Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • karla
    coffee addict

• 2007 10 04
    • 53

taaaigi, as Laura, man 15 su puse (!), domiuosi visuo situo anime-manga stuff gan seniai, gal nuo tada kai man buvo 10 metu, kuomet per viva ziurejau i "filmukus kuriu veikeju akys dideles", pati net nesuprasdavau, kodel jie mane traukia, o veliau emiau skirti savokas "manga" ir "anime", suzinojau daugiau apie tai, 12 metu nusipirkau savo pirmaja knyga "kaip piesti manga" o 13 metu man daejo, kad man reikia nusipirkti mangos! na tai ka, emiau ja pirkti kai tik galedavau, turiu dabar gan daug prisikaupusi, o kadangi anime beveik neziuriu (kompas per senas xD), o as tapau manga grauzike, tai ir prilipo prie manes toks nickas - mangagirl.
    ka dar cia parasius...
    man nelabai patinka vasara, as megstu sniega, patinka skaniai valgyt, pati moku issivirti tik makaronu ir desreliu, neseniai ismokau kepti blynus (pazanga!), nepatinka anksti keltis, patinka velai eiti miegoti, labai megstu fotografuoti viska ir visus, kartais man tiesiog butina pabuti vienai, turiu kate, gyvenu Vilniuje, negaliu pakesti visokiu "keliu i zvaigzdes", pliusiniu meskiuku ir raudonu roziu per Valentino diena (jau geriau butu ananasas, apvyniotas kaspinu), taip pat kitokio banalaus kitch'o.
    oh, and I
    Paskutinis pakeitimas nuo karla; 2007-11-20, 13:55.

Comment

• Vienuolis
      Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
      • 165

Nu ką apie mane mano vardas Gustas man 15 metų anime jau senai mėgau tik nežinojau kas yra tas anime ją žiūrėdavau per teliką ir panašiai. Anime atradau iš naujo kai gavau intika tai buvo panašiai prieš metus ftp serverį radau žodi anime prie Video skilties taip viskas ir prasidėjo. Iš pradžių pradėjau žiurėt Ah my goddess! tada sekė Naruto taip baigėsi ftp resursai ir pradėjau ieškot internete. Taip anime sąrašas ilgėjo pradėjau domėtis manga, pradėjau vaikščiot po forumus ir taip atsiradau AZ.

Apie mane: Mėgstu fotografuoti (daugiausiai gamta, žmonės per daug juda ir sunku laiką suderint) Mėgstu skaityt fantastines knygas Paveldėjimo trilogija, Hary Poteri ir panašias. Domiuosi gamta ir viskuo kitu kas yra man įdomu. Mokaus nu mokaus aštuntukais, devintukais, dešimtukais. Mėgstu lietu (tik nemėgstu balų ant kelio po lietaus) mėgstu rudenį ir visą kitą kas gražu. Dar save priskirčiau romantikų būriui.

Ligtais viskas apie mane jai norit paklauskit
      P.s. Dėl neto greičio tai mano max 120 kbp/s bet kažkaip išmokau taip siųstis, kad anime atsiunčiu per 2;3 dienas
      Paskutinis pakeitimas nuo Vienuolis; 2007-10-07, 12:39.
      >_< 500x130

Comment

• blindside
        a.k.a Kashim
        • 2007 10 06
        • 21

Emm, jiko shoukai sasatte kudasai..
        Watashi namewa Aivaras, man 16 metų.
        Piešiu, mokinuos japonų kalbos, žiūriu anime ir t.t
        Gyvenu Mažeikiuos (š mieste), nesu patriotas ir mane nervina viskas kas susiję su lietuva ir man gėda kad aš lietuvis. Maža šalis ir dar popso.. klausau roko, sunkesnio metalo ar dar kąnors, pospo, tehcno, klasikos ir t.t neklausau.
        Esu ramus, tingus, ir kaip kai kurie sako paslaptingas ir t.t
        nebežinau ką pridurti.
        Watashi wa namewa Kashim. Juuroku sai desu. Hajimemashite.

