Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Beware
    Naujokas
    • 2008 02 03
    • 22

Sveiki, prie anime zonos prisijungiau pries kokius puse metu, nlb turiu ka veikt tai sugalvojau prisistatyt xD
    Tai va, mano vardas Simas, esu is Vln, man 16... Megstu klausytis muzikos (metal!!!!! ir pan xD), anime ziuret, visual novels kai kuriuos.... Labai patinka mano lankomas Wing Tsun Kung Fu... Su draugeliais pasivaiksciot irgi megstu =] Esu uzsispyres, laisvo budo.....

Peace

PS
    Grazus sarasiukas, Nox xD

Comment

• kepasa
      Naujokas
      • 2008 04 23
      • 25

sveiki as vardu Asta, man 21, esu is Telsiu rajono. anime pradejau dometis nuo Drakonu kovu ir labiausiai megstu anime apie vampyrus siurpu... kodel man patinka anime? todel, kad man patinka ju pateikiamos mintys, kurios privercia rimtai susimastyti

Comment

• Nakanamori
        Narys

• 2008 07 05
        • 70

Sveiki,as esu Simona,man 13 anime duomiuosi apie du metus.pirmi,zinoma,buvo sailor moon ir DB top anime..tikriausiai db,fma,kamisama kazoku.mangu perdaug neskaicius,bo geriausia taip meridija..gyvenu kaune,mokaus,kartais shuni pasheriu valgyt megstu spagecius ir kijeva ;D anime zona radau per google.lt ^^,labai megstu ziuret kaip zmones cosplayina..klausau daug muzikos,j-rocko ir anime openingus ir endingus d
        Paskutinis pakeitimas nuo Nakanamori; 2008-09-07, 18:40. Priežastis: o.o

Comment

• Gret.
          Naujokas
          • 2008 06 27
          • 1

Konnichiwa, aš vardu Greta, 93 metų gimimo . Esu iš Kelmės
          Anime susidomėjau dar vaikystėj, kai pradėjo rodyt Sailor Moon, o po to DB, o dar vėliau ir Yu-Gi-Oh ir pan. Dabar anime žiūri ne taip dažnai, dažniau skaitau mangas ir klausa įv. j-rock'o

Comment

• ichigo-chan
            Naujokas
            • 2008 07 08
            • 2

Konbanha ^^ Yeah
            Esu Simona is Alytaus
            Man 15 [neseniai suejo birzelio 25]
            Klausau jrock...
            Ziuriu Naruto ir Vampire Knight...
            Anksciau ziurejau sailor moon, dbz, pokemonus ir etc..
            Profilaktiskai mokausi jp kalbos ^^ kolkas prastai sekasi..
            Nu tai tiek apie mane...
            Paskutinis pakeitimas nuo ichigo-chan; 2008-07-10, 20:55.

Comment

• Witness
              Naujokas
              • 2008 07 02
              • 8

Ka gi... Vardas mano Donatas, neseniai sukako 15 metu. Pirmas anime siaip buvo speed raceris, bet skaitykim, kad db. Megstu papaisyti nors nelabai gaunasi.
              Rimtai duomiuosi apie 2,5 metus.suradau animezona per google visai neseniai. Megstamiausi: death note, naruto ir tikriausiai final fanatsy 7 (nors ten ir cg) .

Which Final Fantasy Character Are You?

Comment

• weirdo-
                [Беспечный Ангел Padla]

• 2008 07 09
                • 21

oh well... esu Lena, man 15 (if anybody cares) mano nickas idealiai atspindi mano character, dar esu insane freak, sejp dirbu bet savaitgalius praleidziu draugu buryje... rimciau anime pradejau dometis po paskutinio cosplay, i anime pasauli mane ivede sesuo ir Hellsing, vis dar manau, kad tai bene geriausias 2D anime. is 3D tj labiausiai patiko FF7 Advent Children.
                ...moku gaminti Ramen...
                nu mzdaug ir viskas... laikas darbuotis
                Have fun here =)

Comment

• Witch_666
                  Narys
                  • 2008 06 30
                  • 51

Sveiki as wsu Simona man 13 metu anime duomiuosi jau koius 2 metus. I anime zona istojau neseniai kai netycia radau google.lt megstamiausia anime Vampire Knight. Lankiau dainavima o saip tai gyvenu Vilniuj liktais ir viskas
                  Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• SilentCurse
                    rakštis subinėj ir pikc.
                    • 2008 06 14
                    • 18

