Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • RayYuka
    Paraamnestical

• 2009 11 02
    • 206

Susipažinkim, susipažinkim jei taip norit>>‘

Keli konkretūs duomenys :

Mano amžius – 14 metų, kurie man sukako gruodžio 20
    Mano ūgis yra 1.58cm (nieko, nieko dar 10cm paūgėsiu...)
    Mano svoris pastaruoju metu siekia 55kg (slegiantis reikalas, bet bent jau turiu atsargų krizei >< )
    Mano batų dydis yra 38-39 ir 39,5.

Įdomūs dalykai ir būdo bruožai (dvasinės vertybės)

Mano pomėgiai... na paprastai turiu jų ganėtinai daug... bet šiuo metu išgyvenu antrąją pagal baisumą krizę gyvenime ir jau beveik 2 mėnesius esu vaikščiojantis lavonas t.y. nieko neveikiu tik vaikštau... Ta krizė yra sezoninė užpuolanti mane nuo 3 klasės...(nieko tokio) nesu labai laimingas vaikas... tikriausiai todėl kad atstovauju siauro mentaliteto grupei, tad nerandu su kuo padoriai pabendraut tad dažniausiai tenka pritaikyti savo būdą, prisitaikyti kas man nelabai sekasi, mat esu derealizacijos auka. Tos krizės pasėkmės - esu apsigimusi pesimistė ir pamiršau ką reiškia juokaut ...>< dar esu EKO maniac, tikriausiai todėl, kad gyvenu šiukšliniausiame Lietuvos mieste – Kaune. :/ (nebešiukšlinkit nu Dx).
    Esu naivus, dramatiškas, lengvabūdiškas(as you may see 4ever) ir emocingas žmogus, bet dabar naudojuos poker face acount‘u . Poker face - zero emotions, leave no trace and got no problems...
    Pabaigai - neturiu jokių dvasinių vertybių... Ir esu tinginė... (nemėgstu daryti to ko nemėgstu ir nenoriu)... išvada: mažai valios

Pabaigai

Mėgstu gerą muziką, gerus filmus, anime ir manga - (Geru filmu tikrai nelaikau ‚Greiti ir įsiutę‘ ar pan.) tai relax‘ui.
    Patinka sportas - ekstremalus ir gatvės... bei tenisas, nes raketės reikalauja mažiau jėgos ir priklauso nuo oro ‚smulkmenos‘ – vėjo...
    Patinka galvosūkiai, sudoku, strateginiai ir action žaidimai, knygos, linksmi skaitalai ir žmonės, geografija, japonai ir jų technologijų naujovės...

Nepatinka
    – Lietuvos tautiečiai, mano broliai - lietuviai... beviltiški žmonės... Tipiški lietuvio charakterio bruožai pvz; antipodo arba tiesiog asmens diskriminacija.
    Nepatinka stilių sektos ar kaip pavadint <<‘ ir .... dažnos informacijos pertekliaus iškrovos.

Labai atsiprašau kad tiek prišiukšlinau
    Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Comment

• Insanity
      Alter Ego

• 2010 01 31
      • 122

Sveiki, aš Raimondas, nors mane vadina Raimiu/Raima (kaip kam papraščiau...), orą kvėpuoju jau 17 metų, bet tai nesvarbu... Mėgstu įvairiausius anime, ypač dramas bei action. Pradėjau žiūrėti neatmenamais laikais, o officialiai tai turbūt nuo Naruto kuris ir įskiepijo man šią ligą...

Laisvalaikiu apsimetu kad mokausi, bendrauju su žmonėmis, nors taip išeina, kad mano draugų rate pagrinde merginos, taciau turiu tik kelis "tikrus draugus" kurie laimėj ir nelaimėj bus kai man jų reikės.

Dar apie mane būtų tai, kad kažkada buvau apsėstas kompiuterinių žaidimų, na bet ačiū dievui atsikračiau jų suradęs daug įdomesnį laisvalaikio pomėgį - šokį. Šoku jau keletą metų, esu daug ką išbandes: hip-hop, pop'ing, lock'ing, tecktonik, net ir pramoginius šokius, na ir šiaip šokis neatsiejama mano gyvenimo dalis.

