Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ruu
    Rimtas forumo narys

• 2010 07 07
    • 156

Labū :>
    Esu Rugilė :>
    Man kol kas būti tik 12 metų :{
    Gyvenu aš Kėdainiuose ^ ^
    Gimiau rugsėjo 17 xD
    Myliu violetine spalvą xD

Anime pradėjau domėtis ...ee... maždaug vasaros vidury :>
    Bet šiaip vaikystėj visados žiūrėdavau Dragon Ball Z ir Sailor moon xD
    Bet rimtai pradėjau domėtis anime atradusi l-a-v forumą ir pradėjusi ten dirbti vertėja xDD
    Megstamiausia anime: tai turbūt Vampire knight xD, Elfen Lied, Death note ir t.t. xD Tai tiek :>
    Esu šeštokė xD

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Lkira
      Narys
      • 2010 11 11
      • 78

Sveiki visi,
      mano vardas Andrius man 22 metai bus šio mėnesio pabaigoj, gyvenu klaipėdoje anime susidomejau kaip ir dauguma nuo vaikystės mano geriausias anime buvo dragonball ir nuo to laiko susidomėjau anime

p.s. dabar tai žiuriu bleach ir death note ( pirma filma pamačiau o po to kad yra anime tai dbr žiuriu ;D jau iki 18 ep peržiūrejau )
      Paskutinis pakeitimas nuo Lkira; 2010-11-15, 13:51.

http://www.anime-planet.com/users/Lkira/anime

Comment

• -Aglo
        Aglo Baglo

• 2010 11 19
        • 36

Vardu Ieva, dvidešimties metų. Šiuo metu gyvenanti D. Britanijoje, bet labai galima kad greitu metu grįšiu atgal į vargšelę Lietuvėlę.
        Originaliai esu iš Šiaulių.
        Anime susidomėjau keturiolikos, kai visiškai netikėtai aptikau "Hellsing". Ta laida iki šiol yra viena mano mėgstamiausių.
        Tiesa, su anime esu labai išranki, ir dažniausiai šaipausi iš laidų, nei jas mėgstu.

Labiau savo meilę rodau žaidimams. Stalo RPG, konsolės, PC...platformoms nesu išranki c:
        Taip pat dievinu knygas. Mėgstamiausias žanras yra fantastika.

Mėgstamiausi anime yra: Hellsing, Gantz, Darker than Black, Kuroshitsuji, Nodame Cantabile, Elfen Lied.
        Taip pat labai pamilau visus anime standartus laužiantį "Panty & Stocking with Garterbelt".

deviantART || Gaia Online

Comment

• Rutarisa
          "The Artist"

• 2010 09 28
          • 28

Ruta, gyvenanti Didziojoje Britanijoje, mieste Norwich, besimokinanti iliustracija universitete... besidominti menais nuo to momento kai pamaciau senelio pakabintus paveikslus virs savo lovytes ir aplink
          Megstanti undergroundine muzika (aka maziau zinoma, ne tai ka per tv ar radija isgirsi), rock, metal, new age ir gregorian chants sferoje is zinomu muzikos atstovu, klausau nemirstanciu Def Leppards, Alice Cooper, scorpions ir t.t.

Is anime, megstu anime kuriusoe atsispindi viktorijos laikai, viduramzei arba senoji japonija, kuomet zmones gyveno tikedami ju pripazinta filosofija :3
          pavizdziai butu Rurouni Kenshin OVA, d'Eon, Berserk

gimiau o8.o8, tarptautine miegamojo kamabrio diena

Comment

• sakuraxx1
            Anime fan

• 2010 07 17
            • 48

Hi, mano vardas Viktorija. Gyvenu Vilniuj (Lietuvoj). Man neseniai sukako 13.
            Man anime liga prasidejo nuo tada kai pamaciau pokemonus (man tada buvo 8 metai)
            Anime Zona atradau visai neseniai, gal pries metus. Apie AZ man pasake drauge.
            #1 Manga: Neskaitau
            #1 Anime: Kuroshitsuji
            #1 Game: Final Fantasy VII (grafika nelabai bet sis zaidas man labiausiai patinka >w< )

NO ANIME NO LIFE

Comment

• Stigas
              Narys

• 2008 01 21
              • 54

Biski apie mane:

Na kagi sveiki! Esu Ignas. Man 18 metu (neskaiciuojant 2 likusiu dienu ). Gyvenu Kaune.

Biski apie anime:

Anime ziureti pradejau ziureti tada kai pamaciau Hellsing . Pamenu dar per LNK rodydavo velai nakti Poto visokie DB ir t.t.

