Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • gediminas1994
    Naujokas
    • 2012 07 23
    • 16

    nežinau kaip, bet kažkaip nepastebėjau šios temos , taigi, mano vardas Gediminas man 17 metų, esu grynakraujis Kaunietis.
    Pirmas anime, kaip ir nemažos žmonių dalies buvo Dragon Balls Z, bet kuriam laikui buvau apleidęs šį stilių, nes nebuvo galimybės toliau į tai gilintis ( tuomet dar nebuvo mano namuose dievo interneto, per televizorių nebuvo labai didelio anime serialų pasirinkimo). bet po kurio laiko (kiek atsimenu tai buvo 6 klasėje) mane draugas sudomino serialu Naruto ir nuo to laiko aš esu užkabintas ant anime kabliuko nors tarp anime žiūrėjimo darau nemažas pertraukas (nuo 1 savaites iki kelių mėnesių) .
    Šį forumą atradau beieškant per google kokių nors anime fanų susibūrimų, ir netikėtai atradau šį forumą (kodėl aš to nedariau anksčiau net nežinau).
    Taip domiuosi psichologija, alternatyvia medicina , mokausi groti akustine gitara (kol kas tai juda laaabai lėtai ), nepakeičiamas transportas, dviratis (žinoma mano turimas galėtu būti geresniam stovyje, bet iš manęs mechanikas kaip iš šakutės šaukštas ) kartais pažaidžiu League of legends (bet kompas kartais man to nenori leisti) ir life for speed. mėgstu keliauti ir apskritai būti gamtoje.
    Į šį forumą įstojau nes norėčiau susirast daugiau bendraminčių ir praplatinti savo akiratį (žmonių prasme).
    Taigi, štai kaip ir viskas kas šovė šiuo metu man į galvą apie save, jai turit kokių klausymų, parašykit į pm or something

    Comment

    • _PuNk

      Hi. As _PuNk. Mano real vardas Ieva. Taip, esu mergina. Esu is Kaisiadoriu (kauno rajonas). Megstu piesti, klausytis muzikos, ziureti anime ofc. um.. turiu vokeciu avigani, kate. Suns vardas Ganja, kates - Kate. Jiems vardus sugalvojau as. Turiu sese, broli, mama, teva. Kalbant apie muzika, patinka rokas, ir lengvas ir sunkus. Lankau muzikos mokykla, gitara.
      Kai kuriems atrodau agresivus, netolerantiskas zmogus. Is isores taip ir atrodau. Is pradziu nelabai moku bendrauti, bet jei normalus, paprastas zmogu tai viskas einasi gerai.
      Dazniausiai Gyvenu savo pasaulyje, megstu svajoti.
      Megstu Jhonny Depp'a xD
      thats all :I

      Comment

      • Merzka
        Rebuff Overdrive

        • 2012 10 30
        • 14

        Yo.

        Čia kaip prieš autoritetingų dėdžių pilną salę kalbėt - nejauku kažkaip. Esu Gustė, esu čia ne pirmą kartą. Užsiregistravau dar 2007-ais, kai forumas turėjo maloniai šviesiai žalsvą, vėmalų atspalvio foną. Tuomet turėjau nickname'ą dėl kurio dabar labiausiai ir gėda; Dattebayo. Nuo ryto iki vakaro čia pratupėdavau, ir taip beveik tris metus. Grįžau dėl nostalgijos, pasilikau dėl velniai žino ko. Nesu hardcore otaku'sas, labiau turbūt tik šiaip, fanė.

        O dabar visi pribambasai apie kuriuos klausė OP. Gimiau ir gyvenu Kaune, jau 18 metų. Į anime įtraukė Rurouni Kenshin'as, vėliau visi tie klasikiniai animai kuriuos buvo išsipirkusios lietuviškos televizijos (visiems panašaus amžiaus individams gerai žinoma pasaka). Fotografuoju, editinu, gif'inu. Mėgstu Optimos Linijos mėtinius saldainius ir kaip dauguma artfag'ų pirmiausia atkreipiu dėmesį į estetiškai gražius anime.
        Paskutinis pakeitimas nuo Merzka; 2012-10-30, 10:14.

