Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • aistux
    my life is chocolate;DP

• 2008 06 21
    • 20

aiste
    man 14 givenu rdv
    anime susidomejau pries metus
    pirmas anime buvo inukami
    animezona radau per google ieskodama anime formu

Comment

• MyuglyCat
      Naujokas
      • 2008 07 13
      • 2

Hello >.>
      Vardas Paulius, draugai oggiu, gal del to, kad ziaurei bijau tarakonu, fobija, >.>

Man 21.. sausi gymes, senas..
      Studijuoju Daile, Pedagoginiam, busimas mokytojas
      nNa ka cia dar.. kaip ir daugeliui cia, patinka animai ^^
      megstamiausi anime- berserk, 5 Centimeters Per Second, speed grapher, Mnemosyne(uuh bloody), wolfs rain. ir t.t. ir pns. deje visu neatsimenu
      Pats pirmas anime.. Dragon ball ^^ legenda>.>
      Muzika?.. Jpop/rock,
      Pomegiai? Piesimas, Gitara, Tivi, Yoga xD
      jai kas kam idomu bus Pm,. nors abejoju^^

Comment

• Dark-Tarou
        I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
        • 486

Sveiki visi xD
        Sugalvojau ir aš ką nors apie save parašyt ;D
        Mano vardas Rita ir man 16 metų. Mano būdas labai besikeičiantis nuo galiu lengvai tapti , vis kalta mano beribė arogancija.... Aš esu tolerantiškas žmogus, mokantis pažiūrėti iš kitų pozicijos. Aš niekinu stereotipus. Man patinka VISOKIA MUZIKA, nuo Heavio iki House xD
        Visą gyvenima prayvenusi miete, buvau nugrūsta į Vilniaus rajono Papiškių kaimą (duoda minutėlę pasijuokt iš kaimo pavadinimo), jis randasi netoli Pilaitės rajono ir Zujūnų miestelio
        Taigi, esu pamišus animacijos fanė. Mane žavi ne tik Japonų animacija bet ir daugelio kitų. Aš mylių senus gerus Marvel ir labai mėgstu amerikietiškus filmukus ^___^ Mano svajonė yra tapti animatore, ir tikiuosi neuzbaigti savo laikų bekuriant Ežio reklamų...
        Mano megstamiausi filmukai yra seni Marvel kūriniai, Avatar the Last Airbender, Fairy Odd Parents ir daug daug kitų xD
        Anime as domiuosi jau apie dvejus metus, mane labiausiai sužavėjo: Naruto, Bleach, Ourna High School Host Club, Elfen Lied, Trinity Blood
        As Anime išties nedaug mačius palyginus su kitais Anime Zonos vartotojais
        Aš esu siaubinga piešimo manjakė xD Aš piešiu visalaik xD Namie, per pamokas, visur kur randu laisvą minutėlę. Aš dievinu meną, todėl komiksai ir manga man yra viena mylimiausių piešimo ir animacijos atšakų. Mėgstamiausi Mangos dailininkai tikriausiai Kubo su Masashiu Už jų mokėjima gerai parodyti judesį ir veiksmą. Aš pati užsiemu mangos piešimu xD
        Aš taip pat mėgstu digital meną. Mano mėgstamiausios piešimo programos: Photoshop 9.0, OpenCanvas 4.06EPLUS.
        Taip pat mėgstu cosplayint ;D Mano patirtis tame nedidelė, bet ką domina, buvau šauklioji Gaara, Koishop cosplayjuje xD
        Na, baigsiu pagaliau su savo biografijos aprašymu O_____o Ačiū už demesį.
        /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Sora

Apie save galiu papasakot labai mažai, nes gyvenimas labai pasyvus, iškyrus kelis susiburimus su draugais...Neseniai pradėjau domėtis anime, manga ir pačia Japonija. Esu labai nekantri, todėl dažniausiai siunčiuos tik OV'us. Manga skaitau, kur daug kraujo ir veiksmo, nemėgstu ilgu nuobodžių svyravimu ir pokalbiu. Manga ir anime renkuosi visada skirtinga(mažesne galimybe viena is ju nusivilti) Nuo seno pamėgsui Rock, dabar ir isileidziu LT muzikos, nelabai zymios bet tikrai geros.

