Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • GreenEye
    Naujokas
    • 2011 05 09
    • 9

Hi. Vardas mano Raminta ir metų man 19. Anime man patiko seniai, nuo tų laikų, kai dbz rodyt per tv pradėjo.. lol.. bet domėtis pradėjau gan vėlai, kai parsisiuntus pažiūrėjau FMA. Be anime kartais paskaitau mangą, bet neesu mėgėja skaityt, tai tik trumpas arba laaabai jau man įdomias mangas skaitau.. pvz "Dengeki Daisy, Vampire knight.. Dar esu pakvaišus dėl K-pop, J-dramų, ir yvairių korėjietiškų/ japoniškų laidų laidelių, kurios man sukelia juoko priepolius x) Šeip esu linksmų plaučių žmogus, man viskas įdomu kas nuotaiką pakelia ir iš ko galima smagiai pasijuot. Dar be to dievinu visokius mielus dalykus... jaučiu jai nuvažiučiau į kokią Japoniją ar Korėją praleisčiau visus savo pinigus ir prisipirkčiau tų visokių cute šūdukų

Comment

• smetonius
      Naujokas
      • 2012 04 14
      • 12

Yo~ Esu Egidijus vardu. Man 16 metų ir pakolkas gyvenu Plungėje. Šiuo metu baiginėju 10ą klasę. Esu keistokas žmogus, dažnai apie kokias nors nesąmones galvojantis, nedaug bendraujantis, draugų laabai mažai teturintis. Anime atradau, kai per LNK - DBZ, YuGiOh, Samurai X, Shaman King ir t.t. Bet va kai parodė Narutą per TV taip sakant galutinai užsikabinau Po kelių serijų sėdau prie kompo ir susieškojau kur čia tą Narutą toliau žiūrėt nelaukiant kitos dienos Favoritai tai turbūt būtų - 1. Naruto Shippuden 2. Wolf's Rain 3. Freezing. Mangoj tai tas pats irgi būtų Anime patraukė tuom, kad leidžia man atitrūkt nuo realybės. Pareinu namo, užsidedu ausines, pasijungiu anime ir aš jau lyg ir kitam pasauly, gyvenu, valgau, miegu ir visa kitą darau kartu su anime veikėjais . Animezoną atradau ieškodamas lietuviško forumo susijusio štai su šiuo dalyku - ANIME Nesu išrankus maistui, bet visdėlto labiausiai mėgstu mamos pagamintus patiekalus Labai mėgstu gerti arbatą, per dieną po kelis puodelius išgeriu Nu nebžinau ką čia dar parašius, jei norėtumėt ko sužinot, tai prašom į PM parašyt ^^