Comment

• Qadro
          Dievo rykštė :/

• 2007 08 10
          • 20

Hmm...Nu ir as prisistatysiu Anime patinka labai , pirmasis buvo Dragon ball jei neklystu , bet td galvojau , kad tai paprastas filmukas ir tiek , tad anime smarkiau nesidomejau . Praejus kuriam laikui ( mazdaug prie puse metu ) pradejau ziuret Death note kuris begalo suzavejo ( iki siol jis tebera mano nr1 anime ) nuo to viskas ir prasidejo ... xD .
          O jei labiau apie mane , tai : man 15 m. , gyvenu Mazeikiuose , klausau sunkios muzikos ir klasikos ( ypac instrumental ) , kitu stiliu muzikos neklausau ... Na ir seip viskas mazdaug taip pat kaip ir cia -->
          Autorius blindside
          Emm, jiko shoukai sasatte kudasai..
          Watashi namewa Aivaras, man 16 metų.
          Piešiu, mokinuos japonų kalbos, žiūriu anime ir t.t
          Gyvenu Mažeikiuos (š mieste), nesu patriotas ir mane nervina viskas kas susiję su lietuva ir man gėda kad aš lietuvis. Maža šalis ir dar popso.. klausau roko, sunkesnio metalo ar dar kąnors, pospo, tehcno, klasikos ir t.t neklausau.
          Esu ramus, tingus, ir kaip kai kurie sako paslaptingas ir t.t
          nebežinau ką pridurti.
          (Tik gal taip blogai negalvoju apie savo miesta ir Lietuva , na , bet ir as nelabai noriu joje gyventi xD ).
          sigpic

Comment

• Miss.Sin
            Believe.
            • 2007 10 09
            • 17

Sveiki visi
            Na ką gi,daug neturiu ką pasakyti..
            man 15,esu iš Klaipėdos
            ANIME susidomėjau visai neseniai.
            Na vaikystėje dievinau Candy candy filmuką
            Šiuo metu žiūriu Elfen Lied ,Nuostabus anime.
            Kuom užsiimu?Na nieko įpatingo,eilinė moksleivė.
            Esu namisėda,retai kur nors einu
            em..Negaliu gyventi be muzikos,ji visada su manini.
            Ruošiuosi mokintis groti gitara,bet niekaip nesusiruošiu

em..na lyg ir viskas..jei kas domina klauskit,mielai atsakysiu
            Love me or hate me.

Comment

• kuriko
              BAaakemono !
              • 2007 08 14
              • 15

aaa... as Sandra man 15 metu gyvenu vilniuje.. anime man yra visas gyvenimas negaliu gyvent be anime.... megstamiausias zaidimas StepMania.... megstu sausainius.. neturiu daug draugu :S bet tikiuosi susirasiu na tokia jau as..
              http://myanimelist.net/animelist/Kuriko

