Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • narusegawa

net neprisimenu ,kokie buvo mano pirmieji matyti anime filmai ir filmukai.
    bepamenu ,kad labiausiai mane paveikė 'mononokė'. dievaži ,ji man davė sparnus.

labai mėgau vedžitą iš DBZ. jį buvau įsimylėjusi. mieloji draugė,džir ,mane praminė vedžerija. nuo tada tapau jo seserimi ,)

pamenu ,kad taip pat mylėjau kenshin'ą. jis man atrodė labai nepaprastas ir nuostabus.

dar ir dabar mėgstu ir žaviuosi Miyazakiu.jo kūriniai mane labiausiai pakelia ir ikvepia. ghibli studijos darbų dauguma mane paveikia labai.

visai neseniai pažiūrėjau pagaliau fruits basket. nuostabus anime.

esu severiu. gyvenu vilniuje. pačiame senamiesty ,už užupio tiltelio ne užupio pusėje.
    mokausi užupio gimnazijoje.puiki puiki mokykla!!

mėgstu labai įvairią muziką. labai įvairius anime. labai įvairius dalykus. pastaruoju metu mėgstu kavą su dviem šaukšteliais cukraus ir šlakeliu pieno.
    mėgstu kiną. mėgstu Tarantiną ir paskutinį jo filmą. labai labai.
    mėgstu lauka. ir namus taip pat.
    mėgstu traukiniu važiuoti. ir gauti mažytes dovanėles.
    mėgstu rašyti ir tapyti.

mėgstu eiti miegoti į lovą esančią prie lubų. mėgstu skaityti ten knygas ir svajoti apie įvairybes. myliu savo draugus.
    tiek. naktis. prirašiau daug visko. bet turbūt tik todėl ,kad beveik pilnatis. mur.

Comment

• Dokino
      Naujokas
      • 2007 08 12
      • 16

Sveiki

Mano vardas Vytautas man liepa sukakojo 14 metu mokysius 8klaseje
      Mano pomegiai yra tokie:lb lb lb ilgai miegoti kartais pasaityti neseniai atsirado pomegis piesti o pats diziausias pomegis yra sportuoti karate kyokushinkai tik nemanykit kad esu museika

Daznai megstu buti vienas sedeti ant palanges ir svajoti kaip vienas lb geras draugas yra pasakes "kiekvienas zmogus yra svajoklis" vaiksciodamas ziuriu i zeme nzn daugelis sako kad pinigu ieskau o taip nera tesiog atsibosta ziuret i zmones beveik visi jie man vienodi ^^
      dabar ziuriu Night Head Genesis
      Paskutinis pakeitimas nuo Dokino; 2007-08-13, 22:18.

Comment

• LunaM
        Narys

• 2007 08 14
        • 48

Sveiki,As Lunas (Mantas jei tikras vardas)

Man tuoj bus 1...2...15? Jop tikriausiai 15.
        Megstame sedeti prie pc,gerti juoda arbata su pienu (beja pastarasis pabrango iKi prekybos centruose 12ct!) skaityti knygas (dabartiniu metu A.Sapkowski "Raganius" velniai zino kuri dalis) ir dar begalo megstu auginti kaktusus jop atrodo viska pasakiau

Comment

• Kaede
          Naujokas
          • 2007 04 07
          • 28

Esmi busiu Zivile man 15, gruodi sukaks 16 nekenciu kompu nes nelabai moku jais naudotis ir siaip intikas letas esu knygu fane, galiu issedeti visa diena prie geros fantastines, mistines, mokslines fantastikos knygos(p.s. Raganiaus bvk visas knygas skaiciau) esu keista, neprarandu vilties tapti rasytoja ir psichologe. Megstu naktimis ziureti i zvaigzdes, valgyti sokolada ir svajoti apie paralelinius pasaulius. Kai kam atrodo kad esu nedraugiska, bet tai netiesa as tiesiog labai drovi.Turiu ilgus rudus plaukus ir pilkas akis Anime susidomejau labai neseniai, kartais man pasidaro liudna animezonoj kai atrodo visi tiek daug zino apie tai o as viena tik nieko nesuprantu, bet pasakysiu ateis laikas ir as viska suprasiu
          Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my life

Comment

• Sakura-san
            Pacific individual
            • 2007 08 21
            • 4

Sveiki, as Pavlina (bet mane dauguma vadina Paula arba Pavla). Man 12 metu. Kitu metu kovo 11 sukaks 13 Mano plaukai trumpi, rudos spalvos; akys melynos (nesioku akinius). Lankau muzikos mokykla, groju smuiku ir pianinu. Domiuosi japonu poezija - hokku (haiku). Daznai pasimegauju sushi ir japoniska zaliaja arbata su jazminais. Megstu skaityti (megiamiausia knyga - sandra Glover "Mergaite, kuri zinojo") ir klausytis j-pop'so ir j-rock'o. Visu pirma susidomejau manga, paskui jau ir anime. Animezona.net radau per google.lt, ieskodama infos apie anime.