Comment

• Barb.*
        Narys

• 2011 11 06
        • 30

Sveiki. ^^ Pagaliau radau laiko prisėst ir kaip nors trumpai (o gal ir visiškai ne. ;o) pabandyt prisistatyt. Vardas mano - Barbora (Barb/Barbė/whatever). Tebesu pyplė (jei neklystu, dabar turėtų būt man 14). Kol kas gyvenu Plungėj.
        I have no idea kaip suradau animezoną. Bet džiaugiuos, kad radau. : ) Anime pradėjau domėtis taip, kaip ir daugelis - užkabino tie keli per lietuviškus kanalus rodomi serialai. Ir vsio. nebepaleido. Tai teip vat.
        Kas jau kas, bet negaliu gyvent be muzikos, dailės ir... mokslo. Bišk bandau būt matematike, nors pastaruoju metu pradėjo traukt chemija, biologija ir kitokie keisti daiktai. Esu viena iš tų žmonių, kurie visai netyčia ir per daug nesistengdami gauna aukštus įvertinimus iš visko. Groju viskuom, kam tik randu laiko. Tiksliau pastaruoju metu esu susikaupusi ties smuiku ir pianinu. Laabai mėgstu grot beveik viską, ką išgirstu - nuo Vivaldi iki Nirvanos, Queen ar kokių pastaruoju metu visur skambančių catchy dainelių.: / Artimiausiu metu bandysiu mokytis grot gitara, gal būgnais ir violončele. hm... dėl dailės tai... piešiu kai tik yra laisvo laiko. Per pamokas ypač. : D Dailės studija visai neseniai padėjo išauginti meilę tapybai. Tai dabar ir smaginuos. Dar myliu kalbas. Renku lotyniškas sentencijas, mokausi prancūzų, vokiečių kalbų. Gyvenimas privertė pakankamai anksti pradėti mokytis anglų kalbos ir dabar šneku gan laisvai ir jau nebėra tos baimės ir rūpesčio, atseit, "o ką dabar sakyti...?". Dar turiu mokytis rusų, bet tuom nelabai džiaugiuosi. Nepatinka man rusų. : c Ai, dar myliu knygas! Kažkodėl pastaruoju metu panešė ant XX a. detektyvų. Vasarom mėgstu pasėdėt bibliotekoj. ^^
        Nelabai galėčiau dabar išvardint savo mėgstamiausius anime ar manga. Tarkim, kad dabar tik bandau susidaryti tą sąrašą. Bet kas jau kas, myliu "Kuroshitsuji" mangą. Didelį įspūdį paliko anime "Another". Laisvalaikiu smagu būdavo karts nuo karto pažiūrėti "K-on!" ar "Gosick". Dar labai patiko "Hotarubi no Mori e". : ) Tiesą sakant, net neturiu kažkokio mėgstamiausio žanro. Nelabai net į juos žiūriu. Jei, patiko, tai patiko. Ir taaaškas.
        Maisto mėgstamiausio neturiu, bet iš gėrimų tai myliu arbatą. Ir karštą šokoladą. ^^
        Mėgstu stebėti žmones. Norėčiau cosplayint, bet nėra galimybių ir trūksta bendraminčių mano aplinkoj. TT-TT Kažkada bandžiau rašyti, bet nebebuvo laiko. Gal dar kada sugrįšiu prie to ir sukurpsiu kokį fanfiction'ą ar dar ką.. Kartais paneša ant craft'ų įvairiausių. Kritiškai renkuosi kokios muzikos klausytis. uhh...
        Dat is all.
        Jei norit pabendraut - rašykit. Mielai atrašysiu. ^^
        ˙ǝɹǝɥ pɐɯ ןןɐ ǝɹ,ǝʍ

Comment

• svajuncikas
          Naujokas
          • 2012 05 17
          • 13

Oj kiek jūs čia plačiai save aprašėt nu tai aš apie save esu Svajūnas draugai vadina Spakains artimi draugai Svajunčiku o artimiausi tiesiog Spakas iš pradžių nervavo vėliau pripratau xD šiaip esu iš Alytaus mokausi statybų ir verslo mokykloj šiap pomėgiai būti su kompanija mėgstu vakarėlius dar labai mėgstu siautėt ir kompiuterį na o po visko žiūriu anime labiausiai patinka na patiko aruto kol nenubludijo dabar code geass spice and wolfs, macro frontier ir daugybė daugybė kitų na iš svetainių animeminusfam.lt ir animeworld.lt turbūt mačiau viska xD na tik apie mane ai nu dar man 18 metų