Tai tiek apie mane

P.S pamiršau paminėti, jog dar kartais kai labai nėra ką veikti ir sėdžiu namuose piešiu su pilkais pieštukais bei photoshop.
      Paskutinis pakeitimas nuo Insanity; 2010-02-02, 00:04.

Comment

• toma
        Šokoladoholikė

• 2010 03 16
        • 368

Vardas:Toma
        Pavarde:Kvietkauskaite(istorijos mokytojas vadina Kvietkiuku xD nzn kodel)
        Amzius:16
        Ugis:177cm
        Svoris:62kg
        Gyvenamoji vieta:Tytuvenai(ttw) ;3
        Pirmas matytas anime:Apie ji neprisimenu nicnieko nes man buvo 4-5 metai bet mama sake kad vadinos Candy Candy xD
        Pomegiai:Anime ziurejimas, manga skaitymas, piesimas, muzikos klausymas per ausines visu garsu... nors mama vis saukia kad dziovinuos smegenis... rankdarbiai
        Negaliu pakest:Savo gimtadieniu, sporto, zmoniu kurie varo ant dalyku kurie jiems nepatinka...
        Megstamiausia pamoka:Istorija
        Nemegstamiausia pamoka:Daile(mokiniai pamate mokytoja vadina ja Šetonu ir zeknojas)
        Charakteris:Pagal nuotaika... dazniausiai esu tyli ir rami, kai laiminga ziauriai plepi pasidarau, kai supykstu daug saukiu... siaip stengiuos venkt konfliktu ir esu taikus zmogus...

Tai Va... Atrodo viskas... Bukim draugais

Comment

• tanoka17
          Narys
          • 2009 02 16
          • 42

Sveiki as Audrius Visi mane dazniausiai vadina Tanoka, nezinau, gal del niko, kurijs jau 5 metus mane puosia internete, ar del to, kad kasi losdamas pasirenku apranga su 6 numeriu (kaip ir Tanoka Beard) Bei tie kurie manes nelabai pazysta dar vadina velniu, nes daznai bunu kaip velnias DD Gyvenu jau beveik 22metus, tai esu gana senas Mano ugis 180cm. Svoris 66kg. Gyvenu tenais kur darba randu. tai gyvenamoji vieta keiciasi Pirmasis anime kuri maciau tai buvo dragon ball (bet tada nezinojau, kas tas anime ) O jau kai suzinojau kas per velnias tas anime tai buvo Kazkuris Ecchi o tiksliai dabar nepasakysiu (kai prisiminsiu, papildysiu posta) Pomegiu turiu daug, Pagrindiniai tai butu: Sportas (Krepsinis, imtynes, futbolas, l. atletika sportuodavau viska), anime (romance, drama, ecchi, hentai), filmai (esu mates tikrai gana daug, bet siuo metu dazniausiai ziuriu nekomercini ivairiu saliu kina, nes jau labai pabodo holivudiniai begu gaudau, arba "one man army" tipo filmai. labiausiai ziuriu prancuzu, vokieciu, rusu, ir korejieciu kina), muzika (Beveik visa laika klausau rusiska sansona (Dazniausiai klauso buve arba esami kaliniai). nes grazios dainos. Jeigu kyla klausymas ar as sedejes kaleime, tai galiu nuraminti nesedejes, bet tokia muzika megstu.), Labai megstu su draugais pasedeti prie alaus bokalo (o gal ir stipriau) bei palosti kortomis, ar seip pasikalbeti
          Negaliu pakest,savo mazojo brolio, nes jis tikrai mane laaabai nervuoja, Fyfu, be Turku, bi kitu arabijos valstybiu atstovu per skype
          Na o pabaigai tai esu paprastas baxuras is kaimo (nors wikipedija raso, kad miestas) Ramus, nors kai reikia galiu buti visiskai kitoks, moku siklausyti, patarti, labai daug kalbantis, galiu kalbeti nors ir visa para, jeigu tik pasnekovas idomus Na tai manau tam kartui bus tiek

Comment

• ShoCho
            That awful sound.