        Comment

        • adukas51

          Sveiki tai bus ne kiek prisistatymas o pasiulymas is geros idejos musu mylimiems anime fanams Lietuvoje. Taigi busiu Edvinas trumpiau Eddy taip bent jau mane vadina draugai ir pazystami Gimiau lietuvoje o gyvenu UK.Taigi o ideja tokia esu tas neitiketinas gerasis dede kuris uz dyka nori padeti zmonems isigyti mangu figureliu aksesuaru ar netgi cosplay kostiumu padesiu isigyti viska kiek tik leis jusu kisene ir fantazija ant daiktu nes as bendradarbiauju su ne viena uk anime parduotuve tik tiek gaila jos nesiuncia i LT todel jums tereiktu betkokiam interneto saite suradus foto su norimu daiktu ar netgi randate puslapi kur matote norima daikta atsiunciate nuroda o as jums ta daikta gaunu jus mokesite tik ta kaina kiek kainuoja daiktas plius pastas beje greitu metu planuojama parduotuve internetine nes paskutiniu metu pastebejau kad lietuviai tai paleidzia del lesu stygiaus ir sunkiai gaunamu prekiu Beje kas noresite susisiekti su manimi skype Edvinys1 arba facebuke iveskite Edvinas Doksas ir aptarsime ko pageidaujate Tai tiek iki ir sekmes ziurint bei toliau persant savo draugams koks nuostabus vis del to yra anime pasaulis kuris tinka ne tik vaikams bet ir suaugusiems iki

          Comment

          • RIN@LEN
            Naujokas
            • 2010 04 20
            • 7

            Sveiki,
            Nemanau jog atsiras tokiu drasuoliu, kurie skaitys visus 43-44 psl. bet vis vien papasakosiu apie save:
            Mano vardas Džordana. Man 17m., gyvenu Pabradeje. Anime pradejau rimciau dometis (domejausi kai man buvo dvilika) kai meno mokyklos mokytoja pasake, kad norintys nupiestu anime temai paveiksleliu, parodai. Na cia as ir sutikau. Internete pasiskaiciau kas is vis yra tas anime... va cia viskas ir prasidejo... pirma mintys kuri man tada kilo dragon ball, pokemon'ai ir kiti filmukai kurios as ziurejau buvo anime. Tada pasikapscius internete radau anime zona, kas yra balzamas mano sielai. Dar noreciau pasigirti anime as uzkrieciau ir savo mociute. Nezinau kaip jus i tai ziuretumet, bet mes kartu jau 6 metus ziurime Naruto
            Tai va, bandziau uzkriest savo drauges sia lyga, bet jos sunkiai pasiduoda, bet jos neneigai jog anime yra ne siaip japoniski filmukai vaikams... Tad kas noretu suzinot daugiau rasykyt

            Comment

            • iApple
              Naujokas
              • 2010 02 06
              • 6

              Sveiki,
              Net nežinau kaip čia bepradėjus.. Oh well.. Aš esu Marijus iš Vilniaus, man 16. Manau kaip ir dauguma čia esančių anime pirmą kartą pamačiau per LNK ir nuo to laiko esu užkietėjęs fan'as. Man patinka ilgi, užbaigti anime, po kurių nekyla jokių klausimų "o kodėl čia taip?", vienu žodžiu, visame kame mėgstu užbaigtumą. Tačiau neatsisakau pažiūrėti ir kitų anime, mėgstamiausi turbūt būtų One Piece (prieš rašydamas čia kaip tik pažiūrėjau naują ep. ) , tačiau neatsisakau pažiūrėti ir kitų, mane ypač sužavėjo Code Geass ir Clannad. Hmmm... Daugiausiai klausau rock'o , norėčiau išmokti groti gitara, bet, deja, nebeturiu laiko pradėti mokytis naujo dalyko. Taip pat sportuoju, nesakysiu ką, paklausite patys.
              Čia rašau, nes mano aplinkoje visiškai nėra žmonių, su kuriais galima būtų pašnekėti apie anime ar šiaip rimtesnes temas. Gali būti palaikytas vaiku arba likti nesuprastas. Taigi, kas norėtų su manimi susisiekti - mano numeris 867836306 (pildyk). Laukiu jūsų žinučiu!

