Skeptikas Anaiptol. Būtent todėl taip ir kalbu. Gija gal ir nekenkia, bet tikrai kenkia postai "NOOOO", "TAIIIIP", "TIKIUUUU".... Kam viso šito? Juo labiau kad ir balsavimas įdėtas.
Tokia tema iš serijos temų kurios būna visur, net automobilistų forumuose. Įskaitant temas apie Dievą, religijas, politika, NSO ir visas kitas amžinąsias "diskusijas". Ar todėl ir AZ ji turi būti?
Yra nemažai žmonių kuriems įdomu tokie dalykai, ir kadangi jiems tai įdomu, tai jie ir eina ten kur apie tokius dalykus yra diskutuojama, tarp savų.
Apie tai kas ką turi pasakoti ar pasipasakoti gal ir negaliu šnekėti, bet rimtas kažkieno asmeninės istorijos čia nesitikėčiau išgirsti. Kaip ir pasakoti savo. Ir tiesa sakant išgyvenus nei pasakotis noras kyla nei dar kada nors tai patirti. Geri vaiduokliai yra dar didesnis absurdas. Jei jie būtu geri, jų čia nebūtu. Be to turiu pripažinti jog daugelis atvejų yra netikri. Nekartą pats į tokia buvau įpuolęs, teko matyti kaip suveikė grupės efektas, kaip pasitarnavo išgalvota istorija ir pan. Todėl labiausia vertinu skeptikų pasakojimus.
Pas visas reikalas diskutuoti apie tai yra kvailas. Yra tie kurie tiki, yra tie kurie netiki. Yra tie kurie žino mokslinius paaiškinus, yra tie kurie mato atskirą mokslą. Kaip skeptikui mano samprotavimai atrodo absurdiški, taip man jo mokslinės teorijos atrodo absurdiškos. Kaip ir dėl ultragarso, infragarso, elektromagnetinių laukų. Standartinis paaiškinimas paneigiantis vaiduoklius. Visiškai nekreipiant dėmesio į tai jog vaiduokliai gali būti susiję su šiais fizikiniais reiškiniais, pvz kleisti ultragarsą. Faktas jog galima suklastoti visas nuotraukas, video, taip pat daugelį kitų reiškinių susijusių su vaiduokliais, automatiškai įrodo kad visos istorijos išgalvotos. Tipo jei galima padirbti monetą tai visos monetos yra klastotės.
Comment