Vardas: Saule . Man 12, gyvenu Kaune (ziuriu cia daug tokiu ). Kai po atostogu atejau i mokykla, ziuriu, mano drauge labai pasikeitus, atseit susirado anime berna (neminesiu, ka be jos leidimo (tiesa, dabar issiskyre)). Tai as pasekiau jos pavyzdziu, susigalvojom, kokios cia anime pasaulio veikejos busim, kokius bernus turesim (mano Raito Yagami's is DN ). Taigi, tada ir susidomejau labiau anime. Galiausiai taip uzsikabliavau, kad emiau mokytis japonu kalbos. Po to emiau klausyt japonisko J-Rock'o (An Cafe, Gazette, Miyavi, Nana Kitade). Dar isprotejau del Miku (An Cafe). Apie animezona suzinojau is tos pacios drauges, ji rado, as sakau ,,duok adresa'' ir prisireginau . Dar groju pianinu, kanklem, skuduciais (metus lankiau folkloro bureli), kitais metais turbut mokinsiuos gitara ir noreciau lankyt dailes mokykla. Laisvalaikiu piesiu, mokausi japonu kalbos. Per Kaledas visada surengiu sveciams pasirodyma (dazniausiai koki spektakliuka, nors siais metais nelabai mastosi). Nerasysiu, ka megstu valgyt, nes man tai paskutinej vietoj. Kartais i savo knygele prisirasau visokiu gyvenimo tiesu kurios sauna i galva.
Megstamiausios grupes: An Cafe, The White Stripes, Gazette, Miyavi, Nana Kitade, Katie Melua, Cinema Bizzare. Megstamiausi anime: Death Note, Naruto, Dragon ball/Z/GT, Fullmetal Alchemist. Graziausias zmogus pasaulyje: MIKU <3 , antroj vietoj Kanon (irgi is An Cafe).
Tai tiek apie mane, aciu, kad skaitet (jei skaitet)
Megstamiausios grupes: An Cafe, The White Stripes, Gazette, Miyavi, Nana Kitade, Katie Melua, Cinema Bizzare. Megstamiausi anime: Death Note, Naruto, Dragon ball/Z/GT, Fullmetal Alchemist. Graziausias zmogus pasaulyje: MIKU <3 , antroj vietoj Kanon (irgi is An Cafe).
Tai tiek apie mane, aciu, kad skaitet (jei skaitet)
Comment