              Comment

              • pixel.hime
                pesimistė
                • 2013 01 13
                • 16

                Sveiki visi. Esu Greta, man 17, esu iš Vilniaus.
                Anime, manga ir Japonijos kultūra domiuosi jau maždaug 7 metus.
                AnimeZoną žinau jau labai seniai, tačiau tapau nare tik šiandien.
                Domiuosi mokslu, menu, pati laisvalaikiu labai mėgstu papiešti.
                Didžiąją laiko dalį internete praleidžiu Tumblr bloggindama apie meną ir rebloggindama kates. Gaila, katės neturiu, bet turėsiu tikrai.
                Dar patinka gerti arbatą ir valgyti.
                Tai va. Nieko įdomaus
                dA | Tumblr

                Comment

                • VanAuge
                  Naujokas
                  • 2012 10 30
                  • 1

                  Konichiwa mina-san . Esu Augustinas iš Tauragės, man 17 metų. Realiai anime pradėjau domėtis prieš 5 metus ir pirmasis anime buvo "Naruto"(kas be ko neskaitant dbz DD). Ilgai trukau kol ištikrūjų persilaužiau ir pasidarė smagu žėt anime, nes kol dasivijau naruto ongoing serijas trukau apie 2 metus. Šiuo metu žiūriu įvairuas žanro anime, bet labiausiai domina top'iniai anime, daugiausiai žiūrimi ir t.t. Apie AnimeZoną, taip pat žinojau, gan seniai, ištkrjų tikėjausi čia rasti iš to pačio miesto anime žiūrinčių, bet dėja neradau ir sumasčiau parašyt prisistatyma šiandien. Šiaip ką apie save be animes galiu pasakyti čia, tai, kad sportuoju pastaruoju metu ir pakankamai nemažai, bandau pasitempti moksluose, bet nepergeriausiai sekasi DD, mėgstu taip pat piešti(daugiausiai įkvėpimo įgaunu piešti per nuobodžias pamokas), kartais net paskaityti knygas, bet labai unikalias ir išskirtinias, na kaip ir kekvienas moksleiviais begalo laukiu vasaros DD.

                  Comment

                  • ReaTaL
                    Naujokas
                    • 2013 04 08
                    • 1

                    Sveiki esu Kęstutis, asmuo,ganėtinai paprastas, monotoniškas ir mažai kuo išsiskiriantis iš kitų.. Daug laiko praleidžiu prie PC, žaidžiu, naršau ar mėginu kažką suklijuoti su Sony Vegas, Photoshop programomis (Šioje srityje esu smalsus pradinukas ). Vienintelis sportas kurį pripažįstu yra futbolas,neskaitant kūno tvirtinimo pratimų ir t.t. (Ar kaip juos pavadinti? "_") Mėgstu lengvai tekančią melodiją, todėl daugiausiai klausau liquid dubstep, chillstep, ar rock stilių dainų. Ir pats kaip tos dainos esu lyg stovintis vanduo, kuris nepastebimai iš lėto teka pirmyn. Anime pradėjau domėtis gana neseniai praeitų metų vasarą, ir labai užkibau, negaliu atsiplėšti, visos bemiegės naktys yra skirtos tik anime . AnimeZona radau atsitiktinai, šiandien šovė mintis užsiregistruoti kokiame nors forume, kuriame būtų daug bendraminčių apie Japonijos kultūra. Mintys sukosi aplink užsieniečių tinklapius, bet atsitiktinai patekau į AnimeZona, taip ir nusprendžiau užsirengistruoti . Uhomhhoh.. Vos nepamiršau esu kilęs iš Alytaus krašto ir... ką daugiau galiu pasakyti.. Nah.. pakaks..

