Ar Dievas egzistuoja?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
If you meet god, tell him to just leave me alone !!!I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
na turbut šita aš blogai supratau^
kaškaip nesupratau kur tu ten užsiminiai apie kristaus kuna kaip simbolį? gal galėtum parašyt su kokiu simboliu jis tau asocijuojasi? nes ten labai tiesiogiai parašyta
"jei tik simboliškai valgysi jo kūną ir gersi kraują bei telepatiškai jam pasakysi, kad jis yra tavo dievas"
žmogus tai rašydamas net nenutuokia ką reikia daryti, per tas mišių dalis per kurias vyksta simboliškas kristaus kūno valgymas, tai yra švenčiausio valgymas ir kristaus kraujo tai yra vyno gėrimas, taipogi net nežino su kuo tai asocijuojasi...
didžioji biblijos dalis paremta simboliais ir užslėptom mintim, žinoma tik ne apaštalų žodžiai, nes jie rašė viską taip kaip patys matė ir suprato...
jeigu tu prašai kažką reiškiasi tu taip ir manai? argi nelogiška? negi tu rašai tai ko nemanai?
tiesiog norėjau pasakyt, kad nedėtum tokių nesąmoningų parašymų, nes kaip po to bandai gint savo poziciją tai gaunasi belenkiek floodo dėl nieko. Jeigu jau diskutuojam tai gal tada normaliai tai darom..
jeigu dar nesupratai tada paklausiu kitaip: įrodyk ar bent jau parašyk savo nuomonę, kodėl tavo manymu tos mintys yra protingos? jeigu sakai kad jos protingos
Tarkim biblijoje daug užlėptų prasmių simbolių ir kitokio š. Neskaičiau-nežinau.
Aš parašiau nes pritariu tom mintim ir apgynt savo poziciją tikrai galiu, bet tu, kaip ir minėjau, parašei, kad aš manau, jog simbolinis kristaus kūnas tai mėsa, o aš taip nemanau ir to nerašiau.
Tos mintys protingos nes tai tikri faktai pagal bibliją, kurie parodo kokia nesamonė yra pats dievas ir visas tikėjimas. Tai pateikta juoko forma ir aš visai nenoriu gilintis į bibliją, kas ten atitinka ir kas ne.
peacePaskutinis pakeitimas nuo br0x; 2009-08-02, 16:58.Visi skirtingi. Visi lygūs.Comment
-
Šita gija kaip koks jahovistų chat'as. Ir ginčų nemažai Kiek suprantu pagal gijoje pateiktą klausimą "Ar dievas egzistuoja"- mano atsakymas yra Taip, jis egzistuoja ir to turbūt užtenka, o nepradėt teorijas vedinėt ir t.t. Mano nuomonė- No offenseComment
-
--->Shiza, jei gija vadinasi vienaip ir pradedama kalbet apie kita..reiskias laikas ta gija prisukt.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-02, 23:31.Comment
-
Kadangi, panasu, kad nebeturit cia beveik apie ka sneket
pateiksiu nuoroda, kuria radau kitam forume.
Spoileris:http://thepiratebay.org/torrent/3695015/Big_Collection_of_BBC________s_Horizon_(Documentar y_-_English)
BBC dokumentikos kolekcija.
(serija 2006 - A War On Science (Intelligent Design))
Kaip tik tiks musu diskusija, ir bus galima pratesti▲
▲ ▲
Spoileris:Comment
Comment