Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sendokai
    I don't care

    • 2009 09 12
    • 84

    Sveiki, aš esu Raulis (keistas tikrai vardas) iš Kauno. Man 18 metų, 1991 m. gimimo, kol kas dar 12 klasėj ir laukiu nesulaukiu kol baigsis tie mokslo metai Anime Zona nariu tapau nesenai, prieš mėnesį ar du. Anime pradėjau žiūrėt įpusėjus šiai vasarai, tai irgi gan nesenai Pirmasis anime buvo Death Note (neskaitant Dragon Ball visų. Dėkui LNK ) Gal kai kurie gali manyt, kad jei jau Kaunas, tai jau forsas, bet tikrai ne Apranga renkuosi pagal savo skonį, o ne kas madinga ir t.t. (nesakau, kad treningai madinga. Man jie labai nepatinka). Kiek plačiau apie save pasakojant, tai nesu aukštas, maždaug 170, gal jau daugiau Esu didelis rasistas, daug kas gali nemėgt manęs dėl to, esu netikintis, kad ir kaip nuo jaunystės man tą dievą kišo į galvą, bet niekaip nepavyko . Muzikos stilius maišytas šiek tiek, mėgstamiausios grupės: Korn, Metallica, Godsmack, Three Days Grace, Drowning Pool, Disturbed, Slipknot, Guns N' Roses, Seether, Shinedown, Papa Roach, Foo Fighters, Marilyn Manson, tikrai keistas stilių pasirinkimas . Japonija ir jos kultūra domėjausi jau nuo mažens ir dar labiau patraukė domėtis nowJapan festivalis, kuris buvo tikrai nuostabus.
    Reikėtų pridurt, kad Gameris iš prigimties jau (WoW, Lineage2, Battlefield2, Guild Wars, Team Fortress 2) Domiuosi programavimu. Mėgstu aštrų ir rytietišką maistą. Labai nemėgstu saldžios sriubos ir žuvies. Manau dar reiktų pridurt, kad groju gitara

    Mėgstamiausi anime žanrai: School Life, Comedy, Drama, Romance, Horror, Mystery
    Nemėgiamiausi anime žanrai: Mecha, Shoujo ir tie kiti panašūs

    Anime palikę didžiausią įspūdį: ef - a tale of memories/melodies, Darker Than Black, Death Note, Code Geass, Myself; Yourself, Seitokai no Ichizon (airing), 5 Centimeters per Second, Bakemonogatari, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Elfen Lied, Mnemosyne.

    Vau, daug čia prirašiau ^.^

    Kaip ir viskas pasakyta, gal net ir daugiau Cheers!
    Paskutinis pakeitimas nuo Sendokai; 2009-11-21, 07:42.
    Visokių būna, visokių ir reikia.

    Comment

    • mcvegalt
      Rimtas forumo narys

      • 2002 04 06
      • 11

      Sendokai, jeigu esi didelis rasistas, tai anime iš principo turėtum nekęst


      O aš esu Vesta, man 21 metai, netyčia čia užklydau, kai sugalvojau pagūglinti GBA rom'ų, nes noriu kažko panašaus į Harvest Moon (FOMT), gal kas gali parekomenduoti?

      Šiandieninis mano apsilankymas nėra pirmas, jei nepatingėsite ir paspausite ant mano vardo, pamatysite, kad aš čia jau nuo 2002 metų, tada viskas labai stipriai kitaip čia buvo ir labai mažai žmonių, tai man buvo tikrai keista čia atėjus vis dar rasti savo accountą (paskutinis apsilankymas mano: 2007-04-12) ir tokį aktyvumą :]

      Priežastis, dėl ko čia nebesilankau, tai kad aš visad buvau labiau manga skaitytoja, nei anime žiūrėtoja, o vėliau vis mažėjo laiko tai mangai ir išvis nustojau domėtis (kartą per metus sugalvoju parsisiųsti dar neskaitytus chapterius kai kurių mangų).

      Tai va, einu ieškoti temų apie visokius RPG
      We ate your shoes !! Along with other household items....

