Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Zx-Shade
    digital existence

• 2009 03 14
    • 725

Sveiki,

Kadangi cia paskutini karta rasiau pries 4 metus, manau prisistatysiu per naujo (:

Mano vardas Ugnius, gyvenu klaipedoje. Planuoju greitai kraustytis i vilniu. Mokausi daryti tatuiruotes, po kol kas namu salygom, paskui baigti kursus ir gauti sertifikata.

Viskas su anime prasidejo pries kokius 6~ metus kai per lnk man atrodo nakti rode fullmetal alchemist'a. Tada supratau, kad anime nera vien tik dbz ir digimonai. Pradejau apie tai dometis internete, ir ziureti random anime visokius. Mane tai labai uzkabliavo. Po kurio laiko atradau sita foruma. Dar anksciau kurdavau amv, bet su laiku tai atidejau i sali. Gal dar kada vel kanors sukursiu (:

Ilga laika nesirodziau sitame forume, kadangi pradejau bendrauti su kitais zmonemis, kuriuos anime nelabai domina, tai kazkaip ir uzmirsau tai. Na, bet kaip keista bebutu, vistiek karts nuo karto isijunkdvau ka nors pasiziureti kai nebudavo ka veikti. Tada dar suzinojau, kad mano mergina irgi anksciau anime ziuredavo, tai taip po truputi ir gryzau vel cia (:

Pats esu draugiskas, kartais silpnu nervu ir greitai susinervinu. Megstu pasedeti prie pc. Taip pat esu adicted piesimui. Patinka naujos pazintys, todel nesijauciu nejaukiai prie nepazystomu zmoniu. (:

Turbut didziausias hobis dabar man yra tattoo. Jau gan ilgai tuom domiuosi. Megstu sunkia muzika, deathcore'a, metalcore'a ir kita core, bet siaip visko klausau. Daznai pakapoju cs, stronghold'a, diablo 2. Nelabai megstu naujus game'us nors turiu gan galinga nauja pc. Vienintelis zaidmas kurio dabar laukiu tai gta5 ant pc.

Iki!

Comment

• Karosass
      Naujokas
      • 2014 01 02
      • 3

Sveiki, esu Edgaras, man 18 ir esu iš Panevėžio (。・ω・)ノ゙

Su anime susipažinau, manau, kaip ir daugelis vaikystėje žiūrint įvairius Pokemonus, digimonus, Dbz, na legendas kitaip sakant. Bet nemanau tai galima užskaityt kaip pradžią su anime, nes juos žiūrėjau kaip filmukus, ne anime. Su anime normaliai susipažinau maždaug kokius 2 metus, kai tiesiog šviesiai tiesiai sakant pažįstamas "išzyzė", kad pažiūrėčiau "One Piece" kuris gan užkabliavo, tada po jo sekė Gintama, steins;gate ir įvairūs tikrai geri anime, nes dėka mano draugo aš žiūrėjau vien gerai atrinktus ir kaip minėjau gerus anime. Ir taip va įsitraukiau į visa tai.

Šiaip apie save, tai manau esu gan kalbus, bet tik su atitinkamais žmonėmis, paprastai mane galima lengvai apibūdinti kaip užsidariusį. Tesiant apie save pomėgiai - žvejyba, gan nesenas - maisto gaminimas, ypač egzotiško (japoniška, meksikietiška virtuvės) bei be abejo įvairūs kompiuteriniai žaidimai.

See ya'!

Anime List

Comment

• Red Cranberry
        Naujokas
        • 2014 01 21
        • 7

Sveikučiai!

Esu vardu Reda, galite vadinti ir Red , tikrai nesupyksiu. Esu 19 metų. Gyvenu Vilniuje. Anime susidomėjau pradinėje klasėje kai į rankas papuolė vienas komiskas, labai patiko kaip žmogaus vaizdavimas ,stilistika, patiko istorijos išdėstymas. Pradėjau piešti savus komiksus , aišku iš pradžių stengiaus atkartoti , perimti to dailininko stilių, paskui ieškojau jau savo stiliaus ( vis dar neatradau ), dėja komiksų išlikusių neturiu, kadangi juos tiesiog išdalinau. Na dabar esu gana smarkiai apleidus komiksų kūrybą ir anime, matyt dailės mokykla padarė įtaką tam , tiesiog užsiėmiau rimtesniu piešimu (jei galima taip pavadinti) pradėjau daugiau piešt portretus , perėjau prie realaus žmogaus vaizdavimo. Na , o animezona atradau taip visai atsitiktinai. Šiaip tiesiog tikiuosi pabuvojus tarp bendraminčių atrasti anime iš naujo ir vėl pradėti kurti.

Ką šiaip veikiu: šiaip dirbu, papaišineju retkarčiais dar , paskaitineju http://www.mangareader.net/ komiksus . Na mėgstamas ėdalas sushis :tiek gaminti, tiek ir valgyti patinka Geimų nelošiu, nelabai turiu tam laiko, na ir nelabai domiuos.

