Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • scissor77
    Naujokas
    • 2009 02 01
    • 13

prisistatau ir as Karolina, 20 metu, studijuoju teise, vieta hmm Birzai, Vilnius, Kaunas. anime pradejau ziureti barake pries kokius 2-4 metus. pirmasis - juoko asaru pakalne - Lovely complex, tada death note, kare kano, darker than black, Nodame... taip ir prabego mano visa vasara ziurint ivairaus stiliaus anime ir ieskant, kas visgi yra man prie sirdies
    charakteris hmm visada uz gera jumora, visur veluoju ( kovoju su situo ), neissimiegu, liudziu pora dienu i metus, patinka diena uzbaigt su jausmu, kad nuveikei kazka naudingo, suzinojai kazka naujo ( aisku, as ne robotas atostogos egzistuoja ir man ), vertinu tas retas ir kartais lb reikalingas vienatves minutes, didele meile menui ir nesvarbu kokia tai israiska: muzika, anime, teatras, skulptura, tapyba, architektura, gamta.... patinka bendrauti, prikolinti, pafilosofuoti, sutikti unreal zmoniu. o daugiau, kas nores patys pamatys
    kaip AZ radau? visagalis google... kad tiek uzteks manau

Comment

• Cere
      !אני כאן כדי הסלע הזה-

• 2009 01 12
      • 547

Name: Karolina, Carolina, Caroline, Karoline, Karole, Karakira, XaraKire, Kira, Kara, Kare, Cara, Kere, Cere, Čere. Dar galite Ciel, Sasori, elfuciuke arba Miuse. + Raudonšapačka, Sušis, Saskys, Sasokis, dolfdolfn, Ruoniukas and tinny +cerelyzh
      Kalba: lietuvių, anglų, hebrajų, rūsų. (a liiiiiiittle bit lenkų)
      Religinės pažiūros: Agnosticizmas
      Išvaizda: žydraakė, tamsi pelenų blondinė.
      Apimtys: 45y x 38,8y x 53y (parodykite savo matematinius sugebėjimus)
      Anime sąrašas: menkas.
      Cosplay list: Sasori no Dana (2009), Ciel Phantomhive (2009), Kushinada Nemuru (2010), Celestine The Living Saint (2011)
      Klausoma muzika: SKRILLEX. SNAKE RIVER CONSPIRACY.
      and: A Static Lullaby, Two Door Cinema Club, The White Stripes, MGMT, Gym Class Heroes, Owl City, Crystal Castles, B2ST, The Dead Weather, Vampire Weekend, The Runaways, Perry Farrell, Florence + The Machine, Marilyn Manson, Lykke Li, Blink-182, OneRepublic, Iron & Wine, Blue Foundation, The Beatles, Collective Soul, The Black Ghosts, 30H!3, Artic Monkeys, Metric, OK Go, Sea Wolf, The Subways, Adam Lambert, The Killers, MUTEMATH, Lupe Fiasco, Outcast, Placebo, Harel Skaat, National Skyline, Black Cards, Cobra Starship, Jet, Band of Skulls, Luscious Jackson, Beck, Kottonmouth Kings, Death Cab for Cutie, MUSE, 100 Monkeys, Rubber Bullets, The GazettE, D=out, Fall Out Boy, David Guetta, maNga, Metro Station, Foo Fighters, Katy Perry, happyendless, Miyavi
      http://www.facebook.com/cere.polli
      Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2012-01-21, 20:02. Priežastis: cerelyzh.
      -.connection error

