Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kadaj
    Mader Faker !!!
    • 2009 02 10
    • 3

Hai! As Mindaugas,man 17m. esu is Vilniaus. Su anime susipazinau nuo DBZ laiku,o si puslapi suzinojau per pazistamus

Comment

• Yory-kun
      Naujokas
      • 2009 02 08
      • 26

.

Net nepamenu, kodėl pamėgau animes ir pačią Japoniją, gal tiesiog visuomet tai mėgau. Šiaip labai mėgstu muziką, groju gitara/fortepijonu, dainuoju, Treniruojuosi Dziudo, medžioju, žvejoju, mokausi ir dar visokių nesamonių darau.
      Paskutinis pakeitimas nuo Yory-kun; 2009-07-10, 01:13.
      Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.

Comment

• simka
        Naujokas
        • 2009 02 13
        • 14

Sveiki,
        As Simona, siandien sukako 13, esu is Manchester'io, arba Taurages siaip ar taip ten griztu per atostogas...pirmas mano matytas Anime yra DragonBall...na bet kai ji ziurejau tai net nesuvokiau kad tai anime....bet tiesa pasakius tik tokius ir teziuredavau, kitokie man nepatikdavo...
        visas mano dievinimus dalyku sarasas:
        Anime
        Futbolas
        Muzika (placiau: Cinema Bizarre, An Cafe, The Gazette, Miyavi, Dir en Grey, Lady Gaga, Tatu)
        Gyvenu – tai tik vaikiškas požiūris tavo...
        Gyvenu – tai tik kvailas posakis mano...
        Gyvenu – sukasi metai kasdieną be sienų...
        Gyvenu... Gyvenu... Gyvenu ir viską palieku...

Comment

• shyliz
          Dreamer

• 2009 02 18
          • 68

Hello every body !!!
          Esu Artūras, neperseniausiai sukakojo 16 metu, esu is Zarasu, na o dabar trumpai kaip susidomejau anime: na ka buvau dydelis "DragonBall" fanas nuo pat mazens su juo augau budamas sangoku xDDD
          Na o pries metus gal daugiau gal maziau pradejau dometis rimtesniais anime, Hellsing, Elfen Lied istryges man iki siol ir dar daug kitu , tad anme man issiskiepijo labai fainai...
          Ok, animezona atradau labai paprastai Google paieskoj parases anime , ismete kruvas saitu ir pasirinkau si, ir is pirmo zvilgsnio jis pasirodo Unreal, na ka uzsiimu sportu, neseniai pradejau subtitruoti anime, esu gan kuribingas, na seip dukstu ;D
          Dabar megstamiausias anime Elfen Lied, o manga net nzn neskaiciau dar neivienos ;]
          na ka gyvenimo patarimas " nugyventi ji taip kad veliau netektu gailetis"...
          by the way

Comment

• Tabeko
            Ring Ding Dong~

• 2009 02 01
            • 290

Sveikučiai! Sumaniau ir aš prisistatyti.
            Esu Greta. Pro mano akis prabėgo jau keturiolika metų. Visą laiką gyvenau ir gyvenu Vilniuje, Lietuvos sostinėje. Branginu šią vietą. Anime susidomėjau per draugę. Kartą nuėjau į svečius ir ji tuo metu per TV žiūrėjo Sailor Moon. Na, žinokit, ir man užkliuvo. Taigi, mano pirmasis anime ir buvo Sailor Moon. Šeip jau praėjo kokie keturi metai, kaip žiūriu anime. Anime Zoną užtikau visai netikėtai ir pamačiau, kad čia yra įdomių temų, kuriose būtų visai malonu padiskutuoti. Todėl ir užsiregistravau. Savaime aišku, nors praėjo nedaug laiko, spėjau rasti naujų draugų ir senų mačiau prisiregistravusių. Dažniausiai sėdžiu prie savo nuostabiojo kompiuterio. Šeip mėgstu piešti, daryti namų darbus, rašyti, svajoti, kurti ir savaime aišku, dainuoti. Juolab, neseniai atradau naują užsiėmimą, tai Monochrome Factor serijų vertimą. Kadangi laiko turiu velniškai daug, tai galiu pilnai pasiaukoti šiam projektui. Valgyti mėgstu viską ir daug. Man lengviau būtų išvardinti ko nemėgstu, negu ką mėgstu. Faktas, kad nemėgstu karamelinių ledų mane pačią baugina. Mano akį yra pakerėję nemažai anime. Vieni iš jų būtų Fullmetal Alchemist, Air Gear, Naruto, Bleach. Visai patinka tokie kaip Tsubasa Chronicles, Tokyo Mew Mew, Fruits Basket ir Chobits. Na, o šeip plečiu savo anime ir japonų žinias, todėl ateity esu tikra, kad savo anime, patraukusių akį, sąrašą galėsiu praplėsti. Daugiau lyg ir nieko ypatingo apie save negaliu pasakyti. Tik tiek, kad kartais būnu žiauri tinginė, kai tenka nulipti nuo kompiuterio ne savo noru. Turiu mažąją sesytę, kurios nelabai mėgstu. Šeip, kuo toliau, tuo mažiau vyresnieji myli savo mažuosius broliukus ir sesutes, nes jie kažkaip "priknisa". Žinau, kad visada atsiras tokių, kurie galės ginčytis su manimi dėl šito sakinio, todėl išsakau tik savo ir TIK SAVO nuomonę. ^^
            Ačiū už dėmesį. Tabeko jus myli!~
            Paskutinis pakeitimas nuo Tabeko; 2009-02-22, 17:02.

