Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Hm. prisiminiau vieną situacija. Išėjau į lauką pasivaikščioti, oras buvo neblogas kol nepradėjo pliaupti kaip iš kibiro, o tai nutiko vos po 10min. kai išėjau. -_- Taigi ieškodamas prieglobščio nuo žiauraus lietaus susirangiau prie vienos laiptinės. Šalia buvo nedidelė pastogė, kur mes žaisdavom kortom ir pan. Sedėjau ten ramiai, kol vienas eidamas žmogelis keistai pažiūrėjo į mane, palauke, pasikrąpštė piniginėi ir išmėtė 5 litus. Poto nuskambėjo tokie žodžiai - "Dęšrai ir duonai užteks" ir įėjo į laiptinę... Aš apakęs, pagalvojo, kad aš benamis.. Aišku šalia buvo nemažai žmonių todėl man pasidarė tikrai nelabai jauku...
5lt ish lietuwio kazkokiam zmogeliui sedinciam laiptineje? Kazkaip wel uzsimaniau paskaityt Mere Popins, ak tos fairy tales
na paskaicius jusu post'us as ir uzsinorejau pasireikst ^^
tai wat... seniau turejau drauge kuri lanke muzikos mokykla, tai wat viena rugseji isejo taip kad as su ja ir i svente nuejau ir taip palydedavau ja i pamokas, palaukdavau, o po to eidavom ka nuveikt... buvo visai fainai kol viena kart, jos laukdama sedejau mokyklos vestibiuli, ir prie manes vos ne begte privare kazkokia tai mokytoja ir pradejo rekt, bartis ir pan ... ko as nelankau pamoku, kad ne su vienu mokytoju nebuvau susitikus, kam mano tevai moka pinigus jei as vistiek nelankau, o tureciau lekt kaip angelelis [] ir paciupus uz rankos pradejo tempt i klase.... as nesupratau ko ji is manes nori, nei as tos mokyklos lankau nei ka.... pradejau muistytis, bet istrukt nepavyko pasirodo ta mokytoja siu laiku Ksena...
tai vat ir buvau pasodinta i suola, sedziu dairaus kiti mokiniai i mane tik spokso, o as neistengiu nieko pasakyt... man ir knyga ir sasiuvini dave ir net tusinuka is kazkur ispaise, kad tik rasyciau, o buvo muzikos istorijos pamoka, as aisku ten ne snipst nenusimanau. Staiga girdziu mokytoja saukia kazkokia Goda, num as ne ji tai ir ramiai sedziu, kad tik ta godzila prie manes nelistu, betpasirodo ta Goda buvau AS! ji mane vel uz rankos ir pastate prie lentos, sako pamatysim ko panele ismoko pati, nelankydava pamoku! o as kaip ibesta stoviu ir tyliu, ka cia ir bepasakysi kai nieko nenusimananai, tai didziaja dali tos pamokos taip ir prastovejau... pasibaigus pamokai man mokytoja iraite riebu 1, bet tada man niekas nerupejo moviau is klases kaip galedama greiciau, deja ta godzila dar ir sprintere... ir kokias penkiais suoliais prie manes privarius vel ciupo uz rankos ir sako einam pas direktoriu pasiaiskinima rasyt! o mano drauge tik ir spokso i mane, jai pamoka jau buvo pasibaigus ir ji ieskojo manes, as aisku pradejau rekt kad gelbetu aisku tada atsisuko ne tik ji bet ir visa puse mokyklos buvusios vestibiuli! aciu dievui drauge atejo i pabgalba, ir viska issiaiskino... daugiau i muzikalke ne kojos nekeliu, jei reikia laukiu lauke... o ta mokytoja jei mane pamato lenkia ratu, ji mokykloj del sio ivykio buvo ziauriai isjuokta, nors daugelis sake kad jai taip ir reik, kadangi [kaip veliau suzinojau] ji su visais taip, tampo rekia ir pan... dar ir daba jei ka sutinku is tos klases kurioj mane pasodino, kartu pasijuokiam
As seip gana kerepliska esu, tai visko nutinka. Per sias jonines pavyzdziui pas draugo mociute jai name esant ir nezinant turejo keleta zmoniu miegot. Draugas buvo pas ja nuejas trumpam, mes keliese likom, as geriau, o mane kaip pradejo juokinti, tai as viska ir spjoviau ant grindu, kilimo ir kazkam ant kojos. (ne, neapsivemiau). Kazkas pakiso nosinaiciu tai viska isvalem, paskui reikejo ikalciu atsikratyt tai issokau pro langa i darzeli begau iki gatves kad nosines ismeciau. Gryzau irgi pro langa. Visi zvenge, bet jam nieko nesake.
O jei apie vaikyste, tai kai labai maza buvau, su viena drauge pamatem ziurkes 2 negyvas kieme, sugalvojom katem ant pagaliu nunest. Gerai, kad musu planas neivyko, nes visi kaimynai pradejo putotis. ''Labai protinogs'' buvom.xD
Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-08-29, 10:45.
