Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • biganimefan
    Vienišė manijakė

• 2008 03 20
    • 228

Sveiki. Nusprendžiau, kad pirmiausia turiu prisistatyti.
    Mano vardas yra Gerda. Gyvenu Panevėžyje. Man šešiolika. Anime ir Manga susidomejau prieš pusę metų. Esu užkietėjusi gerbėja. Perku net lietuviškus Manga leidinius. Turiu visus tomus, kurie yra išleisti ( tik va, nevėkšla pražiopsojau Belzenheistą). Esu mačiusi nemažai anime serijų, todėl jau esu susidariusi nuomonę, kokio žanro labiausiai patinka. Esu aktyvi vieno anime forumo narė( ir ten esu prisireginusi tuo pačiu nicu. Verta apsilankyti www.animea.net). Jis angliškas, bet ten labai daug malonių žmonių, ir visada malonu bendrauti bei aptarinėti.
    Pirmasis mano matytas anime yra Drakonų kova. Mačiau ją, kai buvau maža mergaitė. Tada pasidariau nepataisoma anime fanė, ir esu tokia iki šiol.

Mėgstu piešti. Turiu nemažą kolekciją įvairiausių piešinių. Beto, gaminu sigus. Esu padarius tikrai ne vieną, ir kasdien vis gerėju.

Žaidžiu World of Warcraft globale. Ten turiu net keletą veikėjų. Dauguma veikėju Arathor serve, todėl kviečiu ten apsilankyti ir parašyti man jei pamatysite esant ant hunterės (Gerda), kovotojo (Kietas) ar paladino (Herkusmantas). Visada stengiuosi atrašyti jei nesu kokiame požemyje ar reide.

Esu mačiusi ~80 skirtingų anime ir skaitau apie 150 manga knygų. Tik sąrašas jau pusiau pamirštas, todėl gali būti ir daugiau. Dabar žiūriu D.Gray-man. Jis dar tik leidžiamas, bet esu gerbėja!

Dievinu šitą emotion

Mylimiausų anime sąrašas:

1. D.Gray-man
    2. Elfen Lied
    3. Loveless
    4. Ouran high school host club
    5. Death note

Nu, tikriausiai viskas

Comment

• Erinija
      Anonymous

• 2007 04 13
      • 15

Manau butu laikas ir man prisistatyti
      Taigi esu Evelina is Birzu [damn... >_>], man 14 metu [po 10 dienu 15 ]. Gana greitai pritrukstu zodziu, todel jau dabar nebezinau ka apie save papasakot XD;;
      Anime ziuriu jau nuo tada, kai per TV3 savaitgaliu rytais rodydavo digimonus, taciau kad tai anime suzinojau tik atejus Sailor Moon laikams. Tada pradejau dometis bei piesti anime/manga ir perejau nuo SM iki tokiu anime, kaip FMA, Death Note, Code Geass ir t.t.
      Anime Zona man parode pusbrolis *aplodismentai Izzo garbei* Nors uzsiregistravau pries metus, aktyviau dalyvaut pradejau tik dabar ^^;

Comment

• salierius
        naujas bet geras
        • 2008 03 20
        • 11

As kaip tik is Kurokawos mano pirmo susitkimo tai kaip tik uzsireginau ir kaip tik prisistatysiu^^
        Na as Tomas is Kauno einu i Sauline, man 16 su puse;D Mano pirmas ir tubut labiausiai patinkantis anime tai Elfen lied!!! Ajsq pirmasis matytas aplamai anime tai kokie dragon ballai bus;D Jei jau wisi geimus sako tai as losiu Warcraft 3 dota A del muzikos tai S.O.A.D. 4ever!!!
        Yeah Yeah Yeahs

Comment

• bigGuy
          Narys

• 2008 03 21
          • 47

Sveiki.
          Šiame puslapy landžioju jau gal pusmetį, bet prisiregistruot tik dabar susiruošiau...

Evaldas, be savaitės 23 metai. Šiuo metu did. laiko dalį Kaune praleidžiu, bet kauniečiu savęs nelaikau.
          Dirbu programuotoju ir truputi studijuoju.

Visad man patiko pasakos, multikai, komiksai, fantasy ir t.t. Rimtai "užsikabinau" už anime kai vieną naktį iš neturėjimo ką veikt įsijungiau teliką, ir pataikiau ant per LNK rodyto FMA. Serija buvo kažkur iš vidurio, kai saloj veiksmas vyko. Įspūdį padarė didžiulį. Po to GITS... Ir po to dar daug :P

TOP ko gero būtų Elfen Lied, One Piece, ir Full Moon wo Sagashite(galit žvengt iš šito, bet nuomonės nekeisiu). Nelabai panašūs :>

Kai dėl žaidimų, esu prisiekęs MMORPG gerbėjas. Lineage 2, serveris Teon(global). Kipsiuke.