                    *Bows politely*

                    Right, right... Nepaminėjau.. dažnai maišau lietuvių, anglų kalbas, nors abiem nemoku taisyklingai rašyt... Be to dažnai įkišu ir veiksmo žinutes, kaip kiek aukščiau parašiau "*Bows politely*".


                    Anyways malonu susipažinti.. Gal atrasiu savo Senpai, kuris suteiks man instruktažą.

                    Comment

                    • Yuu_S
                      友人
                      • 2010 05 24
                      • 13

                      ///

                      Paskutinis pakeitimas nuo Yuu_S; 2014-06-30, 00:08. Priežastis: ....

                      Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online

                      Comment

                      • nemesis
                        Super mega ultra rašytojas

                        • 2010 11 08
                        • 1178

                        No offense, bet greičiau tegu išemigruoja tie "beviltiškos šalies" atstovai. Ir Lietuvoje galima puikiai gyventi. Jei turi galvą, bei moki suktis pinigų pakankamai ir šioje šalyje turėsi (čia tiems kurie viską pinigais matuoja). Gyvenimo kokybė (neskaitant pinigų) tikrai nebloga. Pakankamai graži gamta, patogus susisiekimas , Lietuvoje tikrai nemažai laisvės, čia daug šaunių, gerų žmonių. Galų gale, čia jautiesi savas, tarp savų. Gyvenu čia tam, kad, tobulinčiau, kurčiau savo kraštą, o pasisakymas "beviltiška šalis", žeidžia mane, kaip šios šalies pilietį.

                        Comment

                        • Abalys
                          Nope!

                          • 2010 07 20
                          • 1136

                          Pilnai sutinku su Nemesiu. Užknisa tokie pasisakymai... Žmogus dar matyt jaunas ir nieko gero nenuveikęs šiam pasaulyje, nepabandžius rast darbą čia Lietuvoje, o tik prisiklausius savo klasiokų planų apie emigraciją ar giminaičių, norinčių pavaidinti, pasakų kaip ten viskas "šustra", žaliasnė žolė bei gera užsienyje. Taip... Ten atlyginimai didesni, bet... kad ten prasimuši - šansų labai mažai. Jei buvai žioplas Lietuvoje - tai ir užsienyje liksi žioplio vietoje prie konvejerio kokiam nors fabrike bei gyvensi ne nuosavame bute, o bendrai su kitais emigrantais, kurie tiesą pasakius kartais užpisa... Kalbu ne iš savo patirties, bet iš draugų bei giminaičių, kurie jau paragavo tos emigracijos skonį bei norėtu pasitaikius progai grįžti Lietuvon. Deja tik, kad ne visi tą gali... kai kurie jau nebeturi pas ką sugrįžti. Na bet jei vis dėl to prasimuš... sveikinu, bus vienas iš tukstančio Taigi... skrisk už jūrų marių iš šios "beviltiškos" šalies! Sekmės

                          Comment

                          • PGirl
                            Magician
                            • 2013 04 03
                            • 5

                            Sveiki

                            (tikro vardo neskelbsiu). Taigi.. Man 18 ir baigiau mokyklą xexe (nors egzaminų atsakymų dar nežinau, bet manau, kad viską išlaikiau). Liepos mėnesį važiuoju dirbt ir gyvent (gal ir vėliau studijuot) į UK (beje nevažiuoju todė, nes Lietuva yra "beviltiška",o važiuoju todėl, nes noriu pasisemt gyvenimiškos patirties ir pagaliau nulipt nuo tėvų sprando). Domiuosi Azijos kultūra, muzika. Skaitau knygas, manga. Žiūriu anime, dramas. AZ žinau nuo kokių 2008 (tik pastaruosius metus nesilankiau.. tai dabar visiškai atsilikus jaučiuos). Nenoriu išsiplėst tai manau užteks.

                            Comment

                            • Crimsonas
                              Naujokas
                              • 2013 07 08
                              • 6

                              Sveiki visi!

