Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Drambliukas
    Narys
    • 2008 08 29
    • 46

Sveiki,as esu Eima arba kitaip Eimante ;D Man 14 metu,esu moteris xD Megstu piesti,daug kas sako kad kopijuoju,bet tai ne tiesa,nors man paciai tie piesiniai ziaurus. xD Domiuosi anime,karta netycia atradau sita saita,tai ir uzsiregistravau. Mano fave amime yra SailorMoon (neklauskit kdl,as pati nzn,kdl jis man patinka nors jam jau kokia 15 metu xD),anksciau ar veliau eisiu i Cosplay ^^.Labaj megstu kurti RPG apie SailorMoon xD Zdz,jeigu norite daugiau apie mane suzinoti,rasykit i pm ^^;

Comment

• legal
      No more mechi..
      • 2008 12 22
      • 11

Hi all, as esu mantas man 16 metu ir gyvenu jonavoje, apie save per daug nepasakosiu, eisiu prie reikalo anime susidomejau dar nuo pradines laiku tuomet man patikdavo piesti dbz kaip veliau paaiskejo ir siokiu tokiu anime stiliumi, jau tada as buvau labiau linkes i japoniskus filmukus ir kas karta kai per kanala pradedavo rodyt kazka naujo su pailgom siaurom akytem ir su japoniska tarme vidinis balsas sakydavo cia idomu reikia paziureti, galutinai susidomejau anime ne per seniausiai kai gavau pc, tada pagalvojau per tv buvo idomu kodel gi nepameginus atsisiusti...
      Anime zona suzinojau dar tais paciais pradines laikais bet tada man tai buvo dar nelabai aktualu, pradejas ziureti anime prisiminiau sita idomu saita su daug informacijos ir per visagali gugla ji susiradau (zinoma gali buti jog as kazka maisau ir anime zona susiradau atsitiktinai xD) bet vistiek kazka panasaus anksciau teko girdeti.
      Seip laisvalaikiu neskaitant anime megstu nueit papluset i sporto sale, pamint dvirati arba (kuom tikrai nesididziuoju) sedeti prie pc. Anime i topus neskirstau yra tie anime kurie patiko ir tie anime kuriu neziurejau. Tai tiek apie mane
      srry uz klaidas.

Comment

• Yuuki-Goda
        Goda~*
        • 2009 04 08
        • 50

Sveiki
        Esu Goda man 14, nors niekas is draugu nezino kada mano gimtadienis ;D Gyvenu Vilniuje.
        Taigi, as anime susidomejau taip:
        kai buvau mazyte, labai megdavau anime, nors ant manes rekdavo , as nenustodavau ziureti. Tiesiog akiu negaledavau atplesti nuo televizoriaus kaip sakoma
        Dabar as labai vaizdziai ziuriu i anime, tai mano gyvenio dalis, apie kuri anoriu kuo daugiau moketi, zinoti ...
        Apie animezona suzinojau as is drauges, kuriai as visada viska pasakodavau. Gal jus je pazistat, bet ji yra Kore.
        Bet ir taip buvau susiradus sio site'o draugus animeparty ir kitus..
        As savaitgaliais megstu pabut viena, klausant anime muzikos, kuriant sokius isliejant sirdi ir sokyje pasakot savo gyvenima...
        megstu piesti, dainuoti , dziaugtis, juoktis, bet dazniausiai mane kas nors nuliudina...
        Top Anime as neskirstau, nes visi anime turi minti, kuria vieni supranta, o kiti nelabai.
        Tai vat
        Jei ka atsiprasau uz klaidas

Comment

• karosas
          Narys
          • 2008 02 28
          • 95

AS esu Karolis(15metu)
          Esu is mazeikiu.Mano hobis vazinetis su vienaraciu.Esu vienisius.
          kiek save atsiminu anime visada ziuredavau.Megstamiausi evangelio(pirmas normalus ziuretas anime)
          elfen lied,trigun,hellsing ,trigun.
          Paskutinis pakeitimas nuo karosas; 2009-05-04, 20:58.
          http://myanimelist.net/animelist/Otaka

Comment

• Onycius
            Naujokas
            • 2009 05 04
            • 28

Sveiki as esu Ernestas gyvenu Siauliose, anime visada zejau man patinka anime bei amv, esu skorpionas manau tai ganetinai daug pasako ivairiai kartais megstu vienatve o kartais kompanija, na ka daugiau pasakysiu pabendrausim ir pazinsim vienas kita geriau

Comment

• -Pyru
              Naujokas
              • 2009 05 04
              • 14

sveiki visi, esu mantas is kauno man 15
              jau senokai domiuosi anime bet kazkaip pastaruoju metu pradejo labiau tai tik dabar prisijungiau prie jusu be anime megstu vazinet su dviraciu, zaist su ps2, klausyt muzika, daryt kokias nesamones su draugais

