Sveiki, aš esu Raulis (keistas tikrai vardas) iš Kauno. Man 18 metų, 1991 m. gimimo, kol kas dar 12 klasėj ir laukiu nesulaukiu kol baigsis tie mokslo metai Anime Zona nariu tapau nesenai, prieš mėnesį ar du. Anime pradėjau žiūrėt įpusėjus šiai vasarai, tai irgi gan nesenai Pirmasis anime buvo Death Note (neskaitant Dragon Ball visų. Dėkui LNK ) Gal kai kurie gali manyt, kad jei jau Kaunas, tai jau forsas, bet tikrai ne Apranga renkuosi pagal savo skonį, o ne kas madinga ir t.t. (nesakau, kad treningai madinga. Man jie labai nepatinka). Kiek plačiau apie save pasakojant, tai nesu aukštas, maždaug 170, gal jau daugiau Esu didelis rasistas, daug kas gali nemėgt manęs dėl to, esu netikintis, kad ir kaip nuo jaunystės man tą dievą kišo į galvą, bet niekaip nepavyko . Muzikos stilius maišytas šiek tiek, mėgstamiausios grupės: Korn, Metallica, Godsmack, Three Days Grace, Drowning Pool, Disturbed, Slipknot, Guns N' Roses, Seether, Shinedown, Papa Roach, Foo Fighters, Marilyn Manson, tikrai keistas stilių pasirinkimas . Japonija ir jos kultūra domėjausi jau nuo mažens ir dar labiau patraukė domėtis nowJapan festivalis, kuris buvo tikrai nuostabus.
Reikėtų pridurt, kad Gameris iš prigimties jau (WoW, Lineage2, Battlefield2, Guild Wars, Team Fortress 2) Domiuosi programavimu. Mėgstu aštrų ir rytietišką maistą. Labai nemėgstu saldžios sriubos ir žuvies. Manau dar reiktų pridurt, kad groju gitara
Mėgstamiausi anime žanrai: School Life, Comedy, Drama, Romance, Horror, Mystery
Nemėgiamiausi anime žanrai: Mecha, Shoujo ir tie kiti panašūs
Anime palikę didžiausią įspūdį: ef - a tale of memories/melodies, Darker Than Black, Death Note, Code Geass, Myself; Yourself, Seitokai no Ichizon (airing), 5 Centimeters per Second, Bakemonogatari, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Elfen Lied, Mnemosyne.
Vau, daug čia prirašiau ^.^
Kaip ir viskas pasakyta, gal net ir daugiau Cheers!
Reikėtų pridurt, kad Gameris iš prigimties jau (WoW, Lineage2, Battlefield2, Guild Wars, Team Fortress 2) Domiuosi programavimu. Mėgstu aštrų ir rytietišką maistą. Labai nemėgstu saldžios sriubos ir žuvies. Manau dar reiktų pridurt, kad groju gitara
Mėgstamiausi anime žanrai: School Life, Comedy, Drama, Romance, Horror, Mystery
Nemėgiamiausi anime žanrai: Mecha, Shoujo ir tie kiti panašūs
Anime palikę didžiausią įspūdį: ef - a tale of memories/melodies, Darker Than Black, Death Note, Code Geass, Myself; Yourself, Seitokai no Ichizon (airing), 5 Centimeters per Second, Bakemonogatari, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, Elfen Lied, Mnemosyne.
Vau, daug čia prirašiau ^.^
Kaip ir viskas pasakyta, gal net ir daugiau Cheers!
Comment