Urban-Rivals - The online MMO Trading Card Game

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dri3er
    Naujokas

• 2008 10 31
    • 17

Urban-Rivals - The online MMO Trading Card Game

Tai visai idomus zaidimas su kortomis . Ji zaidzia daug lietuviu(nuo 12 iki 24 metu ). Jeigu tau nuobodu pradek zaisti si zaidima.
    Cia galima nusipirkti kortas jas pakelti iki max levelio(pasikeicia ir paveikslelis)ir kariauti pries kitus. Galesi stoti i lietuviu klana pasiekes 17-18 lygi: Lt_united.

Linkas: http://www.Urban-Rivals.com (spausk Register and play now )

O jeigu tu losi si zaidima pasidalink savo nuomone apie ji ir kortas
    [EDIT] bei mestelkite mane i draugus. Nickas: Dri3er
  • DoubleR
    Berastis
    • 2009 06 06
    • 59

Jau einu regintis xD Metuosi i draugus... Jei patiks dasikelsiu ir iki 17-18 lvl'o xD

Comment

• Original_Prankster
      Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
      • 200

Žaidžiau kažkada, išpradžių gan įdomu, bet kuo daugiau pralaimi, tuo neįdomiau daros, o pralaimi dažnai, nes dauguma žmonių už pinigus krūtesnes kortas perka. Bent jau taip anksčiau buvo.
      Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
      There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Baka
        For Christs Sake

• 2007 09 11
        • 133

Kaiptik neseniai pradejau losti, tai pirma diena kai viskas nauja buvo visai faina, bet paskui kazkaip truputi nublanko viskas.
        Beto durniausia, kad priesininku parinkimo sistema truputi tupa imho. Mat parenka priesininka ne pagal leveli o rodos randomu is kanale esanciu. Tai kai pakliuni su vos ne dvigubai didesnio levelio priesininku tai jo krutas kortas vos su 12 piliuliu atmust pavyksta, o kas po to? Nebent pakliuna totalus noobai, tai zergu gal ka ir pavyksta padaryt tada, bet retas atvejis, labai retas.
        O siaip nemanau jog verta uz realius pinigus neperkant ten kortu lost, mat laiko investuot i pinigu ir tu kreditu farminima reik gan daug, tai geriau jau kazka kito nuveikt tbh.

Comment

• DoubleR
          Berastis
          • 2009 06 06
          • 59

Autorius Original_Prankster
          Žaidžiau kažkada, išpradžių gan įdomu, bet kuo daugiau pralaimi, tuo neįdomiau daros, o pralaimi dažnai, nes dauguma žmonių už pinigus krūtesnes kortas perka. Bent jau taip anksčiau buvo.

Taip ir dabar tas pats....

Comment

• Sloth
            [SrX]

• 2007 09 14
            • 277

Žaidžiu apie metus ( su ilgom pertraukom ), šiuo metu apie mėnesį nežaidžiau. nickas - SlothsraX . Dėl donatinimo, tai tiesa, kad už pinigus galima gerą decką susikurt, bet jei turi kantrybės ir proto, gali įveikt ir stipriausias kalades. Patarimas tiems, kurie neprasimušę dar - žaiskit daily tournaments vien dėl credito, per dvi dienas galima surinkt creditų ant 3 kortų pakuotės. O šiaip, kaip sakė, tai greit atsibosta, jei žaidi paprastai, bet kai užsikabini ant ELO turnyrų, tai būna šakės mano ELO rekordas 1390~ esu kelis kartus buvęs tarp top 100. Dieniniuose turnyruose visada patenku bent į top 80. Jei reiks patarimo, galit klaust, bet kortų nedalinu :P

Comment

• Miglaja
              Cute potato ~

• 2007 12 16
              • 551

Ką tik užsireginau...dar nevisai man aišku, kaip čia reikia žaist.....Mano nickas: Miglaja
              Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• daumis1992
                Nothing...
                • 2009 07 07
                • 20

Gan geras zaidimas pradejau zaisti si zaidima sia vasara po dvieju metu pertraukos tai daug naujo,bet kai kas nepasikeite jei daug zaisi greit atsibos na bent man jau taip su siuo zaidimu.O del kortu pirkimo tai nebtina pats dar nei kart neleidau pinigu ant kortu o aplosiu dauguma.Siaip si zaidima labiau manau megtu strategistai,nes turi numatyti visus priesininko iejimus nuo pirmo pradzios.

Comment

• Dri3er
                  Naujokas

• 2008 10 31
                  • 17

Autorius daumis1992
                  Gan geras zaidimas pradejau zaisti si zaidima sia vasara po dvieju metu pertraukos tai daug naujo,bet kai kas nepasikeite jei daug zaisi greit atsibos na bent man jau taip su siuo zaidimu.O del kortu pirkimo tai nebtina pats dar nei kart neleidau pinigu ant kortu o aplosiu dauguma.Siaip si zaidima labiau manau megtu strategistai,nes turi numatyti visus priesininko iejimus nuo pirmo pradzios.
                  Visiskai tau pritariu.

