net neprisimenu ,kokie buvo mano pirmieji matyti anime filmai ir filmukai.
bepamenu ,kad labiausiai mane paveikė 'mononokė'. dievaži ,ji man davė sparnus.
labai mėgau vedžitą iš DBZ. jį buvau įsimylėjusi. mieloji draugė,džir ,mane praminė vedžerija. nuo tada tapau jo seserimi ,)
pamenu ,kad taip pat mylėjau kenshin'ą. jis man atrodė labai nepaprastas ir nuostabus.
dar ir dabar mėgstu ir žaviuosi Miyazakiu.jo kūriniai mane labiausiai pakelia ir ikvepia. ghibli studijos darbų dauguma mane paveikia labai.
visai neseniai pažiūrėjau pagaliau fruits basket. nuostabus anime.
esu severiu. gyvenu vilniuje. pačiame senamiesty ,už užupio tiltelio ne užupio pusėje.
mokausi užupio gimnazijoje.puiki puiki mokykla!!
mėgstu labai įvairią muziką. labai įvairius anime. labai įvairius dalykus. pastaruoju metu mėgstu kavą su dviem šaukšteliais cukraus ir šlakeliu pieno.
mėgstu kiną. mėgstu Tarantiną ir paskutinį jo filmą. labai labai.
mėgstu lauka. ir namus taip pat.
mėgstu traukiniu važiuoti. ir gauti mažytes dovanėles.
mėgstu rašyti ir tapyti.
mėgstu eiti miegoti į lovą esančią prie lubų. mėgstu skaityti ten knygas ir svajoti apie įvairybes. myliu savo draugus.
tiek. naktis. prirašiau daug visko. bet turbūt tik todėl ,kad beveik pilnatis. mur.
bepamenu ,kad labiausiai mane paveikė 'mononokė'. dievaži ,ji man davė sparnus.
labai mėgau vedžitą iš DBZ. jį buvau įsimylėjusi. mieloji draugė,džir ,mane praminė vedžerija. nuo tada tapau jo seserimi ,)
pamenu ,kad taip pat mylėjau kenshin'ą. jis man atrodė labai nepaprastas ir nuostabus.
dar ir dabar mėgstu ir žaviuosi Miyazakiu.jo kūriniai mane labiausiai pakelia ir ikvepia. ghibli studijos darbų dauguma mane paveikia labai.
visai neseniai pažiūrėjau pagaliau fruits basket. nuostabus anime.
esu severiu. gyvenu vilniuje. pačiame senamiesty ,už užupio tiltelio ne užupio pusėje.
mokausi užupio gimnazijoje.puiki puiki mokykla!!
mėgstu labai įvairią muziką. labai įvairius anime. labai įvairius dalykus. pastaruoju metu mėgstu kavą su dviem šaukšteliais cukraus ir šlakeliu pieno.
mėgstu kiną. mėgstu Tarantiną ir paskutinį jo filmą. labai labai.
mėgstu lauka. ir namus taip pat.
mėgstu traukiniu važiuoti. ir gauti mažytes dovanėles.
mėgstu rašyti ir tapyti.
mėgstu eiti miegoti į lovą esančią prie lubų. mėgstu skaityti ten knygas ir svajoti apie įvairybes. myliu savo draugus.
tiek. naktis. prirašiau daug visko. bet turbūt tik todėl ,kad beveik pilnatis. mur.
Comment