMAI, P****CAI
Collapse
X
-
👍 2Comment
-
Mieste grojau su girtu draugu. Jau įsibegėjom į Mamontovo "O, Meile" . Tik mano draugui susimaišė žodis vėjai su žodžiu b*bis, tai maždaug eilutė gavosi tokia: "galvoje mano švilpavo b*bis" . Susigėdęs ir supykęs ant draugo, nuėjau tolėliau parukt. Pasirodo, mano draugas atsekė man iš paskos sumanęs pamyžt, tik truputi tam netinkamą vietą pasirinko - prie laiptinės durų :sick: . Aš rūkau, mano draugas laisto laiptinės duris, ir štai ateina mokyklos Direktorius!
-Vytautai, rūkai?
-Ne *dešinę ranką pakiša po nugara*
-O ką kolega daro?
Tuo metu, mano draugas atsisuka, užsisega klyną prieš mūsų mokyklos direktorių, ir dar kelis mokytojus, o tik poto juos pamato:
-O kūūūūūūūū!!! , - goes Gediminas and runs away.Man nemaloniausias įvykis in my entire life buvo, kai į Slovakijoj atostogavau. Liek, variau į tualetą, bet ten tik vienerios buvo duris su užrašu "WC". Ok, varom. Nuėjęs į vidų matau labai daug moterų. Nu, tai savaime aišku, jeigu tik vienerios durys buvo, tikriausiai bendras. Atidariau vieną kabiną, o ten moteris neužsirakinusi tvarko gamtinius reikalus. Paskui kitą atsidariau - dar viena moteris. Ir staiga man toptelėjo - čia gi moterų tualetas. Išbėgau iš jo gan greitu žingsniu, žiūriu, ogi už kampo tas vyrų tualetas. Sutvarkiau reikalus, išėjau, žiū, viena iš tų moterų, kuri tvarkė reikalus, stovi koridoriuje su savo vyru. Pamatė mane, pradėjo rodyti savo vyrui ir kažką slovakiškai sakyti, o tas vyras staiga pradėjo mane vytis. Tai dar gerai, kad refleksai greitai suveikė, ir aš greitai užbėgęs laiptais, pasislėpiau kavinėje. Užtat dabar prieš įeidamas į tualetą visą laiką atidžiai ištyrinėju, kur, kas ir kaipComment
-
Comment
-
Na man tai šiandien nepasisekė.Pamiršau kuncės batus,tai su tais pačiais dariau (gerai,kad inkariukus sumąsčiau avėti).Žodžiu krosiukas po miškelį,mankšta...Pamoka baigės,einu persirengt,žiūriu į tokį didelį gabalą (visi suprato manau) esu įlipus.Kažkaip jį ten nukrapščiau ir rami nuėjau persirengt.Kita pamoka.Sėdžiu su savo simpatija,su draugais juokiamės,bajerius skaldom.Staiga viena sako:kažkas čia smirda,pažiūrėkit,gal kas įlipot.Na galvoju tikriausiai ne viskas nusikrapštė,maža gi kas.Didvyriškai iškeliu kitą koją...o ten gal dar didesnis...Draugai nuo vaizdo lūžta,nuo kvapo dūsta,o aš degu iš gėdos.Šiaip ne taip sulaukiau skambučio,pati pirma išlėkiau iš klasės...Išlekiu į kiema,žiūriu - nebėr! Poto ateina draugė iš kitos klasės,visa net iki ašarų juokdamąsi.Klausiu kas yra,ji sako:ten valytoja visa net raudona putoja,nes kažkas koridoriuje su š*** pripėdavo,o ant galo ir visą paliko.Na nepuoliau girtis kieno jis,bet vien pagalvot baisu...ryt bus sunki diena...Not bad...👍 16Comment
-
Na man tai šiandien nepasisekė.Pamiršau kuncės batus,tai su tais pačiais dariau (gerai,kad inkariukus sumąsčiau avėti).Žodžiu krosiukas po miškelį,mankšta...Pamoka baigės,einu persirengt,žiūriu į tokį didelį gabalą (visi suprato manau) esu įlipus.Kažkaip jį ten nukrapščiau ir rami nuėjau persirengt.Kita pamoka.Sėdžiu su savo simpatija,su draugais juokiamės,bajerius skaldom.Staiga viena sako:kažkas čia smirda,pažiūrėkit,gal kas įlipot.Na galvoju tikriausiai ne viskas nusikrapštė,maža gi kas.Didvyriškai iškeliu kitą koją...o ten gal dar didesnis...Draugai nuo vaizdo lūžta,nuo kvapo dūsta,o aš degu iš gėdos.Šiaip ne taip sulaukiau skambučio,pati pirma išlėkiau iš klasės...Išlekiu į kiema,žiūriu - nebėr! Poto ateina draugė iš kitos klasės,visa net iki ašarų juokdamąsi.Klausiu kas yra,ji sako:ten valytoja visa net raudona putoja,nes kažkas koridoriuje su š*** pripėdavo,o ant galo ir visą paliko.Na nepuoliau girtis kieno jis,bet vien pagalvot baisu...ryt bus sunki diena...
