lengwa! bunu su sawo draugais arba skaitau...per sawo mylimiausias idiotus/es [draugus/es] nelieka laiko beweik animei
Kam jūs skiriate savo laisvalaikį be anime siuntimosi ir žiūrėjimo?
Collapse
X
-
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today -
na o as tai treniruojos sporto klube jeigu yra laiko skaitau,einu i lauka klausau muzono,kartais einu su draugais pagerti,piesiu,seip meistrauju kanors,uzsiimu technika ir t.t.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
pastaruoju metu nelabai aš anime ir bežiūriu...
bet keista. atrodo tiek daug veikiu, o atėjus laikui eit miegot suvokiu, kad nieko normalaus nenuveikiau. O.o
bet šiaip bandau po truputį judintis su BJD gamyba [ai, nesigilinkit.>.<"], gan daug skaitau, patvarkau failus esančius savo pc [jis perkimštas visokiom pievom.XD]. daaaar...daug bendrauju, ta prasme, ne gyvai. beveik.
ir daugiausia visko aš atlieku naktį, nes būtent tada man užeina kūrybinis įkvėpimas.-.-Comment
-
Comment
-
Kaip nekeista, toks traumatoziodas kaip as visa vasara pradybsojo namie . nes vos tik prasidejus vasaros malonumams is to dziaugsmo sugebejau nutraukti kojos raiscius (WTF is dat?). po menesio sveikimo, is to dziaugsmo puoliau ant skeitbordo, ir so long pasveike kojos raisciai. Nuostoliai: sugadinti greitosios vairuotojo nervai ir likusi vasaros dalis namie . O siaip tai laisvalaikio (ne vasara) kaip nelabai ir turiu. Jei kiek ir randu tai kulniuoju i kina, hang out'inu, arba paprasciausiai klausau muzikos.Comment
-
kj nežiuriu anime aš:
žiuriu filmus, galvoju k veikt, nervinu draugus, geriu alų, ieškau iš kur gaut pinigų alui (na dabar jau rečiau, mest reikia...) , žiūriu y niekur (čia kj labai nėr ką veikt), mokausi (čia jei beprotiškai fantastiškai nėra ką veikt ir stogas čiuožt pradeda), atidėlioju darbus rytojui (čia mėgiamiausias užsiemimas ) ,miegu ir... ee... dar kažką chimičinuComment
-
As daziniausiai subegu su zmonemis papletkint, babaliavot.Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...Comment
-
piesiu, groju, susibegu su draugais, vazinejuos dviraciu ar siaip drybsau prie tv xDComment
-
Ašen tai mėgstu pasiklausyt muzikos, be jos beveik neužmiegu, paskui sėdžiu visokiuose skype'uose, groju.... ir panašiai..Be susidomėjimo kitų gyvenimais.
Net jų pačių.
Kažkas nepriklausomas.
Tu nesisaugotum net savo mirties,
Ateities-
Ar nenorėtum pamatyti jos?👍 1Comment
Comment