Comment

• Vanabis
        Noob-writer

• 2010 01 25
        • 57

Na, prieš pradėdamas rašinėti čia - manau prisistatysiu visiems
        Esu Saulius, 25 metų. Studijos ir darbas susiję su ekonomika...bla bla bla...čia nelabai įdomu. 187cm - 80kg mėlynų akių
        Pirmus animus pamačiau turbūt prieš kokius 15-17 metų (Jet Mars, Candy Candy t.t.), vėliau DBZ. O išties domėtis pradėjau prieš kokius 7-8 metus.
        Laiko žiūrėti animus jau nelabai ir turiu, bet paskaityti mangas spėju. Būtent dėl to laiko trūkumo pasidariau per daug išrankus, tad nebekišu nagų prie shounen'ų (užsikabinau už One Piece, Naruto ir Bleach) tad tokių naujų kablių neieškau. (mangos gal ir geros, bet skaityti 800+ chapterių Ippo ar Conano nekyla akys )
        Bandysiu reguliariai pateikti mangų apžvalgas ir t.t. tai tiek

Comment

• zxde
          CQ maniac

• 2008 06 12
          • 74

Visų postus peržiūrėjau... bent jau akimis permečiau tai tikrai.. uch, daug čia žmonių...
          Mačiau spalvotų postų... Ir mačiau negatyvių postų - nors ir negerai save nuvertinti... drovieji turi daugiau pasitikėti savimi, tuomet ir aplinkiniams atrodys labiau drąsesni
          Ir net vienas buvo „double-post“... cha cha cha
          Dar mačiau asmenį, kuriam virš 30 metukų... sakyčiau „vau“... nors darželyje jau labai garbaus amžiaus valytoja prisipažino žiūrinti multikus!!! Mums, vaikams, tai buvo didelis „sugohoi“ ir „respect'as“...
          Ką gi, dabar galiu parašyti taip, kaip dar niekas nėra čia parašęs...

Na, nikas panašus į mano vardą... užuomina - šios gėlės pavadinimas, jei ją žinote.
          Spoileris:

Ir ši gėlė jau auga 24 metelius... prisitaikanti prie aplinkos kaip vanduo.. XD
          Nuo vaikystės patinka stebėti viską ir visus. Patinka suprasti. Patinka analizuoti ir tyrinėti...
          Mėgdavau stebėti vabaliukus, žaisti gamtoje... ir dabar tą mėgstu... tik požiūris truputį kitoks) ir mėgstu ekstremalumą... vaikystėje ne veltui po medžius laipiodavau... XD
          Patinka labai daug dalykų... kartais net nežinau, kurio imtis... bet labiausiai noriu skraidyti
          Knygų jau nebeskaitau - dažnai jos jau tik kartojasi, nebeįdomu... nors užrašus iš perskaitytų knygų kartais pasiskaitinėju... dar patinka dviratukai, arkliukai, gyvūnėliai, įvairiausi menai... ir mokymasis.

Tiesa, turiu savo susikurtus principus, kurių laikausi. Na, o jų laikausi tai savaime aišku, kad iš principo.
          Labai esu už toleranciją. Ir nepatinka neteisybė... kita vertus, pasaulyje, kad tobulėtume, reikia visokių situacijų, įvykių ir žmonių... na, bet geriau gerinti pasaulį... XD
          Ir šiaip perfekcionizmą mėgstu...

Muzika: įvairi, dažniausiai greito tempo, kaip speed trance, rock...
          taip pat meditacinės ir klasikos melodijos... o kartais ir metalo prireikia...
          Žanrai (anime, filmuose, knygose): mistiniai, filosofiniai, psichologiniai, moksliniai, romantika ir komedijos

Pernai prisidėjau prie A.M.F ir smagu suvokti, kad tikrai gerai sugebu pastebėti ir taisyti klaidas. O taip ilgai ieškojau... nežinojau, o vis dar ir kyla tokių klausimų kaip „o kas toliau?“, „ar tikrai aš pati renkuosi, o gal jau viskas nulemta už mane?“...
          O taaaaaiiiip... man diskusijos patinka... (draugiškos diskusijos, žinoma)
          pastaruoju metu pradėjau per daug „internautint“, matyt, reiks mesti.. XD

