Vaiduokliai...nejuokinkit
Ar tikite vaiduokliais?
Collapse
X
-
vaiduokliai egzistuoja tik tiem, kas jais tiki ir nori tiketi...
Pvz...as tikiu... buvo ivyke keleta tokiu keistu dalykeliu, bet nepasakosiu, bet galutinai mane priverte patiketi vienas zmogus... jis jau senas, tokiu dalyku skeptikas...buvo..iki vieno atsitikimo. tai ir priverte mane patiketi. O seip as siek tiek kitaip suprantu, kas yra vaiduoklis, tik nemoku paaiskint. ir tai tikrai nera kazkoks baltas zmogeliukas ir kazkoks baltai apzirenges seselis xD [zn, cia nelogiska]...
O seip dar biski tikiu baubais ir tam turiu preteksta tiket.....zdz xDDDComment
-
kokie čia visi kieti ir netiki... kagi pasirodysiu kvailiuke ir pasakysiu jog tikiu, tik pats žodis "vaiduoklis" man primena vaiduokliuką Kasparą ar baltą paklodę su skylėmis akim (kažkada tokia turėjau ). tai vat, tikiu dvasiomis, visokiais egzorcizmais, dvasių šaukimais ir "vaiduokliais"... gaila tik kad negaliu įrodyt nes su nieko panašaus dar nesu susidūrusiComment
-
Visiem netikintiems pasiulysiu pazaisti spiritizma(ir isbandyti daug budu).Jai po kokiu 20 sensu jai nieko neprisidirbsit ,tai tada galesit sakyt ,kad ju nera.As tikiu vaiduokleis,todel tikrai tokiais dalykais neuzsimciau.
P.S Seniau zmones tikejo aitvarais,vampyrais,velniais,vaiduokleis.As manau ,kad neveltui tikejimas vaiduokliais isliko iki siu laiku.(zinoma nevisu zmoniu)Comment
-
Kad šmėklos būtu pribaigusios (netiesiogiai) yra istorijų ne viena. Pradedant paprasčiausių objektų valdymu, baigiant psichologine prievarta. Policijos ataskaitos tokiais atvejais taip pat atrodo blankios. (nors iš skeptiko pusės galima teigti jog tikintys tyčia iš tokių neaiškių atvejų pučia kažkokia istorija). Tik tokių atveju nepalyginamai mažiau nei istorijų apie bildukus ar paprasčiausia dvasių kvietimą. Tačiau būtent dėl to vengiu bet su dvasiomis susidurti gyvai. Jau geriau visą gyvenimą žinoti kad vaiduoklių nėra, nei vieną kartą artimai susidurti su įpykusia dvasia.Comment
-
Visiem netikintiems pasiulysiu pazaisti spiritizma(ir isbandyti daug budu).Jai po kokiu 20 sensu jai nieko neprisidirbsit ,tai tada galesit sakyt ,kad ju nera.As tikiu vaiduokleis,todel tikrai tokiais dalykais neuzsimciau.
P.S Seniau zmones tikejo aitvarais,vampyrais,velniais,vaiduokleis.As manau ,kad neveltui tikejimas vaiduokliais isliko iki siu laiku.(zinoma nevisu zmoniu)
Aaaaaaa!Comment
-
Kad, į temą tai nelabai ,nes dar nei vienas iš po lovos neišlindo ir man nepasirodė.Bet esminis dalykas kurį norėjau pasakyt tai "dw" aš dabar sukursiu gyją: "Ar tikite DANTUKŲ FĖJA" galėsim labai linksmai padiskutuot kaip kartą jus aplankė "zūbų" fėja..Bus tokia pat prasminga diskusija.sigpic👍 3Comment
-
Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
amm, man rodos vaiduokliai kaip daugelis galvoje yra skraidantis skarmalas... O sielos arba dvasios yra visas musu vidus, tas dalykas del ko mes gyvenam, skaiciau zurnale kad mokslininkai istyre ir suzinojo kad kiek vienas zmogus turi siela ar kaz ka panasaus, ir tipo ji sveria 21 grama...Comment
-
amm, man rodos vaiduokliai kaip daugelis galvoje yra skraidantis skarmalas... O sielos arba dvasios yra visas musu vidus, tas dalykas del ko mes gyvenam, skaiciau zurnale kad mokslininkai istyre ir suzinojo kad kiek vienas zmogus turi siela ar kaz ka panasaus, ir tipo ji sveria 21 grama...
Citata iš filmo: "How many lives do we live? How many times do we die? They say we all lose 21 grams... at the exact moment of our death. Everyone. And how much fits into 21 grams? How much is lost? When do we lose 21 grams? How much goes with them? How much is gained? Twenty-one grams. The weight of a stack of five nickels. The weight of a hummingbird. A chocolate bar."
Bet čia manau jau offtopicas, nelabai ir susiję su vaiduokliais...Comment
Comment