Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Hi 4 all !
Vardas: Arūnas
Amžius: 17
Anime zonoje esu tik skaitytojas AZ mano favorituose atsirado per draugus
Anime pradejau domėtis pries 3 metus kai sužinojau kas tai yra anime :rolleyes: O seip kaip ir daugelis uzaugau su DBZ
Seiki, taaaaip nuo ko cia praeti?? Aaa... taip as Karolis bet draugai mane dazniaiusiai broliu wadina nzn kodel Man 22 metai, gywenu ir dirbu Wilniuje, seip nuo pat mazumes kalnus knygu esu perskaites ypatingai daug Si-Fi ir nuotykiniu jos manau ir paskatino tolimesni polinki i anime. pirmasi anime buwo DB del kurio net is mokyklos begdawau arba su mokytojais ziuredavom paskui buwo gan ilga pertrauka mokykla, armija, uniweras, darbas.... po to wiskas nuo naruto prasidejo pamaciau kelias serijas uzkabino bet ji dar leido tai dawiau pazada kad kadanors wisa susirinksiu (dar iki db renku ) nors jis mano tope gal tik kos 6 kas cia dar......?? Aaaa... megstu pageimint retkarciais, gan ilgai Lineage2 bei WoW zaidziau buwau beweik pc priklausomybe isiwares bet armija isgyde Aplinkiniai daznai sako anime tik waikams o as wisada irodineju kad jie nusisneka ir kad as pats iki 80 anime ziuresiu jei sulauksiu tiek apie mane
That's all folks
Sveiki! As Auste, man 17, as is Vilniaus. anime susidomejau pries keleta metu. Svajoniu salis aisku Japonija ir Anglija. Viena karta buvau nuvykusi i Anglija ir vel noriu noreciau ismokti japonu kalbos, bet nelabai surandu kur mokytis megstu piesti ir vaikscioti i koncertus( ne lietuviskos estrados) daugiausia mono dienos laiko uzima mokykla ir namu darbai tai ir viskas. Ai! dar turiu kate, kurios vardas Grybas Ir ji tikrai kvailoka. nezinau kodel... sedi ir ziuri i viena taska visa diena ir viskas.
Taigi...
As Roberta , bet trumpini man patinka Rubi ;]
Megstu mena 3-jus metus lankau dailes mokykla.Nuo mazens piesti patinka. Dar rasau eilias ir groju gitara.
Man 14 metu as is mazo miestelio-moletu. Sako mat ezeru kraskas ;D siuo metu zinoma jie uzsale;].
gan nykus miestas , bet visada niuria diena praskaidrina draugai ;].
Esu draugiska-man patinka bendrauti.
Anime susidomejau gal pries metus ;], Svajoju nuvykti i Japonija.
Noreciau ismokti japonu kalbos.
Truputi bandau-savom jegom xP
Jai turit klausimu klauskit i PM ^^
P.S. Klavieturoi silpnai vieikia "i,I" mygtukas todel nepykit jai kartais jos nepadedu-netycia xD.
Paskutinis pakeitimas nuo Nokturne; 2009-02-02, 20:55.
Priežastis: Pamirsau parasyti
Hi mano vardas juozas turiu ir antra varda Vilius
man 15 metu ( tuo bus 16 :o )
Anime pradėjau domėtis neseniai pirmasis anime - samurai x D
Pradėjau domėtis tik todėl kad labai patinka Rytų kultūra ri t.t..
Esu draugiškas , linksmas , geras
Na rai ir monstriuke pasireiks Esu mergaite vardu Justina gyvenu siauliuose matu turiu 14. Anime net nezinau kaip susidomejau bet susidomejau ir dabar turiu dideli praziuretu, pradetu bei ipusetu anime sarasa, animezona atradau netyse smirinedama po google. Na be spoksojimo i anime dar vaidinu, rasau proza, bei spoksau i desperate housewives bei House M.D (gyvenimo meile) dar kartas nu karto trinuosi su draugais bei sedziu mokykloje o seip dazniausiai nieko naudingo neveikiu tik sedziu prie pc losiu koki L2 arba ziuriu anime. Daugiau nieko idomaus ir neturiu ko pridurti.
