Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ieškau žmonių norinčių išbandyti stalo RPG, sumestumėm one shot'ą online, o jei susidarytų grupė Vilniuje, galėtumėm ir gyvai. Patirtis nėra būtina, o jos nebuvimas kaip tik privalumas - tai būtų daugiau supažindinimas su stalo RPG, bei mano naujo žaidimo testavimas.
Žanras: Anime, Dark Fantasy, Cyber Steampunk (Vampire Hunter D, Hellsing, Devil May Cry)
Rašyti PM
online tai cia kokiom priemonem? kazkoks softas busnaudojamas? tipas real time video/voice/text, mail etc..
zanras tai aiskus bet kokia sistema bus naudojama sitam igyvendinti, ar cia no system?
ar savo kurta sistema testuoti nori ant newbiu?
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Geriau būtų gyvai, bet jei dauguma nubalsuos už online, bandysim žaisti per skype
Sistema namų gamybos, su WH40k: Dark Heresy ir Call of Cthulhu elementais. Kauliukai pagrinde D20.
na homebrew bugu isgaudymas tikiuosi bus sekmingas ir su grupe paturesit fun
zinoma gyvai rpg yra labai saunus dalykas, online variantas vien tik perskaicius skype mane atbaide.. sekmes jums.
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
na homebrew bugu isgaudymas tikiuosi bus sekmingas ir su grupe paturesit fun
zinoma gyvai rpg yra labai saunus dalykas, online variantas vien tik perskaicius skype mane atbaide.. sekmes jums.
Dėkui dėkui o ką pasiūlytum be skype? Nes kiek žiūrėjau, neradau jokio kokybiško softo, dauguma skirti D&D ir panašiems žaidimams, o čia visai kita sistema.
Comment