į bin'ą xD
Ar tikite vaiduokliais?
Collapse
X
-
Bajeris, ne bajeris, o aš rimtai atsakiau, dėl viso pikto. Ir ne, vaiduoklių visąlaik nematau, dėl ko esu itin dėkinga. Nenorėčiau, tikrai nenorėčiau, nes jausmas nekoks. Tiesiog mąstant apskritai, vaiduokliai, kaip žmonių užsilikusios sielos ar jų dalys, ar jų emocijų liekanos, gali būti ir geri, ir blogi. Vėlgi, kaip pažiūrėsi ir kaip tu pats suvoki tą gerą ar blogą vaiduoklį.Comment
-
"Nepatikėsiu kol nepamatysiu savo akimis", sako jie.
Kaži kas šiais laikais patikėtu ir pamatęs. Sustingtu tik, širdis pradėtu plati smarkiau, bet tuoj pat galvoje kiltu koks tuzinas mokslinių versijų, nusijuoktu ir nueitu toliau.
Tik ne visos, ir moksliškai paaiškinamos istorijos linksmai baigiasi...
Dar keistesnis prašymas papasakoti savo savo istorija... Ne kiekvienas žmogus per visą savo gyvenimą ką nors panašaus pamato, o čia, jaunimas mat turės ką pasakoti.
Ir sako nebuvo tokių temų... Buvo ir apie NSO, yra ir apie Dievą, tai čia manot visai kas kita?
Taip, togio gyvumo tam labai trūko:
Autorius Dark-TarouNetikiu.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2009-08-14, 16:16.👍 2Comment
-
Kai kurie turi ką pasakoti Taigi kalbėk už save, o ne už daugelį žmonių, ir abejoju ar tau visiškai nieko nebuvo nutikę. Yra tų gijų apie anime, manga ir visokius kitokius dalykus daug, tai nepakenks ir tokia, be to nemažai žmonių, įdomu tokie dalykai ir tikrai jie turi ką pasipasakoti arba bent jau nori pasiskaityti. Nebuk skeptikas...👍 1Comment
-
Ne netikiu. tai sukeliama žmogaus pasamonės, jei apie tai daug galvosi , ir bijosi , laisvai gali pamatyt baiboką, ir po to nuprotėt. nerviniai impulsai, vaiduoklių įstorijos ir t.t. gali tave išgasdinti ar galų gale sukelti tokį nuprotėjimą, kad viskas gali baigtis iškrypėliškomis aplinkybėm. bijoti "baibokų" normalu, bet aš labiau bijočiau gyvų žmonių .Comment
-
Tas "nepatikėsiu, kol nepamatysiu" man labai keista skamba. Yra gausybė dalykų, kuriais tikima nemačius ir negirdėjus, bet tai visiems atrodo taip elementaru ir įprasta, kad niekas tokiu dalykų jau net nekvestionuoja.Comment
-
Comment
-
i think ghosts is pretty cool guy. eh haunts houses and doesn't afraid of anything.
O jei rimtai tai... sort of. Ta prasme, nesu įsitikinęs, bet kažkodėl vengių visokių haunted places dėl to, kad atrodo, kad vis dėl to tuoj iššoks koks permatomas madafakeris ir infarktą įvarys.^^I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
Paciam dar neteko susidurti su vaiduokliais, bet tikiu jog zmogus turi nemirtinga siela(nors kartais suabejoju) ir jei ta siela turi neuzbaigtu darbu ji stengiasi juos uzbaigti visais imanomais budais.Comment
-
Netikiu. O jei ir tikėčiau, pasakyčiau štai ką: vaiduoklis - kažkas neapčiuopiamo, kažkas ko tikrai nepamatysi (ir tuo labiau nenufotografuosi), ar neišgirsi. Vaiduoklių vaikymasis, bandymas įrodyti (dažnai ir photoshopo pagalba) jų egzistavimą yra kvailas. Jei nuotraukoje yra dėmė, panaši į veidą, tai dar ne įrodymas, jei draugės pusbrolio mergina tvirtina vos neprisi*ikusi iš baimės kai pamatė vaiduoklį, tai tuo labiau ne įrodymas. Tikiu tuo ką matau, ir jokie vaiduokliai, šmėklos ir elfai į šį sąrašą nepatenka.Comment
Comment