Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Kam jūs skiriate savo laisvalaikį be anime siuntimosi ir žiūrėjimo?
as db jau ir kartais knygas atsiverciu tik gryzes xDD kol pavartoju koki maista persidedu nes pazymiai neduok die kokie xDD
Dwesk
o kur ta tavo puse ?xDDD
the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.
Nu as skaitau (kai privercia)... dazniausiai piest piest piest.... nebutinai anime....kitaip sakant reiketu atsisakyt man visokiu fanartu nes man tai nepadeda....o taip idomu...
Labai daug kam..... Muzikos siuntimuisi ir klausymui, mangu skaitymui, grojimui pianinu ir gitara (nors su gitara nieko as ten dar nepagroju), piesimui, ipatingai - muzikos failu tvarkymui XDD (as rimtai, pas mane folderiuose tvarkingiau nei kambary) Zodziu... daugiausia beprasmiui laiko stumimui, bet kartais ir ka nors naudingo nuveikiu (jo, siuo metu sedziu cia ir rasineju nesamone, va kur laiko stumimas XD)
Ką veikiu... Lošiu cs 1.6 haha ;D, krepšinį gana dažnai, alus, merginos... Hmmm.. Dabar, kai pasnigę, kartais iš mamos mašiną atimu, tai kokioj tuštesnėj aikštelėj padriftinu ;DD O šiaip ką, ramiai gyvenu ir man tas patinka iš tikrųjų, nesiskundžiu :]
as tai jai ne su draugais tai kad klausant muzikos visokias idomybes skaitineju internete, arba kai yra noro koky idomesni bajery rasta nete pats isbandau. tai tiek...
Na, mano laisvalaikis priklauso nuo galimybiu. Dazniausiai, tai uzsiimu muzikine veikla - groju, dainuoju ir t.t. Taip pat megstu sporta, lankau Dziudo treniruotes. Zinoma, neapleidziu ir savo draugu. Nulekiam kur nors isgerti, paplepeti ar si bei ta naudingo nuveikti. Jeigu tenka laisvalaiki praleist su seima, tai medzioju, zvejoju ir pan. O kur dar mokslai, ivairi grozine ir moksline literatura ir t.t Animems laiko skiriu maziausiai
Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.
Na tikrai nevisas laikas skiriamas anime ir geimams :] bet taip, didele dalis yra skyriama siom sritims, bet dar daugiau skiriu laiko piesimui, kam idomu uzmesit aki http://ero-47.deviantart.com
Comment