p.s. apie save faktu nerasysiu, nes nematau kam...;]

Comment

• Haji
            Horror and Mystic lover
            • 2008 07 05
            • 116

My turn xD na as Zilvinas. Man 15 (gimes 92). Gyvenu Panevezy. Love anime! xD Na pradejau zet kai buvo pasiulita paziuret Naruto. Na o tada.. Tada mane pasiglemze anime ir iki siol nepaleidzia xD (kad nlb ir noriu buti paleistas c(= xD) Megstamiausias zanras Mystic, Horror. Taip pat megstu sio zanro filmus. But still ianime is the best ;D is pradziu ziurejau anime vienas ( ta prasme tik su draugu apie tai kalbejau) kol neisgirdau apie cosplay xD. Tada susipazinau su daugybe anime fanu! xD Na taip ir ziuriu xD. animeaona atradau bechatinant su 1 fane ;D. Lyg ir vsio. Aciu uz demesi xD

Comment

• Rover
              Naujokas
              • 2008 05 16
              • 7

Vardas: Aurelijus
              Amzius: 24 m. (anime niekad persenas nebusiu :P)
              Anime patiko visa gyvenima, nors kazkada net ir nesupratau, kas tai isvis yra, tiesiog patiko tai ziureti Pirmieji kuriuos atsimenu, tai buvo Candy Candy, Nagagutsu wo Haita Neko, speed racer, Jetter Mars, dragon ball ir panasaus jau garbaus amziaus kuriniai. Na taip jie visiskai banalus ir pries dabartinius anime nublanksta, bet tada nebuvo isko rinktis - ka rode TV ta ir ziurejai Priklausomybe isivariau gal po Fullmetal Alchemist ar Hellsing, nors dabar daugiau renkuosi kiek rimtesnius
              Ieskau merginos anime fanes (18 -23 m. Vilnius) , kuri bent suprastu "su kuo tie anime valgomi", o tai kai kurios nesuvokia mano hobio ir aistros

Comment

• Sandrutea
                Naujokas
                • 2008 07 14
                • 14

Aš esu Sandra.Gyvenu Kaune.Anime pradejau zavetis nuo DBZ begant laikuj uzmirsau anime ir pradejau dometis tokiais filmukais kaip keista seiminele(xDDDD)Bet po sailor moon viskas pasikeite...
                Labai megstu piesti manga...
                Klausau daugiausia japonu muzika
                Nekenciu tevu nes jie man neleidzia klausytis japonu muzikos
                Nesenai praejau mokintis Japonu kalba

Comment

• ElfenLied [NumB]

Esu Edgaras is Vilniaus turiu 17 metu.Kaip ir daugumai kitu 1 anime buvo DBZ toliau ivairiu buvo.Prie rimtesniu perejau pries 2 menesius.Anime topas: Elfen Liend , Samurai Gun , Kenshin OVA (1-4).Animezona pasiule pazystamas.Game butu Counter-strike 1.6 ir Lineage2.Lygtais ir viskas .

Comment

• Holly
                    Mrs.Timberlake
                    • 2008 07 27
                    • 16

Hmmz na ką... Mano vardas Roberta ( nelabai jį mėgstu... ), gyvenu Šiauliuose ( šito taip pat nemėgstu ), rugsėjo 4 dieną man sueis 16, o šito tai labai laukiu . Tei va... mano mėgstamiausi anime tai būtų: Naruto .... Elfen Lied ir Itazaura na Kiss ( man atrodo šitaip vadinasi.. ) Dabar ruošiuos žiūrėti Death Note, nes girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie jį.. aišku ne taip planavau praleisti vasarą ( prie kompo ) bet taip jau gavosi hmm ką čia dar... ai, o šitą tinklapį suradau įvedus googlei "anime aprašymai" . Jei kas nori sužinoti apie mane daugiau PM

Galerija

Comment

• Tiberium
                      Naujokas
                      • 2008 02 21
                      • 9

Sveiki visi , mano vardas Tauras( ) , man 16 metų rugsėjo 3-ia dieną sueis 17 Gyvenu Kaune , o anime pradėjau domėtis lygtais kai pirma kart pamačiau tokius "paveikslėlius" , iš pradžių net nežinojau kaip vadinasi , na o į AnimeZona užklydau kai į Google įvedžiau žodį "anime wallpapers" ir aišku paspaudžiau "search" (funny story)