Comment

• Foglia Autunnale

Salut visiems!
                Esu naujokė, tad pamaniau,galbūt reikėtų pradžiai tarti šį tą apie save.
                Taigi gyvenu Kaune, esu gimnazistė, nebe daug liko iki baigimo...
                Tiesą sakant, ilgą laiką tiesiog negalėjau pakęsti anime, bet,kaip jau minėjau vienoje temoje, peržiūrėtos "My Neighbor Totor", "Spirited Away" ir "Meine Liebe" ištraukos privertė pakeisti savo nuomonę. Atsirado poreikis susipažinti su anime artimiau ir taip,benaršydama net'e, radau šį forumą Japonų kultūra šiek tiek domiuosi jau keletą metų, apsilankau beveik visuose renginiuose,kurie su tuo susiję (ar tai būtų keramikos,fotografijos,kitų menų parodos, ar koncertai, festivaliai...). Joje man priimtina ne viskas,nesu fanatikė, bet žavi tradicinė japonų piešimo maniera, kaligrafijos menas, keramika, kimono spalvos ir raštai, saviti japoniški eilėraščiai ir arbatos ceremonija kaip reiškinys...Apskritai japonų kultūroje mane turbūt labiausiai masina tas subtilus grožio suvokimas, dėmesys gamtai,gilus jos pajautimas... Na ir,žinoma, mėgstu japonišką virtuvę, ypač suši Be japonų kultūros domiuosi ir kitomis pasaulio kultūromis,bet plėsdama savo akiratį ir pasisemdama iš jų tai,kas geriausia, lieku ištikima savosioms šaknims ir lietuviškai kultūrai.
                Šiaip turiu daug pomėgių ir interesų, bet para nėra begalinė,tad reikia atsirinkinėti prioritetus,kam vis dėlto skirti didžiausią dėmesį..Taigi jei trumpai, pagrindiniai mano pomėgiai ir interesai būtų šie: chemija, menas plačiąja prasme, folkloras, video menas, biologija, mitologija, kultūrinis ir dvasinis mūsų protėvių palikimas, muzika, šokis, rašymas, dainavimas, kelionės,..
                Muzika - neatsiejama gyvenimo dalis. Klausoma gana įvairi. Bet vis dėlto suklasifikuoti būtų galima taip: folk (lietuviškas ir ne tik), neofolk (apocalyptic/dark folk), neoclassical, experimental, experimental electronics, industrial, dark ambient etc, acoustic, classical, meditative/relax, (Byzantine) Orthodox chants, deathrock, gothic rock, kartais visokios "senienos", metal (death, black, folk, pagan, doom), na ir dar šis tas,ko čia nepaminėjau...
                Filmų žiūriu mažai. Kol kas filmas numeris vienas man - "Ežiukas rūke"
                Šiaip esu intravertė (nors virtualioje erdvėje kartais gali pasirodyti ir kitaip), žmogui, norinčiam mane pažinti,reikia nemažai kantrybės...step by step,kaip sakoma.
                Tai tiek.
                A, ir dar. Realybėje mane (dažniausiai) vadina Julija

Comment

• NaHaCho
                  Hotdogs are not dogs

• 2007 11 11
                  • 30

Hello
                  Paskutinis pakeitimas nuo NaHaCho; 2016-02-27, 02:08.

Comment

• 9inch
                    ELO

• 2007 11 13
                    • 159

Tai va, mano vardas Mantas, gyvenu Kaune(patriotiški jausmai šiam nuostabiam miestui).Metu man 17. Pomėgiai bei užsiėmimai būtų žinoma Anime ;], sportas, muzikos klausymas(labai dažnai), hanging out with friends and counter strike 1.6 . Klausau Rock, hard Rock, Metala, taip pat kartais paklausau klubines bei klasika. Mėgiamiausios grupės: Radiohead, Muse, SlipKnot, KoRn, Rammstein. Nemėgstu visiškai POP'so, visokiu kelių į žvaigždes ir t.t. makes me sick!
                    Dat yz all!

Comment

• Auriki

Sveiiiiki X>>* Aš esu Auriki. Iš Palangos. (: Man keturiolika. Ehm. Maža tipo. Neesmė,neskirstau žmonių pagal amžių or smth.. Tai va,DieEeEVINU Hinata Hyuuga. Nešioju plaukus kaip jos. X>>tik va dabar noriu baltų kirpčių ;o** šitą forumą atradau per google,nes tiesiog norėjau surasti kokį va tai forumą apie anime X> ir labai džiaugiuos :} Tikiuos čia susipažint su panašiais į mane žmonėmis. o.O ir šiaip va. Šiaip esu išprotėjus,nekreipiu dėmesio į tai,ką apie mane mano kiti. Nerūpi. Esu vegetarė. Dievinu kavą ir cigaretes velyvais rytais. * Noriu gyventi tik vasaromis. yahaho X>*

Comment

• [A]Maya

Okey... visi čia prisistatinėja, tai kuo aš blogesnė?? ;D
                        tai vat. Gimiau ir užaugau Kaune, žinoma. Tėvai nusprendė pavadinti mane Egle. ;D Vardas tikrai laaaaabai populiarus, bet nors ir neturiu kokio unikalaus vardo, šitas man taip pat visai patinka.
                        Yra daugybė dalykų, kuriuos mėgstu daryti. Pavyzdžiui, piešti, rašyti, skaityti, žiūrėti filmus ir, žinoma, anime ;D. Animaciją dievinau nuo mažų dienų. Todėl ir atsidūriau čia, Prestone, kažkur Anglijos glūdumoje.
                        Ir ką gi užkietėjusi lietuvaitė veikia Jungtinėje Karalystėje? Žinoma, studijuoja animaciją Lankašyro universitete (University of Central Lancashire). Keista šalis, ta Anglija. Viskas čia kitaip. Tačiau dėl ko džiaugiuosi tai džiaugiuosi (žinoma, be pačių mokslų) PILNA siauraakių. MMMMM. ;D Ai tiesa, nepaminėjau. Spalį sulaukiau 19. ech koks negražus skaičius, ypač, kai kitąmet jis pasikeis į 20.
                        Na, bet gyvenimas vietoj nestovi.