Man dar blogiau yra buve, as pats nezinodamas kad ilipau i suda paklausiau - "Kas prisišikot?!" .
Pažiūrėjus į batų padus visi įkalčiai atsisuko prieš mane
taipkad, nėr ko liūdėt!and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shave👍 3Comment
-
na dabar skaitydama pati iš savęs juokiuos,bet prieš savo simpatiją taip apsipazorinti...Not bad...Comment
-
Man juokingiausia, kad dauguma dėkoja tiems kurie įlipa į šūdą ar apsivemia, negu žmonės kai patiria tikrai gėdingą ar sunkų gyvenimo atvejį. Apgailėtina, kai taip vaikiškai vertinami tokie buki dalykai.👍 9Comment
-
Ak, atleisk jau mum, kad mes megstam pasijuokt ne tik is intelektualiu , o ir is paprastu, tipiniu ir kaip tu sakai buku bajeriu... Pavyzdziui as esu linksmas zmogus ir man patinka pasijuot ir is tokiu dalyku, ir nereikia auksciausio lygio humoro, kad galeciau pridet zmogui pliusa uz tokia jam ivykusia, nors ir vos ne kasdieniska nesamone...
Sakai vaikiskai, na as geriau jau i pasauli pazvelgsiu dar vaikiskom akim negu stengsiuos but kuo labiau suaugus, nes taip greit prasides rutina ir neliks tikro dziaugsmo. O tie kurie stengiasi atrodyt kuo vyresniais, na man ju gaila, nes jie Daug ko netenka, kaip ir to paprasto juoko is buko nutikimo. Bet jei jau jie taip nori ,tai tegu.
O jei jau tau tokie nepatinka, tai neskaityk, bet ir kitu nekritikuok kad jiems tai patinka.
👍 6Comment
-
Ai dar viena prisiminiau xD
Buvau gal antrokas.Gryžau namo, mama darbe, tėtis komandiruotėj užsieny, o kadangi aš jau toks didelis vyras jaučiaus, galvoju išsikepsiu blynų.Įjungiau elektrinę ir pasirodo ne tą plytelę, taip gavos, kad įpylus aliejaus keptuvėn (tešla jau buvo užmaišyta, hehe xD), kuri stovėjo ne ant tos plytelės, kaip tyčia padėjau aliejaus butelį ant įkaitusios...Akyse nušvito galinga liepsa, visur aliejus xD Jau rmt maniau viskas užsidegs, ačiū Dievui kažkaip išmaščiau su skuduru užgesint, pribėgo pilna aliejaus ant žemės jei būtų ugnis pagavus, nžn ar čia berašyčiau xD Tada gryžo mama, rado blizgančias nuo aliejaus virtuvės grindis ir aprūkusią elektrinę.(O aš kažkur spintoj slepiaus. nuo to laiko nelb mėgstu valgį gamint xDD)Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-09-10, 14:05.👍 4Comment
-
Dėkojam ne už tai, kad įlipo į tą šūdą, o už tai, kad papasakojo tą istoriją.
Tipo jau pats niekad nesi pasijuokęs iš žmogaus 'nelaimės'? Nevaidink šventuolio (:
Man pačiam visos istorijos, kurias čia skaičiau yra juokingos (no offence ).Paskutinis pakeitimas nuo silveris; 2009-09-10, 15:02.and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Comment
-
Comment
Comment