Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Neverman
    Naujokas
    • 2009 03 31
    • 18

Hey,tai gal ir aš prisistatysiu.
    Na va,mano vardas yra Erikas,14metų čiuvas.Patsai esu iš vilniaus miesto,gyvenu senamiestyje :P Anime žiūriu laisvalaikiu ir kai netyngiu,bet šiuo metu anime,nesisiunčiu ,o tik skaitau manga ,nes kadangi katik atsikrauščiau į senamiestį todėl teko keisti internetą ir dabar tau daug kartų blogesni,tai niekad neatsisiūs man tas anime Mano hobiai:Wrestlingas,parkour,na manau galima ir anime priskirti,mėgstu paskaityti (taip knygas,ne tik manga )
    Mano anime žiūrėjimo pradžia buvo dragonball per lnk kanalą (Aišku tada nenutuokiau ,kad yra toks žodis anime išvis) Na o tada po kažkiek laiko pradėjo rodyti rurouni kenshin ,taipogi per lnk ,va tas anime mane sužavėjo,vis dar atsimenu scenas iš ten
    Tada kai jau sužinojau kas per velnias tas anime ir panašiai tai pažiūrėjau visas naruto serijas (:P) Tada ėjo FMA,bleach,toloveru ir dar daug kitų...Va čia pastaruosiuos pora mėnesių nei vieno anime nežiūrėjau ,tai vat kai pamačiau ,kad visai nemažai yra mangos lietuvoi apisipirkau ir tai atgaivino mano dvasia,tai vėl pradedu siūstis(nors ir velniškai lėtai) aišku nesiūsčiau jai nerasčiau iš kur,o aš ir neradau todėl labai dėkoju žmogui pasivadinusiu zeke kuris kažkurioje temoje parašė adresą kuriame galima atsisiūsti visokių anime serijų (nes torrente mažai anime ;( )
    Tai va kaip ir tiek kolkas

Comment

• Zx-Shade
      digital existence

• 2009 03 14
      • 725

Sveiki visi!!!

as alchemy boy nenoriu sakyti savo tikro vardo...

Anime pradejau dometis pries keturis metus.
      Megstamiausi anime yra elfen lied, FMA, kanakon
      megstamiausia grupe LINKIN-PARK, Prodigy
      Paskutinis pakeitimas nuo Zx-Shade; 2009-06-07, 21:07. Priežastis: nera

Comment

• soshite
        pinky promise

• 2009 01 22
        • 119

migle (keistai vardas) mažyte 14 metu mergyte, mėgstanti skaniai ir dažnai valgyti... kūda kaip dviratis ir dėl to sau nelabai patinkanti... šiaip tai gyvenu Vilniuje kiek atsimenu.... tada.... mėgstu verti iš karoliuku... esu naujoke... emm jau metus šiam anime pasaulyje gyvenu.... em....nors šiaip broliui per petį tai ilgai žiurejau... bet tikriausiai nesiskaito.... siek tiek papiesiu... nedaug... bet vistiek... emmm.... apie AZ sužinojau per www.cosplay.lt taigi ir čia aš šviežias žmogiukas.... taigi..... kaip ir viskas.... kol kas.... kiek atsimenu....
        Paskutinis pakeitimas nuo soshite; 2009-07-30, 15:19.

please, wake up to reality...

Comment

• LilyWhite
          Naujokas
          • 2008 02 05
          • 1

Sveiki.
          Gyvenu Marijampolėje,man 23 metai,esu trečio kurso dailės technologijų studentė.
          Labiau susidomėjau AZ,kai pamačiau cosplay nuotraukas.
          Anime mačiau tiek,kiek brolis žiūrėjo ir žiūri,bet iki šiol patinka Candy Candy.
          Piešiu,kai ateina įkvėpimas ir galima sakyt,kad esu prieštaringa asmenybė.
          Mėgstamiausi atlikėjai Marilyn Manson,Frank Sinatra,Bjork,Alicia Keys ir George Michael.
          Tai tiek šiam kartui.

Comment

• aguchan
            Naujokas
            • 2008 12 08
            • 13

sveikuciai
            esu Agota,man 15metiu
            gyvenu vilniuje,anime pradejau dometis labai seniai gal kokiu 6metu,tada dar gyvenau ne lietuvoje,uzieni ziurejau visokius japoniskus,kaip sailormoon,fullmoon wo sagashite
            dabar tai labai megstu fullmetal alchemist ir gundam series
            p.s ieskau bendraminciu,draugu RASYKIT,KAS NETINGIT,BUTU MALONU SUSIPAZINT

Comment

• SiLeNcE...
              PaKvAiŠūŪūS ;}}
              • 2009 03 15
              • 14

Heh... Kur bedingsi... Prisistatysiu ir as ;D as vardu Justė, man gan nedaug metu (patikekit, tikrai nedaug xD). Gyvenu Kaune. Anime susidomejau... Net nezinau... Pirmuosius anime savo gyvenime pamaciau 5 ar 6 metu. Ech... Tai tebuvo tiepatys digimonai, tas pats dbz ;D veliau anime kazkaip neziuredavau. Ir taip ligi 8 metu. Pradejau ziuret pokemon. Dabar gan norm domiuosi, ziuriu ir piesiu anime.