Comment

• Yakuza'sShoujo
            Run away, my little Yuuki

• 2008 03 24
            • 18

Konnichiwa!

Ash Jelena, man 13metju xD busiu cea gal zhaliuke visaj xD AnimeZonoj lankausi gan dazhnai, ieshkojau informacijos apie anime, naudojaus anime aprashymas

Anime domuosiu jau 2-u metai. Pirmieji anime buvo Sailor Moon, Karin, Pretear.
            Dabar ieshkau anime kuris sudomintu ^_^

Ish gam'u mano megstamiausias TOMB RAIDER: Anniversary&Legend.

Gyvenu Siauliu rajone, kaimelyje prie Zokniu, kuris raizhomas naikintuvu gausmo xD
            ai nu trumpai tjp aprashysiu:

Zodiako zhenklas; Vandenis ^^
            Ishvaizda: esu aukshta(1.72jau kazhkur) rudaplauke, melynom akim.
            Spalva: juoda, raudona, melyna, balta.
            Laisvalaikis: skaitymas, pieshimas, anime zjurejimas
            Muzika: shiaip anime soundtrack'ai, o kartais simfoninis rokas ir J-Pop

ee..nezhinau ka daugiau parashyt, tj tiek

Comment

• MaksaKori

Sveiki, esu Raimonda man 12 metuku XD...AnimeZonoi lankausi apie 2 savaitės prisiregistruoti susiruosiau tik šiandien XD...Anime domėtis pradėjau nei senai nei neseniai XD...Nu nzn gal koki 1 metai. Bet vis vien nedaug dar apie juos ismanau.Pirmieji anime buvo Sailormoon ir gal but jei uzsiskaito Samurai X [ jei ne tai Rurouni Kenshin] Gyvenu Alytuj...Myliu gyvunus ir ANIME XD...Auginu Kate...Bet turbut jums neidomu ...Esu Skorpionas,mėgstamaiausia spalva mėlyna ir balta.Nemegstu muzikos kuri labai lėta ir neidomi...[t.y.Neturi ritmo] Ech...Gal bus tiek

Comment

• Mplius
                Pasimetęs

• 2007 09 12
                • 133

Na, kad jau užsuku čia retkarčiais, prisistatysiu.

Esu Mantas, šiuo metu man 18 metų, gyvenu Klaipėdoje. Anime sudomino keli draugai - pasiūlė pažiūrėti „Samurai Champloo“ ir „Bleach“. Su dvd diskais nasruose grįžau, tai kaip pradėjau žiūrėti anime, taip ir nepabaigiau Eto... Visą laisvalaikį skiriu savo svetainei apie anime, na dar kartais ir pats anime „pastudijuoju“ Manga beveik neskaitau, tačiau atėjo noras truputį pavertėjauti, taigi truputėlį
                Pastaruoju metu skaičiau ir „light novel“ - Haruhi Suzumiya. Tik, kad jau perskaičiau viską, kas išversta.
                Japonų kalbos nesimokinu, bet norėčiau. Klausiau kelias pamokas per „audio book“ - visai smagu. Galbūt pratęsiu šią veiklą, kai turėsiu daugiau laisvo laiko - vasarą. Planuoju studijuoti informatiką, taigi šioje srityje irgi neblogai gaudausi. Na, dažniausiai.
                Na, manau trumpam prisistatymui užteks. Ačiū už dėmesį.

P.S. AC truputį mirė lol.
                dArt (click) MAL (click)

Comment

• tota1ity

Vytautas, draugai mane vadina vycka, kol kas 14 metų, anime domėtis pradėjau prieš maždaug 2 mėnesius, esu iš Vilniaus. Megstamiausi anime - Naruto, FMA, Mushi-shi, RK, mangos - Bleach (ateity galvoju pažiūrėt ir anime), megstamiausias valgis - suši. Daugmaž viskas ;]

Comment

• Dancia
                    Loading - Please wait...

