taaaigi, as Laura, man 15 su puse (!), domiuosi visuo situo anime-manga stuff gan seniai, gal nuo tada kai man buvo 10 metu, kuomet per viva ziurejau i "filmukus kuriu veikeju akys dideles", pati net nesuprasdavau, kodel jie mane traukia, o veliau emiau skirti savokas "manga" ir "anime", suzinojau daugiau apie tai, 12 metu nusipirkau savo pirmaja knyga "kaip piesti manga" o 13 metu man daejo, kad man reikia nusipirkti mangos! na tai ka, emiau ja pirkti kai tik galedavau, turiu dabar gan daug prisikaupusi, o kadangi anime beveik neziuriu (kompas per senas xD), o as tapau manga grauzike, tai ir prilipo prie manes toks nickas - mangagirl.
ka dar cia parasius...
man nelabai patinka vasara, as megstu sniega, patinka skaniai valgyt, pati moku issivirti tik makaronu ir desreliu, neseniai ismokau kepti blynus (pazanga!), nepatinka anksti keltis, patinka velai eiti miegoti, labai megstu fotografuoti viska ir visus, kartais man tiesiog butina pabuti vienai, turiu kate, gyvenu Vilniuje, negaliu pakesti visokiu "keliu i zvaigzdes", pliusiniu meskiuku ir raudonu roziu per Valentino diena (jau geriau butu ananasas, apvyniotas kaspinu), taip pat kitokio banalaus kitch'o.
oh, and I
ka dar cia parasius...
man nelabai patinka vasara, as megstu sniega, patinka skaniai valgyt, pati moku issivirti tik makaronu ir desreliu, neseniai ismokau kepti blynus (pazanga!), nepatinka anksti keltis, patinka velai eiti miegoti, labai megstu fotografuoti viska ir visus, kartais man tiesiog butina pabuti vienai, turiu kate, gyvenu Vilniuje, negaliu pakesti visokiu "keliu i zvaigzdes", pliusiniu meskiuku ir raudonu roziu per Valentino diena (jau geriau butu ananasas, apvyniotas kaspinu), taip pat kitokio banalaus kitch'o.
oh, and I
Comment