Rimtai ziureti pradejau mazdauk pries du metus, kai gavau normalu interneta. Pacia pirma diena atsisiunciau Death Note (Oh Yeah!) .

Na o Anime Zona atradau google pagalba Ieskoajau info apie anime ir BINGO lietuviskas anime tiinklapis.

Na stai tiek apie mane . Tikiuosi cia ir dazniau apsilankyti.
              See Ya!

Comment

• BlossomOfTheFuture
                Naujokas
                • 2010 08 11
                • 18

Sveiki! Esu Laura. Man 15, gimiau liepos 7 dieną. Mėgstu skaityti (mėgstamiausia knygų serija - Lian Hearn „Otorių sakmės" ), klausytis muzikos (šiuo metu labiausiai klausau Eminemo, Three Days Garce, Skillet ir Bring Me to Horizon). Groju nervais (daug ir dažnai. Praktikuojuosi po maždaug 5 valandas specialiai tam įkurtoje įstaigoje - mokykloje, kur beje, šiemet planuoju užbaigti 9 klasę x3).
                Mėgstamiausias maistas: anime;
                Mėgstamiausia pamoka: istorija, anglų kalba;
                Mėgstamiausias anime: Naruto, Hellsing, Loveless,Soul Eater;
                Mėgstamiausia manga: Dengeki Daisy, Beast master, Vampire Knight;

Anime atradau būdama 10, tačiau neturėjau kompiuterio. Kai pagaliau toksai įtaisas namie atsirado, tai anime pavirto mano gyvenimu.
                TAIP PAT. Esu super pervert
                Laukiu žinučių - mėgstu bendrauti <--- ne taip, žinoma ^^,

Comment

• Blizgancioji
                  Narys

• 2010 12 06
                  • 43

Hey Hey.
                  Aš Miglė iš Kauno. Man (beveik) 14 ^^
                  Mane dažniausiai vadina Jaku, Archyvininke, Nataša, Archyvininke Nataša ar Nataša Jaku. Bet dažniausiai Jaku.
                  Mano išvaizda neįdomi, tad leisiu sau ir neapsirašyt.
                  Kaip jau pastebėjot, rašyti nelabai moku, nors labai noriu ir tikiuosi ką nors kadanors blog'int.
                  Hmm... žmonės sako, jog esu draugiška (draugiškiausia iš klasės ), visada pasiruošusi gelbėti ;]
                  taip pat esu smalsi, šiek tiek ištvirkusi ir KŪRIBINGA.
                  Megstu:
                  kalbėti apie SUBINES (!), Svajoti/sapnuoti, klausytis muzikos (Coldplay,, Vocaloid2, Muse, Jurga (Šeduikytė), Cranberries, Greg Laswell etc.), žiūroti filmus (labailabai), plaukioti, trankytis po parduotuves, keliauti...
                  MYLIU anime/manga ;]
                  pradėjau nuo "avatar" (blush) ir natuto
                  Mėgstamiausi:
                  Elfen Lied, Ergo Proxy, Pandora Hearts, Kuroshitsuji, Bleach etc.
                  P.S. AZ esu visai šviežia, tikiuosi priimsit ^^
                  p.p.s. net nesitikėjau jog galiu TIEK apie save parašyti
                  *meluoju ^^

Comment

• MinaTo
                    Narys

• 2011 01 20
                    • 55

Esu MinaTo . ^^ . Man 14 metu . Is didelio kaimo su pavadinimu Vilnius . : DDD
                    Animezona atradau senei . . Bet tada kazkodel neuzsiregistravau . . : DD
                    Nesenei reikejo kai ka paziuret , tai teko uzsiregistruot . . : DD
                    Anime retai ziuriu . Ziuriu tik tada jei surandu koki nors sedevra . : DD
                    Bet tai retai buna . . Nors aisku megstu tokius kaip Naruto ir t.t. bet dabar kazkodel nieko man tinkancio nerandu . . O jau Naruto zandro truputi nusibodo . . Man uztenka tik vieno Naruto , kuris tesis visa amzinybe . . : DD
                    Tai manau pakaks . Jeigu turite klausimu , tai prasyciau i pm'a .
                    Paskutinis pakeitimas nuo MinaTo; 2011-07-28, 20:01.