• 2009 08 09
            • 149

Autorius Tiuoma
            Negaliu pakest: sporto
            Wtf iz with dat?!

As irgi noriu apie save parasyt! ^^

Mano vardas Aurimas, kol kas dar 16 metu... Ugis 1.87cm, svoris 72.4kg. Kaip ir visi parasysiu pirma matyta anime: Neskaitant visu Digimonu, ''Drakonu Kovu'', Beyblade'u bei Yu-gi-oh, pirmas anime kuri pamaciau, kiek prisimenu, buvo Death Note.
            Apie pomegius... MEGSTU sporta, ypac kazka, taip sakant, ''ekstremalesnio''... Pagrinde mano ''sportas'' butu skirstomas i ziemos ir vasaros sezonus, kaip pavyzdziui Snowboarding'as ziema, ir Aggressive Inline'as, arba zargonu ''Bleidinimas'', bei begiojimas vasara. Taip pat, zinoma, sporto sale... Be sportavimo pagrinde piesiu, domiuosi Aerografija (Airbrushing- Google it). I'm also a BIIIIIG fan of Shin Megami Tensei: Persona JRPG's!! Na, aisku, cia nerasyciau jei nepatiktu anime... Ziuriu pagrinde School-life'a, (Haruhi Suzumiya kalte), action zanro anime. Na, kaip ir visi- muzika visu garsu, kol apkursiu. No regrets Mr Freeman!!
            Ko nemegstu..? Turbut netolerantisku zmoniu, rusiskos muzikos, merginu, kurios fotkinasi One.lt stiliaus nuotraukomis... that is all.
            Del charakterio tai nezinau, cia zmones kurie mane pazysta turbut galetu pasakyt... Seip nelabai as toks megstantis pasneket, nebent su zmonem kuriuos gerai pazystu, ar ten kokioj savoj, draugiskoj kompanijoj. Beto daznai suima depresija del gan keistu priezasciu, pavyzdziui pabaigus koki tikrai man patikusi anime (Currently: Black Lagoon ) Zodziu nesuprasit.

Kaip ir viskas is mano puses, jei ka- Feel free to ask!
            Paskutinis pakeitimas nuo ShoCho; 2010-03-26, 18:00. Priežastis: ma' bad- netoleRANtisku xD

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Skirmish
              L.A.V Fairygodmother

• 2010 02 22
              • 140

Reikia ir man apsipažindint čia pagaliau...
              Būčiau Skirmantė, šešiolikmetė, Kėdainių rajono gyventoja, nepilnai stabilios psichinės būklės, bet kartais pakalbu protingai. KARTAIS.
              Pomėgiai: Forumai, knygų skaitymas, anime, manga, muzika (klausau įvairių grupių ir stilių), kalbos, JAPONIJA, darbas photoshop'u, etc.;
              Kita: Nerūkau, alkoholis tik per išimtinas (labai išimtinas) progas, naujokė anime garsinime,... Esu BIGGG tinginė.
              Esu maža dalelė LAV grupės.
              :}}
              There is no losing… You either win or you learn – Helio Gracie

Comment

• SecreT
                I'm in the HOUSE... :]*~
                • 2010 03 10
                • 21

Na gerai aš esu Rita. Gyvenu prie jūros (tiksli gyvenamoji vieta nurodyta po avataro ir įstojimo datos). Gerai ką dar čia pasakius... man 14 metų ir man patinka muzika... visas mano gyvenimas eina pagal muzikos ritmą. Mėgstu valgyti, miegoti, būt su draugais ir klausytis muzikos.Nenustebkit ,kad bijau parodyti savo anime list'ą ,nes tada jūs mane išjuoksit nes ten vos 60 anime.... Ogi žinot kodėl? Nes aš sėdžiu prie kompiuterio tik tada ,kada draugai užsiėmę... Atrodo tai viskas jei ko norit dar yra privačios žinutės ir mano profilis : DDD

Comment

• Midori
                  Naujokas
                  • 2010 03 17
                  • 1