      Comment

      • Misterx
        Master of Kawaii^^
        • 2009 10 12
        • 21

        Sveiki visi! Esu Aleksejus, gimiau ir jau daugiau nei 18 metų gyvenu Vilniuje. Pagal vardą, žinoma, galima gan tiksliai atspėti, kad esu rusakalbis, tačiau nesu grynas rusas. Čia dėrėtų paminėt, kad nekenčiu, kai žmonės sprendžia vienas apie kitą vien iš tautybės (mes gi visi skirtingi. Bent jau daugmaž). Labai tikiuosi, kad tai, kad aš tik iš dalies lietuvis, nepakenks bendravimui bent jau Animezonoj.^^ Anime domiuosi jau daugiau nei 4 metus, nors nesu visai pamišęs otaku, ir ne tiek jau ir daug anime per tą laiką peržiūrėjau (neskaičiavau kažkaip, bet, manau, peržiūrėjau kažkur apie 60 anime įskaitant OVA ir filmus). Prieš 10 metų, dar vaikystėj, žiūrėjau Pokemonus, bet tuomet visai nenutuokiau, kad tai yra anime. Tad, galima sakyti, pirmas anime, kurį aš žiūrėjau jau biškį žinodamas apie japonų animaciją buvo Shaman King. Nuo to viskas ir prasidėjo. Kas dėl labiausiai patikusių anime, tai jų sąrašas yra gan neilgas, nes esu palyginti išrankus žiūrovas. Labiausiai sužavėjo: Elfen Lied, Chrono Crusade, Fate / Stay Night, Ergo Proxy, To Aru Majutsu no INDEX, Gurren-Lagann (ne visai mėgstamiausias, bet kažkuo sudomino). Animezoną suradau jau gan senokai, berods per Google'ą, kai nutariau paieškoti, ar yra Lietuvoj koks "anime community". Neapsakomai mėgstu muziką. Klausausi įvairiausių žanrų kūrinių, pradedant roku ir baigiant trance / synthpop'u. Groju sintezatoriumi, kūriu savo kompozicijas. Taip pat jau 3 metus užsiėminėju anime įgarsinimu. Kas buvo 12-oj KOI anime peržiūroje, tas matė ir girdėjo mūsų įgarsintą Evangelion 1.0.

        Tai tiek.) Labai norėtųsi susirast naujų draugų tarp kitų Lietuvos anime mėgėjų. Taip kad rašykit PM. Nesikandžioju.

        Comment

        • AnimeGirl*
          Anime ^^
          • 2009 11 07
          • 2

          Sveikučiai ^^
          Esu Viktorija iš Kauno,man 13 metų ;D Lankau Jono Basanavičiaus mokyklą, 7 klasę ;D
          Anime visada peikiau xD Bet kažkada pradėjo rodyti Mėnuio Jūreivę ir nuo tada man pradėjo Anime patikti Po to rodė Naruto ir ant jo pasinešiau Tai vat ... Dabar žiūriu per YouTube įvairių anime ...
          Kaip aš radau šį tinklapį? Tiesiog įvedžiau į Google "Anime" ir mat davė jį

          Comment

          • Eimaz
            Na ir kas?
            • 2009 11 09
            • 1

            Hm.
            Amzius:17metu,
            Vardas:Eimantas,
            Gyvenamoji vieta:Kaunas,
            Susidomejau anime:Kai pamaciau FMA per lnk nakti siaip ar taip dar nesu daug mates anime,tai save vertynciau "naujoku" (+-200anime)
            Animezonos atradimas:Tiesiog bejieskodamas betkokiu anime web (lietuvisku) radau si,
            Ka siaip veikiuaug sportuoju,ziuriu anime,nebunu niekad blaivas,mekstu ziaurei mushtis;o siaip tai viskas uzknisa ir neturiu normalaus gyvenimo,nes visada atsiranda visokiu durniu kurie prisimasto prie manes prikibt beje kai kada uzsimastau ir uztraukiu zolytes su draugu is to blogo gyvenimo
            o dabar pradedu mastyti kad reiketu eiti i kauno anime kluba (kurokawa) mastau gal ten kazka rasciau...
            Maistas:valgyt nemekstu,mekstu gert
            Anime,manga,games:is zaidimu ishaugau,manga tingiu skaityt,nes normalus bachurai maza skaito
            anime tai mekstu paziuret bent per diena 5serijas~
            Apie dar visoki velnia: nemoku meluot .
            Kaip ir viskas,jai ko reiks paklausit

            Comment

            • Yumenator
              Motherbleeping Killjoy



              • 2009 07 27
              • 552

              konichiwa~
              Mano vardas Margarita~ Na, bet megstu kai mane vadina Margareth >W>
              Esu is Vilniaus , man 14-metu~
              Anime pradejau ziureti jau vaikystej~ Taciau susidomejau juo budama 10metu~
              Anime zona atradau per cosplay.lt~
              Esu gana nedrasi ir todel nelabai moku susidraugauti pirmai~Labiau megstu kai kalba pradeda kitas zmogus~
              Nemegstu dideliu rasistu~ Nes pati nesu gryna lietuve ir kai kada skaudu kai zmones tyciojasi arba peika tavo tautybe~
              Esu gan linkmsa ~ Turiu humoro jausma~ Taciau gan reta humoro jausma ~
              Dideliu smegenu neturiu~ (c'mon i'm only an 8th grader~ )
              Esu pamisusi del klasikines muzikos ir 30'uju >W<
              Mokausi ivairiausiu kalbu . Siuo metu mokausi japonu , vokieciu ir pancuzu (Savarankiskai >W>~)
              Paskutinis pakeitimas nuo Yumenator; 2010-10-09, 12:10.
              http://yumihoriku.deviantart.com/