Beje, yoru desu... ar kaip ten jie sveikinasi tokiu laiku..? (net lt žodžio nėr tokio) XD
          Patinka anime. Kažkada neturėjau interneto, tai siųsdavausi tiesioginiu būdu, kad namie galėčiau pasižiūrėti... sunkūs buvo laikai.. XD vaikystėje mačiau tuos „Candy Candy“, „Speed Racer“ ir pan., vėliau nelabai rodė tų animių... tai viskas prasidėjo nuo „Dragon Ball“, kurį visą ir sužiūrėjau... visus, per LNK rodytus anime sužiūrėjau... mmm... ypač „Helsing“ ir „FMA“ naktimis laukdavau... o gavusi internetą - pradėjau siųstis viską iš eilės... kiek gėrio db mano kompaktėliuose... XD
          Pasirodo, anime žiūriu jau beveik 53 dieneles, pagal , o tai sudaro 175 animus... čia gal dar niekis, palyginus su kitais... >.<

Bežiūrėdama anime sumąsčiau ir japonų kalbos pasimokyti... dabar jau nemažai ir moku...
          bet reikia べんきょう します。。。
          jei yra norinčių mokytis japonų kalbos - tai parašykit man -
          pamokyčiau ir būtų smagu „pavaryt“ japoniškai...

Galiu pasakyti, kad aš esu aš. Kaip ir kiekvienas individas. Esu visko dalis ir viskas yra mano dalis. Patinka būti tokia, kokia esu. Nors neretai ir iškyla dvejonių, bet tokį jau kelią pasirinkau, kuris pilnas „visokiausio įdomumo“.
          Juk reikia rizikos... o be svyravimų nėr ir šokolado, tiesa? Gero gyvenimo!
          P.S. mano 66-tasis įrašas...
          Paskutinis pakeitimas nuo zxde; 2010-05-05, 03:37. Priežastis: nes įrašas 66-tas :D
          viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

• Kentashi.!*
            Naujokas
            • 2010 04 23
            • 10

Sveiki visi ;Dd!

Aš čia naujokė .

Na esu iš Kauno. Man yra 13 metų ( esu jauna ...). Mano vardas- Milda.

Na, mėgstu labai piešti chibi tai mano gyvenimas, o toliau piešiu realistinius ir paprastus personažus .

Mėgstu istoriją ir geografiją DDDD. Laisvalaikiu einu prie PC. Lankau gitaros kursus nors jų man nereikia nes jau viską moku. Taip pat laisvalaikiu žaidžiu yo-yo tiek ir apie mane .

Manga and Anime is my Life. ;DD

Comment

• Yuu_S
              友人
              • 2010 05 24
              • 13

tik lašelis jūroje...

Esu geras žmogus, vertinu anime, muziką, knygas...
              Egzistuoju Kaune.

anksčiau čia skelbta info stipriai paseno, tataigi buvo ištrinta...
              jei kas įdomu - parašykite į AŽ - į visas žinutes atsakysiu

[tuščia vieta įsivaizduojamai reklamai]
              Paskutinis pakeitimas nuo Yuu_S; 2016-01-15, 04:10. Priežastis: šiaip sau

Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online

Comment

• Myliu Ichigo
                Naujokas
                • 2009 10 18
                • 20

Sveiki taigi noriu atnaujinti savo anketa taigi mano Vardas yra Andželika man 19 gyvenu aš mažeikiuose esu labai nedrąsi dėl ko ir nesiseka man bendrauti su žmonemis tai vat mėgstu aš žiūrėti anime ir bei skaityti manga klausytis muzikos žaisti visokius žaidimus ir buti lauke tai vat tik kiek parašau apie save jei dar ka nors neparašau tai klauskit manes

Comment

• Algirdyz
                  Narys

• 2009 12 28
                  • 46

Sveiki
                  Esu Algirdas iš Vilniaus, man 17 tačiau jau esu abiturientas ir kitąmet žadu studijuot.
                  Tikriausiai į Daniją išvažiuosiu. Studijos bus verslas ir inžinerija viename nu, bet tikriausiai tai nieko nedomina.

