Sweiki mano vardas Aistis esu is Panevezio, man 16.Anime susidomejau pries kelis metus rades vietiniame ftp.Apie animezone suzinojau #anime kanale nuo tada daznai cia lankiausi ieskodamas kokios info apie anime , mylimiausi anime Berserk ir Serial Experiments Lain, taip pat domiuosi manga.Del anime nesenai net pradejau mokintis Japonu kalba . Tai tiek apie mane
Susipažinkime ^^v
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
visai neseniai uzsiregistravau, esu Julija, 20 m. dirbu ir gyvenu Kaune. patinka mergaites (anime=)) labai jau sultingai jos atrodo , esu linkusi prie mitologijos, labai noreciau paziureti ah! my goodnes! ar kazkas panasaus, bet niekaip negaliu atsisiusti ugis 170cm. ir sveriu tik 56kg. megstu daug ir skaniai valgyti, didziausias skanestas tai keptos, paskrudintos vistienos blauzdeles su cesnaku, bulviu kose ir daug riebaliuku nuo vistienos... mmmm.... nerukau, patinka Kauno alus su pacios kepta duona su suriu ir majonezu, dar patinka krevetes ir pacios keptas sluoksniuotas obuoliu, trupininis pyragas (pacios istobulintas) tik labai jau seniai ji kepiau...
anime stiliaus piesinukai visada trauke... pazintis prasidejo nuo kazko panasaus i ,,mergaite Kait,, po isprievartavimo scenos pykino savaite (rode velai vakare per LNK, man buvo 16m.) ir zinoma DB trilogija, iskenciau tik dvi. o seip rimciau i anime multikus pasineriau radusi youtube, chobits, po to Ouran High School Host Club, labai patiko...
ka cia dar... megstu piesti, bet anime piest dar nebandziau, bet jau brestu, gal kada nors pamatysit mano piesinukus... anime zone radau ieskodama anime paveiksliuku ir graziu mergaiciu...
P.S. esu labai panasi i savo paveiksliukaPaskutinis pakeitimas nuo Daan; 2007-03-19, 09:15.cia asComment
-
Labuka esu Asuta (t.y. Asta) Esu svajoklė ir šiaip labai išsiblaškius Be anime dar kartais gitara pagrajinu ir parašinėju šį bei tą... Beje, Mokausi VDU,tokį labai įdomų dalyką - psichologiją (jei reiks pagalbos -aš jūsų paslaugoms) xD
Anime ir manga susidomėjau prieš kelis metus, užsikrėtusi nuo vieno jau sergančio šia liga
Mane visada labiau manga traukė, bet dabar negaliu atsitraukti nuo Maria-Sama ga Miteru
Iš žanrų tei labiausiai Shoujo-ai patinka *blush*.
Be Maria_Sama ga Miteru labai patiko:
1. Saikano(oi kaip verkiau...)
2. Deep love (manga - nice story... irgi verkiau)
3 Loving sisters ir kiti iš Yuri Shimai Magazine ( )
Šiuo metu skaitau Sick love
Tikiuosi, kad pirmai pradžiai pakaksComment
-
Amžius ne visadas rodiklis, tiesiog žiūrint reikia sugebėti žiūrėti, ir tiek... Bukus Anime gali žiūrėti dauguma, tačiau visokio žanro - nevisi toleruoja.
Aš nei garbingo nei kokio amžiaus (23 metai), tačiau nuo tada, kiek prismenu nemėgau jokių ecchi ar tiesiog idiotiško turinio anime. Tad - dar ir nuo žmogaus priklauso. Dementia bene įdomiausias žanras ;]
Laikykime tai trumpu sispažinimu ;]]
P.S. Azona vis keičiais ;] Logo jau kitoks. Nice.Comment
-
Visai kaip pažinčių klubas (sorry for joke).