Comment

• Lantislt
              ♥♥♥

• 2009 02 27
              • 135

Sveiki!
              Esu Nerijus, 26 metai, gyvenu Lietuvos centre, Kedainiuose. Anime pradejau dometis turbut nuo Sailormoon(turbut pries kokius 10 ar daugiau metu). Dabar anime praktiskai neziuriu - tiesiog nerandu nieko, kas sudomintu ilgiau nei keliom serijom, todel apie megstamiausius anime irgi nieko idomaus negaliu pasakyti.

Po truputi didinu anime merginu figureliu kolekcija, todel daugiausia laiko praleidziu internete skaitydamas figureliu naujienas ir apzvalgas, ieskodamas kuom papildyti kolekcija.

Turbut ir viskas.

Comment

• madaralt
                Rimtas forumo narys
                • 2009 02 28
                • 112

Sveiki visi,
                Mano vardas Sarunas, esu is Silutes, Japonija jau stipriai megdavau nuo tada kai atsimenu, kad gyvenu ir nezinau is kur, megstu Naruto, Death Note, Bleach, Basilisk ir t.t., anime zona radau narsydamas nete apie anime ir manga, tai vat...
                sigpic

Comment

• zeke
                  trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                  • 392

labas
                  as audijus (keistas vardas bet jau toki turiu ) man 19 - anime jau tikrai uzkabino gal pries kokius pora metu. kaip ir daugumai vienas pirmuju anime buvo dragon ball.
                  megstu extremelu gyvenimo buda, ziureti anime, klausytis ivairios muzikos, isbandyti naujus dalykus.
                  tai tiek apie mane
                  S_T

Comment

• hoshii
                    Narys

• 2008 10 28
                    • 33

Sveiki visi
                    Vardas : Sandra
                    Amžius: 18
                    Mėgstu: klausytis muzikos, brazdinti gitara, žėt anime ir t.t....
                    šiaip anime kurį patį pirmą mačiau tai buvo dragon ball, o gal net kažkokie ten digimonai, bet tada dar ne tiaip kaip sakant buvau pasinešusi, bet ir db labaiu domiuosi japoniška muzika, negu anime, bet vis vien patinka pasižiūrėti anime, vis gi idomiau negu kokį Sh.... žėt per telį...

na , nesu iškalbinga ir apie save apskritai kalbėt nemėgstu tai manau tiek ir užteks.

Comment

• Sagė Lal
                      Newbie
                      • 2009 03 02
                      • 8

hoy, hoy,

kad jau cia atsiradau tai mano vardas Sigita arba toks koks pupso virsh mano picture. Anime susidomejau, nes drauge uzvede, o ju macius jau apie 40 tad megstamiausiu nevardinsiu.
                      Uzsiimu daug kuo, mokiausi grot, skater beginner forever (so sad), pieshiu anime style ir t.t.

Comment

• Yuffie
                        Cute as Hell.

• 2009 01 04
                        • 123

Sveiki ;>> Aš vardu Jovita (trumpiau Jofkė) .Man 13 metukų xD Esu iš Vilniaus
                        Mėgstu piešti ,klausytis muzikos ;D na ir žinoma spoksoti anime
                        Sužinojus apie tokį dalyką kaip anime buvau pradėjus piešti. metams mečiau dabar užsivežiau vėl (kiek rimčiau)
                        Šiuo metu dažniausiai paišau (ech tai man tikrai nesiseka) .
                        Neseniai sudalyvavau Cosplay renginyje (pirmą kartą) .
                        Mėgstamiausi anime : Soul eater , Kurenai , Death note , Chaos;Head , Hellsing ir t.t. ;}
                        Rock ON DuDe's xD