Comment

• kurnaktis
            Naujokas
            • 2012 05 26
            • 4

Sveiki,

jau kaip seniai rašiau apie save kur nors (ko gero paskutinis atviravimas buvo kuriantis Facebook, tai va kaip seniai), todėl pasistengsiu suteikti kiek daugiau informacijos apie save.
            Gyvenu Vilniuje, domiuosi menais. Ypač vizualiais, tačiau, kadangi vaikystėje nebuvo lemta baigti dailės mokyklos, pasirinkau fotografijos kelią. Iš pradžių pats, dabar jau esu fotografijos studentas. Iš pradžių tai buvo 'magija', nuostabi saviraiškos forma, dabar - daugiau, nei paprasta saviraiška, o dar ir filosofija, ateities planai. Savęs nelaikau dar menininku. Greičiau wannabe menininku. Tai kas kuria meną, manau dar nėra menininkas. Menininkas tas, kurį kuria menas, kurio valdo asmenybę. O aš, dar tik atrandu meną ir labai lėtai tas vyksta.
            Kas keisčiausia, mano vaikystėje anime/mangos/j-anything praslydo pro šaly. Aš to nemačiau. Nežinojau apie tai. Neskaičiau apie tai. Sužinojau gerokai vėliau ir supratau koks tai grožis gali būti. Taigi, esu dar labai naujas čia (kaip J-kultūroje apskritai). Labiausiai žavi mangos, cosplay (nors pats dažnai lieku tik stebėtoju - fotografo likimas).
            Užsiregistravau čia, nes norėčiau susipažinti su kūrybingais, meniškais, įdomiais, draugiškais žmogučiais, nes manau, kad suprasti grožį yra įmanoma tik mokantiems jį įžvelgti : ) Visada norėdavau susipažinti su įdomiomis asmenybėmis, tiek vaikinais, tiek merginomis.
            Man dabar 22, tačiau amžiaus skirtumas bendrauti niekada netrukdė ir nebuvo svarbus.

Comment

• Skypy_Stick
              Filosofas
              • 2012 01 15
              • 30

Sveiki visi . Tikras vardas - Donatas. Gyvenu kaime, mokausi gretimo miestelio gimnazijoje. Sunkai gaudausi realybėje. Šiap tai dažniausiai apsimetu gyvu ir kvailu, kad tik prie manęs nesikabinėtu . Kaip susidomėjau anime? Nebepamenu... Kai buvau 10 ar 12 (nežinau) per televizoriu rodė DBZ, Sailor Moon ir Rurouni Kenshin. Ši japonų animacija man patiko labiau už Simpsonus ir Kempiniukus . Ypatingai Samurai X. Maždaug tuo metu tėvas ir nupirko kompiuterį. Tada sėdėdavau prie jo kiaurą para žiūrėdamas DBZ ir Samurai X. Klasiokai kalbėdavo apie pirma sezona o aš jau žinodavau kas trečiam vyksta . Po to buvo pertrauka nes iš miesto krausčiausi į kaimą. Maždaug prieš metus vėl intensyviai pradėjau domėtis anime kuo toliau tuo labiau ir manga. Anime žanrai kurie patinka man visiškai - tokie visi. Žiūriu viska tik, kad tai būtų anime. Didžiausia mano blogybė tą, kad nemoku drop'int. Ir tai man labai trumpina gyvenima . Anime zona atradau naudodamas googlės paieška. Tiesiog netyčia . Patiko čia reguliariai skelbiamos naujienos ir didelė protingų žmonių sankaupa (kaip kvailai skamba bet niekaip kitaip sugavot neišėjo ). Pomėgiai: neseniai pradėjau piešt, patinka ir net galiu laikyt manija airsoft'a ir paintball'a, ir žinoma anime ir manga. Jei kils klausimų rašykit būtinai atsakysiu.
              Jei pasimetei savyje, nežinai gyvenimo prasmės ir net nežinai kam vis dar gyveni - sveikas atvykęs į mano pasaulį.

Comment

• Siringe
                Naujokas
                • 2012 06 21
                • 4

