Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • XxGoingBlindxX
    Freedom. ^^
    • 2008 08 18
    • 49

Heya.
    So, esu Justina, but PLEASE don't call me that. Vadinkit Juste ^^
    Dabar esu penkiolikmetė and gyvenu Vilkijoje.
    Kadangi mažai kas žino, kur ji yra, tai pasakysiu - netoli Kauno. Gal 30 km nuo Kauno link Jurbarko.
    Gome, nežinau, nesidomiu xD
    Anime susidomėjau... um. Senokai. Prieš ketverius metus gal. Jei gerai pamenu (Gome, mano atmintis trumpa) tai Digimonai, paskui Dragon Ball ir galiausiai Sailor Moon padėjo man atrasti kelią link anime. ^^ Dar pamenu laikus, kai naktimis Van Helsingą per lnk rodydavo, bet mano tėvai neleisdavo man žiūrėti (). Pirmas mano pačios susirastas nete ir žiūrėtas anime buvo Death Note.
    Gome, įsijaučiau >.>
    So, mėgstamiausias maistas - šokoladas. (Nesakykit, kad tai ne maistas.)
    Animezona radau per google tikriausiai Nesilankiau senokai čia... Šiandien nusprendžiau vėl įlisti. xD Tikiuosi, pabūsiu ilgiau čia ^^
    Oh, apie mane... Na, esu keistoka, bet draugiška ^^ Bendrajanti and linksma. ^^ *sigh* Nežinau, ką čia sakyti apie mane xD Pamatysit gal dar kokia aš xD
    Laisvalaikiu piešiu, gal kada net piešinius parodysiu.
    GAL. xD
    Um, tiek tikriausiai ;D
    Bye. ^^

Comment

• Sagara
      Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
      • 78

Am.. Taip.. Esu Marius. Draugai vadina mane Sano. 1993 10 31 ( Halloween ) , tuojaus sueis 16. Anime, kaip ir daugelis, pradėjau domėtis dar DB/DBZ laikais... Paskui sekė Rurouni Kenshin, Death Note, Claymore ir t.t. .
      Mėgstu tikrą muziką, o ne elektroninę. Favorite band'ai/artist'ai būtu CoB, Sonata Arctica, Helloween, Gamma Ray, Sabaton... Taip pat mėgstu J-Rock.. Deja, vienos grupės išskirt negaliu. Iš lietuviškų atlikėjų tai nebent A. Mamontovas bei seni geri RONDO.
      Šiaip esu vilnietis, bet jau tuoj bus penki metai kaip gyvenu Ignalinoje... Daug kas sako, kad esu keistas bei paslaptingas žmogus.. Tai tiek...
      Paskutinis pakeitimas nuo Sagara; 2009-07-22, 00:07.

Comment

• neko_pari
        nyanko sensei

• 2009 04 22
        • 130

Sveiki
        as pari (feja su kirviu) seip is Panevezio, studijuoju Vln. is to galima jau spresti, kad man tikrai ne 14 ir net ne 16 anime pradejau dometis galima sakyti seniai seniai seniai kai rode tokia Candy Candy, na tuo metu apie interneta zinojo vienetai. taigi rimtai i anime pradejau ziureti nuo DB laiku per LNK siuo metu mano megstamiausi anime yra Bleach, sayonra zetsubou sensei, BBB, trinity blood ir visi kiti vampyriski anime, taip pat Naruto ziurineju. megstamiausi anime filmai yra Hayao Miyazaki nekantriai laukiu nauju darbu, nes jie niekada nenuvilia anime yra puikus laisvalaikio praleidimo budas, kuris padeda nepamirti anglu kalbos, negaliu pakesti dubliuotu anime. cosplay man smagus renginukas leidziantis paspoksoti i kitus anime maniakus, bei pasirodyti paciam hmmm mangas esu skaiciusi tik kelias - Hellsing, Vampyre Knight ir pradejau Naruto, o seip mangos brangus malonumas ir pinigine ir akiu naudojimo prasme
        Animezona greiciausiai prisigooglinau, atmintis kaip auksines zuveles tai tikrai nzn

be anime megstu indiskus filmus ir indiska muzika, renku puodelius su katemis (tai labai pravercia draugam, kai nezino ka padovanoti bday proga)

tikiuosi draugausim juk nesikandzioju

Cosplay.com

Comment

• Gone.
          omfg.