Aš Ričardas, pakeliui į 19-ąjį gimtadienį. Anime mėgau visada, turbūt nuo tokių kaip Candy Candy, tačiau rimčiau susidomėjau prieš metus. Kaip tai įvyko nelabai pamenu, bet žavesį sukėlė didelės akutės ir judesių išreiškimas .
Apie būdą...mėgstu vienatvę, muzika ir savaime aišku anime
Comment
-
esu Akvilina is Kauno, ne per seniausiai suejo 19m. siuo metu kankinuosi 12 klasej, nors nebedaug teliko kankintis(aciu dievui) esu didele gamtos myletoja ir saugotoja tuo paciu ir gyvuneliu auginu stora, nutukusia katyte
kiek pamenu anime susidomejau per DBZ, po to seke Naruto, Bleach ir kiti.
po kiek laiko sumasciau kad reik ismokti japonu kalba, taciau po pusmecio mokymosi supratau kad neturiu uztektinai laiko japonu kalbai taciau uzkreciau anime reikalu savo 2 klasiokes jos man uztai turetu but dekingos (tikiuosi )
ka dar cia papasakoti..labai megstu plaukioti, be baseino neisivaizduoju gyvenimo
megstu sokolada ir saldainius, kuriu man nelabai galima.. ai, dar nepaminejau, kad esu gana auksta, visgi 181cm tai daug kas galvoja, kad krepsininke esuComment
-
Vitalijus, 21 metai
studijuoju programinga VU.
domiuosi menu [pagrinde vizualiuoju]. laisvalaikiu bandau kzka kurt..
per gyvenima esu siek tiek filosofas..
megstu stebet zmones bei aplinka..
anime susidomejau jau senokai. 3-4 metai bus. uzkrete sia lyga 1nas programeris [DragonX'o brolis, jei kas zino]. patinkantys anime zanrai: comedy [nebent jei gera komedija, o ne plokscias jp humoras], drama, sci-fiction, dementia..
na, neissiplesiu gal per daug.. keli papildomi sakiniai vis tiek netures dideles reiksmes 12to puslapio pabaigoje ^^
kam bus idomu suzinot smulkmenas - you can always PM me ^^Comment
-
Mmm...
Nepamenu kada susidomėjau anime jau
O šiaip - Bardakas, 18 metų. Gimnazijuoju Kaune.
Negalėsiu pasakyt kas sudomino anime, gal absoliučiai domėjimasis Japonija ir jos kultūra papildomai skatino į pomėgius.
Šiek tiek užsiemu menais, rašliavonėm.
Mėgiamiausi žanrai: dementia, drama, romance, sci-fi... šiaip viskas jėga kas gerai padaryta.
(pastaba, šita turėjau parašyt prieš pusantrų metų kažkur, bet neseniai acc susigrąžinau tik )Comment
-
OH ^_^"
man 14.Pirmas matytas anime buvo Candy Candy.Bet tada ash nenutuokiau kad anime yra gerai.Poto kai jau buvau vyresne pamaciau Rurouni Kenshin ir tada susidomejau anime.Bet nemaniau kad galiu pati piesht...man tiesiog patiko ^_^".
Mano keverzonės yra pradedančiuju gijoj.Dar esu moksleive kaip jau suprantama ish mano amzhiaus.emm.Lankau dailes mokykla.Gyvenu kopiuteryje xD
P.S Dažniausiai nemėgstu pyktis, bet kai sunervina pradedu aiškintis santykius ^^ Karais nesuvaldomai nusišneku 7_7"
P.P.S žaviuosi Japonija....Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2007-12-18, 19:00.Comment
-
Sveiki,
Atleiskyt, bet sugebejau perskaityti tik paskutinta 12'a puslapi, daugiau laiko neradau, kurio nuosirdus pranesimai mane pakankamai suzavejo ir priverte mane taip pat nors biskeli parasyti apie save.
Na vardu as Denisas, trumpiau tariant Dennis, o pavarde manau nera reiksminga. Gimes 1985'ais ir gyvenu siuo metu vos ne Lietuvos centre, jaukioje provincijoje, Jonavoje. Siuo metu dirbu ir vazineju vos ne po visa Lietuva uzimdamas vidaus dailides stalio pareigas... Apie artimiausius planus siuo metu labai sunku sakyti...