Comment

• Shiru^_^
                Naujokas
                • 2009 04 07
                • 3

Laba mano vardas Silvija, man 14 metu, gyvenu Kretingoje Kada susidomejau anime, net neprisimenu, tai buvo labai seniai... esu tikra japonijos ''manike'' labai domiuosi anime, manga, jmusic ir viskuo, kas susijes su japonija nu vienu zodziu...
                sigpic

Comment

• sagara sanosuke
                  forumo idiotas
                  • 2009 04 14
                  • 134

laba mano vardas Zilvinas man rugpjuti bus 20 gyvenu vilniuje pirmas mano anime dbz bet anime pradejau dometis perziurejes ruroumi kenshin dbr ziuriu ji dar syki taip pat ziuri dragon ball kai paziurejes ruroumi kenshin pradejau dometis japonija

Comment

• Piano4rest
                    ...
                    • 2009 04 14
                    • 65

Konbanwa . Vardas mano Kristina , metu turiu 18, gyvenu utenoje. anime atradau pries pusantru metu. Drauge papasakojo apie si reiskini Is pradziu maniau , kad nieko cia idomaus ta anime, kazkokie multikai, bet kai paziurejau pirmaji savo anime, tai butu Wolfs rain,nebegalejau sustot. Uzkabino mano anime ir nebepaleidzia.Na bet as ir nesiskundziu . Anime mane paskatino susidometi pacia Japonija, jos kultura, kalba. Pasidariau tikra Japonijos fane .Ka cia dar apie save papasakojus . Siap neseniai pradejau mokytis groti pianinu. Kol kas namu salygom, bet turiu vilty, kad kitais metais pavyks mokslus pratest su profesionalaus mokytojo pagalba . Na tai tiek, nes ziuriu kad visai issipleciau
                    Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Giltine
                      Naujokas
                      • 2009 04 03
                      • 16

Labukas na tai ka ir as prisistatysiu mano vardas Viktorija bet mane daznai vadina Vika man 16m esu is Visagino mokausi mokykloje,kas patinka na dumiuosi istorija mėgstu žaisti futbola tai pat piesti.Apie anime sužinojau nes karta drauge siūle pažiūrėti tai ir sutikau apie animezona sužinojau is anime aprašymu.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-04-15, 19:20. Priežastis: laikas jau LT kalba išmokt net ir Visaginui

Comment

• Pytaciokas
                        Nebuk kvailas 0_o
                        • 2009 03 31
                        • 15

Sveiki chebra,vardas mantas , bet kai kas vadina monciu :/ kol kas 16 ,mokinuosi jonavoj.Anime ziuriu dar neseniai gal bus pusmetis gal dar ne draugas pasiule pazet Death Note na tada viskas ir prasidejo,kai tik suvalgiau DN jieshkau ko nors dar skanesnio.Apie shi forum radau kaskur nete ir gailiuosi kad neradau anksciau,nes manau kiekvienas kuris domis anime tiesiog privalo cia uzsireginti

Topa'i: Death Note,Kamisama Kazoku ir Ga rei-zero
                        Piuuuum

Comment

• Karinutea
                          Naujokas
                          • 2009 02 28
                          • 24

Labu, esu Karina.Man 16 metuku. Gyvenu Vilniuje x) Mokausi Karoliniskiu gimnazijoje. Anime maciau kaip ir dauguma kitu budama maza (dbz ir pan). Tikrasis luzis buvo kai buvau 13 metu. Pats pirmas Tikras anime buvo Vampire Hunter D:Bloodlust (iki siol ir islikes mano megstamiausiu). Kazkokius talento zybciojimus turiu piesiant anime xD Nu ka dar... Esu tiksliuke, megstu ledus ir pan xDD

Comment

• Original_Prankster
                            Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                            • 200

And now it's time for...the samurai song! Lol.
                            Mano vardas Kostas. Esu penkiolikmetis paauglys. Gyvenu Vilniuje, Naujininkuose. Mokausi Žirmūnų gimnazijoje, pirmoje klasėje. Kas žino šią gimnaziją, supras, jog "turiu galvą". Hobis, tai mano ypač neįprastas, niekas neatspėsit tikriausiai, anime, na ir šiek tiek manga. Pirmieji anime buvo tikriausiai digimonai ir dragon ball. Jau tada žinojau, jog tai yra anime. Nes dalyvavau įvairių dbz tinklapių kūrime, rašiau/verčiau straipsnius ir panašiai. Šiaip pats esu gana aktyvus žmogus, mėgstu sportą, bėgioju, slidinėju, plaukioju baidarėmis/kajakais, daugiau kajakais, važinėju dviračiu ir panašiai. Na maždaug tiek.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Original_Prankster; 2009-06-08, 17:15.
                            Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                            There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Jaqzi
                              Who?
                              • 2009 04 23
                              • 14

Naujokas esu. Ai pamiršau pasisveikint ;D Na tai labas visiems Mano vardas Vidmantas. Man 16 metų, esu iš Telšių Esu truputį kvailas, truputį genijus. Nesuprasi manes ir tiek. Rašau žodžius, kuriu muziką. Žiūriu anime. Ši tema, kaip ir visos tokios, man labai primena anoniminių alkoholikų klubą (Neįsižeiskite) ;D

Comment

• AnimeFreak
                                Stalker >.>
                                • 2009 04 18
                                • 92

Hry. Na tai ka, ir as prisistatysiu.^^
                                Vardas: Ina, man 15 ir esu is Kauno.
                                Pomegiai : anime, piesimas, skaitymas.. bet labiausiai megstu keliauti.
                                Taip pat megstu mokintis kalbu, ir bendrauti su ivairiais zmonemis.;p
                                Tai va nesikandzioju. Jei kas domins, paklauskit.
                                Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-07-17, 21:11.

Comment

Working...