• 2009 07 08
          • 20

Hey :]]
          Kaip matot, esu Gone. Tikras vardas - Lina. 1993-11-27, taigi kada nors sueis 16.
          Anime, turbūt kaip jau įprasta girdėti, domėtis pradėjau pamačius DB, Rurouni Kenshin. Truputį vėliau, draguės įtaka, pažiūrėjau School days.. Ir nuo tada viskas peasidėjo : D Ef - a tale of memories, Death note, netgi Naruto, Kanon 2006, Kara no Kyoukai ir daug daug kitų. Visai neseniai pradėjau skaityt mangas ir laaabai užsikabinau.
          Taip pat duomuosi ne tik anime, bet ir japonijos, kinijos, korėjos kultūromis.

Mėgstu tokius muzikos žanrus kaip grunge, alternative, biškį punk-rock ir panašiai. Nuolat groju gitara, ir kartais daginu popieriu ir pieštukus piešdama anime ir visokius keistus padarus bei gaminu viską, kas sprogsta

Anime zoną radau gana seniai, bet taip ir neužsiregistravau. O dabar, kai vasarą yra kažkiek laisvo laiko...

huhuhu~ Tai tiek apie mane. Hė hė. čiau :]

Comment

• daumis1992
            Nothing...
            • 2009 07 07
            • 20

Sveiki,

Vardas butu Daumantas. Gimiau 92 tigi dabar man 17 metu. Jau trecia vasara kaip ziuriu anime oiginalia kalba. Pirmas anime kuri pamaciau originalia kalba butu NARUTO ir as ji vis dar ziuriu(darba reikia pabaigti iki galo, o nemesti viduri). Taciau yra kolkas tik trys anime kurie labai patiko ,taciau zinoma yra ir tokiu kurie buvo geri tik kazko man truko(isrankus pabaisa esu)
            Manga skaitau tik gaila ne taip daznai kaip noreciau. Mangos nemazai perskaiciau, bet uzbaigiau kol kas tik du(Death Note ir Dragonball), o kiti vis dar tesiasi.
            Animezona atradau ganetinai nesianiai, bet jau gavau daug informacijos kuri man praverte.
            Be anime gyvenime uzsiemu protiniu sportu sachmatais(taip tai sportas, kad ir ka manytumete), bet labiausiai gyvenime megstu pati gyvenima ir jo ivairove. Megstamaus muzikos stiliaus neturiu tiesiog yra dainos kurios mantinka na gal dar labai megstu
            Tai stai trumpa ar ne cia jau jums spresti informacija apie mane.

Comment

• Aramis

Sveiki.
              Turiu problemą, kurios niekaip negaliu atsikratyti. Mėginau tiek anoniminių anime mylėtojų būrėlį, tiek koduotis, bet niekas nepadeda... Bet galiausiai užsukau į AZ, kur radau daugiau turinčių tą pat problemą Iš karto palengvėjo
              Ką gi, užteks juokų. Mano vardas Edgaras, gimiau 1987 m. (kas draugauja su aritmetika tikriausiai jau pastebėjo, kad man 21, greit 22). Gyvenu vasarą savo Tėviškėje, Marijampolėje, visą kitą laiką gyvenu uostamiestyje (Klaipėdoje), kur studijuosiu trečiame kurse žurnalistiką.
              Anime prisimenu dar nuo to laiko, kai tele-3 ėmė rodyti Speed racer, nors aktyvesnis susidomėjimas anime kaip žanru prasidėjo pamačius "Naruto shippuuden" 63 seriją, kuri pasirodo tebuvo filleris. Nors jei atvirai, kadangi man tai patiko, tai gal ne toks blogas tas filleris ir buvo...
              Mangos man taip pat patinka (pastebėjau, kad ir komiksus ėmiau skaityti atvirkščia, pradėdamas nuo dešinės puslapio pusės). Mano mangos tai "Naruto" (pastarąjį perku ir LT kalba), "Vampire hunter D" (Leidyklos obuolys leistas, turiu abi dalis), "Sekirei" (man, i love that manga)
              Kažkodėl ėmiau domėtis ir J-pop, šis žanras man paliko neišdildomą įspūdį.
              Tai tiek.