Comment

• chibi_nemiga
                        Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
                        • 117

Sveiki visi.:} [ką gi, pradedu banaliai.>.<"] esu Jūratė iš Kauno. Man keturiolika.^w^ vat...
                        anime susidomėjau [aš nežinau, tikriausiai tai nesiskaito], kai buvau keturių metų.XD ne, rimtai. su puske [vyresne žymiai] Sailormoonus žiūrėdavom. ir piešt jas vėliau mokinaus, nes traukė mane toks stilius. bet iki pirmos klasės visus veikėjus, kas su didelėm akim ir pan, vadinau Sailor moonais.XDDD po to susivokiau. o šiaip anime pilnu greičiu pradėjau žiūrėti prieš vienerius-dvejus metus. ir pirmas (neskaitan SM ir pan.) buvo berods Boys be... užtat manga pradėjau anksčiau skaityt.
                        šiuo metu žiūriu Soul Eater ir Yamato nadeshiko shichi henge.
                        šį forumą atradau seniai.... ieškodama lietuviškų anime rekomendacijų. ir šiaip vis užsukdavau čia pasiskaityt, nes dažniau patinka stebėt iš šono, nei dalyvauti pačiai.
                        ir šiaip aš čia klaikiai daug prirašiau.>.<''' tai geriau jau baigsiu...
                        Paskutinis pakeitimas nuo chibi_nemiga; 2009-06-14, 19:52. Priežastis: nes baisuuu...o.o

Comment

• Mao
                          a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                          • 223

naaa.

Aš čia sėdžiu užsiregistravęs jau ilgokai, bet taip ir niekad neprisistatęs.

Vardas - Ignas, amžius - 16m. Gimtasis miestas - Kaunas. Anime susidomėjau prieš 4-5 metus, tiksliai nežinau. Didžiausią įspūdį palikęs anime - FullMetal Alchemist jau ilgą laiką. Mėgstu muziką, ypatingai j-rocką; psichodelinį ir classic rocką; heavy ir thrash metalą. Taip pat dievinu gerus filmus, mėgstamiausias - Pulp Fiction. Pats esu žaliaakis, ilgarudaplaukis ir biškį asocialus xD. Nekenčiu šokių, techno/trance muzikos, rasizmo, fašizmo, beveik visų subkultūrų ir iš dalies visos žmonijos ;p. Esu abstinentas.

soooo.. kaip ir trumpas introduction.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2009-07-10, 01:54.
                          I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Buiwis
                            \(⌒ヮ⌒)/

• 2008 07 22
                            • 121

ahoy!!
                            jei kam ydomu (nors greiciausiai ne) as esu Audrius, man 19 (lygtai ) dabar gyvenu vilniuj, ka studijuoju geda sakyt tj ir nasakysiu, bet blogai ten...
                            anime susidomejau neseai... kai paziurejau golden boy (senai tjp nesijuokiau) ir GTO (legenda) viskas ir prasidejo.. (nors maciau dar nedaug)
                            nuo anime dar neesu priklausomas, ir galiu bet kada liautis ziuret (tikiuosi.. )
                            piest jau nemoku (nors senai, labai senai visai neblogai piesiau, bet ilgai nepiesiau tai tikriausiai rankos kreivos pasidare )
                            animezone radau.... ee... lygtai linkomanijoj linkas y cia buvo...

Comment

• Gekko

Hellou. c[x

viskas prasidėjo, aišku nuo Dragon Ball'ų.
                              Mėgstu skaityt mangą, klausyti japoniškos muzikos: j-rock, visual kei.
                              Domiuosi viskuom kas susiję su Japan kultūra.
                              Top-Top anime: Death Note.
                              Anti-naruto.

Comment

• Dilginte**
                                Narys
                                • 2008 08 10
                                • 34

Sveiki, esu Gintė. 16m.
                                Pirmas matytas anime digimon, o anime domėtis pradėjau tik pamačius chrno crusade, t.y. maždaug dar po 4-5m ;DD (dar nėra metų kaip domiuosi).
                                http://myanimelist.net/animelist/dilginte

Comment

Working...