Hmmm... Sunku pasakyti. Priklauso nuo daugelio aplinkybiu. Per tusus pop, house ir pan. Rytais megstu roka,J-smth . Jmj cia taip neisrinksi xD
Kuris muzikos stilius jums labiausiai patinka ?
Collapse
X
-
Lp seip jau yra pop-NUmetal, ir kaip dar rockeriai bei metalistai sako "skudurine muzika" aka komercineI am I and you can do nothing about thisComment
-
-
bet tas metalas girdejau, kad net ausims kenkia. o pati tokiu visokiu kaip metalas, sunkusis rokas (nu tokios trankios muzikos) neklausau :sick:Comment
-
Seip nemekstu iskirti viena muzikos stiliu labiau negu kita ;] bet turbut labiausiai klausau truputi extremalia muzika - rock'a
Unleash the destruction from within!!! then filter it, and form it into motivation. Pavojingas procesasComment
-
As, jaigu ka aciprasau, tiesog pamaciau gija apie muzika, o as jau 8 metus groju saksofonu. O man paciam patinka Rokas, Metalas, jazzas, Kartais Country. Tik labai jau acibode klasika (kai pastoviai su kvartetu reikia groti)...
Jaigu kam mano nuomone nepatiko, nesmerkit, cia tik mano isireiskimas...Paskutinis pakeitimas nuo Shit Happens; 2009-04-22, 03:15.Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...Comment
-
Aciprasau uz "double post". bet norejau pridurti, kad uzaugau prie AC/DC , Black Saboth, Scorpions.
Ir mano pirmoji daina, kuria bent jau pirmaja girdejau kiek acimenu, tai buvo "AC/DC Hells Bells"...
Good luck too all...Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...👍 1Comment
-
Nu mazdaug tai rock/metal, megstu viska kas susije su Rock,Punk rock, nu metal, hard rock, alternative, screamo, metal, jrock - visual kei, bet ir Drum n Bass klausau, taip pat ir rapcore (Hollywood Undead, daug dainų iš Need For Speed serijos žaidimų) kartais paklausau ;D bet vistiek Rokas jega ;DComment
-
Man patinka rock Ir geras hip hop pvz SindikatasPaskutinis pakeitimas nuo karosas; 2009-05-04, 20:59.Comment
-
Nu ką žinau, turbūt visokiausio pobūdžio elektroninių stilių muzika. Jinai ir užima daugiausiai vietos kompe, ir per dieną jos klausausi dažniausiai, na ir šiaip didžiausia aistra jai skirta su visais komplimentais. Atsakymas labai paprastas, ji man suteikia nei daugiau, nei mažiau, bet euforijos ir pamišimo jausmą, bei būseną. Čia jau aišku priklausomai nuo stilio. Svajonės, ramybė, euforija, įsivaizduojamas pasaulis - Trance; šėlsmas, džiaugsmas, azartas ir šypsena veide - Hardstyle, Jump; aistra, pasitenkinimas ir atsipalaidavimas - Elektronika; adrenalino protrūkis ir pamišimas - Hardcore, pasijunti filmo Adrenalinas cherojumi Chev'u Chelios'u, nesinori sustoti ir savaime suprantama norisi vis daugiau. Išskirtiniais atvejais paklausau ir kažko žymiai atsipalaiduojančio - Minimal, Deep House, Tech House. Pilnai atsiduodu muzikai, bet labai dažnai klausaisi vien iš principo. Pripratęs kaip ir prie anime tarkime, bet šiuo atveju ilgalaikių pauzių nedarau. Išvada - mano muzika brangesnė už anime. Bet tuo tikėti būtų per daug naivu. Šie du dalykai visiškai skirtingai mane veikia ir nusistato. Bendrai, visa elektroninės muzikos atmosfera ir nuotaika kur kas priimtinesnė negu pavyzdžiui visos gitaros, būgnai, rokas, metalas ir panašiai. Bet jo, paklausau aš to sunkesnio roko, kur gi be jo dėsis nors vienas jaunuolis. Taipogi labai mėgstu repo muzika, taip jau yra, kad visų trijų kalbų jo klausausi, aišku mielesnis širdžiai yra lyrinis ir pamokslaujantis rusiškas, bet angliškas skamba kiečiau be jokios abejonės (na bet kuriuo atveju tai ne faktorius ir stiliai per daug skiriasi), na ir lietuvių kūryba kažkur viduryje tarp šių dviejų užstrigusi. O viską apibendrinus, visa manimi klausoma elektroninė muzika man asocijuojasi su šiuolaikiniu atskiru jaunimo (tai ne visokiausias jaunimas, šiuo metu prisirišęs prie visokiausių pigių elektruškių) judėjimu, atskira gyvensena. Aišku, aš dar ant tiek neišprotėjau , bet pilnai palaikau šią idėją, bent jau išdalies, man labiau jinai asocijuojasi šiuo metu su maloniu laiko praleidimu. Viskas tai jau peržengė ribą, toji muzika gyvena manyje.Comment
-
Elektronine,shokiu.
Eee Elektronine,shokiu turetu buti pirmoj vietoj!!!
Seip paklausau ir roko ir metalo(ACDC nemirtingi) R&B yra geru dainu dar ir repo paklausau(eminem-we made you ;]heh tiesa sakant juoduku repo nemegstu(nemoka jie repuot ) ) net popso kartais(69,alicija,Haroldas..turi geru dainu). Kantri ,Dziazas man nepriimtini. ALL I NEED IS BASSPaskutinis pakeitimas nuo Lance; 2009-05-10, 15:41.Comment
-
Dabar regio labai daug klausau xDI, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
Comment