Na Animacija as susidomejes labai senai, kuri mano gyvenime turi labai auksta vieta, o butent Anime pradejau ziureti gal nuo 14'os metu, kurie jau visiems gerai zinomi, kaip Dragon Ball, Speed Racer ir kiti, kuriuos siuo metu labai sunku atsiminti. Buvo labai ilga pertrauka, kai anime isvis neziurejau, kol galiausiai pasiekiau prabudima, kai isvydau anime pavadinimu "Ergo Proxy", kuris labai suzavejo ir pastumejo pasidometi kitais dabartiniais anime...
Beto labai susidomejas Muzika(Royksopp, Sigur Ros, Muse, The Prodigy, Daft Punk ir t.t.) beabejo Kinu (is megstamiausiu galeciau pabrezti gal: "A.I." - Dirbtinis intelektas, "The Lord Of The Rings", "Green Mile", "PIRATES OF THE CARIBBEAN", didzioji dalis filmu su Robin'u Williams'u ir Tom'u Hanks'u) ir muzikos kurimas su profesionaliais, virtualisiais kompjuteriniais irankiais, kurie uzgoze mano buvusius pomegius, kaip piesimas ir modeliavimas... Beje, kas susidomejes Krepsiniu? Nes esu labai dideles gerbejas Lietuvos krepsinio...
Sia svetaine aptikau visai atsitiktinai, ieskodamas kaikuriu nuomoniu apie atitinkamas Anime, patiko labai cia susitelkusi informaija ir susirinke zmones...
Peace!Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2007-04-09, 16:23.Comment
-
Sweiki mano vardas Gražvydas. Man jau 17metų. Pirmas geras anime buvo slyaers bet buvau per mazas kad ivertinciau ka ziuriu. Dometis paskatino draugas su pasiulimu pasiziureti love hina
Anime top:elfen lied,shakugan no shana,Girls Bravo,love hina...
Megastamiausi zanrai:ecchi,drama, romance ir t.t.(zanras nlb svarbus)
Labai domina japonija ir nesvarbu ka reikes padaryti bet as ten nuvyksiuComment
-
as Edivas. man 16. Anime domiuosi apie 3 metus. zinoma, japonu kalba pradejau mokytis ne del anime, kaip ir japoonu tradicinius kowos menus (kendo, kenjutsu). ir ne anime mane "atwede" iki japonijos, o japonija iki anime - japonija domejausi dar seniau (kulturos ir kitu disciplinu klausimais).Grant my enemies a long life. So they can watch my victory.Comment
-
sveiki esu Raminta visiskai nenuspejamo charakterio,seip trenktas vaikas mm susidomejau anime pries kokius 7metus taciau labai labai labai pasinesus esu pastaruosius 3 he pamenu kada mano topuose db buvo mm seip priklauso pagal nuotaika dabar visiskai garbinu Death Note praktiskai negaliu be jo gyvent mm dar labai Japonija domiuosi,tikiuosi pavyks isvaziuot ten studijuot svajuko drambliones mokaus japonu kalbos mm na dar domiuosi kovos menais,planuoju uzsiiminet parkouru (nusisuksiu spranda ir tuo pasibaigs ) dar labai megstu siaubo filmus ir tikiuosi kadanors pamatyti toki kurio tikrai nuosirdziai issigasciau aaaa ir beje man 17mComment
-
sveiki,
mano vardas Vaidas. Gyvenu Kaune, aleksote, anime rimtai susidomejau palyginti neseniai, kai draugelis dave dvd su GTO. anime zona radau su visagalio google pagalba
megstu rpg grajus( db laukiu kol atsidarys avalonas (antras beyond lineage2 servas))
valgau viska, tik nemegstu kepeneliu ir barsciu su grybais. man 15
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
Comment