Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • chillywilly
    Poetas
    • 2007 03 02
    • 36

Esu Lukas,18metu, anime ziuriu nuo candy candy laiku, ziuredavau tiek kiek per tv rodydavo. Tada pries kokius 3 metus pradejau siurbti viska is eiles ir bendra trukme sudejus gautusi kokie 6menesiai gryno ziurejimo.. nusirites iki tokio lygio buvau kad spjoves ant egzaminu ir ziuredavau koki idomesni kaip hellsing (gerai kad trumpas) bet papuldavo ir ilgesniu kaip wild striker, hajime no ippo ar prince of tennis. Siuo metu HD is 450GB kokie 300Gb prikista visokio plauko anime. is paskutiniu metu istrige gantz,hellsing, FMA,FMP,raxephon,gundam seed,bleach (pirmi 4ar5sezonai) , elfen lied, claymore,berserk ir t.t zodziu klasika visa turbut perziureta. Tik trigun neuzkabino,droppinau i pabaiga ties 22 serija..va golden boy geras buva
    kitu metu mokausi univere, groju saksu jau 11 metu , sportuoju (dviraciai, plaukimas, krepsinis, karate pagrinde) valgau knygas (lb greit skaitau kai idomi) ir itikineju kitus kad anime tai ne multikai =)
    ir megstu kinietiska maista ^_^ ir geras masinas :}
    p.s parase daug anime neradau kad butu galime priskaiciuot prie ziuretu :}
    Paskutinis pakeitimas nuo chillywilly; 2007-11-26, 16:26.

Comment

• Smart
      Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
      • 118

Sweiki !
      Savo vardo nesakysiu,noriu likti inkognito.
      Amzius: 15 ,greit bus 16.
      Pareigos:moksleivis.
      Anime: Nesu labai didelis anime\Mangos fanas.Labiau patinka amerikieciu ,europieciu komiksai ir animacija,bet ziuriu ir anime.
      Gyvenimo svajones:tapti kiborgu,issitaturuoti robota BENDERI,tapti animatoriumi.
      Trukumai:Tinginyste.

Comment

• Chiaki
        Naujokas
        • 2007 10 23
        • 5

Sveiki,
        mano vardas Diana, man 14 metų, gyvenu Vilniuje, kad ir kaip bebūtų keista vis dar mokausi.
        Mėgstu lošt L2, apie anime sužinojau vos šios vasaros pradžioj, todėl esu žalia .
        Lankau jogą, kuri yra dalis mano gyvenimo.
        Gyvenu be gyvenimo tikslo.
        Esu tinginė ir pamišelė.
        Beje labiausiai už viską man patinka yuri.

Comment

• nejiten
          3;2;1; click boom cicaboo

• 2007 11 19
          • 65

heya! Mano nickname: Nejiten---> o tikras vardas - Jurga - man 14 metu . Taiva Gyvenu Kaune ka galu apie save pasakyt; man patinka Japonija pvz; japoniskas harajuku stilius , dar lb anime kaip susidomejau anime nu paparastai pats mano pirmas matytas anime "Dragon Ball" paskui "pokemonai" ir t.t... as dar tada nezinojai kas yra anime... bet man tada patiko... Nu ir paskui suzinojai kas ta anime ir tada pardejo patikti lb (anime susidomejau 2 metus) O Anime zona man drauge pasake nes ji irgi uzsiregristavusi ir as lb norejau uzsiregristruoti... O Manga tai nu man patiko komiksai lb tada ... o db dar labiau patinka manga nes ten kaip anime! Dar galu pasakyt, kad draugai keistai mane vadina ( JaPoNe) kad jiems as i japone panasi ! Ko nemegstu - - savo klasioku, tik tu su kurais nebendrauju, o ju daug yra su kurais nebendrauju klasioku - lb nemegstu geliu... ir ziaurei nemegstu lietuviu tradicinio maisto Cepelinu, kugelio,bulviniu blynu! .... Nu daugau apie save tingiu rasyt nu tai viskas apie mane...!!!
          Paskutinis pakeitimas nuo nejiten; 2008-01-09, 18:37. Priežastis: buvau nepabaigus rasyt...