Manau lyg ir užteks apie mane, kas norės sužinos daugiau .
        Bye-Bye!
        Paskutinis pakeitimas nuo Red Cranberry; 2014-01-22, 21:34. Priežastis: patikslinimui

Comment

• moemoe
          Naujokas
          • 2013 12 26
          • 10

Sveiki! Esu Tomas, gyvenu Kedainiu rajone. Man 19 metu. Anime, kaip ir daugelis is jusu, pradejau ziureti seniai, bet pirmas anime, kuri ziurejau ne per tv buvo Death Note, kuris mane dar labiau paskatino dometis anime. Po to seke visiems gerai zinomas SAO, kuris visiskai itrauke mane i anime pasauli. Megstamiausi zanrai: comedy, slice of life, kartais ecchi. Be anime dar kartais pavartau mangas online. Dar kartais pageiminu, turiu kelias konsoles, labiausiai patinka Nintendo DS. Megstamiausias zaidimu zanras RPG.
          MyAnimeList: http://myanimelist.net/animelist/Ukatoid

Comment

• GeoPrey
            Naujokas
            • 2014 02 03
            • 16

Sveiki Taigi esu 19-metis Gytis iš Joniškio. Anime susidomėjau ir pradėjau žiūrėti maždaug septynerių ir pirmoji, kurią mačiau, buvo Dragon Ball (nostalgija...), tai tuo metu, kai buvau ganėtinai jaunas dar tik per TV ir žiūrėdavau kurią rodydavo (Naruto, Rurouni Kenshin ir pan.) paskui buvo didelė pertrauka ir vėl pratęsiau animės žiūrėjimą tik, maždaug, 12-tos klasės pradžioje Apart animes žiūrėjimo dar ir studijuoju (Multimedijos technologijos Šiauliuose), tinginiauju, bei tiesiog gyvenu

Comment

• Minhee
              Naujokas
              • 2014 02 20
              • 1

Sveiki visi. Esu Eglė iš Kretingos, tačiau gyvenu ir studijuoju Kaune. Šiuo metu man 21 metukai ir Japonija domiuosi jau 8 metus. Anime žiūriu jau nuo 2005 ir pradėjau žiūrėti ne taip, kaip kiti nuo Naruto ar Drakonų kovų, o nuo Vampire Knight. Taip pat domiuosi Japonija ne vien dėl anime ar J-Music, bet dėl jos kultūros, moderniųjų menų, architektūros ir pan. Jeigu, kas norėtų pabendrauti, tai drąsiai rašykit ^^

Comment

• Aiyana
                Naujokas
                • 2014 09 24
                • 4

Labas visi,
                kadangi prisiregistravau pamaniau, kad būtų visai gražu ir prisistatyti. Esu Sandra, man 17 metų. Anime pradėjau domėtis ne taip ir senai, prieš metus. Vienas geras draugas pasiūlė pažiūrėti Bleach, pažiūrėjau ir labai patiko, taigi ieškojau kažko panašaus ir taip prasidėjo mano anime manija. Šiaip ir seniau žiūrėjau anime per tv, bet tada dar nesupratau, kad egzistuoja toks dalykas kaip anime. Buvau pamišus Dragon Ball Z fanė (labai pamišus), net svajojau rasti vaikiną panašų į Goką (nejuokauju), bet taip ir neradau . AZ atradau atsitiktinai, o prisiregistravau su tikslu surasti bendraminčių su kuriais galėčiau laisvai kalbėt apie anime . Tai tiek, o kas nori sužinot daugiau drąsiai rašykit į PM

Comment

• Chloras
                  Metalbending prodigy

• 2011 05 01
                  • 107

Eh, savo laiku aš irgi buvau pamišęs dėl DBZ. Good times. Sveikinu prisijungus.
                  Heavy Metal Maniac.

Comment

• Aiyana
                    Naujokas
                    • 2014 09 24
                    • 4

Tai tikrai, kad geri laikai Chlorai, bent vienas mane supranta . Ačiū

Comment

• Mindux
                      ´ー` ♥ Katsu ♥ ´ー`
                      • 2009 06 29
                      • 115

Man įdomu kas nebuvo pamišęs dėl DBZ prieš ~10 metų Nu aišku yra tokių kam nepatiko bet bent jau iš mano pažystamų visi žiūrėję.
                      Anime list'as
                      Japanese Music Room

Comment

• Hikari_
                        Mental

• 2008 02 27
                        • 981

Man tai tekdavo slėpti, kad žiūriu xD

Comment

• Chloras
                          Metalbending prodigy

• 2011 05 01
                          • 107

Autorius Hikari_
                          Man tai tekdavo slėpti, kad žiūriu xD
                          Nuo tėvų? Ar nuo draugų?
                          Heavy Metal Maniac.

Comment

• Aiyana
                            Naujokas
                            • 2014 09 24
                            • 4

Kodėl slėpdavaisi Hikari_? Aš tai kaip tik susėsdavau su broliais ir žiūrėdavau, aišku mamos nuomonė apie DBZ buvo nekokia, nes ten pagal ją "aborigenai" laksto tik, bet vis tiek žiūrėdavom ir nekreipdavom į tai dėmesio

Comment

• stella
                              Shooting Star

• 2008 09 15
                              • 146

So now you have to leave the closet about watching anime? Although been there, done that
                              _____

In the future 15 people will be famous

Comment

• Hikari_
                                Mental

• 2008 02 27
                                • 981

Todėl, kad visos mano draugės buvo mergaitės skaitančios, kad DBZ ''tik bernam'' ir būtų žiauriai išjuokusios už tai, kad žiūriu (nors įtariu, kad pačios slapta žiūrėdavo)

Comment

Working...