Sveiki !~
                    Esu Monika, gyvenu pajūry .. (: Man 17. Anime domiuosi nuo tada kai pradėjau domėtis Japonijos kultūra. Nevengiu paklausyt k-pop'so, j-rock'o ir šiaip įvairaus žanro muzikos. Domiuosi mados industrija, dainavimu. Šiaip jo, esu geras žmogus, bet jei kas užknisa, tai nevengiu tam šiknos paspardyt
                    Tai tiek.
                    Paskutinis pakeitimas nuo SilentCurse; 2010-12-12, 15:44.

Comment

• Endži
                      Narys

• 2008 07 10
                      • 43

Mano vardas Anželika (ne, tikrai ne AnDŽelika) n.n Esu iš Pabradės. Kitamet kovo 3 dieną švesiu 20 metų jubiliejų, "nusimato" big party. xDDD Hmmm... Anime domėtis pradėjau jau senokai, 5 metus tikrai jau tuo užsiimu. n.n" Be to domiuosi ir pačia Japonija. Be viso Azija stafo mėgstu groti gitara, dainuoti, užsiimti menine veikla, eiti į teatrą, skaityti knygas, kaip ir visi bendrauti bei plėsti savo akiratį. n.n Labai patiko J.Ivanauskaitės knyga "Mėnulio vaikai", Arthur Golden "Geišos išpažintis", A.Škėmos "Balta drobulė", Paulo Coelho „Alchemikas“. Iš spektaklių galėčiau išskirti "Paskutiniai Brėmeno muzikantai", "Meilė pagal grafiką", o iš filmų "Nereikalingi žmones", "Vilniaus getas", "Dievų miškas".

Mėgstamiausi anime: Trigun, Hellsing, Paradise Kiss, Loveless, Gravitation, Tejou Tenge.
                      Mėgstamiausios mangos: Hana Yori Dango, Okane ga nai, The Tarot Cafe, Princess Ai.
                      Mėgstamiausios J-Dramos: Hana Yori Dango ir Devil Beside You.

Tai tiek apie rožinę karmą turinčią Endži (statusas: Vampyras+Neka+Princess xDD). n.n"

Comment

• Ajumi

Swejki as Kotryna (nekenciu savo vardo) man 14 meteliu esu is Kretingos (gal kas ir zino toki miesteliuksti ) anime man patiko kone visa dar trumpa mano gyvenimeli o sejp normaliai suzinojau kas tai yra gal pries pora meteliu.
                        Labiausiai patinka anime apie vampyrus o sejp i zanrus as ju neskirstau ir net ju nezinau. Zajdimais taipogi nesidomiu...
                        Anime Zona patikau per google ieskodama ko nors apie anime ir pan.:rolleyes:
                        Megstu valgyt dazniausiai ta kas nesveika

Comment

• Arija
                          Narys
                          • 2008 02 22
                          • 40

dabar mano eile as esu Egle, man po kokio menesio sueis 18 anime susidomejau dar tada kai rode dbz, bet realiai sia manija uzsikreciau mazdaug pries puse metu, taigi dar tik pati pradzia seip pakolkas is ziuretu labiausiai istrige yra night head genesis, tsubasa chronicle, gantz, death note... Patinka beveik visu anime opening ir sokoladas Kaipgis be ju?! Kas sekantis??
                          Paskutinis pakeitimas nuo Arija; 2008-07-11, 19:12.
                          ...second shot can end the war...

Comment

• Rikka
                            Push The Limits

• 2008 07 12
                            • 91

na ką gi...katik užsiregistravau reikia prisitatyt .... taigi esu Neringa, 16 m, radviliskis. anime susidomejau dar tada kai digimonus rode (metas dar ir dabar veza, man kokie astuoni buvo ) megstamiausias ir mano dievas yra Rurouni kenshin , megstmiausi bleach , claymore.