Anime žiūriu jau gan senai jau užskaitysim tuos DB laikus per LNK xD
                  Kai jį baigė tai daugiau nieko ir nežiūrėjau, išskyrus visokį šlamštą per TV rodytą xD Pokemonus, digimonus ir t.t. Pirmas atsisųstas anime buvo Naruto bet irgi gan senai. Užsikabliavęs kažkaip buvau labai
                  Rimčiau anime pradėjau žiūrėt prieš pusantrų metų. Per tą laiką galima sakyti nemažai anime prižiūrėjęs esu. Iš pradžių tai visą šlamtą siurbiau kurį tik įdėdavo į linkomaniją. Vėliau aprimau ir dabar atidžiai renkuos
                  Animezona atradau kažkaip ir kažkada iš linkomanijos. Nebuvau čia aktyvus, bet galvoju tapt, nes MAL forumuose per daug nusišneka...
                  Be anime mėgstu žiūrėt filmus, tenisą žaidžiu jau kokie 4 metai tai jau gan neblogai einas Tik servuot kažkodėl tik nesenai pradėjau mokintis. Anksčiau nedomino visai
                  Tai pat kartais dviračiais pavažinėju nu ir tiek apie mano hobius. Ai nu gal dar mėgstu puslapius pakurt, paphotoshopint taip sakant ir nesenai pradėjau mokintis 3ds max naudotis, nes pagalvojau kokį žaidimuką sukurt su draugu su UDK
                  Ai dar suši mėgstu ir moku neblogai daryt, bet kažkaip apstojau čia neseniai restorane užvalgęs ir salmoneliozę susirgęs -.-

Jei kalbant apie mėgstamiausius anime, tai serijinis geriausias man yra Texhnolyze. Labai patiko visas simbolizmas, atmosfera ir pabaiga tokia nereali buvo . O filmas būtų KnK: 5
                  Komedija žinoma GTO

Tai tiek

peace out
                  Paskutinis pakeitimas nuo Algirdyz; 2010-06-06, 16:49.

Comment

• Gintosia
                    feeling slightly mental
                    • 2008 08 10
                    • 3

Hmhm, užsiregistravau čia prieš šimtą metų, bet niekad labai aktyviai veikloj nedalyvavau ir žinučių nerašinėjau, gal dabar išeis? (:

Dabar man 19-ka, anime pradėjau žiūrėt prieš maždaug penkis metus. Pats pirmas buvo Rurouni Kenshin OVA'os keturios, iki šiol jom soft spot širdy turiu ^^ na ir šiaip, pradėjau žiūrėt vos ne "ant durniaus", bet užsikabinau ir va, mąstau, kad visai fun būtų japonų kalbą studijuot (nauda bent ta, kad nebereiktų subtitrų skaityt ;D).

Na o šiaip, tai gyvenime tiesiog chillinu, per daug visko nesureikšminu ir nemėgstu dramų (: tikiu, kad reik į viską žvelgt paprasčiau ir gyvent bus lengviau. Intravertė, bet jeigu tik jaučiu iš žmogaus norą bendraut, niekad neatstumiu. Taigi, draugai, tikiuosi sutarsim ^^
                    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Comment

• Riesas
                      Naujokas
                      • 2010 04 25
                      • 15