Comment

• Mplius
            Pasimetęs

• 2007 09 12
            • 133

Retkarčiais čia užsuku, taigi ir aš prisistatysiu.
            Mano vardas Mantas, man 17 (jau greit, sausio 6 bus 18),
            gyvenu Klaipėdoje. Anime zoną radau gana seniai, kaip net nepamenu - tikriausiai per google.
            Na, pačio pačiausio anime neturiu, mėgiamų turiu gana daug. Manga skaityti per kompiuterį nemėgstu, bet kadangi Lietuvoje jau žengti pirmi žingsniai išleistų leidyklos manga linkui, tai iš išleistų mangų labiausiai patiko vampyrų medžiotojas D ir bizenghastas.
            Laisvalaikiu užsiimu web dizainu, na ir žinoma anime. Daug laiko atima mokslai, tai sunkiai spėju ir su vienu ir su kitu. Na, tai tiek po mano prisistatymo

P.S. AC truputį mirė lol.
            dArt (click) MAL (click)

Comment

• Jygisu

Nu kaip ir radau puslapi prisistatyt naujokams

Tai vat ,
              Mano tikras vardas yra Zygimantas,nors daukas sutrumpina ir vadina zygiu .Tiesa,mano nikas ir yra Zygis Japoniskai . Na bent jau taip pazystama is tenai tai sake

Gyvenu Europoje,kaskuriame Lietuvos uzkampyje ,tiksliai neatsimenu ...
              Beroc Dzukijoi , Varenos giriose ant Nemuno kranto ...Sodziu Kaskur netoli Merkines ...

As dar trupiteli jaunas ,man tik 14 ( nu N-14 jau galiu zuret ir tai gerai )

Ka cia dar pasakius ? Keliavau po kitus forumus ir dazniausia plepedavau Angliskai ,bet kaskol viena karta emiau ir sumasciau isbandyt kaska Lietuvisko ....

Tad satai ir as !!!

Comment

• mortis

as esu mortis (nu anonimas su vardu), esu jaunas (14m)
                gyvenu sostineje Suradau animezona per komiksai.com ...
                labiausiai megstu Elfen Lied, FMA
                siaip esu MMORPG zaidejas... megstamiausias L2

Comment

• Dekko13
                  O.o ....

• 2007 12 15
                  • 100

Simona jusu paslaugoms! Man 21 metai, gyvenu kaune, mokausi kaune, savatgaliais ne kaune. Anime susidomejau pries 6 metus. Piesiu anime 5 metus. savamoksle. Si saita seniai zinojau bet kadangi internetas man tada buvo tamsi naktis tai bendraujam tik dabar.

Comment

• Sloth
                    [SrX]

• 2007 09 14
                    • 277

Labas,

Esu Šarūnas,animezonos naujokas .Gyvenu netoli Elektrėnų, man 16 metų.
                    Mėgstu skaityti,nors jau seniai kažką ir beskaičiau,fantazuoti,šnekėti visiškas pievas, užsiimti įvairiu sportu, tik tai darau retai,nes neturiu draugų su panašiais pomėgiais.Mėgstamiausi anime žanrai : horror,thriller,mystery,fentezi.Mėgstamiausi anime : Death Note,Elfen Lied,FMA. Žaidimai : įvairūs rpg, Lineage 2(laukiu l2p atsidarymo) .Apie animezona sužinojau bfd forume ( jei neklystu) . Tai tiek apie mane...

Comment

• Arniuxaz
                      The Immortal
                      • 2007 11 01
                      • 14

Arnas Baubkus, 13 metu, Šilališkis. Anime susidomėjau per Naruto ir Bleach, animezoną pamačiau per google kai ieškojau anime ir kad būtų lietuviškas puslapis, būdavau moksliukas, db tik zaidziu Counter-Strike kol siunčiuosi anime. Mėgstu vaisius, mėgstu ecchi, comedy, romance ir martial arts žanrus. Kolkas esu tik 8-tokas, pradėjau tingėti mokintis (mes visi tingime tik esame priversti), draugų - 0.

