Gatvės Muzika

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Horkis
    Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
    • 637

Ei kas ten siandien filmavo mane duokit savo kontaktus ir neplatinkit tos medziagos be mano sutikimo ^^ OK?

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

F*CK, o aš durna galva galvoju kas per veiksmas vyksta, iš kur tiek margo jaunimo, o gi muzikos dienos..anyway, tupai prasedėjau darbe :/

Comment

• TheCoolMaker
        UVERworld

• 2008 02 10
        • 142

O aš viską pražiopsojau maniau ant vakaro kokio bus, o nuo 11 pradėjo žodžiu viską pražiopsojau, ot esu

Ichiban -Lipstick for men http://www.youtube.com/watch?v=tTokq...eature=related

Comment

• bithuthe
          Last Frame Studio

• 2003 11 14
          • 399

Jėėėė, pagaliau parsitrenkiau iš miesto. Kadangi savanoriavau, tai teko dalį miesto praeit. Ilgiausiai užsilikiau prie baltojo tilto ant pievos prie schranz.lt komandos, kur vinilus suko ne tik šranzeriai, bet ir speedcorčikai čia pabuvau 2val ir ėjau į gedimino 9, kur visi su būgnais buvo susirinkę ir 1.30val juos daužė, kažkaip boring buvo, tai iki galo neištempiau.

Reziumavus: šiais metais, mano akimis ir ausimis, buvo daugiau ir įvairių, bei įdomių atlikėjų ir šiek tiek mažiau tų kniaukiančių su gidaromis emo vaikų, kai kuriuos laimei užgoždavo tikri muzikantai yeaaaa....

Comment

• bithuthe
            Last Frame Studio

• 2003 11 14
            • 399

Autorius Airiz
            Brač ... "rimta korsčike"..nuo kada? ...
            Kaip tai "nuo kada?" nuo tada, kai Egu brainwash'ą padarė nusitempus į "Harmony in Chaos" - schranzo, ir visokio coro tusą. nu užsikrėčiau tuo, tai ir pradėjau klausyt.xD

Na, kad dar būtų į temą, tai kai gausiu iš draugės nuotraukas, tai uploadinsiu keletą geresnių parinkus.
            Tiesa, gi Kea sutikau mieste, nepaklausiau, bet ko gero spec for GMD atvarė į Vilnių

Comment

• Original_Prankster
              Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
              • 200

Yee...Katik grįžau iš Vilniaus Gatvės Muzikos Dienos. Puikiai praleista diena, geras oras, daug geros muzikos. Daug aplaksčiau, net ir pats padainavau. Žinoma labiausiai šiandien buvo laukta Suicide DJ's / Stipriai Kitaip. Nors ir ilgai velavo, bet sukūrė tikrai puikų "tūsą" ir visi gerai "pasitaškė".

Keletas neprofesnionalių nuotraukų nuo manęs, iš Vilniaus:

Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
              There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Deima-
                Ką čia gero nuveikus?

• 2008 07 04
                • 90

Irgi neseniai grįžau iš miesto. Labai daug apvaikščiojau ir išgirdau. Dabar net visų grupių neatsimenu. Labiausiai, be suicide dj's/stipriai kitaip, įsiminė "sweet salt". Du vaikinai, o pavaro kaip už kelis. Na suicide dj's/ kaip ir reikėjo tikėtis labiausiai patiko. Jie tikrai moka bendrauti su publika ir užvesti ją. Original prankster gal turi dar nuotraukų su suicide dj's/ stipriai kitaip? Gaila, kad nepavyko išgirsti naktinės pufaikos.
                P.s. Horkis, tikrai gerai šokai, bet kas per naglumas išprašinėti pinigų?

Sigą sukūrė pasalūnė.Didelis ačiū jai.

Comment

• Horkis
                  Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                  • 637

Ok stai galit paziuret kokia nesamone as padirbau per sia muzikos diena... gal kai kam gali nepatikt tai nesmerkit labai, nes as manau kad tai tikrai buvo linksma XD beje pinigu sau neisprasinejau... as juk padejau muzikantams....jiem gi pinigus mete..
                  http://www.youtube.com/watch?v=S9jfL...e=channel_page
                  sorry del kokybes bet Youtube man dar raso :This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.: taigi gfalit laukt arba ziuret dabar su leva kokybe...
                  Ps: bus ir daugiau video...
                  Paskutinis pakeitimas nuo Horkis; 2009-05-03, 00:31.

Comment

• Dai-Katana
                    Podcast or Death

• 2004 10 04
                    • 686

Iš Kauno ir aš grįžau prieš geras 3 valandas. Tikėjausi daugiau šurmulio, tačiau nelikau nusivylęs, nebent tik savo sugebėjimais šaudyti kadrus.

Tuo pačiu įdedu mano nuomone normalesnes nuotraukas, nes fotografavau pirmą kartą gyvenime su broliui priklausančiu fotoaparatu.

Nuoroda į nuotraukų albumą:

Paskutinis pakeitimas nuo Dai-Katana; 2009-05-03, 00:35.

