tinginis, manipuliuotojais kitais, bjauribe, melagis, pasiputelis, vagis, keikunas stai kaip pristatau save kitiems
Kaip jus pristatote save kitiems?
Collapse
X
-
Kazkaip kai zinau, jog yra naujas zmogus, kad jis manes visai nepazista, tik ir tegalvoju, kas jis per zmogus Pati stengiuos save pristatyti kuo sauniau, linksmiau, idomiau ankciau kazkaip retai kreipdavau i tai demesi, ka tam ar tam pasakysiu. Dabar visai kas kita galvoj
Comment
-
Na, stengiuos pateikti save tokį, koks esu, bet stengiuos tai padaryti įdomiai. Neatstumiu žmonių, kad, maždaug, "manęs nedomini, nebendrausiu", bet bandau užmegzt šiokį tokį ryšį. Aišku, būna atvejų, kai bendra kalba nesiriša, tai nelemta reiškiasVisokių būna, visokių ir reikia.Comment
-
Well, šiaip jau nėra taip kad atsistoju ir pasipasakoju, tiesiog jei toje naujoje aplinkoje būni ir toliau, žmonės patys pamato, koks tu esi. Pvz šiais metais buvo nauja klasė, tai tiesiog savaime taip susiklostė, kad suartėjau su panašiais į mane žmonėmis, nereikėjo jokių išankstinių prisistatinėjimų, žmonės vis tiek jaučia, kur gimininga siela ^^
Nors jei LABAI LABAI reikia prisistatinėti (ko aš tikrai ne per labiausiai mėgstu daryti), tai pristatau kaip kiek savotišką žmogų. Tegul paskui patys aiškinasi, kuria čia prasme. ^^
_____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Prisistatau kaip iseina,eksprontu.niekad negalvoju kaip kokiam zmogui itikt ir panasiai ;DDD.Is pateiktu variantu nelabai kas tiktu,nes esu linksma ,bet ne nerupestinga,o ir liudna kartais galiu buti,seip stengiuosi rimtai ziureti i gyvenima rimtai,bet ne visose situacijose tai pavyksta.Tei vat ;DComment
-
Prisistatau kaip iseina,eksprontu.niekad negalvoju kaip kokiam zmogui itikt ir panasiai ;DDD.Is pateiktu variantu nelabai kas tiktu,nes esu linksma ,bet ne nerupestinga,o ir liudna kartais galiu buti,seip stengiuosi rimtai ziureti i gyvenima rimtai,bet ne visose situacijose tai pavyksta.Tei vat ;DVisokių būna, visokių ir reikia.Comment
-
Comment