Comment

• hadesgirl
                              I hate milk
                              • 2008 07 06
                              • 14

Manau kaip naujokė privalau prisistatyti ir aš. Tai štai vardas Arūnė man septyniolika (kolkas ) randuosi dažniausiai Šilutėj. Ką galiu pasakyti apie savo harakterį? Ai esu tyras skorpionas. Dievinu anime nuo ... nepamenu nuo kada seniai seniai Neturiu mėgstamiausio anime ar mangos žanro žiuriu anime kuriuos rekomenduoja drauga arba kurie kabina nuo pirmos serijos...
                              Tai tiek.. beje malonu su visais susipažinti

Comment

• Derogatory`
                                Loki'd

• 2007 10 06
                                • 350

Hmm, man visad sunkoka apie save kalbėti ar rašyti, nes žinau, kad kalbėsiu ilgai ir vis tiek ką nors pamiršiu paminėti. O pamiršiu tai, kas kitą kartą žmogų gali nestebinti ale naujas pomėgis ar savybė.
                                Taigis.
                                Esu Gabrielė, tačiau draugai mane vadina įvairiai, kaip kam lengviau ar greičiau. Tačiau save esu įpratus trumpinti kaip D. aka Derogatory. Amželis mano - 16 metų. Gyvenu Vilniuje, o tiksliau tokiame rūlinančiame rajone kaip Pilaitė. x> Ten pat lankau ir mokyklą, kuri nėra gera, bet ten jau savas kampas, taip sakant. Anime, japonų kalba domiuosi jau 4-5 metus ir tai jau aišku, tapo mano gyvenimo dalimi. Taip pat, labai didelę mano gyvenimo dalį sudaro muzika bei dailė. Muzika, kurią klausau ir domiuosi yra metalas, o tiksliau death metal pakraipa. Šiaip totaliai žaviuosi Dan Swano kūryba: soliniais albumais, Edge of Sanity, Nightingale, Demiurg ir etc. Bet dalykas, kuriam sunkiausia atsilaikyt - Dan'o balsas. Taip pat mano ausį traukia Karl Sanders ir Nile, Ossastorium (lietuvaičiai! ), Vader, Morbid Angel, Vomitory, Bolt Thrower, Death bei Necrophagist kūryba. Tai aišku, tik maža dalis paminėtų mano klausomų grupių. Dailė... Su daile užaugau. Piešiau nuo mažų dienų, piešiu dabar, taip pat lankau dailės mokyklą, papildomas piešimo pamokas pas savo dėdę, bei sieju savo ateitį taip pat su daile. Tikriausiai dėl to, kad vertinu meną, negaliu pakęsti komercijos ir iš principo "nevartoju" komercinių produktų.
                                Dievinu filosofiją. Todėl dažnai pas mane įsijungia "mąslioji pusė", kaip tai vadina mano draugai. Jau kokie trys žmonės sakė, kad toji pusė yra gąsdinanti. Galbūt, nes tada aš nežiūriu, kas draugas, kas nedraugas, o matau veiksmus, žodžius ir visa tai savaip interpretuoju, vertinu ir peikiu. Tada man svarbūs tik faktai, įrodymai ir minčių pagrindimai. Ahh, paminėsiu, kad mėgstu gerą literatūrą ir mano mėgstami autoriai yra J.R.R.Tolkien, Remarkas, H.Hesse, Markesas, V.Mykolaitis-Putinas. Na, taip kaip žinia esu pasinešusi ant Devil May Cry žaidimų serijos, esu totali Dante's fanė, tačiau labi myliu ir Vergil, Nero. Mano mėgstami anime: Devil May Cry, Bleach, D.Gray-Man, Darker Than Black, Full Metal Alchemist ir etc. Dievinu albinosus, barzdytes, baltus/pilkus + ilgus plaukus ir žydrai pilkas akis (tai taikoma ir real vyrukams, ir anime bišonenams).
                                Ahh, dar šiek tiek domiuosi fotografija. Kartais išlekiu į miestą su savo senuku Zeniu pafotkint. Taip, pat I'm little bit perverted...
                                Hmm... O šiaip esu tingus vaikas, mėgstantis aktyvią ir linksmą veiklą, bei užsirašinėti auksines žmonių frazes ant skype. xDD
                                Ahh, ir šiaip aš mėgstu svajoti ir daug, ir linksmai.
                                And I'm possessed by sailing. :}

Žodž, manau, kad daug ko nepaminėjau, bet tiek pakaks.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2008-08-26, 12:15.

Comment

Working...