Comment

• Original_Prankster
                      Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                      • 200

Autorius Gintoki
                      Original prankster gal turi dar nuotraukų su suicide dj's/ stipriai kitaip? Gaila, kad nepavyko išgirsti naktinės pufaikos.
                      Gerų kadrų nepagavau, nes reikėjo fotkint iškėlus rankas, per minią. Na ir dar pats judėjau, krutėjau nuo ritmo, tai daug fotkių susiliejo. Anyway:

P.S Et, aš irgi norėjau Naktinės Pufaikos nulėkt pažiūrėt.
                      Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                      There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• bithuthe
                        Last Frame Studio

• 2003 11 14
                        • 399

Žiūrau, nors gal Kaune ir buvo mažiau atlikėjų nei Vilniuj, bet kažkaip čia man iš Dai-Katanos foto matosi, kad buvo įdomiau. Jaunimas repavo, ore kabojo , ir dar vyko visokie šokio battle'ai, bei pasirodymai su fakyrais.

Tiesa, užmačiau vieną atlikėją su GMD skarele, tai turbūt iš Vilniaus kažkas pajėmė, nes tik Vilniuj jas dalino. Iš pradžių pagalvojau, gal sugebėjo per abu miestus pralėkt ir pagrot.

Comment

• Dai-Katana
                          Podcast or Death

• 2004 10 04
                          • 686

Autorius bithuthe
                          Žiūrau, nors gal Kaune ir buvo mažiau atlikėjų nei Vilniuj, bet kažkaip čia man iš Dai-Katanos foto matosi, kad buvo įdomiau. Jaunimas repavo, ore kabojo , ir dar vyko visokie šokio battle'ai, bei pasirodymai su fakyrais.

Tiesa, užmačiau vieną atlikėją su GMD skarele, tai turbūt iš Vilniaus kažkas pajėmė, nes tik Vilniuj jas dalino. Iš pradžių pagalvojau, gal sugebėjo per abu miestus pralėkt ir pagrot.
                          Ne tik vilniuje. Kazlų Rūdoj brolis irgi gavo, nors jis ne muzikantas, bet kaip ir čia taip pat turėjo būti "gatvės diena". O gavo nežinau iš kur - gal kur savivaldybėje.

Ten atlikėjų draugai prisijungė ir pastraksėjo akrobatiškai bei su "lančiakais" pamosikavo ;] Atrodo smagiau, nes stengiausi fotkinti kiek tik pajėgiau kaip "pirmokas". Viso buvo padaryta >1000 nuotraukų, liko iš jų dienos gale 420, iš kurių liks dar per pus. Renginys buvo nuo 12:00, aš atvažiavau į Kauną tik 15:00, tad praleidau tikrai nemažai...

P.S. Tie žmogeliukai, kurie su elektrinėmis gitaromis - tikrai gerai grojo. Ypač patiko štai ŠITIE (berods Flames in the Dark), kurie pradžioj malonų progresyvinį rokelį pagrojo.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Dai-Katana; 2009-05-03, 01:08.

Comment

• kypshius
                            Rašytojas

• 2007 04 17
                            • 254

Aš ir apsilankiau. pusiau su reikalu, bet vistiek apsilankiau. apie 12 ėjau į dramos būrelį ir stebėjausi, kad nieko dar niekur nevyksta (man kaip visada reikėjo pereiti visą laisvės alėją), tačiau apie antrą laisvėje jau grojo kelios grupelės, tai ir prasialkiojau pirmyn atgal iki 19 valandos.
                            prigavo mano klasiokes čia
                            Paskutinis pakeitimas nuo kypshius; 2009-05-03, 10:10. Priežastis: link

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• silveris
                              Burma-Shave

• 2008 04 20
                              • 20

Labai smagi vakarykste diena buvo. Ir prisijuokem daug, mat musu su draugu paklause grupes pavadinimo(kai skareles dalijo), tai is jo vardo pirma skiemeni paemem ir is mano vardo paskutini skiemeni( Paulius ir Vytas), ir taip gavom grupe - Pautas! . Mergaites dalijusios skareles nelabai suprato musu juokelius, tai duzusiais isvadino pries atiduodant skareles ir nueinant zvilgciojant i mumis kaip i psich. ligonius.
                              Vakare dar forsam dainavom , sake geriau uz visokias Havana'as, Max'us ir Metro . Nors gitara nederejo o mano balsas nuvalkiotas buvo ir jau turejau sukaut.
                              Anyways, tikrai neprailgo GMD, kartociau ir kartociau .
                              Pasekmes - Mazoliai ant pirstu pagalviu, negale kalbet.
                              and when they pulled her from the wreck you know she
                              still had on her shades
                              they say that dreams are growing wild just this side of
                              burma shave

Comment

• Spirit of Nightmare
                                !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                                • 209

Aš vakar į Vilnių taip ir neišvažiavau Neišvažiavau dėl to, kad teko savo mieste - Varėnoje groti. Bet Varėnoj irgi buvo smagių grupių - Provokacija - roko grupė kurią įkūrė mano gitaros mokytojas, Regentas - kuris puikiai AC/DC coverius varė Taip pat vis lakstė visokie diedukai su "armonikom". Duodavo ir jiems per mikrofoną pasireikšti

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

Working...