Tai kad jau kalbam apie visokias planetas, tai pakalbekim apie dieva. Ar jus tikit juo? As tai ne
Ar Dievas egzistuoja?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Žymos: Nieko👍 7rosario2vampire, Juodalksnė, Miyata, Toky, niekšas, and 2 others like this.
-
-
*shakes his head left and right* That MEANS NO!
Netikiu aš tuo barzdotu seniu nors jus mane užmuškit, nežinau kas būna kai žmogus miršta,nežinau ten apie rojų ar dangų, bet žinau kad pasaulis susikurė tikrai ne iš to barzdoto diedo o greičiau žemė susikurė iš visokių ląstelių bei kosminių dulkių žmonės irgi išsivystė iš kažkokių padarų o ne bam ir dievas sukurė perfect padarus....HELLZ NO! www.god.lt XD
No offense tie kas tikit. PEACE OFF! ^_^ xDDPaskutinis pakeitimas nuo Dwesk; 2009-01-05, 20:34.👍 3Comment
-
Man atrodo, kad jo nėra nors neneigiu, kad apsoliučiai kažkas tokio egzistuoja.......Ir išvis man pačiai labiau prie šidies tie dievai kuriems nereikia nuodėmių atleidimo ir pan. dalyku :sick:Spoileris:Comment
-
Dievo nėra.
Nėra, nes jį žmonės susikūrė tam, kad galėtų paaiškinti jiems neregėtus, didingus, stebinančius ir gąsdinančius reiškinius - žaibus, audras, vėją, šviesą ir visą kitą. Tačiau kai mokslas tapo pažengęs ir išaiškino, kad jokios kanceliarijos nesėdi danguj ir nieko nevaldo ir nelemia. Mano, nuomone visokie tikėjimai palaipsniui turėtų išnykti, tačiau visada bus tikinčių asmenų. Na, ir kas. Aš nebūsiu viena iš tų.👍 2Comment
-
Comment
-
👍 1Comment
-
*shakes his head left and right* That MEANS NO!
Netikiu aš tuo barzdotu seniu nors jus mane užmuškit, nežinau kas būna kai žmogus miršta,nežinau ten apie rojų ar dangų, bet žinau kad pasaulis susikurė tikrai ne iš to barzdoto diedo o greičiau žemė susikurė iš visokių ląstelių bei kosminių dulkių žmonės irgi išsivystė iš kažkokių padarų o ne bam ir dievas sukurė perfect padarus....HELLZ NO! www.god.lt XD
No offense tie kas tikit. PEACE OFF! ^_^ xDD
Edit : Tiems, kas sako, kad mokslas paneige Dievo egzistavima. Nieko jis nepaneige, mokslas dar neisaiskino, nuo ko absoliuciai viskas prasidejo, o vat ta prasidejima - pradzia as ir isivaizduoju, kaip Dieva.Nereik Dievo isivaizduot, kaip kazkokio materialaus kuno.
Btw, as save visgi priskirciau prie netikinciuju, nes toks mano tikejimas manyciau yra gan iskrypesPaskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2009-01-05, 20:46.👍 1Comment
-
Comment
Comment