Na man taipsakant karta labai nesiseke nusipirkau nauja pc (seniau turejau toi senuka 2000metu x) ) taigi pasijungiau plazmini telika prie jo ar kaip ten skaitos nauja klaviatura, pele kolonkes ir t.t. isleidau gal apie 5000lt del kuriu pradirbau visa vasara x( tik pas paudziau pc ijungimo mygtuka pasirode melinas ekranas tame telike .... poto paruko teliko virsus, poto deze ir pradejo kibirksciuot peles lazeris.... gavos taip , kad tik klaviatura is kolonkes isgyveno nes jas ruosiaus prijunkt prie pc tik ijunges jie (net nezinau kodel) tai vat staigiai lekiau i parduotuve skau kas cia do s..das ??? man atsako kartais pasitaiko... gerai kad viska 1 parduotuvej pirkes buvau tai per 2 dienas pakeite (idomu kodel taip ilgai) po dvieju dienu pasijungiu ta nauaj pc ir nauja telika ( tokipat kaip pries tai) eina viskas ore atrodo tik staiga pasiziuriu pc parametrus T.T 512ram,60gb hardas, ir t.t. ... T.T nunesu sakau ko cia pizdavojates? ( ant dezes buvo parasyta 2gb ram ,512 vaizduske... nu krc padorus pc) sako mes tik pakeitem ismetes sipsena pardavejas pisa prota , kad kol nesuges nekeis tipo kompiuteris toks koki pirkau... na ka skambinu tevui, seneliui (tevas ex mentas, senelis buves teisejas) privaziuoja jie pradeda gincytis su tuo pardaveju ... niekaip nekeite pc nu ka tada mentai privaziavo ir tada jau greit viskas isiprende gavau toki pc koki pirmau, parduotuve buvo tirama ( dbar jau subankrutavus) nes paaiskejo, kad jie pirdolina dalis is nauju pc keisdami jas senomis ir pns...
Taipsakant net bedoje esanciam zmogui dar labiau kenke :/ dabar nepamenu kokia ten parduotuve buvo bet kazkur netoli 4 kas is plunges manau zinos
matau čia dauguma linksmai gyvena. tai vat ir man pasitaiko. nusivedžiau aš mama į filmą "Bruno". taigi pusę filmo sėdėjau užsidengusi akis ir jusdama deginantį įniršusios, ugnimi besispjaudančios mamos žvilgsnį. Taip viskas būtų ore jei nebūtų rodę judančio linksmakočio stambiu planu... that was uncool...
ai ir dar, žinot kai grįžti iš šulės ir rankinant duris baisiai į tualetą užsinori? tai vat man taip dažnai būna tik kartą, kai buvau pirmoje klasėje nespėjau durų atsirakint ir... balutė prie pat durų!!! verkiau visą dieną.
na ir dar ketvirtoje klasėje. su drauge kažkaip mums šovė į galvą grasiai nusiraugėti...(žinau tai nepriimtina mergaitėms bet forgive us...) tai vat ir kai pradėjome raugėti už mūsu pasigirsta "mergaitės!!!". pajutau kaip visas kūnas užšalo. Staiga gavoje vienas žodis "dirikė". paskui nlb pamenu kas atsitiko nes viskas pajuodavo ir atsipeikėjau in wc. Draugė sakė kad bėgau kaip išprotėjusi...
visokio sudo buvo, bet esu linkes pamirst blogus dalykus. bet niekad nepamirsiu vienos tokios labai nenusisekusios dienos:
o buvo saltas lapkriciaus rytas. iskilminga diena kai pagaliau turejau gaut vairavimo teises, kurias kaskaip sunkei sekesi islaikyt. nuvazevau anksti ryte i regitra sako dar neatveze teisiu. galvoju 'valio'. slaisciausi ten pakampem nuo 9 do ~11h kai pasake, kad 'senden turbut neatvez, atvaziuokit kita karta. vel galvoju 'valio. 2-3h su**kau ir spyga parode ir **** pasiunte'. labai labai piktas buvau. laikas gi dabar toks brangus kad eina ****.. tarsi to butu negana prastovejau dar valanda autobusu stotelei, pasirodo nevaziuoja pro regitra joki avtobusai do mano kaimo (dabar vaziuoja marsrutkes, bet anksciau nevaziuodavo). jau tada tai buvau piktas. ejau peskom kokius ~8 km do savo kaimo, i siltus jaukius namus. gerai kad as dar toks prie sporto tai nors krosiuka (su ziemine striuke) prabegau. buvau ta diena piktas kai velnes norejosi uzmust ta kas del to kaltas, bet galu aisku neradau. ir tada dasibaladojes kazkur ~2h iki namu iskart ejau miegot ir prakeikiau ta diena. ir dar pora ziauriu dalyku tadien atsitiko, bet situ gereu nei nepasakosiu.