              BLACKOUT
              http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
              be sure to visit our page~

              Comment

              • zalia
                i see you! :3
                • 2009 01 22
                • 7

                Laba, mano vardas Stefanija, bet nelabai mėgstu, kai mane vadina pilnu vardu, tad dažniausiai į mane kreipiasi Stef arba Stefa. Taigi,man yra 13 metų,esu iš Vilniaus, gimiau rudenį, spalį, per mokytojų dieną. Turbūt dėl to visad nuo mokytojų gaunu gėlių, jiems jų matyt per daug. Bet man gėlių niekad nebus per daug. Gražūs gyviai tos gėlės.

                Esu decora stiliaus. Kas japonų stiliais domisi, turėtų žinot. Man labai patinka, taip kawaii.. Ir tiesą sakant nelabai man yra svarbu, ką galvoja Lietuvos žmonės gatvėse mane pamatę, o jei aš jiems šypseną sukeliu, tai dar ir labai šaunu.

                Muzikos klausau pačios įvairiausios, nuo popso iki rocko, nuo bardų iki electro. Matyt beveik visko, tik labai nemėgstu muzikos, kur per daug "bumčikų". Iš japoniškos muzikos tai labiausiai myliu Miyavi, AnCafe, Zoro, Ayabie, Hide... Iš Korejietiškos tai F.T.Island, Younha ir dar keletą pavienių dainų.
                Labai labai myliu žmones, gyvūnus,saldumynus ir dar daug dalykų.

                Lankau dailės mokyklą, mėgstamiausios specialybės matyt keramika ir tapyba. Bet ir papaišyt kartais mėgstu, tad viskas ten daugmaž man patinka. Groju gitara, mano gitaros vardas yra Au. Bet matyt greit turėsiu ją keisti į kitą, nes manoji nekokia nekokia jau, visa pasenus, nesuderinama, kreiva ir šleiva.. Vargšė Au.
                Taip pat greitai turėsiu ukulelę. Na dauguma žmonių,kuriems tai pasakau nelabai nutuokia, kas tai per instrumentas. Na tai siūlau pagooglint, jei nežinioj, arba pažiūrėt keletą Jason Mraz ir Christofer Drew dainų [kaip pvz C.Drew-"trouble" arba J.Mraz-" i'm yours"].

                Mėgstamiausi anime: komedijos, romantiniai, kai kurie mind-fuck ir fantastika.

                Žodžiu, apibendrinimas: myliu daug daug dalykų, nemėgstu su niekuo pyktis, gyvenimu džiaugiuosi,atvira naujovėms, be galo keista[kiek girdėjau, tai ir protu ir išvaizda], mano, kad reikia gyventi, o ne galvot apie gyvenimą [tai perskaitė ant molberto tapybos auditorijoj ir mano, kad tas žmogus kuris tokiais posakiais pažeidžia mokyklos taisykles tepliodamas molbertą yra labai mielas ir protingas].

                *** live heathy, drink milk.
                Paskutinis pakeitimas nuo zalia; 2010-05-16, 22:59.
                http://www.youtube.com/watch?v=NiGn2OEn8-Q

                Comment

                • aGnostik
                  ραטℓιט∫
                  • 2009 11 08
                  • 5

                  ***
                  Paskutinis pakeitimas nuo aGnostik; 2009-12-31, 12:12.


                  Comment

                  • Tesiog
                    Naujokas
                    • 2009 01 26
                    • 16

                    Vardas Arūnas Esu 26 metų amžiaus iš Vilniaus. Daug sportuojantis, laisvu laiku mokausi gitaros grojimo pradžioj mokiausi pas mokytoją, paskiau laikas neleido, tai daba savarankiškai . Anime susidomėjau kai dar buvau mažas ir pamačiau per lenkų programą Dbz tai buvo kažkas ir nuo to laiko kai tik atsirado internetas namie aišku jis buvo labai labai nu labai lėtas nes tais laikas greitas kainavo daug, pradėjau rimčiau domėtis ir rinkt animacija Dar prisimenu kai rodydavo per vokiečių kanalą šeštadienio vakarais vien iš anime kur labai patiko tai buvo city hunter toks linksmas anime apie kietuoli detektyvą pasiryžusi viską padaryt dėl moterų dėmesio O puslapį radau atsitikrinai naršydamas ir ieškodamas informacijos