Gera buti forume
Sveiki, as esu Gerda.
viskas prasidejo nuo DBZ, na mano anime sarasas nera didelis, bet tai tik pradzia.
na tikriausiai mano megstamiausias ir mylimiausias anime yra ''Vampire knight'' xD
;]
nezinau ka cia dar pridurus ;] jei kas tai klauskit.
esu dvieju metru ugio, kariauju su kiekviena stakta ar seip zemu praejimu, troleibusu durimis ir pan
anime ziuriu nuo ~4 metu amziaus, viskas prasidejo turbut su penkiuke, tik padoriai supratau kas yra anime turbut po dbz.
forume uzsiregistraves 2006 bet aktyviau pradejau rasyti kazka tik siemet ( praeita menesi )
tai tiek ziniu.
p.s dar esu fantasy fanas ir nemegstu "iki" pakabintu reklamu (sitos irgi kliuva)
Sveiki esu Arturas man 17m. esu is Vilniaus. Apie anime suzinojau kai buvo turbut 7-8 metai tai buvo dbz ir veliau iki 15 metu ziurejau ten visokias nesamones. Ziureti padorius anime pradejau pamates Naruto. Mates esu nelabai daug nors turiu pora favorite Samurai X ova. labai patiko ir Death Note.
Kas cia dar umm megstu Repa tikra dazniausiai ru klausau ir en kartais lt. Taip pat patinka viskas kas susija su hh kultura ipac brake ir hh new style sokiai nors pats nemoku sokti bet labai noreciau ismokti.
Um megstu dar saudyti turiu savo pneumatini ginkla, ir zaisti biliarda. Ai va dar neseniai pradejau Kendo lankyti http://www.kendofederacija.lt/ tai sudomino labai ir tikiousi lankisiu dar ilgai.
So that's all Peace \/ !
Vardas: Ieva, vadinuosi Ibu (<.<)
Amzius: 17.
Gyvenamoji vieta: 16 metu "uzstrigus" Vilniuje
Kaip susidomejot anime: Visi tie DBZ, Sailor Moon, Pokemon xD. Vos gavus interneta isigyjau visas Sailor Moon serijas xD..
Nesu ishprotejusi fane, bet daznai tiesiog naturaliai atsiranda noras paziureti anime ar paskaityt manga.
Kaip atradot AZ: jei kaznors ish anime Google'indawau matydawau, kad yra ir lietuviskas puslapis, taigi kartais uzsukdawau,
pasiskaitydawau, patyrinedawau ir pagaliau po gan ilgo laiko nesprendziau uzsiregistruot ^^.
Ka seip veikiate: Einu i mokykla, nesakysiu, kad mokausi..tai butu melas...ir, zinoma, paziuriu anime, paskaitau manga,
ir gan ishprotejusi geimere esu..bet siaip atrodo neaisku kur mano dienos taip greit nuplaukia, nes niekada nespeju viskam tinkamai "apsishwiesti" .
Ka megstat valgyt: As gurmane..man tas pats patiekalas gali kita karta buti neskanus xD. Aisku ka jau ka, o ledus megstu xD.
Nemacius ash daug tu anime ar skaicius mangu..sakau man laikas kazkur "nuplaukia" tai nieko ir nepadarius.
Taigi parashysiu paprasta top'uka xD:
Anime #1: Byousoku 5 Centimeter
Manga #1: Kamisama no Iu Toori (As The Death God Dictates)
Games #1: Splinter Cell dalys.
Paskutinis pakeitimas nuo IbuDreamer; 2009-05-26, 15:49.
Anime mane itrauke draugas ikalbejes pasižiurėt naruto vis siulė siulė ir kai galiausiai nebesugalvojau ka veikt tai ir pasižiurėjau tai dėl jo kaltės didžiają laisvalaikio dalį skiriu anime taip pat lankau aikido nors darbo dienomis laiko anime nelabai buna paskaitos baigiasi apie 17:30 ir iskart i treniruote iki 10h
na turiu problema su plaukais kiekviena ryta atsikėlus jie buna šiektiek susivėle, o šukos nepadeda tai iš esmes kas dien einu su kita šukuosena
Sveiki ! Esu Lukas. Gyvenu Panevėžyje..... man 14 metų, bet Kovo mėnesį sukaks 15
Anime susidomėjau nuo sesės ir galima sakyti, kad didžiąją dalį mačiau su ja Apie šį puslapį sužinojau iš sesės ( biganimefan ) ką čia dar pasakius... Mėgstu klausyt muzikos ir sėdėti prie kompo Daugiau kaip ir nežinau ką pasakyti
Va mano anime top 3 :
1.Death Note
2.Full metal panic
3.Ouran high school host club
Paskutinis pakeitimas nuo Cloudas; 2009-02-17, 11:28.
Comment