Nu as cia jau senokai prisijungusi be cia pasiskelbti sugalvojau tik dabar.Vardas Greta,man yra 14 nelaimingu metu, gyvenu Siauliuose, esu nepastovaus budo, neretai nusisneku, begalo megstu anime tik ne kodomo, megstu pc games, gyvenu svajodama, lankau dailes mokykla, megstu piesti tik nemoku , spardyti soksa. Mano skype nickas yra aktera666 elektroninis pastas aktera@one.lt nu jeigu ka pamirsau tai nepykite esu lb didele uzmirstuole.Tai va
Susipažinkime ^^v
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
sveiki,
man 13 (zinau dauguma manisyt kad esu per jaunas ir nesuprasiu nieko apie anime, bet jus ziauriai klystat), as vardu arturas, apsistojes-Salcininku raj. (pirma karta girdit ? ), anime susidomejau per telika rodytais dbz, samuraix ir shaman king, si foruma atrodau visai netycia ziurinedamas google, megstamiausi anime: evangelion, dbz, wolfs rain, elfen lied, hellsing, kenshin, is zaidimu tai chaos legion ir final fantasy. lankau papildoma dailes mokykla (turbut suprantama kad anime man patinka, juk tai irgi dailes atsaka).megstgreita maistaComment
-
Labas, malonu su visais susipazint
As Mantas is Kauno, man 19 metu. Anime siaip tai ne taip jau ir senai pradejau ziuret, todel megstamiausio pokolkas negaliu ivardinti... Vnz "uzsikabliaviau" per Rurouni Kenshin (Samurai X), Tantei Gakuen Q (Detective School Q) ir Hagane No Renkinjutsushi (Full Metal Alchemist) (sitie ir butu mano megstamiausi) =) Nemegstamiausiu savo irgi pokolkas negaliu isskirt tiesiog neziuriu hentaiComment
-
Sweiki. As Peliukas man 18 metu. Nors ir esu senis, bet atrodau gana jaunai. Daug kas mano, kad man 16 . Gyvenu Vln. ir esu tuo gan patenkintas . Anime rimtai susidomejau, kai per LNK pasirode Helsing serijos... Siuo metu turiu du favoritus - tai Samurai Champloo ir VHD:bloodlust . Uzsiimineju breikdance , muzika man taip pat daug ka reiskia. Megstu tusofkes, bet ne per daznai ir alu, irgi ne per daznai. Galiu pasigirti tuo, kad nerukau ... Siaip kiekviena diena einu i sule ir man amzinai truksta miego, todel kartais snaudziu per pamokas zzz. Kompiuteris nera mano geriausias draugas, turiu ir geresniu , todel stengiuosi per ilgai prie jo nekiurksoti. Nesu didelis knygu megejas, bet retkarciais praverciu kelis puslapius .
Megstu gamta ir siaip gryna ora. Dievinu vasara, nes tada bunu aktyviausias (ziema paprastai jauciuosi apsnudes :bored . Na apie mane uzteks (sry baigesi rasalas )... PeaceComment
-
/m\^_^/m\
mano vardas Jonas....susidomejau anime jau pries 2 metus kaip apzurejau Rurouni Kenshin OAV ir Vampire hunter D...hoooo iki dabar myliu anime lol ....ahaa beja man 15xD.....eeem megstu labai punk, rock, metal, j-rock.....NEAPKENCIU DANCE IR DISCO POLO!!!! beeeet siaip yra awesome lol....sigpic
Save me from nothing Ive becomeComment
-
Svieki as edmundas-draugu vadinamas edma .Man 20 metu.Siuometu niekur nesimokau,ir nedirbu tik namie grauziu istorijos vadovelius nes planuoju studinti teise.Inete pasirasineju voiceofdeath ir drinkordie nikais.
Anime susidomejau pries 4 metus Angel cop paziurejes,o pirmas matytas anime berods Speed reaser hmm o gal ir ne .Geriausi matyti anime 1.Angel sanctuary,2.Gits,3.Lunar legend:Tsukihime.
