Well, dvasios yra... Kad Jesus buvo, tai irgi tikiu... Ir dar kad žmones velnias apsėda irgi tikiu... Net nežinau... Gar rima\tai kur nors sėdi toks vyrukas, vadinamas dievu...
Ar Dievas egzistuoja?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Netikiu visais dievais, kokie tik yra pramanyti. Bet tikiu tokiais dalykais kaip sielos, vaiduokliai, demonai, antgamtiniai dalykai.
Tai ką pramanė kažkoki, greičiausiai psichinėmis ligomis sergantys žmonės, man neegzistuoja.
Taip pat netikiu vadinamuoju fatalizmu t.y. tikėjimas, kad kas įvyko, buvo nulemta įvykti. Tikiu, kad kas įvyko, buvo galima pakeisti ir įvyko tik dėl tavo pačio sprendimo, o ne lemties.Comment
-
:Jau nuo seniausių laikų įvairios žmonių grupės tikėjo į tam tikrus dievus:lietuviai buvo pagonys(vėliau apsikrikštijo), japonijoje - šintoizmas, budizmas, ir t.t., Egiptas ,Graikija, arabai - visi jie turėjo savo dievus.Taigi atsakyti į šį klausimą visi žmonės galėtų atsakyti skirtingai. Mano nuomone, visi žmonės nori kažkuo tikėti, tai ir renkasi sau tinkamiausią religiją.O į klausimą "Ar egzistuoja Dievas?" aš atsakyčiau kitu klausimu "ar kas nors iš tikrųjų jį matė?" Juk visi sako, kad matė tik kokį Jėzų ar Mariją
Atleiskit, jei ką nors įžeidžiauComment
-
Paskutinis pakeitimas nuo xipzo; 2009-07-10, 19:10.My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...👍 1Comment
-
And a voice said....
Come out, come out, wherever you are
I'll be your king now people-
You can call me God
So many faces, so many names
Call me God call me LuciferI Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Siaip sia tema jau labai seniai gincijamasi manau nuo pat baznycios atsiradimo ir paties tikejimo "Dievu" Kazkur netgi skaiciau kad yra teorija kad taipsakant "jezus" yra zmogus su laiko masina atvykes is ateities i praeiti ir ten uzstriges ir pns (bet cia jau senos dienos kai kazkur skaityta net neklauskit kur ) xD vnzdMy Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
Comment