Buvo labai faina, kai 16liktas gimtadienis tapo bene blogiausia diena. Iš ryto, šūlioj, gavau trejetą ir ketvertą berods, abu pažymiai už kontrus. Kadangi nebuvo kažkokios pamokos, tai mus paleido, o man reikalingi autikai važinėja tik 14h ir 17. Taigi galvojau netempsiu gumos ir eisiu piehom, prasivaikščiosiu ( 10km) .Deja. Užėjo žiaurus lietus, pravažiuodamas nuo galvos iki kojų aptaškė kažkoks marozas, tai gryžau permirkęs. Tik gryžęs įsijungiau pc, galvojau pažiūrėsiu anime. Bet ir pc neužilgo sudegė.... Buvo tokia awesome day
bad lucks...hmm....Jų buvo daugiau negu atsimenu...Praaitais metais visus metus buvau pašaipos obijiektas , nes buvau ilgais plaukais jie buvo garbanoti klasiokė buvo žydė (dėl to aš jų ir nepernešu) pradėjo tyčiotis , kad mano plaukai atrodo kaip pudelio ausys iš tokių menkų pajuokų išsivystė patyčios kurias man teko kesti visus suš*k*u* metus ir dėl to nieko negalėjau padaryti...Vienintelė paguoda buvo mano geriausias draugas kuris , kad ir kaip visa klase tyčiotusi manęs neišdavė ir liko su manim.Ta žydė kurė visokius ailėraštukus kad tik mane pažemintu jus neisivaizduojat koks jausmas kai iš taqvęs tyčiojasi kiekviena diena be priežasties ;( na draugas ir liko draugas , bet mokslo metams pasibaigus ėjau į Vytauto Didžiojo gimnazija ir man pritruko vieno sušikto balo aš nervavausi net iki ašarų bad luck? eh?! Be viso šito my best frend (buves) pakliuvo į tą mokyklą na ir ką? aš jam per žemo lygio jis susirado kitu draugu tai va praaitais metais iš manęs žiauriai tyčiojosi šeis išdave geriausias draugas va čia aš manau yra BAD LUCK!!!( apie tuos tyčiojimus smulkmenų nepasakosiu , nes ištikrųjų yra labai skaudu)
Paskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-09-08, 08:08.
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpic
Jei jau kalbant apie vėmimus ir whatnot, tai prisimenu pirmą savo nusigėrima, dėka kelių žymių studentų. Toks nonstopas ir badbwg pagalvojo būtų jėga man girtam nupirkt šnapso ir mano namuose, kur buvo mama mane nugirdyt ;D Tai jau kai visiškai nesupratau kas daros, eidamas miegot nusprendžiau nueit išsivemt ne į tualetą (kurį pasiekt daug lengviau nei langą, kurį užstoja stalas ir labai sunku atidaryt), o per langą (gyvenu penktam aukšte), tai pakeliui padėjau keletą dovanų ant grindų, ant stalo, ant monitoriaus, į radiatorių ir kaimynams ant visų palangių. O nuėjau miegot su mintim (ai, iki ryto patys išsivalys). Kad ir kaip kietai pasirodžiau prieš kaimynus, šita diena savotiškai buvo kieta, nes iki šiol nepamiršau. Jau pasiilgstu tų laikų, kai reikdavo nedaug.
Man toks juokingiausias įvykis gal buvo, kai šventėm draugo gimtadienį.. Pats nlb geriu, tai su viena pana viską iš šono stebėjom ;DD Ir juokingiausias epizodas buvo, kai draugas apsivėmė, porai minučių išbėgo į tualetą, gryžo ir pradėjo klausynėt, kas čia po velnių pas jį namie privėmė.. XD
Lol, čia vos ne kiekvienam taip yra buvę turbūt, aš esu ir mama ir močiute ir dar kažkuo pavadinęs, užsisvajoji ir tiek.Vistiek, mokykla kaip antri namai (ha ha...).
Ai prisiminiau vieną, čia gal ne kokia nesekmė ar pan., bet nenuėjau į lietuviu kalbos kalbėjimo egzaminą 10os klasės ;D Auklėtoja mamai paskambino, pasakiau, kad pasakytų jog sergu, xD.
Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-09-08, 16:56.
Mane anksciau labai daznai reikedavo uzciaupti, nes perdaug kalbedavau (paprastai mane uzciaupineja Narya). ir viena karta kai kalbejau pilna burna apie kazka, ko nenorejo girdet Narya, ji mane uzciaupe su savo delnu ir is juoko, gera dalis buvusios bandeles mano burnoje atsirado jai ant rankos... neitin malonu buvo mums abiems, ir dabar ji bent karta per svaite man tai prikaisioja xD
Comment