Sveikučiai, pradėsiu nuo prisistatymo Esu Algis iš Kauno ne esu senas man 18 metelių. Esu draugiškas, bendraujantis ir gan įdomus žmogelis.
                      Savo pirmąjį Anime mačiau tikriausiai 5 metų, kai dar nemokėjau lietuvių kalbos , nepagalvokit,kad aš toks durnas, kad iki 5 metų dar nemokėjau klabėti, bei suprasti kalbą, tiesiog gyvenau ne Lietuvoje. Ir tas Anime buvo Mėnulio jūreivės, Nu ir daugiausiai Anime žiūrėjau tik per teliką, nepasirodydavo man jau tie Anime kažko įpatingi, bet vieną dieną (prieš 2-3 mėn.)ieškodamas mano mėgstamos grupės klipų, užkliuvau už Elfen Lied AMV ir kažkodėl užsinorėjau pažiūrėti, pažiūrėjau... patiko ir užsinorėjau dar
                      Dabar,kaip ir daugelis save tausojančių žmonių atostogauju
                      Manau čia gerai sutarsim

Comment

• shikigamijako
                        Narys

• 2010 05 31
                        • 93

Sveiki visi.
                        Esu Augustė iš Ukmergės. Man 18 metų. Na toliau ir nebesugalvoju ką parašyt... Jau kelintą dieną bandau parašyti kažką apie save. Na, bet šį kartą gal gi jau pavyks kažką sukurti.
                        Tai gal tada apie pomėgius papasakosiu. Kadangi jau į šią svetainę prisiregistravau, tai jau suprantama, kad kažkiek domiuosi anime, Nesu aš žiauriai pamišus, bet kartais man patinka pasižiūrėt į gražiai (kartais nelabai) nupieštus veikėjus. Pirmuosius anime pamačiau per tv ir negalėčiau pasakyti, kurį butent pirmą pamačiau... Labiausiai įstrigo „Hello! Lady Lin“ (tikiuosi toks pavadinimas) anime, nes jame buvo pasakojama apie mergaitės ir žirgo draugystę. Būtent šis anime pagimdė manyje susižavėjimą žirgais ir jodinėjimu ir dabar išmokti jodinėti yra viena iš mano svajonių.
                        Ką dar apie anime galėčiau pasakyti? Na, gal kad labiausiai mane sužavėjęs anime yra „Tokyo Magnitude 8.0“. Žiūrėjau du kartus ir man labai patiko Taip pat labai patinka “Angel Beats“.
                        Aš taip pat kartais kuriu amv, bet jie nėra labai geri ir nelabai aš tobulėju šiame reikale, tad nemanau, kad galėčiau parodyti kažką įdomaus.
                        Na tai tiek apie mane, o jei norėsit sužinoti daugiau tai rašykit asmeninę žinutę
                        Ačiū, kad išklausėt ir tikiuosi, kad mano prisistatymas nebuvo jau toks žiaurus, nes tikrai ilgai galvojau ką rašyt...
                        Ps.: aš nelabai pratusi rašyti su lietuvškom raidėm, tad iš anksto atsirašau už tai (jau kažkur forume rašiau be lietuviškų raidžių).

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Laba diena.
                          Aš vardu Madara. (Niekam nežadu kišti savo paso panosėj, kas netiki) Esu iš Klaipėdos. Man 20. Esu Japonų Animacijos Klubo viena iš vadovų (šiuo metų esam dviese), stengiuosi kiek įmanoma labiau aktyvinti jo veiklą, pritraukti kuo daugiau žmonių ir šiaip mėgstu organizuoti renginius
                          Savaime suprantama, kad mėgstu anime, mangą, j-muziką, Murakami literatūrą ir dar daug visko. Kai kurie mane vadina hardcore otaku, bet nelabai norisi tikėti.
                          Šiaip esu literatūros mėgėja (nors per anime retai kada bepaskaitau), be muzikos negaliu gyventi, didžiuojuosi savo žalingu įpročiu, stengiuosi tapti geresnė nei esu ir šiaip esu perfekcionistė, bet juk kiekvienas tobulumą supranta savaip, nereikia pulti smerkti (apsidraudžiu).
                          Šiaip esu ganėtinai rami persona. Mėgstu horror, action, ecchi, magic tematikos anime, labai tingiu mokytis. Ah, kas liečia studijas, esu Klaipėdos Universiteto II kurso istorijos studentė. Jei atsirastų "kaimynų", būtų miela KU juk ne toks ir didelis
                          Kaip ir viskas. Ir žinoma, jei kyla klausimų - PM laukia (bet verčiau skype )
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-11-10, 10:33. Priežastis: Informacijos pakeitimas + pildymas