Comment

• usakou
                Rimtas forumo narys
                • 2009 04 19
                • 188

-deleted-
                Paskutinis pakeitimas nuo usakou; 2012-04-30, 09:49.

Comment

• winry3
                  hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
                  • 112

OHHH!!! Me too,me too!!

Tai va.Esu Indrė.Man 18 metų,gyvenu Vilniuje.Hm...
                  Anime susidomėjau...net nežinau kada esu iš tų,kurie anime mėgo nuo tada,kiek tik save prisimena (gal tik kai man suėjo 6 metai,ėmiau suprast kas per velnias tas anime,bet pirmąjį man patikųsi iki šiol pamenu.Jis vadinos Ledi Lina ).Rimtai anime domėtis pradėjau kai pradėjo rodyt DB.O dar rimčiau-nuo tada kai į mano akių obuolius pakliuvo FMA Tai va
                  Ateity trokštu tapti medike tad kai eisit gydytis pas man, sakykit - aš AZ narys.Padarysiu nuolaidą
                  Mėgstu gerą muziką,o ne jos imitacijas! Todėl sakau taip rock,metal ir pan muzikai, o riebų ne sintetinei - elektrinei
                  Mėgstu šokoladą Šokoladas yra gerai o kai jo daug,tada dar geriau
                  AZ atradau...net nežinau kaip tikriausiai kaltas google
                  Na,manyčiau jau užteks
                  ATIA
                  Not bad...

Comment

• saky92
                    Naujokas
                    • 2009 01 17
                    • 18

Esu Birute. Man 16m., gyvenu Vilniuje. Anime rimtai jau domiuosi gal kokie 2metai mazdaug. Siaip visus anime kaip ir visi megau nuo pat mazu dienu kai visi skubedavo is mokyklu zet per tv "filmuku" Na siaip laisvalaikiu nemegstu buti labai namie vadinasi kur nors bunu isejus su draugais tusintis ir pan o siaip jei turiu laisva valandele butinai ziuriu anime ;D vienas is pirmuju man patikusiu ie matytu anime buvo DB ir SM Vat o AZ atradau siaip netycia ieskojau ten paveikslelio kazkokio anime ir vat per google atradau sia svetaine Kaip ne keista bet man kazkodel labai patinka anime berniukam kur ten visokiausios kovos vyksta ir kraujai tryksta taciau labai megstu pazeti dar visokiausias dramas ir ypac school life
                    http://s3.bitefight.lt/c.php?uid=45839

Comment

• marrek

Marius iš Vilniaus.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2011-09-09, 13:54.

Comment

• Michiru
                        rawk

• 2009 08 02
                        • 20

Hello.
                        esu Helga. iš Panevėžio. gimiau 92 lapkričio 6.
                        pirmasis anime buvo Sailor Moon, tiesa vokiečių kalba ir tada man buvo gal tik kokie 6metai. poto ėjo digimonai, shaman king ir panašūs, bet žiurėdama juos net nežinojau, kad tai anime.
                        kiek rimčiau anime susidomėjau prieš kokius pusę metų pamačius Naruto.
                        be anime domiuosi muzika, knygom, filmais, piešimu, postcrossing, origami, fotografija.
                        tai tiek :]

Comment

• Dzei_
                          Naujokas
                          • 2009 08 05
                          • 11

Nelabai mėgstu apie save pasakoti. Klausimai patinka (mm) O šiaip esu naujokė, Jurgita, malonu tikiuosi čia yra daug draugiškų žmoeliukų ;D

Comment

• NewEra
                            Naujokas
                            • 2008 12 20
                            • 5

