Susipažinkime ^^v

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Renata
    Meanie

• 2008 05 25
    • 715

labu,
    as esu Renata, visiskai zalia , gyvenu sale vilniaus, pelkeje *)) siuo metu, mokausi namie, nes mano kojukes pradejo streikuot...ilga istorija...su anime pastebejau kokiu 4 metuku, popietemis su teciu ziuredavau sailor moon,
    veliau, tai buvo pamirsta iki kol pasirode digimonai ir db ,o svarbiause samurai-x, vajai kaip as juos megstu! poto perejau i kita sule kur susipazinau su nerealiai fainu zmogumi (jis cia zinoma kjp zhmogelikas), jis mane ir uzvede ant "doros kelio"
    dabar ziurau FMAir tuom lb dziaugiuosi

hei, sugalvojau papildyti savo "anketa"
    man (kolkas) 14 metu,liutas, esu baltaode, bet per pilnati tampu drakonu geleziniais sparnais
    esu taiki sadiste*)) ,auginu nykstukini katina, laisvalaikiu paisau ir birzginu gitara, retkarciais parasau koki "tupa" eilerasti
    mylimiausios pam.: Daile , biologija, geografija, chemija, istorija.
    nemylimos pam.: lietuviu, rusu, fizinis, matematika, technologijos.

klausau j-rock, rock, punk rock, altern.rock, alternative, darkwave, metal, grunge
    manau viskas
    Paskutinis pakeitimas nuo Renata; 2008-06-01, 22:21. Priežastis: urbanizacija*))
    AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Roky

Taigi. Labas as esu Rokas. Nu ne neburokas! xDDD

Man 11. Gimiau 96-10-22. (jauciu as jauniausias xD)

Megstu: Chatint,ziuret anime,skaityt manga ir labiausiai Sportuot.

Lankau "muay-thai" arba in LT-Tailando boxa.

Wot. Esu linksmas vaikinukas, draugiskas. Is kauno.. siais metais pradejau eiti i Ausros gimnazija. Mokaus neblogai bet ir nepirmunas.. deja.

Megstamiausios pamokos:
      Anglu. [mm.. smexy mokytoja..]
      Gamta.
      Nu ir Fizinis! kjp gyvenimas be jo??
      o nemegstamiausia tj lietuviu.

Da megstu su draugais palost fule... [MM.. I lovin' it!] ir kartais kasi..

Fav anime:
      1. Final Fantasy.
      2. Death note.
      3. Naruto.

Num viskas kadanors gal darasysiu.

Comment

• Lov'Za
        Otaku/Gamer

• 2008 05 12
        • 32

Vardas:Arnas
        Amzius:14
        Date Of Birth:Kovo 10 1994m.
        Akiu Spalva:Tamsiai ruda
        Ugis:kazkur 167-170
        Zodiac:Fishy Fishy
        Megstamiausi muzikos stiliai:Trance,House,J-Rock,Alternative,POLKA(Joke xD),Punk-Rock
        Na esu is Vilniaus , lankau kung-fu , muzikos mokykla, bendraujantis , megstu zaisti fule , labai megstu zaidimus ir daug daug kitu dalyku
        Nuo kada pradejau ziuret anime? nuo 8 metu , o dometis nuo 10 metu. Pirmasis mano matytas anime buvo Dragonball
        Megstamiausiu Anime penketukas:
        1.Death Note
        2.Elfen Lied( Galetu buti ir daugiau seriju )
        3.Baccano!
        4.Hellsing
        5.BECK

nu dar megstu naruto kaip ir visi ir daug daug kitu anime

Megstamiausios pamces tai butu tokios:

1.Matieka
        2.Fizika
        3.Fizinis
        4.English ( per lengva man ta anglu k. , just way too easy )
        5.Geografija
        Paskutinis pakeitimas nuo Lov'Za; 2008-05-29, 22:54.
        Your Smile Will Help You Survive

Comment

• MissMurder

sveiki. aš vadinuosi Gintarė, bet šiaip man labai priimtinas pavadinimas Džonis;D metų turiu netgi 13. gyvenu Disordered Heaven o šiaip tai ten, kur iki jūros 11km zodiakas šaulys. ano... kas dar. anime susidomėjau praėjus gal pusmečiui kai susidomėjau Jp. pirmasis normalus anime (turiu omeny, ne Drakonų kovos ir ne Sailor moon) buvo Yamato Nadeshiko Shichi Henge. o dabar prižiūriu Death Note ir esu Kira ir žinoma turiu Shiningamį. juokauju. bet šiaip su drauge mes čia žaidžiam. gal kas nori prisijungti?;D gerai, kas nors normalesnio. ta pati drauge man pasiūlė Animezoną. kitų DN veikėjų paieškoms o vat biškį nebe į temą, bet nemėgstu mangų. nu tų, kurias per pc reikia skaityt. kai skaitau kokį Drakonų Kovas knygutėj tai gerai, bet prie pc labai aptingstu. nu užteks jau, pakankamai prirašiau ir beveik nieko naudingo. anyways, malonu.