Sveiki Koniciua

Aš Aušra. Esu užkietėjusi Hayao Miyazaki ir Ghibli studijos gerbėja. Domiuosi ne tik Japonijos, bet ir kitų Rytų šalių kultūra. Patinka koriejiečių kinas (žinoma su Kim Ki Duk priešakyje). Negaliu gyventi be Haruki Murakami knygų ir alpstu iš džiaugsmo, nes greit išeis Norwegian Wood ekranizacija. Bet didžiausia priežastis, kodėl esu čia - Death Note kai pažiūrėjau šitą animą ir filmų trilogiją, nebegaliu ramiai miegoti naktimis - noriu mokytis japonų kalbos. Dėl japonų pamokų galėčiau net trankytis į kitą Lietuvos galą. Tad jei kas galit padėti, žinote kokių kontaktų ar patys nors pusėtinai kalbate japoniškai, labai laukiu jūsų laiško va čia ---> arbatinukasx@gmail.com

Su linkėjimais Sayonara
                  Paskutinis pakeitimas nuo Midori; 2010-03-17, 19:11.

Comment

• ShutterBox
                    Naujokas
                    • 2010 03 08
                    • 6

Heya.

Vardas: Saida
                    Pavardė: Stragytė
                    Amžius: 17
                    Mėgstamiausi: knygų skaitymas, manga skaitymas, filmų žiūrėjimas, muzikos klausymas ir taškymasis, mėgstu ironizuoti, fotografuoti, dievinu 30 Seconds To Mars, mano katinas, triušiai ir šunys.
                    Nemėgstamiausi: sėdėti ir nieko neveikti, neturėti su kuo eiti kur nors kur yra įdomu, nekenčiu Tokio Hotel.
                    Anime: pirmą kartą pamačiau kažkada seniai ir net nebeatsimenu kaip vadinosi tas filmukas. Bet atsimenu, kad mama priverstinai liepė žiūrėt (nesupratau už ką). Ir dabar neseniai pradėjau skaityti manga ir prisiminiau anime.
                    Japonija: kažkada labai nemėgau tos šalies, bet viskas pasikeitė, kai paragavau sushio. ;DD Viskas ėjosi po truputį ir kol galiausiai užsimaniau ten kadanors nuvykti, nes vis dėl to įdomi šalis ir viską. ;D

Comment

• ewlds
                      hard to understand
                      • 2009 02 14
                      • 120

Labas deinas, nusprendziau, kad gal ir as prisistatysiu. taigi..

Vardas:Evaldas
                      Amzius:22 (1987 gimiau, jau senas)
                      Ugis:178cm (gal ir kiek daugiau, seniai jau nesimatavau)
                      Svoris:82-83 kg (pries du menesius 93 buvo )
                      Gyvenu Pasvalio raj., bet daugiausiai laiko praleidziu Siauliuose, nes cia studijuoju Siauliu koledze.

Pirmaji anime pamaciau kazkada labai seniai ir tiksliai nepamenu koki, tai buvo arba DB, arba street fighters, bet taip rimciau dometis pradejau pries kokius du, tris metus. Megstamiausi zanrai.. net nzn, svarbu, kad romantikos butu.. bet ir be jos yra daug geru.. megstu ivairiu zanru.. tik stengiuosi echi, hareminiu vengti. TOP anime BECK, EF - tales of memories, Eureka 7 ir t.t. Apie AnimeZona suzinojau googlindamas

Pomegiai:Anime ziurejimas (ti pastaruoju metu vis maziau laiko siam pomegiui randu), sportas, sportas ir dar karta sportas (pamises del futbolo.. megstu krepsini, tenisa, stalo tenisa, 4 kartus per savaite lankausi sporto klube, palaikau forma kaip sakoma)

Siap pats esu pagal zodiaka svarstykles, tai ir svyruoju kasdien.. viena diena galiu neuzsiciaupti visa diena ir buti hyper aktyvus o kita visus veju salin ir noriu vienatves. Bet siaip pagrinde esu ramus, nekonfliktuojantis, gerasirdis gal kiek

Zalingu iprociu kaip ir neturiu siuo metu (rukyti meciau pries du metus o gerti pries du menesius.. tik nepagalvokit, kad koks alkoholikas buvau)

P.S Jei pamatysite rasymo klaidu tai is anksto sorry, tiesiog kai greitai rasau daug ju pridarau
                      ^_^

Comment

• nawaras
                        Naujokas
                        • 2010 03 27
                        • 16

prisistatymas

Yo,

Vardas: nawaras
                        Pavardė: tikrai nemanau kad ji būtina
                        Amžius: 18, 91-06-17
                        Kur? Kaunas

Apie Mane: Materialistas,gobšus,godus,tikras urodas.Baigiau vidurinę, mokaus KK, mėgstu gamtą,anime,miegą,naktį,dangų,naktinius klubus,muziką ivairią,filmus.

