Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • as esu as
    akivaizdžiai daužtas

• 2006 03 20
    • 34

na nezinau ka man apie save galima pasakyti esu liudas is jonavos man 16metu megstu dirbti su vaizdu ypac video toj uzsiimsiu walpaperiu kurimu anime domiuos jau labai seniai kai dar net nezinojau kas jis toks labai megstu gerus zaidimus, klipus , skaniai pavalgyti ir zinoma anime bei fantasy stiliu (turbut labiau nei anime). nemegstamiausi dalykai:
    1. brolis
    2. sese
    3. tvarkyti kambari
    4. gyventi neispudingai ir kasdieniskai
    I am I and you can do nothing about this

Comment

• Augiszz
      Anime Man
      • 2006 02 04
      • 37

Sweiki, kaip ish nicko suprantate mano vardas Augis Draugai mane megsta vadint Ogiu (atsirado ce blemba tarakonai)

Kox ash? Tox klausimas man ishkyla dazhnai bet atsakymo negaliu surasti... Tik tikri kvailiai gali pasakoti apie save tik remdamiesi savo nuomone, todel spreskite patys kox ash...

Amzius istikro nesvarbu, bet nieko slept nenoriu... Man 14 esu ish kauno... Jei galvojate kad ash kvailas nedaaugelis klystate. Visi mano draugai yra dvigubai vyresni uzh mane, aisq turiu ir bendraamzhiu, bet juos draugais negaleciau pavadint. Pats einu i 9 klase (manau kaip 14 neblogai). Ten man gana sunkiai sekasi, bet manau tai su laiku issitaisys. Sejp labai megstu pasisyldit picute, atsidaryt skardine coca-colos, atsisest i minkshta patogu kresla ir pazhiureti koki gera filma.

Sejp anime ash dar zhaliukas, bet visi mes mokomes Sejp megstu piesht (LABAJ MEGSTU). Nekenciu poros dalyku:
      1. Ilgo uzsisiedejimo vienoj vietoj (aisq pailset ir patinginiaut ash megstu bet su saiku )
      2. Fyfu (mane nuo ju vemt verchia)
      3. Senu kvailu filmu

Na va, atrodo apie save viska parashiau. Aciu uzh demesi

Comment

• *Michiyo*Yamahita

Koničiva
        Zoa Šang Hao

mane galyt vadint MiYa arba MiYo tai yra mano niko trumpinis,koks mano vardas nesakysiu,nes turiu dauga vardu,realius tris vardus,o internete dar daugiau :P,siaip realybeje mane vadina Safyre C:

Jau beveik tris metai kaip žaviuosi anime C:

Esu baigus dailes mokykla (viena iš priežasčiu kodel domiuosi anime),mokausi 11-klaseje,žaviuosi tyksliaisiais mokslais(realiuke C: ),busima mano ateities specialybe bus architektūra-dizainas,arba animacija.

Pomegių turiu daug,:
        dainavimas-choras(bandau kurt grupę),tapyba,koliažai,interjiero detaliu kurimas,juvelirika,knygų skaitymas,domejimasis Senoves civilizacijom,Rytų kultūra,lankau jau kaip metus "Karate",renginiu organizavimas ir t.t.
        Galima mynet ir mynet,nes daug ka veikiu.

Gyvenu Vilniuje(Sostine C: )

Na galima sakyt,kad anime pakeite mano gyvenima,pradejau į viska kitaip žiūret C:

Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-05-08, 19:34.

Comment

• Myojin`
          Tiesiogiai iš miško
          • 2006 03 04
          • 84

Konichiva! mano vardas:Paulius,draugai vadina Pablo. man 15+.
          Mokausi 9klasei,uz metu baigsiu dailes mokykla,dar lankau Kung-Fu+th Box ir uzsiemineju Le Parkour.kita laika sueda pc ir draugai.Krc Sportuoju ir paisau bet nesimokau
          Nemegstu aplink daug veidu surmuliu ir per daug demesio krc turgaus,dar nemegstu spaudimo darbo exprontu ,o labiausiai nekenciu melo .
          Dievinu Anime nes jie zymei grazesni idomesni bei protingesni nei daugelis filmu.
          Kaip atradau sy foruma nepamenu,bet nesenei.O Anime pradejau dometis nuo to apgailetino DB.
          Paskutinis pakeitimas nuo Myojin`; 2006-09-12, 14:10.

Comment

• rockfeever

Hy you all carzy anime fans!
            Gerai pradekim mano vardas Darius na o draugai taip ir vadina .
            Anime domiuosiu jau gal kokius du metus . Nors jau 20 metu bet vis dar istikimas anime fanas . Kiek juo liksiu nzn turbut visa gyvenima .
            Biski pasau dar reik daug tobulet kadangi manes nieks nemokino kiap piest , nei as dalies sulios lankiau bet seip prie meno.
            Na zn kad dar kolkas tiek . i hope to make lots of firend here

Comment

• ketou
              savim patenkintas gyvulys
              • 2006 04 16
              • 51

na me yra ketou...esu is vln mishku.. ...siaip esu shizofrenikas..bet cia neesme ..paishau fantasy ir furry'us.. ...vaaat...ku cia dar papasakojus...na ziauriai pasineshes ant visokio xlamo.. ...religija?..as pagonis..
              Paskutinis pakeitimas nuo ketou; 2006-05-11, 12:17.
              Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...