Hajimemashite Animezonoje plaukioju jau senokai, tik užsiregistruoti nebuvo reikalo. O štai dabar (matyt) atsirado Nemanau, kad daug čia rašysiu, bet vis tik Anime pradėjau domėtis vaikystėje, TV dėka, kai dar nesupratau, jog tai - anime. Dabar, jau studentė, šiek tiek nutolau ir nebežiūriu ko papuola, o kartais ir tik tai, kas mane sudomina. Mano "skonis" mergaitiškas , mėgstu Nana, Skip Beat, Nodame Cantabile, Rideback ir panašiai, bet vaikystės Samurai X jau tikriausiai nieks nebeišmuš .
                Pastaruoju metu pradėjau žiūrėti daugiau japoniškų filmų, dramų, kartais paskaitinėju manga. Kažkaip naują anime pradėti reikia ypatingos nuotaikos.
                Ką dar galiu apie save papasakot? Kartais mėgstu piešti, bet ne tiek, kad išeitų perteikti taip, kaip norėčiau (bandysiu tobulintis). Dar labai patinka kalbos. Pirmiausia anglų, taip pat mokausi prancūzų, vokiečių. Japonų kalba irgi mano planuose, bet dar tolokai .
                Tai kolei kas tiek .

Comment

• Svajotojas
                  Naujokas
                  • 2012 07 13
                  • 17

Sveiki visi, kaip dauguma čia rašiusių asmenų taipogi nepastebėjau šios skilties bet dabar nekantrauju prisistratyti ir gerai praleisti laika su bendraminčiais.
                  Mano vardas Aurimas, man 17 metų gyvenu Kaune. Šiuo metu kaip tik jieškau kompanijos linksmai praleisti laika (kuri taip pat suktusi aplink anime), ir ne tik apie ja. Norėčiau vykti į bet kokį susitikima anime's tema, kad galęčiau "apsiuostyti" arba bent viska gerai išsiaiškinti ( cosplayint irgi labai norėčiau). Rašiau tiek apie anime o kaip pats susidomėjau nepaminėjau...draugas... visgi tie draugai visur tempia, taip ir man pasiūlė žėti viena anime ongoing .... taip išsirutuliavo kad visa japonų šioji sub kultūra užgriuvo mane ir savo noriu smengu vis gilyn. Dėja mėgstamiausių anime neturiu ... deja net ir prisiminti pavadinimus sunku... nors prisimenu tik apie ka buvo ir tai padeda žinot kuriuos mačiau... mėgstamiausios anime kategorijos - visos. Beje kolkas mėgstamiausias valgis, gal net nevalgis.MEDUS

Beje laisvalaikiu sportuoju, tenisas, sporto salė. Groju gitara ir šnipinėju ka animezon'istai veikia
                  O apie pačia animezona sužinojau kaip visada tukstantini karta vesdamas i google laukelį žodžius kurie man reiškia beviltiška jieškojima bendraminčiu, idėjų, bei saves atradimo.
                  Paskutinis pakeitimas nuo Svajotojas; 2012-07-13, 16:17. Priežastis: Nepaminėta keleta punktų

Comment

• sonhizzz
                    Naujokas
                    • 2012 04 17
                    • 8

Sveiki,

Mano vardas Laurynas, man 18 metų esu iš sun city(šiaulių), turbut kaip ir dauguma čia anime pradėjau domėtis nuo visokių DBZ, digimonų,pokemonų... Apie anime zona sužinojau iš mokyklos bibliotekos. Mėstamiausi anime turbut Code geass ir Death Note.Man sunkiai sekasi rašyti rašinėlius, nesu tas žmogus, kuris pilstytų iš tuščio į kiaurą, tad tiek

P.S. Be anime taip pat esu užkietėjas geimeris, šiuo metu žaidžiu League of legends.

Comment

• Salt_
                      Naujokas
                      • 2012 06 12
                      • 3

Laba naktis,

Pamaniau, gal ir aš trumpai pristatysiu... Esu Druska, būsimas IT "studis", specializuosiuosi programavime. Pats tuo savarankiškai užsiimu ir iriuosi į priekį. Tobulėti labiausiai motyvuoja ta mintis, kad programuotojas gali kurti savo pasaulį su tam tikrom taisyklėm. Taigi domina žaidimų kūrimas.