                    Comment

                    • Sashiri
                      Loner

                      • 2009 09 17
                      • 104

                      Vardas Vincentas, 13 metu, is kauno, mokaus jezuitkej , mokaus gitara grot. lankau dailes mokykla, bet en tik daba pradejo kazka svarbaus mokyt seip as pats daug piesiu , ziaurei nervinu mokytojus ir net klasiokus, anime susidomejau tik 5 klasej, nors apie tokia zinojau dar labai seniai kai rode kensi ir dbz, daba jau ir pats ziuriu kazka padoresnio.puslapi radau ieskodamas ka galima ziuret ar seip informacijos.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Sashiri; 2009-11-20, 13:49.
                      http://sashiri.deviantart.com/

                      Comment

                      • Shinpi
                        Naujokas
                        • 2009 11 21
                        • 8

                        ***
                        Paskutinis pakeitimas nuo Shinpi; 2009-12-08, 16:39. Priežastis: deleted because it caused too much violence
                        I like long walks, especially when they are taken by people who annoy me.

                        Comment

                        • Hiyori
                          Naujokas
                          • 2009 12 04
                          • 1

                          Sveiki! Mano vardas Ema gyvenu Panevėžyje. Anime pradėjau žiūrėti net neatsimenu kada. Viskas prasidėjo prie televizoriaus spoksodama DGZ, X samurajai, Sailormoon kol galiausiai užtikau sese (Kurotani ) žiūrinčia Bleach pirma draugiškai kartu žėdavom ,bet poto net nebeleisdavo už nugaros stovėt : D Taigi teko visko imtis pačiai. Dabar jau rimtai žiūriu anime gerus metelius. Daug peržėjus, daug metus dabar kruopščiai šio forumo pagalba atsirenku ką žiūrėti ,o ko net neverta pradėti. Tai va kaip ir tiek kolkas

                          Comment

                          • Minazuki_
                            Naujokas
                            • 2009 11 23
                            • 14

                            Ohayo!
                            Esu Ieva. 15 metų. Gyvenu Dauguose. Patinka gana daug dalykų, bet šiuo metu pagrindinė veikla ANIME žiūrėjimas. kaip ir daugelis pradėjau vaikystėje nuo Dragon Ball, samurajai X , o kai to neužteko perėjau prie įdomesnių kurie glūdi visagaliam internete Tai tiek. Daugiau nieko neprisimenu

                            Comment

                            • Genocidio
                              Naujokas

                              • 2009 11 21
                              • 26

                              Sveiki
                              Mano vardas Laimonas , man 17 metų (7 mėnesiai iki laisvės ), esu Kaunietis ir tikrai ne forsas (inkariukai n stuff). Apie pomėgius: mėgstu anime, kaip ir visi čia susirinkę , anime žiūriu senai , nuo tų legendinių anime DBZ ir Ruroini Kenshin, o sekančius mano nuotykius anime pasaulyje galite pamatyti anime-planet.Esu užkietėjęs melomanas, negaliu be muzikos ištverti daugiau nei pusvalandžio . Čia jau kaip ir mada yra groti gitara ir aš nesu išimtis. Jei kam reikės metal-freak patarimų metal srityje galite kreiptis .Mokausi J.Jablonskio gimnazijoje, tačiau nelabai tai galėčiau pavadinti mokymusi, kadangi esu svajotojas ir mieliau leidžiu laiką klausydamasis muzikos ar žiūrėdamas anime. Mėgstamiausi anime žanrai : Sci-fi , mecha , fantasy.. you get the point. Geriausi anime: Afro samurai, Samurai Champloo ir Tengen Toppa. Žiuriu čia labai išsiplėčiau

                              Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                              Comment

                              • Fanemane
                                Naujokas
                                • 2009 12 10
                                • 1

                                Tai va, aš Silvija, man kaip ir 15, gyvenu Kaišiadoryse, anime, mangom ir pan. susidomėjau, kai pradėjo rodyt visokius Digimonus, DB, o rimtai už visko užsikabinau, kai pažiūrėjau Death note'o filmus, tada pradėjau skaityt mangas, siųstis anime ;D Bėja žiauriai mėgstu mandarinus
                                P.S. o šia svetainę man parekomendavo Miglaja ;D

                                Comment

                                Working...