Comment

• urahara_san
                hah i need sleep
                • 2006 04 18
                • 28

Nu zodziu. Esu Radviliškietis (turbut tokio kaimo nezinot). Man 14m. Siaip kartais pasireuksht noriu (bet kai noriu tai nesamones pareishkiu), megst anime (kaip ir jus(bent jau man taip atrodo)), skeitint dar megstu. Siaip keversot gal pradesiu bishki. (nors ir nesisek). Ir siaip dar galima sakyt esu jautrus . (Nesu labai tikras del to)
                Aj zodziu nesamones ash cia rasau.
                ^^

Comment

• Evil_of_Darknesz
                  Suicide is painless...

• 2006 04 09
                  • 998

Esu Deividas, dabar man 16 metu, pirmieji anime matyti per tv buvo Digimon, Pokemon, Dragon Ball, Rurounin Kenshin... anime pradejau dometis nuo 2004 (nuo tada kai man ivede interneta) pirmasis parsisiustas anime buvo Ah! My Goddess ji parsipuciau is FTP, ieskojau berods DBZ o atradau sedevra... Megstamiausia pokolkas dabar muzikos grupe yra Maximum The Hormone, gyvenu radviliskio rajone dar tiksliau raudondvaryje... megstmiausiu anime top 10:
                  1.Eureka 7
                  2.Air Gear
                  3.Neon Genesis Evangelion
                  4.Fullmetal Alchemist
                  5.The Melanchly Of Haruhi Suzumiya
                  6.Samurai Champloo
                  7.Ergo Proxy
                  8.Elfen Lied
                  9.Ah! My Goddess
                  10.RahXephon

Megstamiausiu zaidimu top 3:
                  1.Metal Gear solid (visos dalys)
                  2.Max Payne(abi dalys)
                  3.Silent Hill(visos dalys)
                  4.Resident Evil(visos dalys)
                  5.Grand THeft Auto(visos dalys)
                  Tai tiek...
                  Paskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2007-12-30, 10:24. Priežastis: Papildyta, prideta daugiau info.

Comment

• Ekgp97sl
                    Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                    • 63

Evaldas. Stuobrys, nieko doro dar niekad nenuveikęs, gal kada nors nuveiks.
                    Esu beviltiškas fotografas. Mėgstu futbolą. Esu gan beviltiškas žaidėjas, bet bent jau mėgstu žaisti. Nuolat kaip nors susižaloju pirštus. Be saiko geriu kavą. Nesugebu išsimiegoti. Bijau planuoti. Kramtau rašiklius. Mėgstu nepriimti kitų pagalbos. Sugebu dingti netikėčiausiais momentais. Galiu apsimesti idiotu. Dažnai voliojuos ant grindų. Stebiu žmones. Daugiau stebiu, nei darau ką nors kitą. Kaupiu visokį šlamštą. Negaliu racionaliai išnaudoti laiko. Nuolat darau apmaudžias klaidas. Žiūrėjimą vertikaliai mėgstu labiau nei žiūrėjimą horizontaliai. Kalbuosi su savimi. Nedaug trūksta, kad būčiau paranojikas. Kada nors užsiauginsiu didelę barzdą ir būsiu panašus į Basanavičių.
                    Mėgstu filmus. Kartais anime. Retai anime.
                    Neturiu supratimo, kaip atradau Animezoną.
                    Turiu katę. Jei auginsit kada kas vaiką ir norėsit, kad kada nors jis būtų kantrus, nupirkit jam katę ir prisaikdinkit nenaudoti prievartos.
                    Jei turit klausimų - klauskit. Kalbėti su kuo nors kitu nei savimi yra šiek tiek į naudą.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2008-06-20, 00:22.

Comment

• kita
                      spacier than an astronaut

• 2005 10 13
                      • 77

marija, kaunas. I-asis anime - Mononoke Hime. mokausi, manau, tai visai neblogai.
                      juoda Earl Grey arbata (kartais su pienu, kartais be) - nieko geresnio už tai.
                      įsimintiniausi anime : Animatrica, Cowboy Bebop, Wolf's Rain, Beyond The Clouds[..]
                      laisvalaikį užima : visas mano laikas-laisvalaikis, taip ir užsiimu.
                      patinka: kinas, skaitymas, muzika, žmonės, plaukimas, ketvirtadienis[..]
                      filmai: Revolver. žanrai įvairūs, romantinių komedijų - ne. dokumentika, fantastika, sci-fi, dramos, kriminaliniai trileriai, kriminalinės komedijos - taip. parodijos - ne.
                      kačių taip ir nepamėgau, nors vieną turiu. šunys - patinka, paukščiai taip pat. vakarus dažniau leidžiu namie, geriau keliuosi anksti.
                      'o šiaip viskas ok'.
                      Paskutinis pakeitimas nuo kita; 2007-06-02, 00:01.