Comment

• Shikirinka
                Naujokas
                • 2009 05 09
                • 15

Hallo,esu Rima.
                Man 15 metu,gyvenu Kaune,Vilijampolei.Anime susidomejau senokai,kiek dar prisimenu lb laukdavau kada rodys Sailor Moon,arba Dragon ball.Poto kazkaip uzsikabinau prie Japonijos nes suzinojau,kad tetis rase apie tai referata vaikysteje ir kazkaip pagalvojau kas tai per sali ir jos kultura?O kai pasidomejau nebegalejau apie ja nepagalvoti nei dienos.
                Lb megstu J-Rock...Nu manau tiek

Comment

• AnimeFreak
                  Stalker >.>
                  • 2009 04 18
                  • 92

Beje. Aš irgi iš Kauno, Vilijampoles,anksciau to nepaminejau.
                  Visada megau anime, bet pastaruoju metu ypac.:}

Comment

• FlameHaze
                    The end of everything

• 2009 05 05
                    • 89

今日は
                    僕はおたくです
                    amzius: 25m. megstu anime jau senokai gal ~10 metu, skaitau manga, zaidizu jrpg, visual noveles, ivairius doujishi stuff.. siek tiek mokausi japonu kalbos bet kanji yra pain in the a**, zinoma megstu j-doramas, j-pop, j-rock ir pan stuff. hmm 僕はロリコン.. yah..
                    I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.

Comment

• Megane
                      Naujokas
                      • 2009 05 13
                      • 8

Sveiki man yra 17 metų, gyvenu kaune, anime pradėjau žiūrėti nuo 7 m. Pirmoji anime kurią pradėjau žiūrėti, kaip daugelis buvo Dragon ball. Patinka beveik visi anime op ar ed muzika, bet labiau linkstu į rock muziką. Tai mano prisistatymas baigėsi. Aš myliu anime !

Comment

• karolisvis
                        I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                        • 229

Sveiki esu vardu Takumis(tikroveje karolis ) man 15m gyvenu netoli vieliaus uzmiestyje cia palyginus ramu,megstu tamsias spalvas, ant anime kelio mane uzvede Lucion666 jam esu uz tai labai dekingas ^^ AZ atradau SaTaNos deka .Pats abejoju ar buciau pradejas ziuret anime,nes nezinojau koks puikus tai dalykas esu Horror & Mystery megejas Pirmas matytas anime iki galo Buvo Elfen Lied (jei gerai atsimenu ) Klausau senos muzikos tokios kaip AC/DC ir Metallica (heavy/trash/death Metal) megstu diskutuoti apie ju istorijas.Mokslai sekasi ne per geriausiai bet... ^^ Tai viskas ka jus galit zinot apie mane gud luck
                        Run, live to fly, fly to live, do or die.
                        Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• Idechi
                          Wakaranai

• 2008 10 21
                          • 193

Esu Povilas iš Klaipėdos. Man 18 metų. Anime pradėjau domėtis jau gana seniai, turbŪt viskas prasidėjo nuo pokemonų, vėliau DB, Samurajai x, Hellsingas, Sailormoon, Kite, po to pradėjau rimčiau domėtis šia modernią kultūrą. Mano mylimiausi anime žanrai praktiškai visi, jeigu siuzetas įdomus, išskyrūs YAOI! Mėgstu J-muzika ir domiuosi japonijos kultura, arhitektūra, žmonėmis. Anime tapo mano gyvenimo dalys ir filmus pradėjau vis rėčiau žiūrėtį, nors seniau būvau kinomanas. Lankiau meno mokyklą, bet vistiek anime neišmokau piešti Šiaip anime žiūriu po sunkios dienos, nemėgstu labai populiarius anime serialus, kur serijos eina šimtais ir viską po to pamiršti, nes istorija dažniausiai neina į vieną tašką. Labiau mėgstu arba labai linksmus (atsipalaidavimui), arba labai rimtus, gyvenimiškus ir sunkius ( laisvalaikiui)
                          Galiu pasakyti, kad anime mane labai pakeitė į gerąją pusę. Turbūt visą gyvenimą mylėsiu anime, nes tai pasaulis, kur galima pailsėti nuo visų problemų. Filmuose tikrai to nepamatysi. Mane stulbina optimistiška ir graži romantika, be seilių, smurto, skandalų ir t.t. kurios labai truksta kino filmuose. Turiu tik porą draugų, kurie mane supranta ir vyresnė sese.(Galima pasakyti, kad dėka manęs jie pradėjo domėtis anime) Dėka anime įšmokau japonų kalbą geriau, nei vokiečių (išmokau Hiraganos abėcėlę) Tikiuosiu nesulauksiu mirties, kol Lietuvoj šį kultūra taps labiau populiaresnė. Mylimiausi žaidimų žanrai: Rpg ir Strategija (gamemanija dingo, kai pradėjau domėtis anime) http://myanimelist.net/animelist/Idechi Skype Nihonomaru