Comment

• ramzas
              Rimtas forumo narys
              • 2007 06 10
              • 114

Ramūnas, 19m. siuo metu be penkiu minuciu studentas. siandien paskutine darbo diena ir as labai laukiu jos pabaigos :] esu smalizius ir daznai valgau tad esu zinomas kaip edrunas m dar budamas mazas per kabeline ziuredavau animacija kiaurom dienom, pasitaikydavo ir anime multiku tokiu kaip zoro, sailor moon, aisku tada nezinojau ka reiskia zodis anime, bet jauciau, kad animacija yra kazkas ipatingo mano gyvenime ir tebera ligi siol.vieni geriausiu animu: Afro Samurai, samurai champloo, Trigun, Akira, Kakurenbo, Animatrix, Vampire Hunter D. Anime Zone atradau per google kai parasiau Anime, kazko norejau gal volpeiperiu, bet uztikau sy puslapy, patiko man jo dizainas, pamaciau aprasymu kruva ir uzsiregistravau.zaidimu nezaidziu nes sugedus vaizduske :] kai pasitaisysiu zaisiu nba ir max payne ir RF online jei galesiu
              Paskutinis pakeitimas nuo ramzas; 2007-09-02, 18:20.
              sigpic

Comment

• rubi

Hi!!!
                as roberta , taciau draugams as rubi ....
                myliu gyvunus ir anime stiliu
                dailes mokyka lankau 3 metus...
                asu is moletu (tarp wln ir utn)
                man 13 metu
                laiswalaiki praleidziu su draugais (my pc my best friend) ir peisdama
                mano gywenimo kredo :mirtis gywenimo dalis...
                megstu ziureti metalini alchemika deja welai rodo
                o seip .....na seip ir nera ka sakyt wat baigiu

Comment

• MagWizz
                  Hello friend...

• 2007 04 27
                  • 41

Sveiki visi mano vardas Paulius (draugai kviecia Pau xDDD). Man 16 metu sias metas egzaminai /cry Gyvenu netoli vilniaus tai ta prasme vilniaus rajone Anime susidomejau per drauga kuris domejosi anime tai ir as zingsnis po zingsnis ir ziurek jau anime fanas xD Seip pirmas anime buvo Chobits jai neskaitysim tu kuriuos per TV rode Db daug domiuosi apie anime ir japonija mokausi po biski ju kalbos Jau bus kokie 2 metai kai domiuosi ,bet kuo tik toliau tuo lb AnimeZone atradau kiek atsimenu per google ieskodamas kazko Ka seip veikiu? Daug ka veikiu xD Seip megstu gamta, graziu dalykus ir seip svajoklis esu xD Dar zinoma megstu muzika, klausau nemazai anime OST Megstamiausias valgis? m.... gal spageciai su daug padazo ir siuriu kaip pagalvojau uzsimaniau db... XD
                  Anime top 1 tai niekaip iskirti turbut negaleciau... daug patiko... galiu kelis pamineti: Utawarerumono, Eureka 7, Fate Stay/NIght ir ttt...

Kaip ir daugelis svajoju kada nors aplankyti japonija

I'm afraid to lose that, what i already lost...

Comment

• Nubyel
                    Naujokas
                    • 2007 08 19
                    • 8

Esu Egle man 19 metu. Kai maža buvau mėgdavau pažiurėti anime filmuku, bet labiausiai anime susidomėjau kai pradėjo roditi Db. Mane tiesiog pakerėjo nuo to laiko stengiuosi kuo daugiau apie tai sužinoti.

Comment

• kuriko
                      BAaakemono !
                      • 2007 08 14
                      • 15

labas, esu Sandra man15 metu .... negaleciau gyventi be anime nes tai mano visas gyvenimas .....mano draugai sako kad tai tik piesinukai ir nieko jie is to neduos bet jie klysta anime man suteikia dideli dziaugsma....pirmasis mano ziuretas anime buwo Dragon ball o antrasis Sailor moon nuo to laiko pradejau dometis anime.... be anime as nieko daugiau neturiu
                      http://myanimelist.net/animelist/Kuriko