Comment

• tenchi
                          Hitsugaya

• 2009 03 04
                          • 19

Visiem labuka
                          As Justas is Vilniaus man 13 m na geriau sakykim 14m nes KOVO 11D MANO GIMTADIENIS
                          Pirmas anime kad ir kaip butu geda buvo Sailod Moon Bet kai gavau interneta suzinojau apie Tenchi Muyo po to Elfen Lied, Neon genesis evangelation na ir t.t. db apsistojau su BLEACH
                          Taigi as linksmas megstu vazineti dviraciais ir ziureti anime neysivaizduoju savo gyvenimo be muzikos
                          Ieskai dragiu bet tiks ir draugai (JOKE)
                          Jei rintai tai ieskau nauju pazinciu
                          Taigi rasikit as lauksiu
                          Paskutinis pakeitimas nuo tenchi; 2009-03-06, 21:29.
                          HITSUGAYA NEXT COSPLAY
                          WAIT FOR MY
                          I HOPE

Comment

• Integra
                            wooooosh.

• 2008 12 31
                            • 265

Sveiki aš esu Ema (kitaip Maka~~) man trylika metų. Esu iš Vilniaus-Pilaitės.
                            Paišau anime apie 3mėnesius.
                            Dalyvavau cosplay buvau Maka.(be palto).
                            Mėgstu skaityti manga, žiūrėti anime.
                            Mėgstamiausi anime Suol eater ,Elfen lied (dabar mūsu grupė kaip tik verčia), Vilkė su prieskoniais, Kurėnai,xxxHolic, Mičiko ir Hana...ir dar daug daug kitų įdomių savotiškai gražių anime.
                            Mano būdas kiek keistokas...xD
                            Tai va info apie mane jai norėsite daugiau rašykit į pm.;D
                            Paskutinis pakeitimas nuo Integra; 2009-03-06, 22:09.
                            Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Ai Ta Kokoro
                              Ahou - chan
                              • 2008 05 01
                              • 18

na ką, nemanau, kad čia kadanors buvau pasireiškusi, tad pradėsiu.

Aš vardu Jomilė, gyvenu LT pakampėj, Telšiuose, nu, netoli Mažeikių. _(^_^)/ Esu gryna žemaitė, maišyta su vokiete (roflmao). Piešti visai nemoku. Mokslai sekasi gan prastokai (palyginus su jūsų van gogais @_@, kurie varo dešimtukais ir dar paišo kaip Psyconorikan). Esu sunkaus charakterio, jei pasakau, turiu tai padaryti, bet paskutiniu metu pas manęs nulinė motyvacija. Iš prigimties esu darbšti tinginė. Kadangi mano mieste nėra jokių normalių vietų jaunimui pasilinksminti, tai stumiu laiką skaitydama knygas, žiūrėdama anime, prisigalvodama nesąmonių ir keisdama stilius (pvz: esu savaitę buvusi emo, po to tris dienas oshare, po to penkias dienas V-kei). Daiktai kurių negaliu palikti namie išeidama į lauką: MP3/MP4 grotuvasir močiutės megztas trijų metrų ilgio rožinis šalikas(kuris graužia gerklę, užtat nešioju tik kai esu su golfu). Esu tamsi blondinė, kuriai pakako mažo proto užtemimo vieną 2008 metų vasarą kirpykloj nusirėžti plaukus kaip Mello. Akys mano žalios, na, galim sakyti, rudų, mėlynų, žydrų ir žalių hibridas (metamorfozių meistrės ). Rengimosi stilius nelabai aiškus, nes vieną dieną noriu atrodyt kaip Gazetto, o kitą kaip Versailles 'mergberniukis''. Labai mėgstu keistą muziką, pavyzdžiui: Buck - Tick. Man jie vieno stiliaus neišlaiko, bet muzika tikrai gera, vienuose 'rėmuose' nesilaiko. Patinka ir kita japoniška muzika . Esu iš prigimties nelabai mielas žmogus, dažnai mano humoras būna iki kaulų smegenų juodas. Mokausi gimnazijoj, nors dar tik aštuntokė. Esu psichiškai nestabili. . Na ką, tiek jau to, apie savę vos ne viską pasakiau. phu, dar anime pamiršau. Neseniai pažiūrėjau TRIGUN, tai jau turbūt ir užsiliks jis prie Detroit Metal City, Beck, DGM ir SE topuose

Comment

• Olasas
                                back forever

• 2009 02 27
                                • 273

Mano vardas Paulius, Esu is vilniaus. Man 15 metu.Pradejau dometis anime pamates DBZ bet tada dar nezinojau ka reiskia zodis anime xD apie sita foruma suzinojau is google.lt Megstamiausi anime : Naruto Shippuden,Death Note,Bleach,Soul Eater,Detroit Metal City,Full Metal Alchemist... Lasvalaikiui groju gitara, ruosiu n.d. .... So that's it for tonight fox!

Spoileris:

Comment

Working...