Comment

• Lucion666
            Forumo maniakas

• 2007 04 08
            • 430

Update 20090325

Siek tiek sugalvojau atnaujinti info apie save ;]
            Amžius: 22
            Lytis: Vyras
            Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2010-04-07, 19:13. Priežastis: UPDATE

Comment

• Luci

ach... esu naujoke ir anime pradejau dometis gal pries menesi. Is tikruju tai is pradziu susidomejau japonija, o paskui atradau anime.
              Esu 13 metu is jonavos vardu Izabele. anime esu macius nedaug - sailormoon'a, YU-GI-YO ir dar kazkoki apie samurajus ( neatsimenu db pavadinimo). ziuriu tik tuos kuriuos per telika rodo, nes kitu nzn is kur gaut, kad bent angliskai butu. sita anime zona atradau googlej ieskodama anime paveiksliuku.

Comment

• ~Tenshi~

SVEIKI !!!

Tai wa... Esu Ieva is Kauno, man 15 metu (suejo pries 8 dienas ) Megstu... anime, patinka skaityti ir knygas ir manga
                Anime susidomejau, kai per LNK pradejo Menulio Jureive rodyt. tai ir buvo mano pirmoji anime, po to buvo Drakonu Kovos , Samurajai X...
                Tai tiek apie mane...

Comment

• Butaforija+.+

NA tai sveiki. Sakes kiek cia jusu daug prirase ...
                  As esu Ausra 16-17m. GYvuoju Vilniuje. Apie anime isgirdau pirma karta pries 3m. ( tiek daug laiko veltui).Ir kadangi amzinai neturiu laiko ir seip viskas uzknisa tai esu visiskai zalias.Ziurejaw wos pora anime ir tai dauguma per tv... hmm siuo metu skaitau air gear manga ruosiuos per sekanti cousplay buti akito(nes agito pasirodo zydras). Buvau ir pirmajam, bet be kostiumo nors mano apranga daug kam sukele klausima KAS TU?
                  TAiva dievinu piesti (aisku daznai peckinu isgalvotus veikejus), dievinu sokolada, dievinu raudona vyna( kazkaip kitu alkoholiniu gerimu mano receptoriai nepripazysta ir seip pusiau apstinente esu), dievinu alternativ metal (labiausiiaii mudvayne, spineshank), myliu grupe foje( kokia nuostabi grupe), na aisku myliu ir anime bei mangas.........
                  Nekenciu rukalu,nekenciu sviesisi rausvos spalvos, nekenciu debilu egoistu, is dalies nekenciu ir saves, nekenciu vienatves ( kuri baigia is manes graustuka padaryti todel esu istroskus bendravimo, matyt todel ir uzsireginau cia), nekenciu hip hopo o labiausiai eminemo brrrr........ai daugiau ir nepamenu ko nekenciu..
                  Sudo vabalas kiek prirasiau tikekimes neuzsiknisit paskaityti seip galeciau dar rasyti irrasyti bet manau uzteks TAI TIEK APIE MANE

Comment

• Aimi-chan
                    Ko toks piktas, a? :3
                    • 2008 06 14
                    • 18

Naujoke

Esu Migle.Man 12.Gyvenu Kaune. Esu sestoke (Nu dar nesu bet kadangi jau perkele i kita klase tai galiu sakyti kad esu ).Istikro pasakius,anime bei manga domiuosi tik nuo siu metu Bet dar turiu pridurti,kad man anime patinka,bet manga - dar labiau <3 Anime nelabai daug ziurejus,nes dazniausiai manga skaitau Bet zinoma esu macius nors viena anime :P

Megstamiausias anime - Naruto bei turbut Death Note (Death Note dar tik skaitau,bet jauciu kad ir anime patiktu nes manga patinka <3),o manga - dar tiksliai negaliu pasakyti,bet turbut butu Princese Ai . Tai tiek trumpai apie mane