Comment

• Coranar

Hi, as Kor. Myliu knygas ir anime, nes ten gyvenu... is knygu - klasika, fantastika, filosofija, is anime - ivairiai, kad tik protinga butu... nemegstu mergaitisku anime( favoritai - Weiss Kreuz, Fulmetal Alchemist, Tamsieji lodai is pirmo SM sezono, Ai no Kusabi, Lovelles. myliu yaoi =^^=). Neziuriu ir nemegstu teliko ir isvis masines kulturos. Klausau roko, metalo, gotikos. Esu atsiskyrele, nes sunku susirasti draugu. Truputi, o gal ir ne truputi trenkta, bet atsisakau gydytis))). I anime zona atejau nes ziauriai norisi susirasti draugu realybeje, jei zmogus man patinka, esu be galo draugiska. Va tai tiek^^ ))))
                        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-09-07, 17:17. Priežastis: netiksliai parasiau

Comment

• HajiHaji
                          月の詩

• 2006 11 27
                          • 113

BASIC INFO

vardas: Arnas
                          slapyvardis: zombie, romanticblade
                          gimimo data: 1989-07-12
                          gyvenamoji vieta: lietuva, panevezys
                          okupacija: mokinys
                          ugis: 191cm
                          svoris: 80kg
                          plauku spalva: siuo metu tamsiai ruda
                          akiu spalva: melyna
                          hobis: muzika, anime, fotografija, begiojimas
                          rukau: ne
                          geriu: ne
                          orientacija: merginos

LINKS

ManoGalerija
                          Last.Fm
                          MySpace
                          MyAnimeList

Comment

• Rosette*

Mano vardas Rusnė man 15..esu iš Vilniaus..
                            Mėgstu skirtingus anime ..prie kokio vieno žanro neprisikabičiau bet aišku baisiai istrigę tokie kaip bleach,chrno crusade,r.o.d..;].Beto kad mėgstu anime taip pat negalėčiau gyvent be piešimo ir plaukimo..Taip pat mėgstu punk rock ir nekenčiu silkės ;DDDDDDD.

Comment

• rock-san
                              Tapytojas

• 2007 10 02
                              • 193

na esu narys jau pora dienu bet tik dabar prisistatau esu Darius is klaipedos man 21(ugh senstu jau T.T). Aisku megstu anime bei manga (nors pastaruoju metu retai beziuriu anime dazniau manga skaitau XD , na kaip ispuola taip) taip pat negliu gyvent be piesimo ir tapybos ir fotografijos (gana naujas pomegis) . Is zanru esu isrankus jau zn kokie man patinka tai stengiuos tokius ziuret bet kaip jauciu sis poziuris pasikeis nes negali visa laika tik prie tu paciu zanru prisirist reik ismegint ivairesniu . Na uzteks o tai i lankas nuvaziuosiu

Comment

• AndriuxzD
                                Naujokas
                                • 2007 10 04
                                • 13

Omg wisi suauge
                                As Andrius man 14 Anime taj mates wiska ka per lnk , ltv ,tv3 rode
                                Apie Animezona.net suzinojau che ilga istorija o gal ir neilga bet wikas buwa tajp
                                Klasioke gawo neta pradejo per google.lt ieskot anime pawejksliuku sejp ten rashydawo Anime pradejo man siust kazkjp ir ash uzsikabinau ant to Anime Kablio ir ash pradejau rinkt kazkjp per google neatsimenu ka parases suraudau animezona.net galerija
                                perziurejeu tikraj ne karta weleu nebuwo kas wejkt taj nuejeu aprasymus
                                oooo pasakeu ash ten wisaj ydomu ir wiskas aprasyta td uzsiregistrawau pradejau wajksciot po forumus ir wiskas staj ash ir che Anime topas mano net nzn ne lb ju mates
                                1.Hellsing :woot:
                                2.DearS Nesenej pradejauzet per youtube.com maceu 4 serijas taj lb patiko
                                3.Nezinau Neatsime sunku apsisprest :woot: xD
                                Man Patinka Valgyt kjp kiti pasakys : kugely , bulvines desras , vedarus :woot:
                                Gyvenu Vlk bet daug kas nezinos tajs vilkaviskis = Vilkas vijo Kisky
                                Nu atrodo wiskas
                                Ir dar + noriu paklaust ten kur yra aprasymaj ten uzima tie Anime ten pora Gb ir daugeu
                                taj koki jusu neto grejcei kad siuncetes ir ziurit nes mano wienas is liewiausiu Prasau rasykit kbp\s
                                ir nekrejpkit demesio y klajdas
                                Paskutinis pakeitimas nuo AndriuxzD; 2007-10-05, 08:42. Priežastis: newiska buwau parases :D
                                sigpic

Comment

Working...