Comment

• Pwn8ge
                      Naujokas
                      • 2010 11 18
                      • 3

Na ka gi, skaiciau cia visu prisistatymus, tai galvoju ir as prisistatysiu. Esu Mantas is Mazeikiu, 15 metu. Esu santurus, nekalbus, slepiantis savo emocijas. Anime pradejau ziuret nuo mazens, kai dar rode DBZ, yu-gi-oh ir visus kitus. Tada dar nezinojau ka tas zodis ANIME reiskia ir isviso dar nebuvau tokio zodzio girdejes . Po keleriu metu, toks draugas uzsenietis ivede mane i anime ziurejima, pasiulydamas BLEACH, kuris man labai patiko ir taip pradejau ziureti anime. Megstamiausia pamoka - anglu kalba, taip pat man ji ir geriausiai sekasi . Mangos neskaitau. Seip noreciau ismokti japonu kalba ir kokia nors diena nuvykti i pacia Japonija .
                      Labai myliu anime ir neisivaizduociau savo dienos be jos!!!

Comment

• COMA~
                        Naujokas
                        • 2011 01 23
                        • 1

Sveiki Mano vardas Silvija. Gyvenu Kretingoje. Man (beveik) 16 metų. Anime pradėjau domėtis taip pat nuo mažens. Laisvalaikiu mokausi japonų kalbą, žiūriu anime, klausausi jmusic, retkarčiais prikimbu prie mangos. Savo gyvenimą bandau susieti su muzika ir, žinoma, su Japonija Esu rami, tyli, retai išsišoku. Kalbant apie anime, domiuosi tokiais kaip Kara no Kyoukai, ar Fullmetal Alchemist Anime zoną Google'j mačiau jau seniai, bet tik dabar prisijungiau, ir tikiuosi, kad priimsit
                        (=_=) Chahaaa~ (=_=)

Comment

• hikari
                          相良宗助。
                          • 2008 01 10
                          • 36

Sveiki, reikia ir man atsinaujinti .
                          Vardas : Ramūnas
                          Amzius : 20
                          Lytis : Male
                          Vieta : Vilnius

Tai vat, anime susidomėjau būdamas 13~ nuo to laiko, tai kaip narkotikas, kiekvieną dieną turiu būtinai ką nors pažiūrėti , esu Drama, romance, comedy, slice of life mėgėjas (aukščiausio lygio) patinka aišku kaip ir kiekvienam vyriškos lyties atstovui "Haremai, bei ecchi", manga, skaitau kartais, kai nėra ką veikti, laisvalaikiu mokinu jaunimą Japonų kalbos o.O, o šiaip esu ramaus būdo, mėgstantis naujoves. Na nebežinau ką čia be pridurti.
                          Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
                          For god sake... Im MALE!!!!.

Comment

• ♥MiKi_LT
                            Naujokas
                            • 2011 02 13
                            • 8

SVEIKI VISI
                            Vardas:Rugile :3
                            Amzius:11 (labai maza XD)
                            Vieta:Alytus
                            Anime susidomejau jau seniai (labai) apie 6 metu XD.Labai megstu piesti anime :3 laisvalaikiu kuriu manga . as ir moku japoniskai (biski) mano budas.... AS PATI NEZINAU (LOL) Pirmas anime ir manga buvo naruto . man patinkia naruto , death note , k-on^^ na gal ir viskas :3

Comment

• lialia
                              GD <3

• 2010 07 18
                              • 383

Hey~! Nu vardo nesakysiu nes vadina nick'u. Man 13 metų. Dievinu anime, o po kol kas pirmasis buwo DBZ tada pokemonai tada narutas ir t. t. Žiauriai noriu išmokt japonų kalbą ir normaliai piešt anime. :2. Nu nlb į temą bet anime megstamiausi tai va:
                              1#.Naruto. (nu kazkodel dar neatsibodo visas serijas maciau ir neuzknisa niekaip nes dabar bus pabaiga gret tj laukiu)
                              2#.Death Note (del piesimo grazaus ziuriu ir idomu paisdare)
                              ... nenoriu daugiau rasyt nes tingiu :3
                              Tai ir viskas.
                              http://i1014.photobucket.com/albums/af265/miatoot21/graphics/007_1.jpg
                              Max parašo aukštis 130

Comment

• Gramhus
                                Naujokas
                                • 2011 02 28
                                • 4

Pagaliau threada atradau ;p
                                Sveiki visi, daznokai cia uzsuku, vakar nusprendziau uzsiregistruot ;]
                                Mano vardas Simas, esu is Vilniaus, man 18 metu, anime dometis pradejau labaiiii senai, pirmoji greiciausiai buvo digimonai ;p veliau pradejau kitokiomis dometis, dabar megstamiausi zanrai yra school life, fantasy, action ;] be anime ziurejimo laisvalaikiu groju gitara, ziemomis su snieglente palakstau, vasara nuvazioju kur nors, kai ner ka veikt prie kompo pasedziu ;]
                                Atrodo tiek ;p Kaip keista, kad cia tiek merginu xD

Comment

Working...