P.S Mano nick'as [NaruHina] yra del to,nes as LABAI patinka NaruHina

Comment

• araminas
                      Lone wolf

• 2008 06 16
                      • 77

I'm new here so i suppose i need to introduce my self:
                      Mano tikras vardas Arminas (is jo ir username kilo) esu 14 metu gyvenu pasvalyje. Kitais metais eisiu i 8 klase. rimciau Anime pradejau dometis pries 2,5 metu pirmasis mano anime buvo (man geda) yu-gi-oh gx. Dabar ziuriu nemazai anime. Mano megstamiausias anmie zanras yra actionbei adventure bet dar ziuriu comedy horror fantasy. Mano megstamiausi anime yra one piece, bleach, death note, katekyo hitman reborn, d.gray man. Labai nekenciu Tabako,aukocholio ir narkotiku. Megstu stipru veja, roko muzika,astrus dalykai,astrus, saldus ir saltas maistas.
                      Thats it about that weirdo , i mean me.
                      My top 3 anime:

1.One piece 2.Katekyo Hitman Reborn 3.D. Gray Man

Comment

• WolfOfTheMoon

taigi esu Ema,is jurbarko anime atradau internete ieskodama visokiu wallpaper ir t.t. i savo kolekcija,na draugai mane kad visiskai suvaikejau meciau savo megstama veikla ir viska atidaviau "animei" ir piesimui

Comment

• mariux9998
                          Labas.

• 2008 06 20
                          • 434

Hey

Na ka.. As Marius, jau turetu buti aisku is nick'o. Man 14 metu. Anime susidomejau budamas 10, o normaliai pradejau ziuret budamas 13. Gyvenu Vilkaviskyje. Einu i Vilkaviskio "Ausros" gimnazija. Kitais metais busiu 8 - okas. Mano pirmasis anime buvo DB trilogija. Mano megstamiausi anime zanrai : action, fantasy, magic, comedy, horror. Megstamiausi anime : Death Note, Higurashi no Naku Koro ni, Bleach, Naruto, FullMetal Alchemist. Megstu Pankroka bei Rock. Gurmanu saves nepavadinciau, bet esu labai isrankus maistui , bet ko nevalgau
                          Nu ka - viskas
                          Paskutinis pakeitimas nuo mariux9998; 2008-07-21, 08:38.

Comment

• Light
                            Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
                            • 161

Prisistatymas

Vardas Dominykas amziusc 18 stuktelejo. Skype Lapinas54 rasykit ieskau nauju pazinciu.Anime domiuos-siunciuos aktyviai maziau nei metai. Megstu lietuviska repa jo yra toks tik pogrindi reik moket surast.. Megstu raganiaus fantasy serija ir siaip fantastika tik vokietijoj begyvendamas apsileidau ir nieko kokie keli menesiai. Vienu zodziu chaotiskas zmogenas esu... Metus nesisukaves menesi daznai nesiskutes

Comment

• Nox Dea
                              Non omnis moriar
                              • 2008 06 25
                              • 13

Vardas - Deimantė
                              Amžius - 20
                              Muzika - grupių nevardinsiu, nes jų labai daug, o stiliai įvairūs (neapsistoju ties vienu), tačiau dominuoja kas nors tamsaus ir keisto :]
                              gothic/rock/ambient/classical/j-rock/ethereal/industrial/electronica/psychedelic ir t.t.

O čia šiek tiek plačiau apie mane :]

Charakteris... Esu tiesiog nuostabi, kaip pasakytų mano ex-kambariokė, man net gert nereikia, kad būčiau faina, o šiaip mano charakteris gali būti nesugyvenamas - mėgstu ginčytis ir įrodinėti savo tiesą (nesvarbu, kad ta tiesa gali būti melas ) yra žmonių kuriem mano būdas nepatinka ir man visiškai nusispjaut - visiem neįtiksi o tiem, kuriem mano charakteris tinka ir patinka (su visais jo trūkumais ar privalumais) yra smagūs, draugiški, pašėlę, gal kiek išprotėję žmonės, su kuriais man smagu leisti laiką jeigu kam nors vis dar neaišku, koks mano charakteris (o aš neabejoju, kad taip ir yra) tai pasiklauskit - atsakysiu (arba ne) ^^.
                              Dar šiek tiek informacijos tiem, kam nepabodo skaityti...
                              P.s. Abejoju ar tokių žmonių atsiras išvis... :]
                              Spoileris:

1. Mano tėvam nepatinka tai, kaip aš atrodau: auskarai, drabužiai ir t. t. Man jų nuomonė svarbi, bet aš vistiek elgiuosi savaip.
                              2. Aš labai greitai susidomiu nauja veikla. Taip pat greitai ji man ir atsibosta.
                              3. Jei juokiuosi, tai iki nukritimo (tiesiogine šio žodžio prasme), tad jei mane pamatysite besivoliojančią gatvėje, tai aš tiesiog apimta dar vieno juoko priepuolio.
                              4. Jei tyliu, tai nereiškia, kad neturiu ko pasakyti, tai reiškia, kad nenoriu nieko sakyti būtent tau.
                              5. Mano nuotaika gali svyruoti nuo visiškų depresijos duobių iki nepaaiškinamų euforinių pakilimų (tačiau dažniausiai vyrauja pastarieji).
                              6. Stengiuosi toleruoti visus tol, kol jie toleruoja mane.
                              7. Gyvenimo credo - "Vaikai, gyvenkim draugiškai" - katinas Leopoldas
                              8. Aš dainuoju beveik visur ir visada.
                              9. Man dainavimas kaip liga. Nepagydoma liga...
                              10. Gerbiu visus, kurie sugeba juoktis ne tik iš kitų bet ir iš savęs. Ir išvis, juokas - gyvenimo variklis.
                              11. Turiu daug idėjų, bet tingiu jas įgyvendinti.
                              12. Ką pradedu, to dažniausiai nepabaigiu.
                              13. Sunkius ir būtinus atlikti darbus pasilieku paskutinei minutei.
                              14. Kad ir kiek man laiko būtų duota aš beveik visur ir visada vėluoju.
                              15. Mano noras dirbti atvirkščiai proporcingas aplinkinių žmonių spaudimui tą darbą atlikti ir darbo svarbumo koeficientui.
                              16. Man patinka turėti žinių, tačiau nekenčiu mokymosi proceso.
                              17. Kuo greičiau artėja darbų atlikimo deadline'as tuo labiau man norisi užsiimti pašaliniais darbais: piešimu, grojimu, rašymu ir t. t.
                              18. Norėčiau parašyti knygą, bet kaip jau minėjau tiesiog tingiu tai daryti...
                              19. Nekenčiu įkyrių žmonių.
                              20. Nekenčiu priekabių žmonių.
                              21. Nemėgstu durnų, pasikėlusių, netolerantiškų žmonių.
                              22. Išvis žmonių atžvilgiu esu nusistačius ne itin teigiamai. Gal todėl, kad žmonės - padarai, nekeliantys man pasitikėjimo.
                              23. Myliu kates. Man nepatinka žmonės, kurie kačių nemėgsta.
                              24. Dažnai būnu sarkastiška.
                              25. Mane erzina kai žmonės mano sarkazmo nesupranta.
                              26. Man patinka spoksoti į žmones.
                              27. Man nepatinka kai spokso į mane.
                              28. Aš žinau ko noriu iš gyvenimo, bet nežinau ko jis nori iš manęs.
                              29. Norėčiau nukeliauti į praeitį, kai muzika dar buvo TIKRA (supraskit kaip norit).
                              30. Apskritai manau, kad viskas, kas geriausia jau praėjo.
                              31. O šiaip aš geras žmogus (tiems kuriuos myliu aš ir kurie myli mane). ^^
                              32. Mano mylimos ir karts nuo karto pavartojamos frazės: "Life itself is only a vision", "Bobos? Nekenčiu bobų", "Vistiek visi mirsim", "Mmmm. Šėtonai. Myliu šėtonus" (šėtonai mano ir kambariokės žodyne, turi šiek tiek kitokią reikšmę nei visuomenėje), "Netampyk gyvenimo už pautų, jam gali patikti", "Ką čia padarius gero, kad kitiem būtų bloga? ". Šių frazių autorinėmis teisėmis dalinuosi su nuostabiąja savo įkvėpėja, sugėrove, bendraminte, kambarioke " (Pa) Mišele" - Vaiga.
                              33. To be continued...
                              Paskutinis pakeitimas nuo Nox Dea; 2008-06-25, 07:14.

Comment

• silveris
                                Burma-Shave

• 2008 04 20
                                • 20

Sveiki!
                                vardas mano butu Vytautas+Vytas+Vycka+Vyte ir pan.
                                gyvenu Siauliuose
                                nu apie pomegius: labai megstu muzika! ypac Rock'n'Rolla, Funka! be ishimciu! (jimi Hendrix, Ac/Dc, Jamiroquai ir t.t.). kadangi dabar vasara tai pomegis dar vienas butu smaginimasis bei ishsitashkymas .
                                apie save, hm, tinginys! svajoklis, daznai persisvajoju :| , baigiau dainavimo mokykla baigiau 9a klase
                                o del saryshiu su anime tai nesu ten didelis anime otakus'as ar otakas kaip jus ten sakot . tiesiog surandu gera anime kai nebun ka veikt, pasiziuriu ir ishskrendu
                                and when they pulled her from the wreck you know she
                                still had on her shades
                                they say that dreams are growing wild just this side of
                                burma shave

Comment

Working...