Sveiki,mano vardas Erikas esu 17-tis iš Lentvario.(~18km nuo Vilniaus)
                            Pirmas anime tikriausiai buvo DB per RTL 7 kažkokia nesuprantama kalba ( man tada buvo 7metai), bet esme šio anime supratau Rimčiau anime susidomėjau neseniai gal prieš metus ir pritraukė mane ,,Naruto" apie kurį daug kas kalbėjo ;D Vėliau pradėjau žiūrėti rimtesnius anime ( gal ne pačius rimčiausius tad prašom nekritikoti ) peržiūrėjau Studio Ghibli kūrinius .Vėliau vienas draugas pasiūlė pažiūrėti Code Geass, o kitas Spice and Wolf na taip ir prasidėjo
                            AnimeZona radau netyčia pamiršau ARRU svetaine ir natyčia aptikau AZ ir buvau mielai nustebintas kiek čia visko daug
                            Šiuo metu atostogauju,rugsėjį į mokyklą - 12 klasė, mėgstu draugų kompanijoje išgert alaus ( geriausiai Cooler (kaip supratot mano mėgstamiausias))
                            Valgiui nesu per daug išrankus svarbu,kad būtų skanu
                            Na ir taip per daug čia pasakiau
                            tad origato ir sayonara

Comment

• Miyuki-san
                              I am who I am

• 2009 03 01
                              • 96

esu Viktorija, bet man maloniau, kai mane vadina Miyuki xD
                              esu gana keistas asmuo... mazai yra tokiu, kurie gali mane perprast xD
                              Gyvenu savo vaizduotemis, nes be ju gyvenimas daznai buna booring xDD
                              seip esu tolerantiska, uzsispyrusi x))
                              Nepamenu, kaip atsiduriau AnimeZonoj xDD ir isvis nieko nepamenu xDDD
                              hmm....pomegiai... Dievinu muzika..ziauriai megstu piesti, bet dazniausiai piesiu ne anime na...dar megstu grot pianinu..bet dazniausiai groju liudna muzika, nes man tiesiog graziau skamba x) myliu anime, ir visus, kurie ji kuria 8DD
                              Rasau knygas.. kas cia dar....a!! megstamiausios salys - Japonija ir Suomija..
                              dievinu sokolada... kartais bijau tamsos, bet kai bunu visiskai viena ir prisigalvoju tokiu dalyku,
                              kaip mane apvoge, uzpuole piktas dede, gasdina vaiduokliai ir ivairios raganos xDD
                              nemegstu svogunu ir brolio, tik kartais jis buna geras xD... myliu mama, bobute, Kaledu Seneli ir senio bajerius, kai jis prisigeria xDD turiu augintini.........ZIURKENA Keksa xDD
                              bet nerealiausiai noriu augint tigra ir Sibiro Haski.... megstu cepelinus, Nestea bei pamisus del saldumynu xDD dievinu miegoti, nes tada gyvenu kita gyvenima - sapnuoju [visada sapnuoju, net
                              diena, kai miegu xDDDDDDD] esu Jautis. megstamiausias daiktas - STEBUKLINGASIS BAMBUKAS xDD
                              mano MOTO:
                              MIEGOT ILGAI, GYVENT GERAI!!
                              dekui uz demesi..
                              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-10, 21:14. Priežastis: Kas per įprotis neigti savo vardą....

Comment

• Dejviz007
                                Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
                                • 127

Sveiki, esu Deividas, man 16 metų ir gyvenu Šiauliuose....
                                Anime domėtis pradejau prieš ~8mėn. ( Neskaitant per TV matytų Yu-Gi-Oh, DB/Z/GT/, Pokemon, Digimon, Rurouni kenshin, Shaman king ect.).
                                Apie Anime sužinojau iš "internetinių draugų", paklausiau ką patartų pažiūrėti ir pasiūlė Death Note arba Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (žinau, kad ji visiška prišingybė, bet pats prašiau, kad koki funny arba šiaip ką gero ). Taigi pasiūlė šiuos du ir reikia apsipresti katrą žiūrėsiu pirmą Į pagalbą pasitelkiau google.lt ir radau AZ.

Dar apie save: Esu draugiškas, ištikimas, drovus , ir labai didelis tinginys.....
                                Tai tiek apie mane....

Comment

Working...