Stalo žaidimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Smart
    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
    • 118

Autorius Dai-Katana
    Nekalbu apie vaidmenų žaidimus, tokius kaip GURPS ar DnD.

Dar karta,kodel mes nekalbam apie DnD?
    Juk greitai bus futuramos filmas panasia tema.
    http://www.youtube.com/watch?v=Oj2VU_8l6gs

P.S Labai juokingai paaiskina ,kaip zaisti DnD
    Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=XxDfuuWyCww
    Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=uupEzikHh1o
    Part 3 http://www.youtube.com/watch?v=8qX1kjrFfYQ
    Part 4 http://www.youtube.com/watch?v=MuM5AxSbr0w

Comment

• Sloth
      [SrX]

• 2007 09 14
      • 277

Pats esu bandęs tik Alias ir monopolį, bet manau būtų tikrai smagu kąnors tokio pažaist, ypač iš ilgesnių, kad partija truktų 2h+ , žiauriai mėgstu ilgus žaidimus.
      Kortom dar pažaist labai smagu, ypač mokykloi, kurioj, deja iš manęs jau ~6 kalades įvairios piktos mokytojos atėmė. Dabar beveik kasdien susirenkam iš baltų centų pokerį palošt, smagus užsieėmimas, kokias 2h pasėdėt kieme ant pievutės ir pasimėtyt centais .

Comment

• Dai-Katana
        Podcast or Death

• 2004 10 04
        • 686

Autorius Smart
        Dar karta,kodel mes nekalbam apie DnD?
        Juk greitai bus futuramos filmas panasia tema.

Tai kurkite kitą temą ir kalbėkite apie DnD ar dar ką. Čia kolkas tik apie paprastus žaidimus, kuriems nereikia ten žinoti krūvos skilų, mokintis 150 puslapių knygos, kur nereikia žaidimų meistro, kuris pagal istoriją vystytų žaidimo eigą, kur nereikia jo žaisti nuo kelių dienų iki kelių mėnesių ir sukti galvą, kaip čia dabar susitikus visiems ir pratęsus tai, ką veikėme tada.

Tai yra visai atskira žaidimų klasė ir jiems reikia atitinkamai kitokių žinių, kurių aš neturiu ir bent jau šiuo metu visiškai nenoriu turėti. Praktiškai nebelieka laiko net ir tiems patiems stalo žaidimams, nes vasaros metas gan aktyvus kitokia veikla.

P.S. Ar dėl to, kad bus futuramos filmas, kažkas turi vykti čia? ;]

Comment

• Smart
          Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
          • 118

Autorius Dai-Katana

Ne ,cia siaip iterptiau traileri.Tiesiog man patinka futurama .

Comment

• Gu.
            /b/tard

• 2008 08 30
            • 37

Autorius Dai-Katana
            Tai kurkite kitą temą ir kalbėkite apie DnD ar dar ką. Čia kolkas tik apie paprastus žaidimus, kuriems nereikia ten žinoti krūvos skilų, mokintis 150 puslapių knygos, kur nereikia žaidimų meistro, kuris pagal istoriją vystytų žaidimo eigą, kur nereikia jo žaisti nuo kelių dienų iki kelių mėnesių ir sukti galvą, kaip čia dabar susitikus visiems ir pratęsus tai, ką veikėme tada.

Tai yra visai atskira žaidimų klasė ir jiems reikia atitinkamai kitokių žinių, kurių aš neturiu ir bent jau šiuo metu visiškai nenoriu turėti. Praktiškai nebelieka laiko net ir tiems patiems stalo žaidimams, nes vasaros metas gan aktyvus kitokia veikla.

Yra LT atitikmuo,kur visko mažiau išmokt reikia. "Ardano Lobiai" vadinasi. su draugais pliekiam karts nuo karto. :>
            When they cut my signature..
            At first i was like
            But then, i lol'd.