Comment

• Luna-chan
                            Miau?
                            • 2008 12 01
                            • 70

Hoho, esu Ema. Man 14 (kolkas), esu maža ir miela.. ^^ Anime pradėjau veizėt jau nuo kokių 5 metų, bet tada dar nesupratau, kas čia per narkotikas... Šiaip rimčiau ja pradėjau domėtis gal prieš metus... Kai prasidėjo, tai prasidėjo... Šiaip ant anime užsivedžiau klasiokių tokių vienų dėka...
                            Esu muzikantas. Groju smuiku (jei TAI galima pavadinti instrumentu... NEKENČIU!) Ir fortepu... Tai atima iš manęs anime žiūrėjimo laiko ir tai nervina...
                            Muzika? Dievinu Coldplay.. Kokia nerealiai gaivi muzika, šiaip klausau visokio rock'o ir dar velnias kokio briedo... Japoniškos muzikos neklausau... Kažkaip... Neveža... Nežinau, negerai skamba. (Prašom ant manęs dėl to labai nepykti)
                            Šiaip neturiu kraupiai daug draugų, ir laiko, kada galėčiau su jais būti...
                            Dievinu Narutą! (ne Narutą, o filmuką...Lol, Narutas man lėvas... ;D) Dieve, kaip miela... Įsiknisau Deidarą, tai dabar mano gyvenimo meilė... Jau kurį laiką...
                            Hehe... Gal kada nors sugalvosiu dar ką nors, ką galima paminėti :3
                            Paskutinis pakeitimas nuo Luna-chan; 2009-05-31, 20:44.
                            Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• Red_Elf
                              pandų karai :D

• 2009 05 07
                              • 1112

Mano vardas Toma, man 21 dabar studijuoju ir gyvenu Kaune, Dainavoje, o šiaip esu iš Kelmės. Anime domiuosi jau nuo pat mažu dienų, tik tada nežinojau, kad čia anime, o šiaip jau kokie 5 metai, bet aktyviai pradėjau tik prieš 2 Šiap domiuosi visa Japonijos kultūra, jos istorija, jau užsirašiau net į kalbos pamokas
                              Manau esu mielas ir draugiškas žmogus (nežinau, gal jau giriuosi), labai mėgstu muzika (dabar klausau tik japoniškos) ir kažkada skaičiau labai daug knygų, bet dabar tam nebelieka laiko. Labai džiaugiuosi, kad i anime pasaulį itraukiau viena žmoguti ir dabar abi esam lyg išprotėjusios kitų akim, nes į mus dar žiūri kaip į mažvaikes, bet jau po trupukuka baigiu visiem išaiskinti, kad čia ne tik pokemonai ir šiaip multikai skirti vaikams
                              vienu žodžiu peace and love

Comment

• justi
                                dreamer
                                • 2009 05 25
                                • 5

tai va sveiki, ilgai svarsciau ar prisistatinet ar ne ir galiausiai nusprendziau,kad niekam nepakenks.
                                Gyvenu Vilniuj(siuo metu) nes netolimoj ateity,gal rudeniop, trauksiu kur kitur, planuoju vaziuot pagyventi i japonija metams ar pusei, o siaip zadu studijuot ne LT.
                                Taip, prisipazistu dievinu anime. Cia toks reikaliukas,kuri as ritualiskai atlieku viena su laptopu ant keliu spoksodama i ekrana. Anime domiuosi turbut nuo tada,kai vaiksciot ir sneket pradejau.Esu perziurejus ziauriai daug anime ir as apskritai labai domiuosi animacija ir ruosiuosi pati studijuoti tai, o del to teks isvykt is lietuvos.
                                net nezinau, ka cia daugiau ir pasakyti , ai japoniska muzika yra gerai kartu su animacija ar filmu,siaip jos neklausau. Kelia i animezone zinojau jau labai seniai tiesiog nemaciau cia reikalo registruotis,nes visa informacija,kurios man reikedavo, laisvai susirasdavau anglu ar kita kalba,taip pat kaip jau minejau anime visada ziuriu viena, perdag nuomonemis su kitais nesidalinu,nes dar nepripratau irodineti,kad animacija gali buti ne tik vaikams,todel ir benraminciu man nelabai reikejo. Taigi viena keista diena(cia buvo netaip jau ir seniai) man dzingtelejo i galva ir as cia uzsiregistravau. tokia trumpa ir neidomi istorija. Ziuresim kaip cia man seksis.

tai tiek apie mane.

Comment

Working...