                              Esu Tomas is Silutes, bet siuo metu gyvenu ir studijuoju Kaune. Man 19, o esu pats tinginukas toks, a lazy person xD
                              Anime pradejau ziureti internete nuo 12os su populiariuoju "Naruto". Zinoma sis puikus shounen yra geras startas naujokui ir jis mane uzkabino labai greitai kaip ir dauguma kitu Kartu su anime opening'ais ir ending'ais pradejau klausyti ir japoniskos muzikos.
                              Apie si tinklapi zinojau jau senokai ,bet neprisiwerciau uzsiregistruoti (lazy me), siandien pamaniau ,kad jau reiktu, tikrai butu malonu atrasti bendraminsiu bei draugu su kuriais butu galima plepeti, diskutuoti ir pan.
                              Laisvalaikiu be anime/mangos megstu piesti, tapyti arba siaip keverzoti nesamones xD megstu begioti ar vazinetis dviraciu, patinka gamta, taip pat esu didelis zaidimu megejas, zodziu nemazas geek'as
                              Man patinka ivairus anime/manga zanrai, esu labai priimantis wiska, megstamiausia anime - FMA:Brotherhood, Manga -....sunku kanors issirinkti, a tie between Berserk, Vagabong ir Homunculus Megstamiausios zaidimu serijos - klasikiniai Resident Evil, Shin Megami Tensei, Dragon Quest ir Mega Man.
                              Na kolkas tiek

                              Comment

                              • tomasxp
                                23 lvl Paladinas

                                • 2012 09 11
                                • 46

                                Sveiki

                                Esu Tomas is Vilniaus. Man 22 metai. Mokausi IT technika Vilniuje. Labai panasus i savo avatar xD <<<<

                                Pirmi anime kurie TIKRAI sudomino mane buvo Lucky Star, FullMetal Alchemist. Kai buvau mazas tai ziurejau Dragon Ball per uzsienio kanala. Kai baige airint per ta kanala GT tai tik po kokiu 2 metu pradejo rodyti per LT kanalus pirma sezona Krc buvau tada kietas visi tik prase spoilint. Bet nesu dabar nei DBZ nei Naruto fanas. Labai daug no-lifeinau vidurineje.. bet i pabaiga grizau i "doros" kelia, tapau Otaku 2 zmoniu deka kuriu as jau senai nemaciau, ir jie nezino kokia didelia itaka man padare kai mokiausi vidurineje. Siuo metu gyvenu kaime. Nesimatau su draugais taip daznai ir jau 2 metai kaip nieko nepazystu is apylines, tapau toks biski socially awkward. Nerenku nei manga nei figureles, isvis neturiu jokios kolekcijos bet planuoju pradet savo kolekcija.

                                Personality: hmm esu labai tingus nu ce ir taip aisku, tarp nepazistamu drovus, tarp draugu biski crazy, daug nusisneku Mano asmenybe keiciasi labai daznai, priklauso nuo aplinkos. Nemegstu deveti kepuriu ir kojiniu

                                Pomegiai: Daug laiko praleidziu prie kompiuterio losdamas LoLa, Skyrim arba FF dalis, ziuredamas 9gag. Labai patinka doujin indie games susije su Touhou. Labai vertinu japoniska muzika, nors dabar perejau nuo j-pop i doujin. Klausausi daugiausia Alstroemeria records, EastNewSound, Alice's emotion. Be ausinuku - niekur, visada klausausi tik japoniskos muzikos. Savarankiskai mokausi japonu, bet nieko is to neiseina, moku tik hiragana ir katakana bet pats nelabai ka suprantu nebent ka ismokstu is anime. Bandau piesti bet nelabai kas iseina irgi Megstu vazineti dviraciu, nors nera kompanijos + db taiso visus kelius apilinkese tai ce dviracio lauzymas ne vazinejimas.

                                Megstamiausi anime/manga zanrai: Slice of life, Supernatural, Fantasy.

                                Comment

                                Working...