@Topic: kas zino, kas nezino bet jau yra baskelbtos dvi naujos Cr (collector) kortos. Tai Alec is Rescue ir Terry is All Stars. Jos taps Cr kortomis paskutin sio menesio diena. Dabar jas galima gauni nebent shop'e, nes markete ju pardavinejimai uzdaryti. Kai jie taps Cr negalesi ju jau gauti shop'e nebent marteke, bet ju kaina labai iskils Alec gali buti virs 100k (buvo 22k), o terry virs 5k ( buvo 0.1k).
                  Man pasiseke, kad turiu juo abu

Comment

• mariux9998
                    Labas.

• 2008 06 20
                    • 434

Ir aš lošiu, jau lygtais, 4-a diena. Visai nieko, tik labai lievos kortos pradžioj. Kokį patartumėt geresnį klaną (kortų), kuris suteiktų neblogų savybių?

Comment

• Dri3er
                      Naujokas

• 2008 10 31
                      • 17

Autorius mariux9998
                      Ir aš lošiu, jau lygtais, 4-a diena. Visai nieko, tik labai lievos kortos pradžioj. Kokį patartumėt geresnį klaną (kortų), kuris suteiktų neblogų savybių?
                      as pradejau nuo Bangers, bet siulau tau Rescue klana, jis vienas geriausiu klnu suo juo galima lengvai gauti 1300+ Elo bei turnyruose imti aukstas vietas.

Edit: ir dar viena dalyka norejau priminti, kad rytoj bus isleistos 4 naujos kortos, apie 12:00 musu laiku.

Comment

• Sloth
                        [SrX]

• 2007 09 14
                        • 277

Autorius Dri3er
                        as pradejau nuo Bangers, bet siulau tau Rescue klana, jis vienas geriausiu klnu suo juo galima lengvai gauti 1300+ Elo bei turnyruose imti aukstas vietas.

Edit: ir dar viena dalyka norejau priminti, kad rytoj bus isleistos 4 naujos kortos, apie 12:00 musu laiku.
                        Heh, antrinu dėl Rescue pradžiai, mano mėgstamiausias klanas, turiu visas jų kortas. Dabar išvis geras laikas naujokui pradėt žaist, nes po cr paskelbimo visų kortų kainos labai smarkiai krinta, tai ypač pasijautė rescue. Anksčiau rescue buvo pats brangiausias klanas, net 7 kortos kainavo virš 3k, kai kituose klanuose tokių būdavo max 4.

Gaila pusbrolis durnas, pasiskolino mano 8 rescue kortas stipriausias ( marco, kerry, steve, hax, aurora ir pan...) ir gavo bana, tai dbr reikės mėnesio, kol galės gražint ;/ O be tų kortų nebeišeina ownint Dailiuose

Comment

• mariux9998
                          Labas.

• 2008 06 20
                          • 434

O tai kokius veikėjus iš Rescue klano patartumėt, kad jau su jom būtų galima normaliai nuveikti?

Comment

• Sloth
                            [SrX]

• 2007 09 14
                            • 277

Priklauso nuo tavo biudžeto, šiaip mano daily turnyrų deckas yra toks : alec, marco, anita, elvira, kerry, steve, lea, slyde . Čia sakyčiau perfect variantas, bet pradinukui perdaug brangus, pradžiai tau siūlyčiau : slyde, glosh, larry, joana, suzie. Priklausomai nuo to, kur norėsi žaisti, jei dieniniuose turnyruose (daily) tuomet siūlau taupyt ant kerry, marco, lea, steve, anita. Jei ELO (profesionalų lyga, sunkus ir daug mąstymo reikalaujantis žaidimas), tuomet taupyk ant sledge/aurora, elvira, anita, steve, lea, kerry.

O čia rescue kortos, kurios yra būtinos kiekvienam decke : steve/slyde, kerry, elvira, lea. Visos kitos derinamos prie decko paskirties ir biudžeto. Jei nori ELO power decko, tuomet imi joana, kerry, elvira, lea, steve, sledge, glosh ir larry kaip pvz. Šiaip ELO aš naudoju life manipulation buildą : aurora, kerry, steve, slyde, anita, lea, elvira, joana.

Comment

• mariux9998
                              Labas.

• 2008 06 20
                              • 434

Autorius Sloth
                              Priklauso nuo tavo biudžeto, šiaip mano daily turnyrų deckas yra toks : alec, marco, anita, elvira, kerry, steve, lea, slyde . Čia sakyčiau perfect variantas, bet pradinukui perdaug brangus, pradžiai tau siūlyčiau : slyde, glosh, larry, joana, suzie. Priklausomai nuo to, kur norėsi žaisti, jei dieniniuose turnyruose (daily) tuomet siūlau taupyt ant kerry, marco, lea, steve, anita. Jei ELO (profesionalų lyga, sunkus ir daug mąstymo reikalaujantis žaidimas), tuomet taupyk ant sledge/aurora, elvira, anita, steve, lea, kerry.

O čia rescue kortos, kurios yra būtinos kiekvienam decke : steve/slyde, kerry, elvira, lea. Visos kitos derinamos prie decko paskirties ir biudžeto. Jei nori ELO power decko, tuomet imi joana, kerry, elvira, lea, steve, sledge, glosh ir larry kaip pvz. Šiaip ELO aš naudoju life manipulation buildą : aurora, kerry, steve, slyde, anita, lea, elvira, joana.
                              Thanks, man, pradėsiu nuo : slyde, glosh, larry, joana, suzie, kerry, elvira ir lea.
                              O jau ant ELO kaip nors susitaupysiu iš dieninių turnyrų.

Comment

Working...