Anime: Naruto,Bleach,Samurai Champloo,Fullmetal Alchemist,Death Note,Dragon Ball,One Piece,Elfen Lied,Ergo Proxy ir t.t

Anime pradėjo patikt pažiūrėjus tokius šedevrus kaip DB,Death Note, Fullmetal Alchemist.

Šį forumą aptikau per google kai ieškojau kažko kompromituojančio.

Pastaruoju metu susidomėjau manga(popierine).

Mane galima rasti: KK, Ups, Siena, PopStar, Amfiteatr, Laisvė.

Tai tiek
                        Paskutinis pakeitimas nuo nawaras; 2010-03-27, 15:16. Priežastis: Edit

Comment

• avarice
                          Miegantis Žmogus

• 2007 04 03
                          • 46

Pagaliau prisiruošiau prisistatyti.
                          Taigi esu Mantas, 17m, gyvenantis Kaune. Domiuosi žmogaus anatomija(KPŠ!?) taip pat architektūra, kartais programuoju kai nėra ką veikti, nors anksčiau tai siejau su savo darbu. Laisvalaikis labai įvairus nuo draugų iki geekinimosi prie xbox.
                          Pirmą kartą rimtą anime pamačiau per LNK(Mononoke-hime), bet pačio filmo išliko labai mažai, tačiau MAN(vaikui) jis tuo metu pasirodė pakankamai žiaurus. Tačiau jau nežinau kada susidomėjau anime ir kaip pradėjau žiurėt
                          Patinka drama, sci-fi, cyberpunk'as.. na viskas kas gražu ir įdomu
                          Beje jei yra nuotaika ateinu į AZ ir parašau kokią nors žinutę, bet tai būna labai retai =/
                          awesome
                          Paskutinis pakeitimas nuo avarice; 2010-04-13, 01:06.
                          sigpic

Comment

• Lilia
                            Naujokas
                            • 2010 02 16
                            • 0

Konnichiwa,

Vardas: Lilija (arba tiesiog Lilia ar Li)
                            Pavardė: Buidovaitė
                            Amžius: 15 (dešimtokė ^^)
                            Ūgis, svoris: 160cm, ~45kg.
                            Buveinė: Rokiškis

Apie mane: Linksma, draugiška, gana protinga, visada besišypsanti, bendraujanti asmenybė. ^_^
                            Pomėgiai: Muzika. First place. Be muzikos neištveriu nė dienos.. Rock, hard rock, hardcore, metal etc.
                            Gitara (*-*). Ji mano rankose kiekvieną laisvą minutę.
                            Knygos. Tarp jų ir manga. Kadangi anime pradėjau domėtis neseniai, mano pirmoji manga - legendinė Naruto. Kompiuterinių variantų nemėgstu, todėl po truputį perku visas dalis. O be mangų dabar kremtu "širdies formos dėžutė" ir "aš esu legenda". (dievinu vampyrus ir panašias būtybes ^_^)
                            Japonų kalba. Pradėjau šiek tiek savarankiškai mokytis. Ketinu ateitį sieti su Rytų kalbomis.
                            Piešimas. Labai dideliu talentu nepasižymiu, tačiau mėgstu piešti, perpiešti anime veikėjus ar šiaip gražuolius. (*-*)
                            Taip pat meet'ai su draugais, gamta, linksmybės etc.

