Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
O apie patį žaidimą, tai toks ir žaidimas čia. Max 5 minutės per dieną, tai argi gaila?
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is! There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.
O apie patį žaidimą, tai toks ir žaidimas čia. Max 5 minutės per dieną, tai argi gaila?
Rasyciau Lietuviskai bet pas mane net ne kompas o psp, o tu penkiu minuciu tikrai gaila nes ten ne tu losi o internetas pac tu ten tik zmogeliuka isirenki...
Rasyciau Lietuviskai bet pas mane net ne kompas o psp, o tu penkiu minuciu tikrai gaila nes ten ne tu losi o internetas pac tu ten tik zmogeliuka isirenki...
Na tai nieks tau ginklo prie smilkinio neprirėmęs ir neliepia žaisti.[išsirinkti charą] nesuprantu ko čia putotis...
Kas gali man pasakyti kaip ten issirinkti master'i ? Ir ar tik vienas master'is turi buti?
Masteris tas su kuriuo kovoji pačią pirmą kovą tą savo characterį susikūrus. Man rodos galima ir be master eini tiesiog į http://mybrute.com/ ir dešinėj ten kurkis
Comment