Kadangi žaidimai / multimedijos siejasi ir su menais, mane domina ir žaidimų siužetas, aplinkos, unikalūs veikėjai, išreiškotos idėjos ir visa kita. Anime žiūriu tam, kad tobulėčiau. Labiausiai mėgstu rimtus, kažką "pasakyti" noriunčius anime. Patinka ir filosofiniai. Dievinu sci-fi, cyberpunk. Atsiprašau, bet visiškai nepernešu eechi, komedijų, tų visų nuobodžių ir wooden filosofija persmelktų slice of life. Asmeniškai užtektinai prisislice'inu realiame gyvenime, o anime man reikalingi periodiškai pamėgti nuo realybės.

Interesų pas mane daug, ne tik žaidimai / jų kūrimas / programavimas ar anime... Tai yra: filmai, sci-fi, cyberpunk, fantasy knygos, muzika (anksčiau norėjau tapti kompozitoriumi ) ir sportas (ties viena šaka niekad nebuvau apsistojęs, mėgaujuosi įvairiomis).

Tai tiek šį kartą.

Comment

• Marjo
                        Naujokas
                        • 2012 09 07
                        • 2

Sveiki,

Aš esu Marius, man 16, gyvenu Panevėžyje.
                        Anime ko gero susidomėjau vaikystėje pažiūrėjęs "Spirited Away", bet domėjimasis atgijo tik 12 metų, kai pradėjau žiūrėti "Naruto". Nuo tada ir išliko susidomėjimas anime. AnimeZona atradau ieškodamas lietuviškų anime fanų puslapių "google", kad surasčiau bendraminčių iš Lietuvos.

Mano mėgstamiausias žanras yra cyberpunk, todėl man labiausiai patiko "Serial Experiments Lain" ir "Ghost in the Shell".

Pačio mėgstamiausio žaidimo neturiu, bet "Portal" būtų vienas iš mėgstamiausių. Šiuo metu noras žaisti žaidimus yra stipriai sumažėjęs, tačiau kartas nuo karto pažaidžiu "Aika Online".

Taip pat savarankiškai mokausi programavimo. Iš pradžių domino žaidimų programavimas, bet dabar labiau domina svetainių, kompiuterių apsauga.

Tiek šiam kartui.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Nolikita

Sveikiii c: .

Esu Ieva , iš Kėdainių , man 15 metų . Anime susidomėjau maždaug ... hmmm ... tikriausiai apie 10-11 savo gyvenimo metus , tikriausiai mane užkrėtė brolis xD . Į Anime Zoną "įstojau" ... manau norėdama susirasti bendraminčių & stuff ^^ .

Mėgstami anime žanrai - demon , supernatural , school life & umm ... ecchi >.> .

Beje , žaidžiu kompiuterinius žaidimus ! Jau ketverius metus žaidžiu World of Warcraft , šiuo metu - Molten WoW serveryje , Frostwolf realme . Jei kas irgi ten žaidžia - susiraskit Nolikitą (alliance) arba Kurushimi (horde) :> .

Ką dar veikiu - mėgstu piešti & skaityti . Perpiešinėju anime arba kitokius paveiksliukus (na , man gan neblogai sekasi c: ) , o dėl knygų - mėgstamiausias žanras yra fantasy . Pvz. viena iš geriausių mano skaitytų knygų - "Eragonas" . Taip pat PATI GERIAUSIA knyga , kurią esu skaičius - "Paslapties įpėdinis" . Skaitant ją tiesiog atrodo , lyg žiūrėtum anime *-* .

Kas dar .... na , mėgstu berniukišką stuff , tomboy stilius mane tikrai žavi . Nors pati norėčiau būti emo arba gothic , bet ... na , nelb. pavyksta x: .

Kas dar ... lankau karate . Neilgai , bet visgi lankau . Šiaip žiauriai žiauriai myliu parkourą . Pati juo neužsiimu , bet jau tie , kurie užsiima ... oi oi oi , kaip nerealu xDD .