Megistamiausios muzikos grupes V>A>S>T,Nightwish,Cradle of Filth,Bathory,Bathory is lietuvisku patinka Xess,Fanarai,Shadowdance ir Diktatura.
Kiti pomegiai paintball'as,fantastika (knygos),kompiuteriai(hardware,spartinimas,tinklai ),dviraciu sportas (krosas).Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
sveiki, esu naujoke. Mano vardas Daiva, man 14.Zodiako zenklas-dvyniai. Esu dviveide, todel galiu sutarti su abim barikados pusem.Tikru draugu neturiu, nebent tik tuos kurie save tokiais laiko. Megstu vienatve.Esu gan pesimistiska.
Moksluose sekasi labai gerai, nors visai be pastangu.
Visi giria kad turiu lakia vaizduote, todel bandau ja pasitelgdama piesti ir rasyti.
Pomegiu daug neturiu, bet pagrindine vieta skiriu anime. Megstamiausi- lain-serial experiments, FLCL ir death note...Gal dar ir kitu yra, tik neatsimenu.
Tikiuos pritapsiu
Peace^_^VComment
-
Esu Donatas,16 metu (tuoj bus 17) .Siuo metu randuosi in UK ,Southamptone,studijuoju koledze.Anime man ikisho drauge,tai pumpuoju dbr be perstojo.Anime zona radau kai per google ieshkojau anime puslapiu lietuvishkai.
O kas del floodinimo,tai ar jums rupuzes pirshtai sulush jei parashysit kanors i lieva ir pan tema? Jug nebutina taip kibtI have the Holy LanceComment
-
Ash ^^v
Hello, ash esu Tadas ish Panevezio ( nu zinot kur daug forsu ) man 17 metu, pats neesu forsas . Megstu paisyti , kartais rashyti, ziureti anime, losht su kompu, losht ir ziuret fule, dometis apie automobilius. Pagal kaikuriu lietuviu isitikinimus neesu lietuvis, nes man nepatinka Krepsinis . Pirmas mano anime buvo speed racer (rode laaabai senai per TV3 atrodo), rimtai uzsikabinau, kai pamaciau Hellsing . Pirmas anime kuri parsidownloadinau buvo Chrno Crusade, kuri dar ir dabar turiu savo anime folderyje .
P.S. I'm kinda strangePaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-11-20, 21:30.Comment
-
Sweiki mano vardas Artiomas esu ish Palangos,man 20 metu rimtai susidomejau Anime kai pradejau kolekcionuot Anime ,dabar turiu mazhdaug 900 DVD kompaktiniu plokshteliu su Anime serialais.Megstu Japonishka kultura Anime megstu tik del to kad tai geri multikai nors mano amzhiuje ne tas turetu but galvoj .Viena diena pamacheu shitam forume viena gera straipsni apie Mokymasi Japonijoje ,mane tas labai suzhavejo nes tokia proga viena ish milijono .Jeigu ka jus mane galite visada rasti Parashe mane i skype (madafaka205)i shi nika ,lauksiu nauju pazhinchiu ,nes megstu bendrauti su idomiais zmonemComment
-
sveiki, as akvile man 16 metu......gyvenu mieste kuris man nlb patinka.....bet tiek to.....
anime susidomejau po bayblade.....velokai, aisku..... bet iki tol as net nezinojau kas ta anime.....animezona suradau per visagale google.....tiesiog netycia nuspaudziau" ieskoti puslapiuose lietuviu kalba".......
esu didele svajokle, todel galima sakyti kad gyvenu svajoniu pasaulyje..... deja kai griztu i realybe tai buna nekas.....gal del to, kad mano poziuris i gyvenima itin pesimistiskas......:bored: siaip atsidurusi tarp draugu tampu visai kitu zmogum.
esu uzsispyrusi ir visada ginu savo tiesa ,nors esu neteisi..........
lengvai susidraugauju su zmonem.....never get a girl mad.....
especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....Comment
-
as Andrius, man 16 na tuoj 17, gyvenu vln, anime tai Dbz ir hellsing pradzia padejo, o top anime man mobile suit gundam wing ir shingetsutan tsukihime , duomiuosi viskuo kas idomu, nemegstu forsu ir fyfu , megstu valgyt gamint ka manau pakaks, anime zona per google radau ieskodamas studiju japonijoj, geriausia ka janonai sukure su kompais:
1.Anime
2.Final fantasy
3.Devil May Cry3
O tie kas megsta anime ir mato kad ten yra daugiau nei tik multikas tie yra zmones, gal net dievai kaip asPaskutinis pakeitimas nuo Calyx Deuced; 2006-12-08, 08:48.Comment
-
hau people ^_^ as Manda is Vln, man kol kas tik 14 mokausi mokykloj, kurioj reikia nesiot uniforma >.< pirmasis anime buvo 'Candy Candy' (kai buvau maza mane visi taip vadino ^_^) ir 'Hello Kitty' , po to aisku prasidejo digimonai, pokemonai ir panasios nesamones, po kiek laiko- ir DBZ (net tetis ziurejo). Pora metu buvau 'pasinesus' ant Yugioh -.- Dar ziurejau 'Hellsing', 'Shaman King', 'Sailor Moon', 'Mononoke Hime', 'Spirited Away'... Dabartine 'meile' - 'Naruto' ir 'Bleach' dabar jau tiek nebeziuriu, tik soundtracku klausau (mokykla zudo T_T)
Piesiu manga, noriu buti Manga-ka ^_^ idealas - 'Naruto'
Siaip 'animezonoj' nesu aktyvi, tik soundtrackus pakomentuoju kartais (Yoko Kanno is the best ^_^)
Kas labiausiai uzknisa mane, tai blondines ir 'fifos' (nezinau kaip rasosi! o.o), dar brolis (cia ir taip aisku), fizikos ir dailes mokytojos, hentai ir dar daugybe kvailu dalyku
O jei ka idomesnio apie save... na nezinau, siaip labai bijau voru, vandens, aukscio, nakti iskristi is lovos ir fizikos mokytojos o.o
Siais laikais turbut unusual, skaitau knygas (ne manga), daugiausiai sci-fi ir fantasy, bet kartais ir normalios megstamiausios - N. Gaiman 'American Gods' ir A. Burgess 'Clockwork Orange'
Stai kaip ir viskas o.o ai, tiesa, dar mokausi kaligrafijos savamoksle... -_-Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-02-18, 14:05.Comment
-
Hiya people!Esu Lina is Vilniaus,nete dazniausiai vadinuosi Got Milk?Turiu 13-lika metu,bet sausio 10 turesiu 14-lika! sulej sekas neblogai,..dievinu anglu kalba,bei istorija su daile.O fizikai ir matematikai vieta tik krosnyje! lol ^^
kalbant apie anime esu animu fane jau 1,5 savaites ,-domiuosi anime kurejais,piesimo technika ir panasiai ^^ aknsciau tai buvau nenuvaldoma DBZ fane ,...bet isaugau. kolkas silpnybe jauciu 'Elfen Lied'(daug vilionce'o,horror'oir siiap ...),'Hellsing'ui'(daug horror'o.velionce'o ir vampyru...) ir 'Full Metal Panic'..(geras siuzetas,saunus veikejai..^^) bet silpnybes ateity jauciu keisis ^^
Hobiu turiu nedaug..-video games,menas,piesimas,geros knygos,siaubo filmai bei anime.Comment
-
Sveiki visi ,aš esu Aivaras Man 18 metu... gyvenu Druskininkuose bet deja ilgai negyvensiu .Anime susidomejau....kaip cia pasakius,aš net nežinojau kad tai
buvo anime nes susidomejau tuo pries beveik 2 metus. bet po kiek laiko sužinojau apie visa šia Otaku kultura .I anime zona atklydau todel,kad prasmego mano buves forumas tai yra hdd-anime.Uzsiimu mokslais ir jei konkreciau tai programavimu: paskalis (uh kaip as jo nekenciu ),HTML ,pradedu c++ .megstu kaip bebutu keista sveika maista :P nekenciu visokio sintetinio Š... .Tai tiek apie maneComment
Comment