Comment

• 1616
                        [url=http://bigbars.ru/][

• 2006 11 03
                        • 79

heh nukrypom nuotemos ,tai vat nore4iau prisistatyt
                        Esu Artiom ,kyles ish Kauno ,man beveik 22 metai ,gyvenu palangoj .Megstu blaskytis ,groti gitara,pianinu ,Anime susidomejau kai buvau mazas .Pirmas mano anime buvo Grendaizer.Po to keli kuriu visai neatsimenu ,taip ir prasidejo manyje Anime manija .Megstu bendraut ,lypdit is molio ir piest .Lb megstu mokintis naujas kalbas o ypa4 Japonu .

ciu kad ishklauset ,ir manau mes visis esma protingi nuosava linkme

Comment

• willika
                          i'm werewolf.

• 2007 11 30
                          • 19

hi, esu Ieva. arba willika arba kokia nors kita pravarde (kiekviena savaite gaunu nauja nes mano draugai labai kuribingi) man 14 metu, gyvenu ir mokausi siauliuose. lankau daile. labai patinka. anime susidomejau nesenai, kai pradejau eit i daile (dar tebeesu pirmam kurse) ten buvo tokia faina mergaite kuri supazindino mane su anime. animezona atradau ieskodama anime paveiksliuku. labai megstu muzika ir muzikantus. mano megiamiausia grupe yra LINKIN PARK hmm.. nebesumastau ka dar pasakyt.. ai.. arigatou uz demesi
                          pipirupirupirupipirupi~

Comment

• Tautvi
                            Valgau vaivorykštes :3

• 2007 12 28
                            • 61

Hi! Aš esu Tautvilė, bet geriau , kad vadintumėt Tautvi. Esu iš Šiaulių. Man 14 metų. Lankau dailės mokyklą, pirmą kursą, bet šokau į antrą. Ir dar nežinau ar patekau. Apie anime sužinojau iš tokios Viktorijos iš dailės mokyklos. Pirmas anime (kai jau žinojau tokį dalyką kaip anime, šiaip pirmas butų tai DBZ xD) kurį pradėjau žiūrėti yra naruto (maždaug rugsėjį). Jau visas serijas peržiūrėjus esu (taippat ir shipuuden). Dabar žiūriu Bleach. Pirmas, ir kolkas vienintelis manga kurį esu skaičius yra vampire hunter D vol. 1. Apie animezoną man papasakojo draugė. Mėgstu piešti anime sketchus. Jie nėra patys gražiausi, bet man patinka. Idėjas traukiu iš dėdės interneto.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Tautvi; 2007-12-29, 16:02.
                            One big smile, that is what an ideal world should be.

a smile just like this one :}

Comment

• Cheshiro
                              uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
                              • 110

labas Visiems,
                              as esu aleksandra, bet dauguma vadina sasha arba sania.esu is vilniaus. suo metu man 16 metu.megstu skaityti(dazniausiai fantasy ir manga), is visokiu niekuciu daryti zvakides,kurti eilrascius ir proza,ziureti anime(o kaip kitaip ^__^), piesti, ir dar daug kitu dalyku... tiesa saknt, daug lengviau butu pasakyti dalykus kuriuos nemegstu^__~ ...
                              anime susidomejau mazdaug pries 2 metus.pirmasis filmukas -bleach. iki siolei labiau skaitau manga nei ziuriu filmukus. baigiu dailes mokyklos 4 klase, bet normaliai piest dar neismokau ^_^* uz ka man labai geda... si saita radau atsitiktinai,mazdaug pries tris menesius, kai norejau paziuret, kas gi lietuvoj rasom apie anime ir manga..
                              aciu, kad davet psireikst ... ^__^
                              Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

• animikas
                                Monster of life
                                • 2007 10 06
                                • 18

LaaaBuciukas XD as Tadas man 16 metu... esu is siauliu.... ANIME pradejau ziuret pries kokius 4-5 metus... tik tada dar net nezinojau kad visas tas geris yra anime galvodavau kad siaip geri multikai ir tiek...XD, aisku ir angliskai dar nelabai mokejau... bet kadangi turejau viresni broli o mama ji su dirzu versdava mokytis tai ir as gan nemazai nugirsdavau kaip a jam rekdama mama aiskindava XDDD ...
                                megstamiausi anime kolkas kaip ir NARUTO butu... o siaip man visi anime ziauriai praein todel megstamiausiu nlb ir turiu.....
                                nu tai kaip ir viskas..... :P baja turiu onei sukures anime grupe nors ir daug kas dabar jau yra vvisokiu tu anime grupiu prikures bet mano yra viena is pirmuju o gal net ir pirmoji

Comment

Working...