Na , manau tikrai užtektinai priblevyzgavojau , šiam kartui (o gal & visam laikui) užteks . Būtų nuostabu rasti žmonių iš Kėdainių , kurie užsiima PK & , žinoma , domisi anime *-* .. (jeigu kam įdomu , galit parašyti man į 863653412 - pabendrausim .)
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2012-09-17, 15:30.

Comment

• Draconica

Hello, yello.
                            Esu Draconica. Iš senesnių vartotojų keletas gal ir atsimins kaip buvau pakėlusi mažutėlį "chajų" AZ, bet kitu nicku, kurio pati nebeprisimenu. Man 22 metai. Anime domiuosi nuo 13 metų, tai užėmė mano paauglystę, tai užima ir mano dabartinės veiklos didžiąją dalį. Buvau PAK, poto buvau viena iš vadovių JAK, bet pastėbėjau kad man išėjus nebelabai Klaipėdoje kažkas ir vyksta. Taip ir kyla mintis sukurti savo klubą anime mylėtojams, reikalingus kontaktus juk turiu (lol). Didžioji dalis iš Klaipėdos mane pažysta kaip Madarą (Nežadu niekam dabar aiškintis kodėl tai mano tikras vardas). Manga domina tik tiek, kiek ieškau horror žanro ir kiek domina pamatyti anime. Taip pat esu literatūros mėgėja. Beveik baiginėju istorijos bakalaurą ir esu susižadėjusi su forumo "naruto" temos mylėtoju pilkasis_kardinolas. Kas liečia muzikos erdvę esu gan atvira, bet daugiausia man tinka garso takeliai, tiek filmų, tiek anime, tiek serialų (GoT). Kažkada labai senai buvau LotR lietuviško forumo dalyvė ir vos neteko sudalyvauti "irl" rpg, deja, tebuvau jauna, o tada tiek ir galimybių nebuvo, nors meilė Toklienui ir didžiąjai daliai fantastikos žanro liko. Jei kylą klausimų prašyčiau pasilaikyti juos sau, nebent tai susiję su horror žanru anime/manga srityje.

Comment

• CupOfFruit
                              Original?
                              • 2012 09 15
                              • 1

Helloooo
                              Esu Orinta, 17 metu is Vilniaus.
                              Supazinau anime ,kaip ir daugelis, per LNK, kai buvo rodomi Sailor Moon, Dragon Ball, Rurouni Kenshin.
                              Domiuosi anime/manga jau apie 4/5 metus, su milziniska pertrauka per viduri ( apie metus visiskai nebesidomejau anime/manga, bet laikui begant vel atsirado noras pasinerti i anime/manga pasauli ).
                              Si foruma atradau per visagali Google, ieskodama lietuvisko saito apie anime/manga.
                              Na ir jeigu dabar apibudinus save...tiesa sakant, nezinau net nuo ko pradeti. Laisvalaikiu duomiuosi fotografija, muzika, filmais, menu ( ... ) ir aisku anime/manga, bei pacia Japonija ir jos kultura.
                              Vienas is pagrindiniu priezasiu kodel uzsiregistravau yra ta, kad ieskau bendraamziu, taip pat besidominciu anime/manga, kadangi mano dabartineje aplinkoje neturiu ne vieno draugo/drauges kuris dometusi tuom.
                              Tikekimes sis forumas man pades atrasti tai ko truksta.
                              Net neisivaizduoju ka cia dar parasius..tai tuo ir baigsiu.
                              Kas nori artimiau susipazinti ar suzinoti daugiau apie mane, rasykit i PM. )) Nesikandzioju ))

Comment

• Ulquiorra

Sveiki Ieskau bendraminciu

Sveiki mano Vardas Paulius domiuosi anime jau 5 metus praziurejes N seriju ir N japan movies, ieskau zmoniu bendraminciu man 20 metu
                                Skype ulquiorraeq Numeris 865411395 Rasykit rasykit rasykit :} paplepesim nes pastaruoju metu kaune NERA su kuo apie gera anime pakalbet
                                Arbent kartu paziureti taigi rasom ;]

Comment

Working...