Comment

• agne1992
                            Narys

• 2009 10 20
                            • 39

Sveiki,
                            Esu Agnė iš Jonavos, man 18 ir į sekantį AnimeNights varysiu į visas dalis)... labai mėgstu bendrauti esu draugiška bei nepasikėlus
                            kiti pomėgiai būtų dviratis
                            Spoileris:

rankdarbiai bei šiaip visko fotografavimas ;D

Anime pradėjau žiūrėt dar tada, kai net nenutuokiau kas tai yra bet kai perėjau į naują mokyklą, sutikau awesome draugę kuri mane po truputį privedė prie anime taigi turiu būti dėkinga jai.

Pirmasis anime buvo FMA... Nelabai turiu laiko žiūrėt naujų anime, bet vasara, tai gal spėsiu nedaug esu jų mačiusi, gal 10 bet geriausi būtų Elfen Lied, Soul Eater, xxxHolic...

tai tiek... jei įdomu, rašykit

P.S. gan dažnai važinėju į Mažeikius pas gimines jei norit susitikt rašykit
                            Paskutinis pakeitimas nuo agne1992; 2010-08-26, 16:17. Priežastis: suėjo 18 :D

Comment

• VaniLLa
                              Naujokas

• 2009 03 06
                              • 20

Sveiki!
                              Pribrendo ir man laikas apie savo egzistavimą pranešt.

Esu Dalia, man 20 iš Šiaulių.
                              Šiuo metu studijuoju... Ekonomika... Baisu, jei galit nesirinkit XD

Mano pomėgiai gana įprasti, dažniausiai susiję su sportine veikla, nors ir nesu sportininkė (kadaise buvau, tačiau tai labai seni laikai) dviračiai, krosas, futbolas(taisyklių nemoku tai spardau kamuolį kaip išeina XD), krepšinis- šiaip aš už Kauno Žalgirį, bet kai varžybos "Žalgiris" vs. "Šiauliai" nors mirk nežinau kuriuos palikyt XD

Polinkio į meną neturiu. Tiesą sakant jis nėra išvystytas (dėka mano tingumo...). Kadaise mokiausi Photoshop meno, tačiau tai truko ne itin ilgai.
                              Mane lengva sudominti viskuo, tačiau susidomėjimą išlaikyti jau sudėtinga.

AZ radau per google, kai ir daugelis ieškodama daugiau informacijos apie kas per daiktas yra anime. O domėtis pradėjau prieš kokius 4 metus. Pirmieji matyti žinant, kad tai anime Death Note, Darker than Black, Elfen Lied. Mėgstamiausių topuose jie visdar karaliauja, nors ir prisidėja Hellsing ir Nana.
                              Paskutinis pakeitimas nuo VaniLLa; 2011-03-15, 22:05.

Comment

• Vytuzas
                                Naujokas
                                • 2010 06 28
                                • 1

Sveiki , ka tik uzsiregistravau

Taigi , anime pradejau ziuret prie savaite O del to nes draugas pritrauke , siaip jau ir taip ziurejau naruto, dbz (geri laikai) bet tai ....

Ai mano vardas Vytautas , man 13metu , gyvenu marijampolej (nesu tikras suvalkietis )

pirmas matytas anime dbz , poto naruto (abu labai kabino ) o dabar ziurejau Ga rei - zero , labai patiko tai ir manga pradejau skaityt

siaip esu linksmas (nevisada bunu ir ziauriai piktas )

pomegiai - dviraciai , pc (uzkietejes game'ris ) , paklausau muzikos ir siaip prastumt laika su draugais smagiai

tai vat , dabar einu ziuret daugiau anime

Comment

Working...