Comment

• as esu as
              akivaizdžiai daužtas

• 2006 03 20
              • 34

ardano lobius turiu ir as. tai siauibngas ir neisbaigtas kurinys, kur net taisyklese paliktos spragos
              I am I and you can do nothing about this

Comment

• Gvauz
                Naras
                • 2006 11 18
                • 271

o as turiu DOOM the board game ir manau, kad tai gan idomus zaidimas, nes vienas zaidejas turi valdyt monstrus, o kiti 3 zudyt juos... ir tuo nieko idomaus nepasakiau, bet jis panasus i DnD tik, kad Doom stiliumi ir kauliukai skirti atakom (monstru, zaideju)

Comment

• Fujin-kun
                  .
                  • 2007 06 12
                  • 11

Žmonės, išmokime, prašau, skirti stalo žaidimus(boardgames) nuo vaidmenų žaidimų(role playing games). Ir ne doom boardas nėra panašus į dnd neikiek. Ir išvis boardgeimus lyginti su rpg tai taspats kas druska lyginti su traukiniu.
                  Jeigu gali nerasyti - nerasyk!

Comment

• andriekute
                    Žiūroniukas.

• 2008 11 07
                    • 35

Mes užsipirkę stalo žaidimų, kad kaime naktimis turėtai kuo užsiimt :] Žaidžiam risk'ą, alias ir rummy. Risk'as tai mūsų ne atominis ir ne kosminis, Napoleono ten kareivėliai. Ir trunka jis mum nors tris valandas tai tikrai, kai trise žaidžiam (renkamės "Misijos" variantą). Pamenu pirmą kartą kaip dabar... Išnaikinau visus ir radausi pasaulio valdove Patinka anas man. Rummis yra loginis visas ir man patinka gal labiausiai, bet liaudis vis pamiršta jį atsivežti, tai negaunu pažaist :/ Ir Alias. O ką, Alias kaip Alias. Mano komanda visada laimi. (vien mano nežaboto plepumo dėka...)

Comment

• Gvauz
                      Naras
                      • 2006 11 18
                      • 271

truputi panasumu turi... ir beje rpg irgi stalo zaidimai! taip pat kaip sachmatai, saskes ir kitka... rpg buna stalo ir video. d

Comment

• zeke
                        trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                        • 392

Autorius GvinBladE
                        truputi panasumu turi... ir beje rpg irgi stalo zaidimai! taip pat kaip sachmatai, saskes ir kitka... rpg buna stalo ir video. d
                        cia tu apie dungeons and dragons ar kaip ten jis vadinas...
                        S_T

Comment

• Evil_Mirai
                          Naujokas
                          • 2007 05 25
                          • 24

Ne taip ir seniai teko pabandyti Naujakurius, nes vienas draugas nusipirko Tai man patiko Man patinka tokio tipo žaidimai. Dar teko žaist Monopolį ir Alias ne kartą. Smagu su chebra pažaist Bet šiaip retai tenka žaist stalo žaidimus

Comment

• Olasas
                            back forever

• 2009 02 27
                            • 273

Alias tai jau seniai kada losiau su draugais vasara rodos... bet Monopoly tai gal pries 2 sav. kai buvo pusbrikas atvares tai losem iki nakties xD dar naujakurius neseniai zaist pradejaubet kazkur nukisau ir neberanduu.... xD

Spoileris:

Comment

• saikas
                              Naujokas
                              • 2009 06 02
                              • 1

Sveiki, netycia radau si foruma narsydamas interneto platybese
                              ir iskilo toks klausimas ar dar kas nors susibegate pazaisti koki nors zaidima?

Comment

• Fujin-kun
                                .
                                • 2007 06 12
                                • 11

Visa tau reikalinga informacija, apie tai kur ir kada susibegame pazaisti yra chia www.hexagon.lt
                                Jeigu gali nerasyti - nerasyk!

Comment

Working...