VELNIŠKAI PASIILGAU LIETUVOS!!!!!

Comment

• despair
                          bud sweat and beers...

• 2007 06 01
                          • 168

Na prisistatysiu ir as Esu Jonas is Kauno man 16 metu ( he he siandien mano gimtadienis ) Anime pradejau dometis pamates Hellsing per lnk Ziuriu anime ~1 metus Megstamiausias anime zanras drama bei romance ( zinoma kiti irgi nepamaiso ) Esu didelis old school hip hop'o fanas (draugai mane vadina keistuoliu, del mano muzikos stiliaus ) Megstu zaist Lineage 2( laukiu l2-paradise servo atidarymo ) Taip pat esu didelis resident evil zaidimu franzines fanas Esu draugiskas, bei turiu gera humuro jausma. Tai tiek

Comment

• Suiram
                            Narys
                            • 2007 11 24
                            • 85

Svejki Mano varda Marius (Perskaitykite is kitos puses ir gausis Suiram ) Tajgi man 16 ir dabar labai dziugauju kad nesu vienintelis 16-metis ziurintis anime Si puslapi atradau per google ieskodamas anime rekomendaciju. Labiausiai man patikes anime yra DEATH NOTE (Nors nuo vienos vietos iki galo buvo labai panasu i gumos tempima) Apie anime suzinojau kaip ir dauguma paziurejes DBZ taj va siuo metu ziuriu Naruto shippuuden (Ispradziu kai ziurejau naruto pirmas serijas taj galvojau kad ten nieko ypatingo bet po to mane kazkaip uzkabino) Bleach (Man ypach patiko Soul society arc) ir dar parsisiunciau Code Geas nes girdejau kad jeigu patiko Death note tai patiks ir sitas. aciu uz demesi

Comment

• Uniccorn
                              Ner Laiko

• 2007 07 02
                              • 84

Sveikuciai!
                              Vardas : Rutele
                              Metukai : Nesenai sukako 14
                              Gyv. vieta : Butas , Kaunas
                              Apie anime suzynojau gal pries kokiu 5m, taciau ja dometis pradejau LABAI nesenai. Si puslapi suradau ieskodama google vaizdu ,poto kiek ji primirsau,bet sia vasarele prisiminiau ir prisijungiau prie kolektyvo
                              O seip apie mane, tai megstu dainuoti, piesti, groti bossine gitara, daug juoktis ir sedeti viena su kavos podeliu rankoje lyjant lietui
                              Paskutinis pakeitimas nuo Uniccorn; 2007-11-24, 12:04. Priežastis: ... :D
                              Kiekvieno sirdis kazko pilna
                              Pas vienus gera,kitus bloga
                              Tik pas mane ji tuscia
                              Nieko joje nebera

Comment

• Morhold

Kad ir kaip nemegstu to pripazinti, tevai mane pavadino Augustinu. Nesuprantu, kam kisti ta bereikalinga "in", jausmas kad esu is kokios argentinieciu muilo operos, todel draugam ir pazistamiem prisistatau Augustu, arba Augiu. Pries kelis, t.y. 3 menesius izengiau i savo 16 metus. Kol kas gyvenu Vilniuje, kraustytis neketinu. Apie anime suzinojau dar budamas 5oje klaseje t.y. pries 5 metus, kai per vokiska kanala velai vakare uzkliuvau ant kazkokio "keisto" animacinio filmuko, kuris veliau pasirodo buvo anime. Dar tiksliau "mecha". Pavadinimo nepamenu, bet nuo to karto pradejau situo "marazmu" dometis, ypac horror, guro ir ecchi zanrais (bite me). Tai tiek apie mane siam kartui.

Comment

Working...