Comment

• Tamsos_Elfe
                        Dreamer

• 2005 05 17
                        • 24

Ir as noriu prisistatyti

Tei va... Esu Jurgita Vyresne nei 20m. Labai nustebau, kad nemazai zmoguciu yra is Rdv ar Siauliu. Mano vaikystes miestai. As juos labai myliu ir dievinu, ypac, Radviliski. Dabar gyvenu ir dirbu Vilniui. Esu rami ir tyli mergaicioke, bet jei kas iskaudina - pasisiausia kailiukas. Siaip man lengviau mintis ir emocijas destyti rastu nei jas issakyti. Nemoku pasakoti zodziu.
                        Beto esu apgaulingos isvaizdos ir visi man duoda tik 16. Na po ilgo kartojimo ir pati emiau taip jaustis. Todel tapau Tamsos_Elfe - mistine butybe, kuri sedi seselyje ir nesensta Nemanau, kad elfai yra blogi sutverimai, net jei jie ir Dark'ai ar nakties padarai
                        Kas cia dar? animezona aplankiau pastebejusi nuoroda mIRC'e #anime. Patiko
                        ...
                        minciu trukumas - pietu pertrauka veliau gal ka sugalvosiu dar

Comment

• balta-kate
                          crazy neko
                          • 2006 02 17
                          • 2

tai vat, jau kuri laika esu sio forumo seselis, perziuriu kai kurias temas, nieko neparasau... siaip ko gero esu viena jauniausiu forume 13metuku. mama pasakoja kad maza budama ziuredavau kendi kendi (per maza buvau kad pati atsiminciau ), paskui ledi lina, dragon ball'a, rurouni kenshin... tik pries kokius metukus suzinojau kad tai anime. ir dabar neesu ziauriai pasinesus kaip cia kazkurie nes is vis labiau megstu lakstyt po miskus ir jodinet, bet is to ka galima ziureti per TV arba kompa, manau tai yra geriausia. kadangi nuo mazumes megstu paisyti, tai ir anime stilium bandau (nelabai kas gaunasi ). charakteris kates ir manau labai daug kas tuo pasakyta. kaip ir viskas apie mane. kodel balta- kate? oda balta, plaukai sviesus.
                          As laukiu balto zirgo, o ne princo

Comment

• Tsubasa fuju

tay sveiki... Esu tsubasa fuju... Nesu labai didele anime gerbeja... Verciau zirgu... Tay man atrodo beweik wiska ir pasako...

Comment

• spacefox
                              B-J Inc.

• 2006 05 14
                              • 77

As esu ketou broliukas:3 Anime beveik nebesidomiu, retai kada koki shizinuta pasiziuriu ir viskas. Dazniau mangas skaitau. Vo ir viskas berods o.O'
                              IN DUCT TAPE I TRUST

Comment

• rezzzes

Yo esu Simas wisi wadina Simka, man 16, anime kas taj? nje jej rimtaj taj wisas kai po dalykas ANIME pradejo patikt del mano polinkio i mena... Esu mazhdawg banglo ir punko mishinys... esu kauketas zhmogus tajp lengwew bendrawjant nje nesu koks psicho, kauke tiesiog pakejche bendrawimo stiliu, ne pozhiuri i gywenima bej principus... esu lajswu pazhiuru, kad jus zhinotumet kokios jos lajswos Loshiu kashi... galiu pasakyt kashis kashis kashis esu geras kajp zhmogus nezhudaw skruzdeliu ir pan. megsstu sarkazma, megstu skejtus, megstu pajshyt, megstu tusintis naktimis su drawgajs, megstu martini , kartajs parukaw bet kadangi stengiuos augt man kashiui rejk taj nelabaj isimylejas rukyma beje mano ugis 188cm bjet she wasara dar paugsiu kokius 5cm ir tada mano ugis sustos labaj wertinu draugyste, esu gan atwiras ir dazhnaj sakau ka galwoju taj su manim prasideda tik labaj poshlos mergos, nje nu prasideda wisokios bet su sawo pasiulymajs ejnam uzh krumu, arba kokia pas mane pujki lowa namie, ir minksta_ ishkart jas atbajdaw Myliu gywenima, lb myliu gywenima ir myliu ji ne del jo grozhio o del jo dwilypumo ir spalwu a kartajs esu wisoks zhmogus, njet ir narcizas kartajs ir odel ash jum wiska sakaw?:rolleyes: nu zhodzhiu esu koks esu ir man taj netrugdo, mane zhmones uzh taj lb myli ti wat

Comment

Working...