Anime: kaip ir sakiau, domėtis pradėjau visai neseniai. Pirmas anime tikriausiai gilioje vaikystėje buvo DB, o pradėti domėtis anime privertė Death Note.
                            Animezona atradau visai netyčia, bet tuo labai džiaugiuosi. (^_~)
                            Something else?
                            Jei nori bendrauti, egzistuoju facebook'e.

Jaa ne. (^_^)y

Comment

• Shanmi
                              The root of all evil XD

• 2009 09 12
                              • 37

Vardas: Monika
                              Pravarde: Maki
                              Amzius: 19
                              Mokslas: VGTU architektura (1 kursas)

Taigi apie save labai trumpai (kadangi vistiek niekas nesigilins ). Esu Monika, gimiau Siauliuose, taciau dabar beveik visa laika praleidziu Vilniuje.
                              Megstu turbut ta pati ka ir visi: anime, manga, PSP, piesti, pjaustyti, lipdyti ir t.t. turbut mane galima butu pavadinti menisku zmogumi (kazkada net ir muzika uzsiemiau)
                              Ypac megstu animesnikiskus renginius kaip Anime nights, NowJapan, Koi perziuros ir kiti ko nepaminejau . Pora kartu cosplayinau, nors nepasakyciau, kad idealiai gavosi
                              Siaip megstu ir kitokius festivalius, kaip Be2gether, bliuzo naktys, Klaipedos dziazo festivalis ir panasiai...

Taigi yoroshiku onegai shimasu

Comment

• Smėlio Pirklys
                                Spy-o-matic
                                • 2010 03 11
                                • 2

00110101100
                                Introduction Initialized...
                                00110111011

Vardas: Gedas
                                Pravarde: Naujokas
                                Klaidžiojimo po keista pasauli laikas: 17 metu (1992-07-28)
                                Žinoma gimimo ir dabartine gyvenimo vieta: Klaipeda
                                Ugis ir smugis(kg): 1m96cm, 75kg
                                Kameros lešiu spalva: Žydra
                                Kraujo Grupe: Data Classified
                                Facebook,email n stuff: PM?

Taigi,

Apie mane: drovus, megstantis džiaza, drum'n bass muzika, grojantis bugnais ir kuriantis muzika. Megstu vaikšcioti, lakstyti, važineti dviraciu po miška, KARTAIS miesta. Domiuosi daugybe dalyku, ypac susiijusiais su mokslu, gyvunija (na, tiesiog biosfera(...geek?..well...NO, just curious ^.^), nepaaiškinamais reiškiniais, karine technika, o ypac- selinimu. Jau visus pradedu užknist atsirasdamas iš niekur ar šiaip šnipinėdamas.
                                Taipogi paišau ir užsiimineju Parkour'u bei Free-run (dar tik pradejau).
                                Ach taip, dar skaitau knygas, ko daugelis bendraamžių vengia kaip (aha, atspėjai) velnias kryžiaus.

Nekenčiu: kitčo (šen bei ten dar nieko tokio, bet kai grūdama perdaug, tai negaliu pakęst... ), kvailų žmonių, kurie padarę kvailą dalyką net nemano atsiprašyt ar susiprotėt, jog visdėlto kvailai pasielgė..

Aš ir Anime: viskas prasidėjo nuo Candy Candy, nors tada, kai žiūrėjau, buvau pakankamai mažas... Vėliau buvo užejusi DB, Digimon ir pnš. manija ir stojo tyla... Staiga, lyg iš niekur, išdygo FMA. Jis mane taip sužavėjo, jog sužiūrėjau su trumpo petraukėlėm. Po jo iškart puoliiau prie One Piece, ir tarp kai kurių serijų surydavau Canaan, Eve no Jikan ir kt. trumpus anime. Dabar apsiraminęs, nebesėdžiu valandų valandas, bet vistiek nepamirštu ir ieškau vis kažko ydomaus ir naujo, jei ką galit parekomenduot, būčiau labai laimingas ir dėkingas, kadangi nelabai težinau aš dar tų gerų anime

Beje, anime-zona vienas geriausių dalykų kuriuos atradau, tikiuos prisidėt prie jūsų
                                Don't judge the sword by mere scabbards rust

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                                Niente è allineare tutto è consentito(Nothing is true, everything is permitted)

Comment

Working...