• 2008 03 23
                    • 50

Sveiki, esu Danielius, draugai vadina Dancia , 16 metų. Šeip anime geras dalykas, bet no jo dar neesu priklausomas. Labai mėgstu programuoti: Java, PHP, HTML, CSS(jei tai galima pavadinti programavimu ), JavaScript(pradedu tik), MySQL, Flash, DirectX(sunku ), C++(kolkas įdomiausias iš visų išmoktų), Pascal( nekenčiu šito, naudos 0, o turiu mokytis internetinėje mokykloje). Iš grafikos kūrimo tai - Photoshopas, Blender, Paint(nepatikėsit, bet naudingiausias Web Dizaine). Paskutinis pomėgis prieš šitą buvo skaitinėt apie „Body Language“. Tai tiek :|

P.S. Šitam forume katinų šypsenėlės kietos .

I would love to change the world, but they won't give me the source code.

Comment

• Princes

As esu Monika man 11m labai megstu SailorMoon ji pati sauniausia auginu kaciuka Pukuotuka. Labai megstu piesti nors nevisada graziai gaunas ... Daznai skaitau knygas ir sedziu prie kompo...viskas jau nzn ka rasyt ...

Comment

• kakashi sensei
                        Naujokas
                        • 2008 02 21
                        • 12

Sweiki ! Mano vardas Mantas, Givenu Krekenavoje .... Anime domiosi gal 2 metus.Beje man 16 m. Megstamiausi žanrai ; ) romantika, mokikla,fantasy,hentai; klausau (SOAD, AKFG ir visoki kitoki Japonoska rok\pop. pilu kaip reijkiant( Rukau ir turiu blata rukyt taigi nebeveluoju sulion ir beja kokia manga be gabalelio sokolado puodeio kavos ir Camel natura favor ar siaip ,,Excellent" tabako suktines nors "Mac Baren" geriausias
                        Paskutinis pakeitimas nuo kakashi sensei; 2009-09-03, 19:00.

Comment

• arnazzs ova
                          d(-_-)b
                          • 2008 03 03
                          • 29

vardas mano Arnoldas esu as is plunges man 16m. anime susidomejau visai nesenei ir kol kas man tai tikrai patinka ieskau bendraminčiu

Megstu action supernatural adventure horror vampires žanrus . Kol kas megstamiausi HELLSING, DEVILMAYCRY, TRINITY BLOOD
                          Paskutinis pakeitimas nuo arnazzs ova; 2008-03-27, 20:41.

Comment

• Phoenix
                            Naujokas
                            • 2008 04 09
                            • 1

Anime pazistu seniai - apie 6 metus. Man 13. Esu is Kauno. Pradejau nuo DB, o dabar jau zinau ir maciau Shaman King, Rurouni Kenshin, Naruto, DBZ, DBGT, Digimon, Beyblade, Fullmetal Alchemist, Fruits Basket ir dar gal kelis.
                            AnimeZona aptikau beieskodama anime aprasymu.
                            Tai tiek

Comment

• R3d_Bull
                              Playing dirty
                              • 2008 04 09
                              • 11

eh, nemanau kad cia kasnors skaitys apie wat toki mane nauja

Bet ka jau padarysi. Sveiki, esu Nerijus is Vilniaus. Istikimas anime fanas nuo senu senoves pries musu era. Domiuosi GFX , PHP , CSS , PS , C++ , Delphi. Nu zodziu kompiuteris - dizainas - programavimas. Aisku tik pradedantysis Megstu tusintis. Plotai, merginos, klubai mano hobis

nu o ka as tau dar galiu apie sawe pasakyti ? cia faktas: megstu daft punk (kaip ir didzioji dalis pasaulio), daznai ziuriu MTV, klausau House Electro, svajoju nuwaryt i Amsterdama ir Japonija, bandau nusipirkti masina, naudoju nokia ir sony erricson, daug sedziu prie pc, megstu swenta bonga, bet ne narkomanas... ir t.t. eilinis. ka be pridursi visi mes tokie. kai surasi dalyka kuriuo issiskirtum nuo visusu pasakyk, tada ir tu busi ne eilinis.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Daan; 2008-04-10, 15:26.
                              No More Violence
                              MadKids Narys <3

Comment

• DrOnline
                                Naujokas
                                • 2008 04 09
                                • 1

Sveiki mano vardas Justas esu is Kauno, man 14 metu. Anime pradejau dometis mazdaug pries 2 metus kai per telika pradejo rodyti DB. Si puslapi uztikau atsitiktinai ieskodamas Onegai Teacher 14 serijos (klasiokas sako, kad ji yra bet as niekur jos nerandu, jei kas zinot is kur galima parsisiusti parasykit zinute privaciai pls.)

Comment

Working...